Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

edaa bi yere gitmek yaasak ben çıktım bak kilo aldım

canım benim benim tek derdim takımı aşağı çekmek yoksa sizden kopmam zaten çok zor hatta düşünüyorum hamile kalsam ayyy kızlarla yine yazışırım ama dayanamam diyorum kendi kendime
yaa kızlar maşallah takımımıza yaaa bir ara nasıl dağılmıştık 2 günde 1 sayfa ilerliyorduk ama bugünlerimize şükür iyi ki varsınız canım arkadaşlarım

monti kuralları
  • beyaz un ve beyaz un giren bütün gıdalar yasak
    şeker yasak şkeir meyveden alıyoruz
    muz,üzüm,karpuz,kavun,havuç(pişmiş çig),dondurma yasak
    süt ürünleri mümkün oldugunca yagısz olacak( yogurt yy.peynir bim aknaz )
    sadece kahvaltıda tb ekmegi yenecek doyana kadar dige r ögünlerde ekmek yenmeyecek
    haftada 2 gün bakliyat yenilebilir (bünyeye baglı birazda)
    et ile ekmek yenmyecek
    yumurta ile ekmek yenmiycek
    yumurta ile kahvaltı yaptıgınızda ,ekmek yemiycekisniz
    meyveler yemeklerden 15 dk önce ve 3 saat sonra yenicek
    kuruyemiş ögünlerle birlikte yenir.
    pirinç,bulgur yasak
    makarna sadece spagetti yiyoruz onuda 8 dk haşlıyoruz ama nadiren yiyoruz
    yemekleirn yanınd amutlaka süt ürünü ve salata yiyoruz

edacım daha belli olmaz cnm idrar testinin belli olması için bir kaç gün geçmesi lazım hatta bazılarında 10 gün sonra falan ancak belli oluyor.ama hemen öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır onda çıkar canım.
ara ara hepimizde oluyo böyle durumlar bu hafta da böyle olsun sen toparlanırsın cnm hem belki bebiş vardırtabiki bebiş olsa bile bizi yalnız bırakmak yoooook

canım benim iyiki varsınız test içinde beklicem 10 gün daha bakalım halam uğramazsa test yaptırırım yine

reyhancım kahvaltı dışında yenmiyo ekmek cnm.kahvaltıda yumurta yediğin zamanda ekmek yenmiyor yanında.

tamam canim cok sagol

yok öyle sey hamile kalirssan ne ala ama böyle durduk yere gitmek yok canim
ayrica iyi olunca degil sonuc kötü oluncada takim olmaliyizki motivemiz takimi kurtarmak adina bir hafta sonrasina dahada artsin canim sakin öyle düsünme iyisiyle kötüsüyle seviyoruz seni biz edacik

heh söyle simdik anladim valla yarin kesin uyacam canim

mutlaka gitmen lazim canim özellikle sicaklik varsa iltihap var demek ve antibiyotik kullanman lazim..

kizlar kusura bakmayin gecmisi söyle bi gözden gecirebildimayrintili okuyamadim,b aralar esimin sinavlari var ve evde oluyo o yokkende misafir oluyo.sinavdan sonra gelip dinleniyo netten ders bakiyo.bende giremiyorum..en gec cumaya düzenli burdayim..

yasemincim teşekkür ederim bitanem.çok geçmiş olsun sen yine git bir dr.a belki tırnağı çekmek gerekir falan ihmal etme canım.inş. bir an önce biri bulunur da sende biraz dinlenir rahatlarsın cnm

sagolasin tatlim..tirnagimi cektirmem yaa eger öyle birsey yapacaklarsa hic gitmem. tirnak cekilir mi yeni tirnak gelene kadar tirnaksiz mi görünecek parmagim

yaseminim çok geçmiş olsun tatlım..büyük ihtimalle tırnağın düşecektir ama şişlik ve ağrı geçmezse doktora görün derim

sagolasin gülsencigim.. evet bir iki kisi senin dedigin gibi dedi düsecektir diye. nasil düsüyor ki bu aklim almadi ,gayet saglam duruyor yerinde :44:

heheyyyt bunların hepsini tek elinle yazdıysan maşallah sana geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine

yok 9 parmakla yazdim hayatim normalde 10 parmak kullaniyorum da " d-e-r-c " harflerini yazarken aciyor parmagim..

