Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar size daha önce de bahsetmiştim düğün organizasyonu işlerine girmek istiyoruz vs.. diye bugün ilk adımı attık ve profesyonel ses sistemi aldık evde zaten barkovizyon için ayaklı sunum perdesi projeksiyon vs. vardı..solistimiz ve konservatuarlı klavyecimiz de var(eşimin kuzeni) bakalım ilk adımı attık..umarım ufaktan ufaktan başlar masa sandalye giydirme,süsleme vs..derken oturaklı bir işe dönüştürebiliriz..
Ben süslemeydi,dekorasyon vs.. görsel şeylerle ilgilenmeyi çok seviyorum ve zevkle yapıyorum şimdiden araştırmalara başladım maliyet hesapları vs.. gelin damat masası,gelin yolu vs.
neyse ben kaçar araştırmalara tam gaz devam ...:))
bakalım bu çiçekler kime?

sende iyi ki varsın şekerim inşallah en kısa zamanda toparlanırsın

merhaba güzl takımııımmçok özledm siziii... diyeti iyice boşladm siz yokken ama aranıza döndm mutluym yinede.. şuan çok yorgnm.. yarın uzun uzun sohbet ederiz inşallh. iyi gecelerr

hoşgeldin canım sonuna kadar sana katılıyorum çok saçma bi tartışma olmuş amannnn boşver çok dengesiz insan var burda o yüzden değmez.. neyse tekrar hoşgeldin kuzum anlat bakalım neler yaptın

harikasın canım hergün bu şekilde beslensen rahat rahat kilo verirsin

hadi hayırlı olsun çiçeklerinide vazoma yerleştirdim bile

GÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN

deryacmı menün güze lpilavı yemsen iyiydi ikisi de bakliyat meyve de yersen daha güzel olur cnm.

organizasyon işiniz olur inş.çok zevkli bir iş gerçekten şıkır şıkır
takımımız bundan sonra böyle inş.hareket lazım dimi ama bu aradada hafta da 1 gün kaçamak hakkın var yoksa ceza var okudun mu cnm. bu kural sadece yasemin için geçerli değil o emzirdiği için o daha fazla kaçamak yapabilir,onun durumu farklı

günaydın hepinize bu arada akrepcim sabah sabah ne güzel bir günaydın olmuş cnm

elifiminde cezası bitmiş ohh artık burdasın tatlım yeni kurallar aldık ona göre menü yazmak zorunlu kaçamkalara ceza var
yaseminim dr git bizi de haber ve oldu mu

dileğim de burdaymış günaydın kuzum,bende öğlene kadar burdayım eşim sabaha karşı geldi uyuyor,uyansın bolkon ve küçük parça halıları yıkayacağız

tabi canım bende bu sene halılarımı yıkatıcam yeni oldukları için sürekli tüyleri çıkıyor etrafa dağılıyor
benimkilerde öyle cnm burda yok yıkayan yer araba yıkamacaları yıkıyo pis yerlerdezaten ev küçük olunca yolluk tarzı sermiştim ben büyük halılarım sarılı duruyo bu sene kullancam inş.

kızlarrr günaydınnn herkeseeee gününüz güzel ötesi süperrr geçsin

bende sizi çok seviyorum canım
hiç biryere gitmiyorum buradayımm

yasemincim çok sağol canım çıkmıyorum takımdan sizinleyim

merhaba güzl takımııımmçok özledm siziii... diyeti iyice boşladm siz yokken ama aranıza döndm mutluym yinede.. şuan çok yorgnm.. yarın uzun uzun sohbet ederiz inşallh. iyi gecelerr

elif hoşgeldin canımmm bizde seni çok özledik

takımımıza kocamannnn canım bende test için bekleme kararı aldım bakalım hayırlısı

kolay gelsin ayşecimmm

tabi canım bende bu sene halılarımı yıkatıcam yeni oldukları için sürekli tüyleri çıkıyor etrafa dağılıyor

dilek aynı dert bende de var canım bende yıkatmayı düşünüyorum bu sene

ohh kolay gelsin ayşecim :) kocişle iş yapmakta çok zevkli olur hee
teşekkür ederim edacım
bu günkü menümde belli yazayım hemen
sabah
ligt peynirli tost
yeşillik
öğlen
menemen
ligt peynir
çay
yeşillik
arada
elma
akşam
fırında yağsız tavuk,salata ,yogurt

hamarat hatun menüyüde belirlemiş..menün çok güzel.
yarınki sonuçları merakla bekliyorum

elifim cezan bittim cnm gel hadi

gerbara cnm msj listeni çıkarmaya devam edecek misin
evet ya bizim bir listemiz vardı
çok zor gibi görünmüyor aslında ama hiç kaçamağı yokmu
elifcim dönmüşsün tekrar..hoşgeldin cnm

bu arada bu sabah tartım 68.900 dedi :)sonunda 68li bir rakam gördüm
ooo maşallah 50 lileride görürsün inşallah
teşekkür ederim edacım
sabah
ligt peynirli tost
yeşillik
öğlen
menemen
ligt peynir
çay
yeşillik
arada
elma
akşam
hay maşallh hem temizlik yapıp hem akşam yemeğini nasıl ayarladın kızzz cadı
hadi hakkında hayırlısı olsun zevkli bir işe benziyor
günayyddııınnn tüünaydııınnnn
yaaa evet yaa nerelerdeydin elifim ne cezası bu anlamadım biri bana anlatsııııınnnn:84::84::84::84:

gülşencim yarın iyi bir sonuç bekliyorum artık
sende süpersin canım her hafta istikrarlı bir şekilde veriyorsun

evet tatlım bazı haftalar sabit kaldığım oluyo ama genelde veriyorum ..gerçi azar azar gidiyo ama olsun gitsinde nasıl giderse gitsin :)

hedefim temmuz başında 65 e düşmek..3 temmuzda malatyaya gideceğim 2 kiloda orada versem yaz sonuna doğru mezun olurum inşallah

inşallah görürüm 50 leri..sırf artık o kilolara inemezsin yapamazsın diyenlere inat

kesinlikle yıkat yoksa ne kadar makinayla alsanda birşey değişmiyor

teşekkür ederim edacım
sabah
ligt peynirli tost
yeşillik
öğlen
menemen
ligt peynir
çay
yeşillik
arada
elma
akşam

süppperrrrrr

elifcim dönmüşsün tekrar..hoşgeldin cnm

bu arada bu sabah tartım 68.900 dedi :)sonunda 68li bir rakam gördüm

yupppiiiiiiiiii haftaya 67 .. 65.. 60.. ve 59 ohhh az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…