kızlar listeye eski kiloma dönünce gireyim demi:26:
hemen söylüyorum dilekcim geçen hafta 63.7 bugün 62.6
günaydin kizlarrrrrrrr..bu hafta berbat gecti stres ve kacamak dolu bi hafta streste malum kortizon salgilaniyo ve yag depolatiyo..bide en büyük hatam bir yerde ipin ucunu birakip günlük menülerimi yazmamak oldu bu hafta öyle olmayacak insallah en az 1 kilo vermek ümidiyle..
bu hafta 500gr verdim.83.5dan 83e indim...
kızlar saat 11.30 kg bildiren sadece 3 kişi nerdesiniz Allah aşkına
tmm gülşencim tebrik ederim cnm 12 ye kadar beklyeceğim kalanı sabit gecegim eşim öğlen gideck işe yemek hazırlamam lazım bu hesaplama işinde acami sayılırım biraz arkadaşaların erken bildirim yapması gerekirdi lütfen bundan sonra 10.30 bildirim işi bitmiş olsun, bu saatte bildirim yapamayan perşembe günü bildirsin reyhancım gibi. kızlar rica ediyorum lütfen.ayşecim elektriğim yeni geldiartık umudu kesmiştim ama neyseki geldi ..
kilom 68.600
hemen söylüyorum dilekcim geçen hafta 63.7 bugün 62.6
umarım verilen kilolar uzun soluklu olur,önemli olan da bu değil mi
yanlışlık yok reyhancım geçen haftaki kg dan bu haftadaki kg çıkarıyorsun ve geçen haftaki kg na bölüyorsun,benim kg seninden az oldu için yüzdesi farklı çıkıyo aynı kg yu versekteseninle benim hesapta bir yanlislikmi var ???
tabi ben bilmiyorum bu isleri ama mesela ayni kiloyu vermisiz ???
bi bak istersen
teşekkürler gülşencim inş. düşersin en kısa zamanda sana inanıyorum ben cnmreyhancım senide tebrik ediyorum canım
bu arada ayşecim ben monti diyetini yapamadım tatlım ..karbonhidrattan vazgeçmeye hazır değilimben yine bildiğim gibi devam edeyim eğer kilo vermem durursa ki mutlaka duracaktır o zaman yeniden deneyeceğim montiyi..
60 kiloya düşer düşmez ilk hedefim beyaz pantolon almak :) ayşecim eminim sana çok yakışmıştır güle güle kullan ...
cnm sen ayrıldığın kg düş ondan sonra alayım listeye zaten kardeş takıma bıraktım listeyi cnmkızlar listeye girebilirmiyim acaba kendimi daha sorumlu hissederim gibi geliyor ama takımın aşaya çekilme konusu düşündürüyor beni
merhaba rabiacım yapmaya çalışıyorum kardeş takıma bıraktım listeyi ama hazır gelmişken bir kontrol edersen çok sevinirim.kızım tepemde hala da inmedi zor hazırladım deli oldummerhabalar ayşecim, merhabalar kızlar
nasıl gidiyor listeler?
merhaba rabiacım yapmaya çalışıyorum kardeş takıma bıraktım listeyi ama hazır gelmişken bir kontrol edersen çok sevinirim.kızım tepemde hala da inmedi zor hazırladım deli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?