canım benim benim tek derdim takımı aşağı çekmek yoksa sizden kopmam zaten çok zor hatta düşünüyorum hamile kalsam ayyy kızlarla yine yazışırım ama dayanamam diyorum kendi kendime
yaa kızlar maşallah takımımıza yaaa bir ara nasıl dağılmıştık 2 günde 1 sayfa ilerliyorduk ama bugünlerimize şükür iyi ki varsınız canım arkadaşlarım
merhaba güzl takımııımmçok özledm siziii... diyeti iyice boşladm siz yokkenama aranıza döndm mutluym yinede.. şuan çok yorgnm.. yarın uzun uzun sohbet ederiz inşallh. iyi gecelerr
Gelelim bugün ne yedim ,içtim..
sabah uyanınca ballı,sirkeli su
3-4 çatal sucuklu yumurta,yağsız peynir,3zeytin,domates,biber1 dilim ekmek
öğlen yine geçti gitti,koşturarak..
akşam 1/2pors. kuru fasulye,1/2 pors bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt,yeşil salata
şekersiz çay ve az önce form çayımı içtim..bu günlük bu kadar..
Kızlar size daha önce de bahsetmiştim düğün organizasyonu işlerine girmek istiyoruz vs.. diye bugün ilk adımı attık ve profesyonel ses sistemi aldık evde zaten barkovizyon için ayaklı sunum perdesi projeksiyon vs. vardı..solistimiz ve konservatuarlı klavyecimiz de var(eşimin kuzeni) bakalım ilk adımı attık..umarım ufaktan ufaktan başlar masa sandalye giydirme,süsleme vs..derken oturaklı bir işe dönüştürebiliriz..
Ben süslemeydi,dekorasyon vs.. görsel şeylerle ilgilenmeyi çok seviyorum ve zevkle yapıyorum şimdiden araştırmalara başladım maliyet hesapları vs.. gelin damat masası,gelin yolu vs.
neyse ben kaçar araştırmalara tam gaz devam ...:))
bakalım bu çiçekler kime?
kızlar bu arada takımın hızına gerçektenyetişemiyorum valla..bu takımı hiç böyle görmemiştim..
ben de tam yasemin ve elif neredeler diyecektim ki iki kaçak da gelmiş..
yasemincim bence de ihmal etme git bi göster canım..
Edacım gitme hiç bir yere giden şişip dönüyor kesinlikle bunu unutma..
Hamişlik işine gelince de en sağlam kan tahlili ama beklemelisin onda bile çıkmayabilir çok erken..ben 1 gün gecikmeli kan tahlili ile öğrenmiştim ama idrarda en az 1 hafta gecikmesi gerekir diye biliyorum canım..
Batuhanım senin de iradene kocamandün yazmıştın mantı,yaprak sarması vs. yaptık diye sadece 3 adet sarma ile olayı bitirmişsin ya helall! ben öyle ortamlarda hiç tutamıyorum kendimi yaaa o yüzden bu aralar evden çıkmak istemiyorum çıktığım an kesin kaçamak oluyor..
Gelelim bugün ne yedim ,içtim..
sabah uyanınca ballı,sirkeli su
3-4 çatal sucuklu yumurta,yağsız peynir,3zeytin,domates,biber1 dilim ekmek
öğlen yine geçti gitti,koşturarak..
akşam 1/2pors. kuru fasulye,1/2 pors bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt,yeşil salata
şekersiz çay ve az önce form çayımı içtim..bu günlük bu kadar..
evet dilekcim yeni eve mis gibi oyuralım dimi amagünaydın ayşecim ohhh desene temizlik varkolay gelsin..
