Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

görürsün cnm inşallah bende bir zamanlar 80 leri görmüş biriyim ama aht ettim 50 leri görücem :)

allah kabul etsin cnm yardımını

amin canim cok sagol

sykildim evde oturmaktan canim ayrica tesekkür ederim

menün güzel canim sporunsa harika

bende hemencik menümü paylasim

sabah

domates
salatalik
yesillik
1 yumurta
1 kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay

ara ve öglen yok malesef disardayim

aksam

2 parca et yagsiz izgara
1 kepek ekmegi
1 kase yogurt

spor yapamadim ama cok aktiftim bugün
su 3 litreyi belkide gecmistir cok sicakti valla bol bol su ictim

slmmm kızlar bu saat oldu ancak yazmakiçin fırsat bulabildim..
bugün ablamın minik cadısı bendeydi Asrınla beraber kudurdular beni de delirttiler..ne zor iki çocuk yaaa 2 çocuğu olan çoğu annenin neden antidepresan kullandığını şimdi daha iyi anlıyorum :))

güzel dilekleriniz için tskler umarım herşey güzel ve istediğimiz yönde olur..face video ekledim çocuk slaytı ile ilgili seyrederseniz yorum alayım,merakla bekliyorum..

vee ben bugün kaçamak hakkımı kullandım malesef..
hemen yazayım

sabah 4-5 çatal peynirli omlet,domates,biber,salatalık,3 zeytin 1 dilim kepekli ekmek

öğlen küçücük cornetto :78:

Akşamüzeri yarımporsiyon bulgur pilavı,yarım porsiyon kuru fasulye,yoğurt 1 dilim ekmek(utanmadan )
3adet bolero gofret minicik minicik+bir kaç parça sütlü çikolata

neskafe,form çayı

gecmis olsun diyim ozaman canim iki cock gercekten zor

günaydın kızlarrr akşam nasıl bir yorgunluk vardı üzerimde saat 8.30 da koltukta sızmışım eşim 10.30 da zorla uyandırdı

dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
20 gr tulum peyniri
2 dilim domates

ara
2 kuru kayısı

öğlen
1 kepçe çorba
1 adet biber dolma
200 gr kadar yoğurt
8 adet çilek

ara
3 kuru kayısı

akşam
5 kaşık menemen
4 kaşık makarna
100 gr yoğurt

dün günü o kadar güzel o kadar dolu geçti önce eşimle halıları yıkadık güle oynayasonra saat 4 gibi hadi merkeze gidelim gezeli yemek yiyelim dedi apar topar hazırlandık çıktık kendime beyaz kot pantoon aldım çok güzel oldusonra yemeğe gittik ızgara köfte,ayran ve salataydı menümsonra arkadaşlara geçtik akşam güzel mamalar vardı çok ısrar ettiler yemedim sadece 5-6 tene badem yedim ve artık çayı da şekersizçiyorum tanladırıcıyı da bıraktım kendimi çok tebrik ediyorum

kızlar inş. kg bildrimde geç kalmazsınız
şeymacım dünkü menünde kaçamak yok tebrik ederim seni

handeryacım senin kaçamak hakkın bitti bir daha olursa ceza geliyor ona göre

elifcim cnm menümü ona göre yazacağım demişsin kaçış yok menü yazmak zorunlu bebişim 1 den fazla olursa kaçamağın ceza var.mazeretsiz menü yazmayana da ceza var

günaydin kizlarrrrrrrr..bu hafta berbat gecti stres ve kacamak dolu bi hafta streste malum kortizon salgilaniyo ve yag depolatiyo..bide en büyük hatam bir yerde ipin ucunu birakip günlük menülerimi yazmamak oldu bu hafta öyle olmayacak insallah en az 1 kilo vermek ümidiyle..
bu hafta 500gr verdim.83.5dan 83e indim...

tebrikler cnm takıma ilk geldiğin hafta kg kaçtı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…