Deryacigim etra hep gelmek istiyor da zaman bulamiyor malesef.. ahh ahhh bombos günlerimi ne cok özlüyorum

kizlar esim birazdan gelir ben birazcik cikim gelirim yine insallah gelemesemde
yarin görüsürüz insallah artik

yasemincim yukarda unutmusum yazmaya canim benim cok gecmis olsun bi doktora git istersen tatlim

Canimcigim cookk sagolasin.. sanirim yarin gidecegim doktora. Gerci ögleden sonra baska islerim var ama bakalim böyle devam ederse gitmem gerek.

hmmm gideyim o zaman evet ates gibi yaniyor yasemin abla yaa..dünden beri kirmiziydi tirnagimin etrafi, simdi sisti morardi. Unfall Krankenhausa gideyim en iyisi.. hemen karsisinda evim zaten . En azindan antibiotik filan verirler belki..Cok sagolasin doktor ablam benim

Edacigim..gecmis olsun demistin sende cok sagolasin tatlim.. alinti yapmistim ama demek ki tam olmamis.. yazdigini görmedim unutma sanma hemi ayrica listeden takimdan cikayim deme lütfen.. zaten takimda kisi sayisi azligimiz var. Burdan kopunca hepten listeler alt üst oluyor. Uruz ve Deryalarimiz da diyor bunu.. Hamilelik konusunda da Allah hayirlisini versin . Insallah en dogru zamanda Allah onu da nasip edecektir canimm..

cnm o saate kadar ne yapıyorsun oğluşun geç kalkıyor herhalde yoksa uykusuzluktan ölürsün cnm

Geceleri çok seviyorum ben yaaa,kafamı dinlediğimi hissediyorum üniv.yıllarından miras kaldı gece oturmalarım her işimi gece yapıyorum..gündüz Asrın peşimde sürekli onunla uğraşmaktan kendime vakit ayıramıyorum o yüzden de geceler benim!
Çok fazla uyumuyorum aslında 4-4.5 yatıp 10 gibi kalkıyorum oğluşla..Allahtan oğlum erken kalkmıyor yanında beni görürse 10 kadar uyuyor o kadar uyku da bana yetiyor zaten..ama dediğiniz gibi erken kalkmak ,düzen mutlaka daha iyi ama yapabilene..gündüz nete bile giremiyorum böcükten..

deryacım öğlene atlamasan iyi olur akşam yemeğinde çok acıkmış olduğun için abartabilirsin cnm

Ayşecim kahvaltıyı 11 gibi yapınca acıkmıyorum akşam da 19.00-20.00 gibi yiyoruz yemeği dediğin gibi ekmeği abartmazsam ve eşime uyup abur cubur yemezsem iyi oluyor çünkü gecenin dördüne kadar o akşam yemeği çoktannn erimiş oluyordur kesin :))

kızlar bu arada takımın hızına gerçekten yetişemiyorum valla..bu takımı hiç böyle görmemiştim..
ben de tam yasemin ve elif neredeler diyecektim ki iki kaçak da gelmiş..
yasemincim bence de ihmal etme git bi göster canım..
Edacım gitme hiç bir yere giden şişip dönüyor kesinlikle bunu unutma..
Hamişlik işine gelince de en sağlam kan tahlili ama beklemelisin onda bile çıkmayabilir çok erken..ben 1 gün gecikmeli kan tahlili ile öğrenmiştim ama idrarda en az 1 hafta gecikmesi gerekir diye biliyorum canım..
Batuhanım senin de iradene kocaman dün yazmıştın mantı,yaprak sarması vs. yaptık diye sadece 3 adet sarma ile olayı bitirmişsin ya helall! ben öyle ortamlarda hiç tutamıyorum kendimi yaaa o yüzden bu aralar evden çıkmak istemiyorum çıktığım an kesin kaçamak oluyor..

Gelelim bugün ne yedim ,içtim..

sabah uyanınca ballı,sirkeli su
3-4 çatal sucuklu yumurta,yağsız peynir,3zeytin,domates,biber1 dilim ekmek
öğlen yine geçti gitti,koşturarak..
akşam 1/2pors. kuru fasulye,1/2 pors bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt,yeşil salata
şekersiz çay ve az önce form çayımı içtim..bu günlük bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…