- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edaa bi yere gitmek yaasak ben çıktım bak kilo aldım
canım test yaptım birazönce sonuç negatif adetime 10 gün var daha bilemiyorum yanii
akşamüstü en az 5 kuru incir 10 tane kuru kayısı yedim 1-2 saat sonra işten çıktığımda karnım gurulduyordu düşün bendeki açlığı yani folik asit almaya başladım yan etkisi olabilir mi acaba propektüsüne bi bakayım en iyisi
edacım daha belli olmaz cnm idrar testinin belli olması için bir kaç gün geçmesi lazım hatta bazılarında 10 gün sonra falan ancak belli oluyor.ama hemen öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır onda çıkar canım.canım benim benim tek derdim takımı aşağı çekmek yoksa sizden kopmam zaten çok zor hatta düşünüyorum hamile kalsam ayyy kızlarla yine yazışırım ama dayanamam diyorum kendi kendime
yaa kızlar maşallah takımımıza yaaa bir ara nasıl dağılmıştık 2 günde 1 sayfa ilerliyorduk ama bugünlerimize şükür iyi ki varsınız canım arkadaşlarım![]()
edacım daha belli olmaz cnm idrar testinin belli olması için bir kaç gün geçmesi lazım hatta bazılarında 10 gün sonra falan ancak belli oluyor.ama hemen öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır onda çıkar canım.
ara ara hepimizde oluyo böyle durumlar bu hafta da böyle olsun sen toparlanırsın cnm hem belki bebiş vardırtabiki bebiş olsa bile bizi yalnız bırakmak yoooook
![]()
edacım halamı sende mi biliyorsuncanım benim iyiki varsınız test içinde beklicem 10 gün daha bakalım halam uğramazsa test yaptırırım yine![]()
edacım halamı sende mi biliyorsunnerelisin aslen
![]()
o zaman sizde de göçmenlik varevet canım bilmem mi aslen izmirliyim baba tarafı köken izmir anne tarafı kökeni eskişehir
o zaman sizde de göçmenlik var![]()
reyhancım kahvaltı dışında yenmiyo ekmek cnm.kahvaltıda yumurta yediğin zamanda ekmek yenmiyor yanında.
kızlarrr bütün gün yoğunluk bir yandan intenet kopması bir yandan yazamadım bir türlü
hepinizin menüleri çok güzel ama benim yazmaya bile yüzüm yok anlatılamaz bir açlık var bugünlerde doymak bilmiyorum ne olacak bu halim bilemiyorum deli gibi yemek istiyorum offff offf bugün yediklerim bir felaketti
yasemincim geçmiş olsun canım bence git doktora
ayşecim ceza fikri çok iyiymiş sanırım takım takım gezenlerin başını ben çekicem
kızlar kafam çok karışık bir süre takımdan ayrılıp mı devam etsem acaba en azından listeye girmesem çünkü takımı aşağı çektiğim için çok üzülüyorum
monti kuralları
- beyaz un ve beyaz un giren bütün gıdalar yasak
şeker yasak şkeir meyveden alıyoruz
muz,üzüm,karpuz,kavun,havuç(pişmiş çig),dondurma yasak
süt ürünleri mümkün oldugunca yagısz olacak( yogurt yy.peynir bim aknaz )
sadece kahvaltıda tb ekmegi yenecek doyana kadar dige r ögünlerde ekmek yenmeyecek
haftada 2 gün bakliyat yenilebilir (bünyeye baglı birazda)
et ile ekmek yenmyecek
yumurta ile ekmek yenmiycek
yumurta ile kahvaltı yaptıgınızda ,ekmek yemiycekisniz
meyveler yemeklerden 15 dk önce ve 3 saat sonra yenicek
kuruyemiş ögünlerle birlikte yenir.
