Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hurma diyeti listesinde neler olmalı?

Sabah: Kahvaltıdan bir saat önce 3-4 adet hurma. Kahvaltıda mutlaka bir dilim ekmeğin yanında protein kaynaklarından biri olmalı. Mesela haftanın iki günü yumurta ve her gün istenilen miktarda peynir tüketilebilir. Meyve suyu, çay ve süt dönüşümlü olarak içilir. Burada önemli olan protein, yağ ve şekerin ölçülü bir şekilde tüketilmesi.

Öğle: Yemekten bir saat önce 3-4 adet hurma. Öğle yemeğini bir dilim ekmek, çorba, salata ve et (veya sebze) yemeği ile renklendirmek gerekir. Şayet tatlı çok seviliyorsa ikindi vaktinde az miktarda yemek gerekir.

Akşam: Yemekten bir saat önce 3-4 adet hurma. Meyve, sebze, yoğurt, cacık gibi hafif yemekler tercih edilerek karbonhidrat ve yağ oranı azaltılır.

Not: 45 kilodaki bir kişi yemeklerden önce 2 hurma yerken, 70 kilodaki bir insan 3-4 hurma tüketebilir.

Hurma diyeti listesinde neler olmalı?

Sabah: Kahvaltıdan bir saat önce 3-4 adet hurma. Kahvaltıda mutlaka bir dilim ekmeğin yanında protein kaynaklarından biri olmalı. Mesela haftanın iki günü yumurta ve her gün istenilen miktarda peynir tüketilebilir. Meyve suyu, çay ve süt dönüşümlü olarak içilir. Burada önemli olan protein, yağ ve şekerin ölçülü bir şekilde tüketilmesi.

Öğle: Yemekten bir saat önce 3-4 adet hurma. Öğle yemeğini bir dilim ekmek, çorba, salata ve et (veya sebze) yemeği ile renklendirmek gerekir. Şayet tatlı çok seviliyorsa ikindi vaktinde az miktarda yemek gerekir.

Akşam: Yemekten bir saat önce 3-4 adet hurma. Meyve, sebze, yoğurt, cacık gibi hafif yemekler tercih edilerek karbonhidrat ve yağ oranı azaltılır.

Not: 45 kilodaki bir kişi yemeklerden önce 2 hurma yerken, 70 kilodaki bir insan 3-4 hurma tüketebilir.
işte bu benlik:52::52::52::52::52:

. bu kural sadece yasemin için geçerli değil o emzirdiği için o daha fazla kaçamak yapabilir,onun durumu farklı:16:

:
:82:

hmmm gideyim o zaman :31: evet ates gibi yaniyor yasemin abla yaa..dünden beri kirmiziydi tirnagimin etrafi, simdi sisti morardi. Unfall Krankenhausa gideyim en iyisi.. hemen karsisinda evim zaten . En azindan antibiotik filan verirler belki..Cok sagolasin doktor ablam benim:54:
ne yaptin canimmerak ettim,umarim gitmissindir.

merhaba güzl takımııımmçok özledm siziii... diyeti iyice boşladm siz yokken:( ama aranıza döndm mutluym yinede.. şuan çok yorgnm.. yarın uzun uzun sohbet ederiz inşallh. iyi gecelerr:61:
hosgeldinnnn,buraya sadece yazmak degil okumak bile yetiyor,motive ediyor

Geceleri çok seviyorum ben yaaa,kafamı dinlediğimi hissediyorum üniv.yıllarından miras kaldı gece oturmalarım her işimi gece yapıyorum..gündüz Asrın peşimde sürekli onunla uğraşmaktan kendime vakit ayıramıyorum o yüzden de geceler benim!:37:
Çok fazla uyumuyorum aslında 4-4.5 yatıp 10 gibi kalkıyorum oğluşla..Allahtan oğlum erken kalkmıyor yanında beni görürse 10 kadar uyuyor o kadar uyku da bana yetiyor zaten..ama dediğiniz gibi erken kalkmak ,düzen mutlaka daha iyi ama yapabilene..gündüz nete bile giremiyorum böcükten..
Ayşecim kahvaltıyı 11 gibi yapınca acıkmıyorum akşam da 19.00-20.00 gibi yiyoruz yemeği dediğin gibi ekmeği abartmazsam ve eşime uyup abur cubur yemezsem iyi oluyor çünkü gecenin dördüne kadar o akşam yemeği çoktannn erimiş oluyordur kesin :))
bende kendime vakit ayiramiyorm surda biraz oyalanayim bütün hersey alt üst oluyor ,esimin bu aralar dersleri yogun yoksa bana yardim ederdi bende kendime vakit ayirirdim..

sabah oglusumun kalca ultrason randevusu vardi sükür sorun yok.cikmisken biraz alisveris yapayim dedim 2 cocukla nerdeeee..oglumun süt krizi tuttu yanima biberon mamasida almadim zor durumlar icin evde bulunduruyorum ama zaten oglum biberonu dilinin ucuyla itiyo almiyo..hemen eve geldi bi yumulusu vardi..canim yavrum burda hava sicak sanirim susadida..türkiyeye gitmeden alisveris yapmak istiyorm ama sanirim zor olacak..

yasemincim bu sabah kübrada kahvalti vardi sen yokmuydun aysegül ayla varmis bide bizim evden bikac kisi sen simdi kiminle kaliyorsun?bende gitmeye niyetlendim esimin azizligine ugradim ultrason randevusu var bi oraya bi oraya yorulma diye israrla gitme dedi ya..bende gidemedim..bu karadeniz erkekleri cocuklarina cok düskün oluyo..