evet dilekcim yeni eve mis gibi oyuralım dimi ama
benimkilerde öyle cnm burda yok yıkayan yer araba yıkamacaları yıkıyo pis yerlerdetabi canımbende bu sene halılarımı yıkatıcam yeni oldukları için sürekli tüyleri çıkıyor etrafa dağılıyor
yok öyle sey hamile kalirssan ne ala ama böyle durduk yere gitmek yok canim
ayrica iyi olunca degil sonuc kötü oluncada takim olmaliyizki motivemiz takimi kurtarmak adina bir hafta sonrasina dahada artsin canim sakin öyle düsünme iyisiyle kötüsüyle seviyoruz seni biz edacik
Edacigim..gecmis olsun demistin sende cok sagolasin tatlim.. alinti yapmistim ama demek ki tam olmamis.. yazdigini görmedim unutma sanma hemiayrica listeden takimdan cikayim deme lütfen.. zaten takimda kisi sayisi azligimiz var. Burdan kopunca hepten listeler alt üst oluyor. Uruz ve Deryalarimiz da diyor bunu.. Hamilelik konusunda da Allah hayirlisini versin . Insallah en dogru zamanda Allah onu da nasip edecektir canimm..
merhaba güzl takımııımmçok özledm siziii... diyeti iyice boşladm siz yokkenama aranıza döndm mutluym yinede.. şuan çok yorgnm.. yarın uzun uzun sohbet ederiz inşallh. iyi gecelerr
kızlar bu arada takımın hızına gerçektenyetişemiyorum valla..bu takımı hiç böyle görmemiştim..
ben de tam yasemin ve elif neredeler diyecektim ki iki kaçak da gelmiş..
yasemincim bence de ihmal etme git bi göster canım..
Edacım gitme hiç bir yere giden şişip dönüyor kesinlikle bunu unutma..
Hamişlik işine gelince de en sağlam kan tahlili ama beklemelisin onda bile çıkmayabilir çok erken..ben 1 gün gecikmeli kan tahlili ile öğrenmiştim ama idrarda en az 1 hafta gecikmesi gerekir diye biliyorum canım..
Batuhanım senin de iradene kocamandün yazmıştın mantı,yaprak sarması vs. yaptık diye sadece 3 adet sarma ile olayı bitirmişsin ya helall! ben öyle ortamlarda hiç tutamıyorum kendimi yaaa o yüzden bu aralar evden çıkmak istemiyorum çıktığım an kesin kaçamak oluyor..
elifiminde cezası bitmiş ohh artık burdasın tatlım yeni kurallar aldık ona göre menü yazmak zorunlu kaçamkalara ceza var
yaseminim dr git bizi de haber ve oldu mu
dileğim de burdaymış günaydın kuzum,bende öğlene kadar burdayım eşim sabaha karşı geldi uyuyor,uyansın bolkon ve küçük parça halıları yıkayacağız
tabi canımbende bu sene halılarımı yıkatıcam yeni oldukları için sürekli tüyleri çıkıyor etrafa dağılıyor
ohh kolay gelsin ayşecim :) kocişle iş yapmakta çok zevkli olur heeelifiminde cezası bitmiş ohh artık burdasın tatlım yeni kurallar aldık ona göre menü yazmak zorunlu kaçamkalara ceza var
yaseminim dr git bizi de haber ve oldu mu
dileğim de burdaymış günaydın kuzum,bende öğlene kadar burdayım eşim sabaha karşı geldi uyuyor,uyansın bolkon ve küçük parça halıları yıkayacağız
teşekkür ederim edacım
bu günkü menümde belli yazayım hemen
sabah
ligt peynirli tost
yeşillik
öğlen
menemen
ligt peynir
çay
yeşillik
arada
elma
akşam
fırında yağsız tavuk,salata ,yogurt
evet ya bizim bir listemiz vardıelifim cezan bittim cnm gel hadi
gerbara cnm msj listeni çıkarmaya devam edecek misin
çok zor gibi görünmüyor aslında ama hiç kaçamağı yokmumonti kuralları
- beyaz un ve beyaz un giren bütün gıdalar yasak
şeker yasak şkeir meyveden alıyoruz
muz,üzüm,karpuz,kavun,havuç(pişmiş çig),dondurma yasak
süt ürünleri mümkün oldugunca yagısz olacak( yogurt yy.peynir bim aknaz )
sadece kahvaltıda tb ekmegi yenecek doyana kadar dige r ögünlerde ekmek yenmeyecek
haftada 2 gün bakliyat yenilebilir (bünyeye baglı birazda)
et ile ekmek yenmyecek
yumurta ile ekmek yenmiycek
yumurta ile kahvaltı yaptıgınızda ,ekmek yemiycekisniz
meyveler yemeklerden 15 dk önce ve 3 saat sonra yenicek
kuruyemiş ögünlerle birlikte yenir.