pirinç,bulgur yasak
makarna sadece spagetti yiyoruz onuda 8 dk haşlıyoruz ama nadiren yiyoruz
yemekleirn yanınd amutlaka süt ürünü ve salata yiyoruz
kızlarrr ben kaçar iyi geceler hepinize sabah görüşürüzzz
mutlaka gitmen lazim canim özellikle sicaklik varsa iltihap var demek ve antibiyotik kullanman lazim..oyy oyyy kizlar ne kadar uzak kalmisim ben buralardan yaaa... gecmisi oku oku bitiremedim vallahi.. bir ara okumadan kapatayim dedim o zaman da merakimdan ölüyorum neleri kacirdim acaba diyeeve geldim bir 15 dk filan okudum sonra cok uykum geldi diye biraz uyudum kalktim tekrar bilgisayar basina oturup okumama devam ettim
![]()
Aysecigim masallah sana.. sporun ,diyetin , kaptanlik görevini yapisin.. mükemmelsin! harikasin.. bitanesin tatlim yaa..![]()
Uruzum gelmis olmana cok sevindim.. istersen 1 degil 10 kilo al yine de takimdan vazgecme , buralari unutma.. evet bazen diyet yapmak gercekten zorlasiyor motivasyon düsüklügünden ya da düzensiz hayattan dolayi ( benimkisi gibi) yine de birbirimizden ,buradan vazgecmeyelim lütfen
Handeryam ve garbera... derya kizlar dönüslerinize cook sevindim.. ikinize de bol azim ,irade ve spor diliyorum![]()
Reyhancigim ve Dilekcigim en son benim daha ne zamana kadar böyle devam edecegimi sormuslardi..Benim hesabima göre 2 hafta kadar.. insallah 2 haftaya kadar birakmis olabilirim. Bugün calistigim yerin sahibiyle konustum yeni birini bulup yetistirene kadar lütfen biraz daha idare edermisin dediisim bitti diye yüz üstü birakmakta istemiyorum.. sonucta hafta icini biraktigim zaman da bir sekilde burayla irtibatim bitmiyor.. pazar günleri burada calismaya devam etmem gerek.. neyse hayirlisi olsun bakalim.. insallah en kisa zamanda birini buluruz da 2 hafta sonra biter bu tempo..
kizlar yaa yazamiyorum daha fazla parmagim cok feci halde agriyor.. sol elimin orta parmagi iki kapi arasinda kaldi dün. mosmor oldu tirnagim parmagimda kizardi ,sisti.. hareket ettiremiyorum dünden beri acisi gecmedi. görüntüde kanayan birsey yok ama sanirim apse yapti ates gibi yaniyor kipkirmizi.. doktora gitmem gerekir mi acaba:44: doktor ne yapabilir ki diyorum mor tirnagayasemin ablaaaaaaaaa bana de hadi birseyler
sana geleyim mi :86:
![]()
neyse tatli bayanlar acil disari cikmam gerek. gece gelince yine yazmaya calisacagim insallah..hepinizi öpüyorum
![]()
yasemincim teşekkür ederim bitanem.çok geçmiş olsun sen yine git bir dr.a belki tırnağı çekmek gerekir falan ihmal etme canım.inş. bir an önce biri bulunur da sende biraz dinlenir rahatlarsın cnm![]()
yaseminim çok geçmiş olsun tatlım..büyük ihtimalle tırnağın düşecektirama şişlik ve ağrı geçmezse doktora görün derim
![]()
heheyyyt bunların hepsini tek elinle yazdıysan maşallah sanageçmiş olsun canım aman dikkat et kendine
![]()
evet aynen öyle olmasi gerekiyor canim kesin alistirman gerek kendini gün daha güzel geciyor valla
elif cezali canim bu aksam kalkiyor cezasi sanirim etrada gelmis zaten :)))
insallah bulurlar yerine birini canim tekrar aramiza dönmeni dört gözle bekliyoruz valla
bende varim kuzum![]()
kizlar esim birazdan gelir ben birazcik cikim gelirim yine insallah gelemesemde
yarin görüsürüz insallah artik
yasemincim yukarda unutmusum yazmaya canim benim cok gecmis olsun bi doktora git istersen tatlim![]()
mutlaka gitmen lazim canim özellikle sicaklik varsa iltihap var demek ve antibiyotik kullanman lazim..
kizlar kusura bakmayin gecmisi söyle bi gözden gecirebildimayrintili okuyamadim,b aralar esimin sinavlari var ve evde oluyo o yokkende misafir oluyo.sinavdan sonra gelip dinleniyo netten ders bakiyo.bende giremiyorum..en gec cumaya düzenli burdayim..
cnm o saate kadar ne yapıyorsun oğluşun geç kalkıyor herhalde yoksa uykusuzluktan ölürsün cnm
Geceleri çok seviyorum ben yaaa,kafamı dinlediğimi hissediyorum üniv.yıllarından miras kaldı gece oturmalarım her işimi gece yapıyorum..gündüz Asrın peşimde sürekli onunla uğraşmaktan kendime vakit ayıramıyorum o yüzden de geceler benim!düzenini oturtsan canim yani erken kalkinca haliyle erken yatma ihtiyaci duyuyorsun mesela bu senin icin daha güzel olacaktir emin ol erken kalkmak gibisi yok valla tabiki erken yatmaninda
günün anlami daha güzel oluyor kalktim ettim diyene kadar öglen oluyor sonrada günden bisey anlamiyorsun bence kendini alistirsan![]()
deryacım öğlene atlamasan iyi olur akşam yemeğinde çok acıkmış olduğun için abartabilirsin cnm