Sabah, öğlen ve akşam yemeğinden bir saat önce üç hurma yenilerek yapılan diyetin iştah kestiği, tok tuttuğu, bağırsak hareketlerini hızlandırarak daha hızlı kilo vermeyi sağladığı iddia ediliyor. Şimdi tıbbi verilerle de bu kanıtlanmaya çalışılacak.

dilekcim bana uyar..ablamin esi arabistanin abha sehrinde türkokulnda fen bilgisi ögretmeni temmuzda istanbula bana gelecekler ona koli koli hurma siparisi verecem:56:

bu günkü menüm sabah 11:30 special k 1 kase +süt ara 1açık çay tek şekerli ara 1 incir 1 kayısı saat 17:00 gibi 4 ızgara köfte salata 1dilim ekmek yoğurt sadce 1 çorba kaşığı pilav ara 3 HURMA:52::52::52::52:akşam yine açıkırsam ki ilaç içtiğim içi mecbur birşeyler yemem gerekiyor yine k flex yerim diye düşünüyorum yada 1 avuç erik yerim geç yatarsam:1::1::1::1:

Kızlar size daha önce de bahsetmiştim düğün organizasyonu işlerine girmek istiyoruz vs.. diye bugün ilk adımı attık ve profesyonel ses sistemi aldık evde zaten barkovizyon için ayaklı sunum perdesi projeksiyon vs. vardı..solistimiz ve konservatuarlı klavyecimiz de var(eşimin kuzeni) bakalım ilk adımı attık..umarım ufaktan ufaktan başlar masa sandalye giydirme,süsleme vs..derken oturaklı bir işe dönüştürebiliriz..
Ben süslemeydi,dekorasyon vs.. görsel şeylerle ilgilenmeyi çok seviyorum ve zevkle yapıyorum şimdiden araştırmalara başladım maliyet hesapları vs.. gelin damat masası,gelin yolu vs.:31:
neyse ben kaçar araştırmalara tam gaz devam ...:))
bakalım bu çiçekler kime?

:71::71::71:

hayirlisi olsun canim insallah olur senin adina ccok sevindim:16:

elifcim dönmüşsün tekrar..hoşgeldin cnm :71:

bu arada bu sabah tartım 68.900 dedi :)sonunda 68li bir rakam gördüm :62:

ohhhh masallah sana ah bende görebilsem o sayilari:nazar:

callan teyzeyle 2. günümde bitti :8::8::8:

ohhh hadi iyisin masallah sana
su hurma isi benimde aklima yatti arastirmak lazim

görürsün cnm inşallah :34:bende bir zamanlar 80 leri görmüş biriyim :31:ama aht ettim 50 leri görücem :)
selam kkizlar feci yorgunum sabah beri ayaktayim esimi ise gönderdim sonrada camiiye yardima gittim yine allah kabul etsin yeni eve girdim simdide esime yemek yapiyorum cok yoruldum cooooook

allah kabul etsin cnm yardımını :16:

dilekcim bana uyar..ablamin esi arabistanin abha sehrinde türkokulnda fen bilgisi ögretmeni temmuzda istanbula bana gelecekler ona koli koli hurma siparisi verecem:56:

ay ne kadar şanslısın burda kilosu 27 tl :52:

ben hurmaya bayılırımmmm :52::52::52:

bende çok seviyorum hemde şeker ihtiyacımıda karşılıyor abur cubur yemiyorum :62:

bu günkü menüm sabah 11:30 special k 1 kase +süt ara 1açık çay tek şekerli ara 1 incir 1 kayısı saat 17:00 gibi 4 ızgara köfte salata 1dilim ekmek yoğurt sadce 1 çorba kaşığı pilav ara 3 HURMA:52::52::52::52:akşam yine açıkırsam ki ilaç içtiğim içi mecbur birşeyler yemem gerekiyor yine k flex yerim diye düşünüyorum yada 1 avuç erik yerim geç yatarsam:1::1::1::1:

benden önce yemişsin hurmaları :64: afiyet olsun canım menün güzel.. ne ilacı içiyorsun?