pirinç,bulgur yasak
makarna sadece spagetti yiyoruz onuda 8 dk haşlıyoruz ama nadiren yiyoruz
yemekleirn yanınd amutlaka süt ürünü ve salata yiyoruz
ooo maşallah 50 lileride görürsün inşallahelifcim dönmüşsün tekrar..hoşgeldin cnm
bu arada bu sabah tartım 68.900 dedi :)sonunda 68li bir rakam gördüm
hay maşallh hem temizlik yapıp hem akşam yemeğini nasıl ayarladın kızzz cadıteşekkür ederim edacım
sabah
ligt peynirli tost
yeşillik
öğlen
menemen
ligt peynir
çay
yeşillik
arada
elma
akşam
hadi hakkında hayırlısı olsun zevkli bir işe benziyorKızlar size daha önce de bahsetmiştim düğün organizasyonu işlerine girmek istiyoruz vs.. diye bugün ilk adımı attık ve profesyonel ses sistemi aldık evde zaten barkovizyon için ayaklı sunum perdesi projeksiyon vs. vardı..solistimiz ve konservatuarlı klavyecimiz de var(eşimin kuzeni) bakalım ilk adımı attık..umarım ufaktan ufaktan başlar masa sandalye giydirme,süsleme vs..derken oturaklı bir işe dönüştürebiliriz..
Ben süslemeydi,dekorasyon vs.. görsel şeylerle ilgilenmeyi çok seviyorum ve zevkle yapıyorum şimdiden araştırmalara başladım maliyet hesapları vs.. gelin damat masası,gelin yolu vs.
neyse ben kaçar araştırmalara tam gaz devam ...:))
bakalım bu çiçekler kime?
günayyddııınnn tüünaydııınnnn
yaaa evet yaa nerelerdeydin elifim ne cezası bu anlamadım biri bana anlatsııııınnnn:84::84::84::84:merhaba güzl takımııımmçok özledm siziii... diyeti iyice boşladm siz yokkenama aranıza döndm mutluym yinede.. şuan çok yorgnm.. yarın uzun uzun sohbet ederiz inşallh. iyi gecelerr
gülşencim yarın iyi bir sonuç bekliyorum artık
sende süpersin canım her hafta istikrarlı bir şekilde veriyorsun
evet ya bizim bir listemiz vardı
çok zor gibi görünmüyor aslında ama hiç kaçamağı yokmu
ooo maşallah 50 lileride görürsün inşallah
hay maşallh hem temizlik yapıp hem akşam yemeğini nasıl ayarladın kızzz cadı
hadi hakkında hayırlısı olsun zevkli bir işe benziyor
günayyddııınnn tüünaydııınnnn
yaaa evet yaa nerelerdeydin elifim ne cezası bu anlamadım biri bana anlatsııııınnnn:84::84::84::84:
kızlarrr günaydınnn herkeseeee gününüz güzel ötesi süperrr geçsin
bende sizi çok seviyorum canım
hiç biryere gitmiyorum buradayımm
yasemincim çok sağol canım çıkmıyorum takımdan sizinleyim
elif hoşgeldin canımmm bizde seni çok özledik
takımımıza kocamannnncanım bende test için bekleme kararı aldım bakalım hayırlısı
kolay gelsin ayşecimmm
dilek aynı dert bende de var canım bende yıkatmayı düşünüyorum bu sene
teşekkür ederim edacım
sabah
ligt peynirli tost
yeşillik
öğlen
menemen
ligt peynir
çay
yeşillik
arada
elma
akşam
elifcim dönmüşsün tekrar..hoşgeldin cnm
bu arada bu sabah tartım 68.900 dedi :)sonunda 68li bir rakam gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?