Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bu benlikHurma diyeti listesinde neler olmalı?
Sabah: Kahvaltıdan bir saat önce 3-4 adet hurma. Kahvaltıda mutlaka bir dilim ekmeğin yanında protein kaynaklarından biri olmalı. Mesela haftanın iki günü yumurta ve her gün istenilen miktarda peynir tüketilebilir. Meyve suyu, çay ve süt dönüşümlü olarak içilir. Burada önemli olan protein, yağ ve şekerin ölçülü bir şekilde tüketilmesi.
Öğle: Yemekten bir saat önce 3-4 adet hurma. Öğle yemeğini bir dilim ekmek, çorba, salata ve et (veya sebze) yemeği ile renklendirmek gerekir. Şayet tatlı çok seviliyorsa ikindi vaktinde az miktarda yemek gerekir.
Akşam: Yemekten bir saat önce 3-4 adet hurma. Meyve, sebze, yoğurt, cacık gibi hafif yemekler tercih edilerek karbonhidrat ve yağ oranı azaltılır.
Not: 45 kilodaki bir kişi yemeklerden önce 2 hurma yerken, 70 kilodaki bir insan 3-4 hurma tüketebilir.
işte bu benlik![]()
:82:. bu kural sadece yasemin için geçerli değil o emzirdiği için o daha fazla kaçamak yapabilir,onun durumu farklı
:
ne yaptin canimmerak ettim,umarim gitmissindir.hmmm gideyim o zamanevet ates gibi yaniyor yasemin abla yaa..dünden beri kirmiziydi tirnagimin etrafi, simdi sisti morardi. Unfall Krankenhausa gideyim en iyisi.. hemen karsisinda evim zaten . En azindan antibiotik filan verirler belki..Cok sagolasin doktor ablam benim
![]()
hosgeldinnnn,buraya sadece yazmak degil okumak bile yetiyor,motive ediyormerhaba güzl takımııımmçok özledm siziii... diyeti iyice boşladm siz yokkenama aranıza döndm mutluym yinede.. şuan çok yorgnm.. yarın uzun uzun sohbet ederiz inşallh. iyi gecelerr
![]()
bende kendime vakit ayiramiyorm surda biraz oyalanayim bütün hersey alt üst oluyor ,esimin bu aralar dersleri yogun yoksa bana yardim ederdi bende kendime vakit ayirirdim..Geceleri çok seviyorum ben yaaa,kafamı dinlediğimi hissediyorum üniv.yıllarından miras kaldı gece oturmalarım her işimi gece yapıyorum..gündüz Asrın peşimde sürekli onunla uğraşmaktan kendime vakit ayıramıyorum o yüzden de geceler benim!
Çok fazla uyumuyorum aslında 4-4.5 yatıp 10 gibi kalkıyorum oğluşla..Allahtan oğlum erken kalkmıyor yanında beni görürse 10 kadar uyuyor o kadar uyku da bana yetiyor zaten..ama dediğiniz gibi erken kalkmak ,düzen mutlaka daha iyi ama yapabilene..gündüz nete bile giremiyorum böcükten.. Ayşecim kahvaltıyı 11 gibi yapınca acıkmıyorum akşam da 19.00-20.00 gibi yiyoruz yemeği dediğin gibi ekmeği abartmazsam ve eşime uyup abur cubur yemezsem iyi oluyor çünkü gecenin dördüne kadar o akşam yemeği çoktannn erimiş oluyordur kesin :))
Sabah, öğlen ve akşam yemeğinden bir saat önce üç hurma yenilerek yapılan diyetin iştah kestiği, tok tuttuğu, bağırsak hareketlerini hızlandırarak daha hızlı kilo vermeyi sağladığı iddia ediliyor. Şimdi tıbbi verilerle de bu kanıtlanmaya çalışılacak.
Kızlar size daha önce de bahsetmiştim düğün organizasyonu işlerine girmek istiyoruz vs.. diye bugün ilk adımı attık ve profesyonel ses sistemi aldık evde zaten barkovizyon için ayaklı sunum perdesi projeksiyon vs. vardı..solistimiz ve konservatuarlı klavyecimiz de var(eşimin kuzeni) bakalım ilk adımı attık..umarım ufaktan ufaktan başlar masa sandalye giydirme,süsleme vs..derken oturaklı bir işe dönüştürebiliriz..
Ben süslemeydi,dekorasyon vs.. görsel şeylerle ilgilenmeyi çok seviyorum ve zevkle yapıyorum şimdiden araştırmalara başladım maliyet hesapları vs.. gelin damat masası,gelin yolu vs.
neyse ben kaçar araştırmalara tam gaz devam ...:))
bakalım bu çiçekler kime?