araştır canım inanılmaz faydalı bir kere en önemli kan şekerini düzenliyor bu da kilo vermeyi daha rahat kılıyor :34:

selam kkizlar feci yorgunum sabah beri ayaktayim esimi ise gönderdim sonrada camiiye yardima gittim yine allah kabul etsin yeni eve girdim simdide esime yemek yapiyorum cok yoruldum cooooook

amin canım Allah kabul etsin pek aktifsin reyhancım :nazar:

bugünkü menüm:

sabah:
1 bardak yeşil çay 0
patates (haşlanmış) 200
beyaz peynir 131.5
tam buğday ekmeği 1 dilim 56

öğlen:
elma 1.5 90
kivi 46

akşam:
mercimek çorbası 270
kıymalı yumurta 0.50 162
bulgur pilavı 0.50 145.5
vişne suyu 0.50 37.94

ara:
hurma 2 tane 30
muz 0.50 50

toplam:1218.94 kal.

1 saat callan + akşam yemek sonrası 60 dk yürüyüş + 2 litre su

Son düzenleme:
bilgisayarım bozuktu giremedim

bugün unutup normal diyetle güne başladım şuanki kilom 88.7 fazlasıyla aldıımın farkındayım ama :25:

üzülme canım bu hırsla gidersen çevrendeki herkesi utandıracaksın ve daha mutlu olacaksın :79:
yeterki olayı kafanda bitir yoksa sürekli başa dönersin ve bu yüzden vücutta tam diyete adapte olamaz bu seferde kilo vermek istesende veremezsin o yüzden kendini de vücuduna da yorma :34:

bu arada elifcim cezan bitmis hadi hayirli olsun özlemistik valla:16:

:82:

ne yaptin canimmerak ettim,umarim gitmissindir.

hosgeldinnnn,buraya sadece yazmak degil okumak bile yetiyor,motive ediyor

bende kendime vakit ayiramiyorm surda biraz oyalanayim bütün hersey alt üst oluyor ,esimin bu aralar dersleri yogun yoksa bana yardim ederdi bende kendime vakit ayirirdim..

evet ya bizim bir listemiz vardı:27::27::27:

çok zor gibi görünmüyor aslında ama hiç kaçamağı yokmu:37::37::37:

ooo maşallah 50 lileride görürsün inşallah:66::66:

hay maşallh hem temizlik yapıp hem akşam yemeğini nasıl ayarladın kızzz cadı:27::27::27:

hadi hakkında hayırlısı olsun zevkli bir işe benziyor:28::28:

günayyddııınnn tüünaydııınnnn:27::27::27:

yaaa evet yaa nerelerdeydin elifim ne cezası bu anlamadım biri bana anlatsııııınnnn:84::84::84::84:

elifcim dönmüşsün tekrar..hoşgeldin cnm :71:

bu arada bu sabah tartım 68.900 dedi :)sonunda 68li bir rakam gördüm :62:

kızlarrr günaydınnn herkeseeee gününüz güzel ötesi süperrr geçsin

bende sizi çok seviyorum canım
hiç biryere gitmiyorum buradayımm :34::34:

yasemincim çok sağol canım çıkmıyorum takımdan sizinleyim

elif hoşgeldin canımmm bizde seni çok özledik

takımımıza kocamannnn:nazar::nazar: canım bende test için bekleme kararı aldım bakalım hayırlısı

kolay gelsin ayşecimmm

dilek aynı dert bende de var canım bende yıkatmayı düşünüyorum bu sene

elifiminde cezası bitmiş ohh artık burdasın tatlım yeni kurallar aldık ona göre menü yazmak zorunlu kaçamkalara ceza var:16:
yaseminim dr git bizi de haber ve oldu mu

dileğim de burdaymış günaydın kuzum,bende öğlene kadar burdayım eşim sabaha karşı geldi uyuyor,uyansın bolkon ve küçük parça halıları yıkayacağız:1:

sende iyi ki varsın şekerim inşallah en kısa zamanda toparlanırsın:66:

hoşgeldin canım sonuna kadar sana katılıyorum çok saçma bi tartışma olmuş amannnn boşver çok dengesiz insan var burda o yüzden değmez.. neyse tekrar hoşgeldin kuzum anlat bakalım neler yaptın :23:

harikasın canım hergün bu şekilde beslensen rahat rahat kilo verirsin :16:

hadi hayırlı olsun :nazar: çiçeklerinide vazoma yerleştirdim bile :9:

GÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN :52::52::52:

hoşbuldm tekrarr..:3: saçma sapan bir tartışma oldu gerçkten cins cins insan var... neyse geçti bitti cezam. hapisten yeni çıkmş gibi hissediyorum:27:

neler yaptığımı anlatmasam daha güzel olcak diyet konusunda... normalde yiceğimden bile fazla yedim.. stresli bir dönem geçirdim.. artık dikkat etmenin zamanı geldi:52: yeni ceza yöntemi fln varmış ne gibi cezalar??? ona göre yazıcm menümü:78::77:

Back