• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aysecim bende p.tesi msj sayımı yaparım haftasonu evde yokum malum.. Moralim çok bozuk neden dışardaki insanlar aile içine karışır anlamıyorum!!! Offf başım agrıyor... Merak etmeyin diyetime sıkı sıkı sarıldım. Kızlar kendinize dikkat edin kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin..

cnm sende kimsenin seni üzmesine izin verme...böyle gereksiz işler yapan insanlar hepimizin çevresinde var maalesef..

haftasonu kaçamak olmaz inş.
kaçamak hakkı olmayanlar
ayseceylin
batuhanım
papatya89
nuvanda
elif190
handerya
gerbera
gülşenbaşak
listedekiler bir kez daha kaçamk yaparsa ceza gelecek:18::18:yeni kaçamak yapanlar oldukça liste güncellnecektir:1:

ekledim gülşencim.kızlar kimse menüsünü yazmayı unutmasın akşam:16:

menüm...

sabah : 2 dilim çok tahıllı ekmek
2şer çatal peynir -yağda yumurta
1 çay kaşığı bal-tereyağı
şekersiz çay

işte haftanın kaçamağı :brovni :27:

6 tane yeşil erik
yarım haşlanmış mısır (kızımdan kaldı)

2 parça kırmızı et (bonfile-yağsız)
1 tabak çoban salata (1 tatlı kaşığı yağ vardı içinde )
yarım kase yoğurt..

günün geri kalanında bol bol su vede form çayı içeceğim:68:

menümü yazayım hemen
sabah
1.5 kızarmış ekmek
ligt peynir
2 çay kaşığı şekersiz marmelat
yeşillik
2 çeri domates
öğlen
0.5 porsiyon fırında tavuk
2 bardak ayran
salata
5 tane badem
arada
1 elma
akşam
patlıcan yemeği
yoğurt
salata
ilerleyen saatler de çilek ve erik yerim 10 tane de badem yerim

1 saatte callan yaptım 15 oldu bugün

dilekcim senin ailenin içine sen izin vermediğin sürece kimse karışamaz karışmamalı heee bi haddini bilmezlik yapıp karışsalar bile sen takmaa kafam güzel dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin güzzeeelll (ee çekemeyenler olacak tabi:52::52::52:)

ahahha bu günlerdeki politikamdır bu benim ne olursa olsun alpella reklamındaki gibi bana ulaşmadan yıkılıp gidiyor :52::52::52::52::52::52:hiiiç bişeyi kafama takmıyorum:33::33:

kaçamak hakkın yoktu cnm 2. kaçmağını yaptın:88:
şimdi tüm takımlara 'ben pisboğazın tekiyim' yazacaksın büyük harflerle:40:

peki ayşem ama büyük harfle dahi yazsam küçüğe dönüşüyor otomatikman:34:

ewet ama kaçamak yaptıysam yazmalıydım ve yazdımda :88::88:en azından tek ben bilmiyorum bu suçumu :43::43::43:daha rahatım tek cezam cezamı çekmek ve bi daha kaçamak yapmamak arkadaşa gitmemek:52::52::34::34:

peki ayşem ama büyük harfle dahi yazsam küçüğe dönüşüyor otomatikman:34:

ewet ama kaçamak yaptıysam yazmalıydım ve yazdımda :88::88:en azından tek ben bilmiyorum bu suçumu :43::43::43:daha rahatım tek cezam cezamı çekmek ve bi daha kaçamak yapmamak arkadaşa gitmemek:52::52::34::34:
canım yazmamak kendini kandırmaktır zaten bunun zararı bize değil kişinin kendinedir zaten.gerçekten zayıflamak düşüncesinde olan biri bunu saklmaz zaten.sende saklamadın gayret gösteriyorsun cnm:16:

Back