![]()
elifcim dönmüşsün tekrar..hoşgeldin cnm
bu arada bu sabah tartım 68.900 dedi :)sonunda 68li bir rakam gördüm![]()
callan teyzeyle 2. günümde bitti![]()
görürsün cnm inşallahhayirlisi olsun canim insallah olur senin adina ccok sevindim
ohhhh masallah sana ah bende görebilsem o sayilari
ohhh hadi iyisin masallah sana
su hurma isi benimde aklima yatti arastirmak lazim
selam kkizlar feci yorgunum sabah beri ayaktayim esimi ise gönderdim sonrada camiiye yardima gittim yine allah kabul etsin yeni eve girdim simdide esime yemek yapiyorum cok yoruldum cooooook
dilekcim bana uyar..ablamin esi arabistanin abha sehrinde türkokulnda fen bilgisi ögretmeni temmuzda istanbula bana gelecekler ona koli koli hurma siparisi verecem![]()
ben hurmaya bayılırımmmm![]()
bu günkü menüm sabah 11:30 special k 1 kase +süt ara 1açık çay tek şekerli ara 1 incir 1 kayısı saat 17:00 gibi 4 ızgara köfte salata 1dilim ekmek yoğurt sadce 1 çorba kaşığı pilav ara 3 HURMAakşam yine açıkırsam ki ilaç içtiğim içi mecbur birşeyler yemem gerekiyor yine k flex yerim diye düşünüyorum yada 1 avuç erik yerim geç yatarsam
![]()
hayirlisi olsun canim insallah olur senin adina ccok sevindim
ohhhh masallah sana ah bende görebilsem o sayilari
ohhh hadi iyisin masallah sana
su hurma isi benimde aklima yatti arastirmak lazim
selam kkizlar feci yorgunum sabah beri ayaktayim esimi ise gönderdim sonrada camiiye yardima gittim yine allah kabul etsin yeni eve girdim simdide esime yemek yapiyorum cok yoruldum cooooook
bilgisayarım bozuktu giremedim
bugün unutup normal diyetle güne başladım şuanki kilom 88.7 fazlasıyla aldıımın farkındayım ama![]()
bu arada elifcim cezan bitmis hadi hayirli olsun özlemistik valla![]()
:82:
ne yaptin canimmerak ettim,umarim gitmissindir.
hosgeldinnnn,buraya sadece yazmak degil okumak bile yetiyor,motive ediyor
bende kendime vakit ayiramiyorm surda biraz oyalanayim bütün hersey alt üst oluyor ,esimin bu aralar dersleri yogun yoksa bana yardim ederdi bende kendime vakit ayirirdim..
evet ya bizim bir listemiz vardı
çok zor gibi görünmüyor aslında ama hiç kaçamağı yokmu
ooo maşallah 50 lileride görürsün inşallah
hay maşallh hem temizlik yapıp hem akşam yemeğini nasıl ayarladın kızzz cadı
hadi hakkında hayırlısı olsun zevkli bir işe benziyor
günayyddııınnn tüünaydııınnnn
yaaa evet yaa nerelerdeydin elifim ne cezası bu anlamadım biri bana anlatsııııınnnn:84::84::84::84:
elifcim dönmüşsün tekrar..hoşgeldin cnm
bu arada bu sabah tartım 68.900 dedi :)sonunda 68li bir rakam gördüm![]()
kızlarrr günaydınnn herkeseeee gününüz güzel ötesi süperrr geçsin
bende sizi çok seviyorum canım
hiç biryere gitmiyorum buradayımm
yasemincim çok sağol canım çıkmıyorum takımdan sizinleyim
elif hoşgeldin canımmm bizde seni çok özledik
takımımıza kocamannnncanım bende test için bekleme kararı aldım bakalım hayırlısı
kolay gelsin ayşecimmm
dilek aynı dert bende de var canım bende yıkatmayı düşünüyorum bu sene
elifiminde cezası bitmiş ohh artık burdasın tatlım yeni kurallar aldık ona göre menü yazmak zorunlu kaçamkalara ceza var
yaseminim dr git bizi de haber ve oldu mu
dileğim de burdaymış günaydın kuzum,bende öğlene kadar burdayım eşim sabaha karşı geldi uyuyor,uyansın bolkon ve küçük parça halıları yıkayacağız![]()
sende iyi ki varsın şekerim inşallah en kısa zamanda toparlanırsın
hoşgeldin canım sonuna kadar sana katılıyorum çok saçma bi tartışma olmuş amannnn boşver çok dengesiz insan var burda o yüzden değmez.. neyse tekrar hoşgeldin kuzum anlat bakalım neler yaptın
harikasın canım hergün bu şekilde beslensen rahat rahat kilo verirsin
hadi hayırlı olsunçiçeklerinide vazoma yerleştirdim bile
GÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN![]()