Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

öyle bir koşuşturma içindeyim ki bugünde çok işim var çok:52::52:
az önce marketten geldim meyvam bitmişti malum şeker ihtiyacımı meyveden karşılıyorum.
ceylini de yatırdım hemen sporumu yapacağım şimdi,sonra da yemeği mi yerim sabah listeyle uğraşırken kahvaltım geç kaldı öğlende bu zamana sarktı öğün arasında da en az 3 saat olması lazım çünkü.sonra ev süpüreceğim :52::52:

çocukla nasıl zor oluyor, biliyorum canım. ben de bugün spora gitmedim ondan rahatım biraz. yoksa çok zor yetiştiriyordum.
nuvanda'yı da en son haline ekledim. artık sen paylaşıma verirsin veya kardeş takımınızı beklersin. yalnız oraya da listenin yeni halini eklmeyi unutmayasın.:16:

elinize sağlık:46::46::46:

az önce marketten geldim meyvam bitmişti malum şeker ihtiyacımı meyveden karşılıyorum.
ceylini de yatırdım hemen sporumu yapacağım şimdi,sonra da yemeği mi yerim sabah listeyle uğraşırken kahvaltım geç kaldı öğlende bu zamana sarktı öğün arasında da en az 3 saat olması lazım çünkü.sonra ev süpüreceğim :52::52:

eee taşınmak kolay değil tabiii:27::27::27:

Zayıflamak İçin Küçük Öneriler

gelen bir mailden alıntıladım. biliyoruz bunları ama tekrar tekrar okuyalımm

- 2,5 saatten fazla aç kalmamayı çalışın
- Gece öğününüzü geç tüketmemeye gayret edin .
- Beslenme programınızda var olan yiyeceklerin ölçülerine sadık kalmaya çalışın
- Öğünlerinize mutlaka mevsim yeşilliklerinden yapılmış salatalarla başlayın. Salatalarınıza sos olarak 1 tatlı kaşığı yağ + limon VEYA arzuya göre nar ekşisi,elma sirkesi kullanabilirsiniz
- Yemeğinizi yerken ayakta geçiştirerek değil masada oturarak ve mümkünse aynı saatlerde yemeye gayret edin .
- Yemeğinizi mutlaka yavaş ve iyi çiğneyerek tüketin. Unutmayın doyma sinyali midenizden beyninize 20 dk ulaşır.
- Kilo vermenizi engelleyecek en büyük sabotajcınızın öğün atlamak ve hızlı yemek olduğunu unutmayın
-Omega 3,ten zengin besinlerle beslenme ( soğuk deniz balıkları,,yeşil yapraklı sebzeler ,semizotu ,ceviz vb ) beyninizi , kalbinizi korur ve kilo vermenize ve stres yönetimine yardımcı olur.
.Unutmayın
–Hiç kimse mükemmel değildir.
-Herkes hata yapabilir.
-Programınızda hata yapıyor olsanız dahi geri dönmeden önünüze bakıp hedefinize odaklanın
-Öz güveninizi hiçbir zaman yitirmeyin .
*BESLENMENİZDE
YETERLİ ,DENGELİ, ÇEŞİTLİ RENKLİ VE ÖLÇÜLÜ BESLENMEYE İLKE HALİNE getirmeye çalışın:52::52::52:(çalıntıdır:60::60:)

$3516fgpasqua261hv2.gif

Merhabalar :80: Nasılsınız kardeş takım?
Uruz cum nerelerde ya? Bilginiz var mı kızlar :26:

kolay gelsin canim demin birden kk gitti ve birdaha giremedim sorun bende sanirim :)))

ayrica listede nuvendanin bildirimi eksik fark ettinizmi ????

27 mayıs 2011 menüm

sabah
sirkeli su
1 dilim kepek ekmeği
peynir
zeytin
domates

ara
bir elma
2-3 erik
1 yeni dünya

öğlen
yeşillik
2 domates
1 salatalık
1 biber
1 dilim kepek ekmeği

ara
bir elma
5-6 erik

spor
40 dakika yürüyüş (20 dakikalık 2 seferde)

az bu yediklerin canim tabiki bana göre kese öglen kahvalti gibi olmayip
bi sebze yemegi felan olsaydi ama yinede fena degil canim

ben bu gün çoştum yine kaçamak yapmıcam diye meyvelere saldırdım:44::44::44:sabah 1 kase k filex yedim sonra ara ara sırasıyla 2 kayısı 5 6 erik 2 kuru incir 1 kuru kayısı 6 hurma yedim bırazdan yemek yicem :63::63::63:

birazdan yemek yiyecemde kalmışım yedim az pilav az tavuk sote ve yoğurt yedim akşama yine special k yicem bu günlük de kaçamaksız atlatıcam heralde:62::62::62:

birazdan yemek yiyecemde kalmışım yedim az pilav az tavuk sote ve yoğurt yedim akşama yine special k yicem bu günlük de kaçamaksız atlatıcam heralde:62::62::62:
aferin kız sana:46:bak kaçamağı bıraktın kg lar nasıl hızla gitmeye başladı:16:

bu arada 4.olmuşuz kızlar.hadi bakalım haftaya 1. olacağız inş.bu hafta tam gaz diyete devam kaçamakta yok:10:

aferin kız sana:46:bak kaçamağı bıraktın kg lar nasıl hızla gitmeye başladı:16:

bu arada 4.olmuşuz kızlar.hadi bakalım haftaya 1. olacağız inş.bu hafta tam gaz diyete devam kaçamakta yok:10:

inşaalah yaa haftaya biz geliyoruuuuuuuzzz:35::35::35::35:hurmalar iyi geldi bana çikolata dondurmadansa hurma yicem artık:37::37:

Back