- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh şeymacım ahh kaçamaksız bir günün olmaz mı seninkaçamak hakkı hafta da 1 gün cnmbu günkü menüm sabah (bende erken kahvaltı yapamayanlardanım malesef)saat10:301 dilim çavdar ekmeği.1 kk peynir 3 zeytin 1 domates 1 salatalık az çok az çok çok az nutellaçay(tamam tamam o kadar da az değildi ama çoka sayılmaz)saat18:15 1 lahmacun 1 ktu diyet kola1 tane magnum duble yedim ama siz yemeyin dehşet birşey yaaaa çok güzeeeellll bu tadı bilipte nasıl yemeden sabredecem bilemiyorum vallla:44::44::44:akşama birşey yeme hakkımıda bu magnumla kaybetmiş oluyorum sanırım:44::44::44::44::44:
evet tatlı yasaköldürecen beni se hiç< tatlıbirşey yok
bunda sonra hafta 1 gün kaçamak hakkı var bunu geçenler diğer takımların hepsini 'ben pisbogazın tekiyim yazacak'anlaştık mı kızlar
tamamdır gülşencimben varım kaptanım..bu haftaki hakkımı zaten doldurmuş biri olarak cumartesiye kadar kaçamak yok söz :)
menü güzel ama montiye uymadı gülşencimmenümm
sabah 1 dilim tahıllı ekmek
4 zeytin
çok az peynir
2 dal kıvırcık-maydanoz
şekersiz çay
15 badem (kendimi fena kaptırmıştım zor durdum )
1 saat sonra 3 ceviz
1 saat sonra 1 dilim beyaz ekmek
6 zeytin
akşam
2 parça et (kırmızı et 150 gr )
çoban salata
1 kase yoğurtlu semiz otu
sabah ve akşam iyi ama öğlen hiç olmadı farkındayım
ayrıca benimde geç uyanma problemim var bitürlü aşamadım bunu..diyetisyene gittiğimde önce bu problemi aşmam gerektiğini saat 8 de kahvaltıya oturmuş olmam gerektiğini söylemişti..ben 2 gün kalkıyorum 3.gün kalkamıyorum
Kızlar etra ve elif nerdeler
oyy oyyy kizlar ne kadar uzak kalmisim ben buralardan yaaa... gecmisi oku oku bitiremedim vallahi.. bir ara okumadan kapatayim dedim o zaman da merakimdan ölüyorum neleri kacirdim acaba diye eve geldim bir 15 dk filan okudum sonra cok uykum geldi diye biraz uyudum kalktim tekrar bilgisayar basina oturup okumama devam ettim
Aysecigim masallah sana.. sporun ,diyetin , kaptanlik görevini yapisin.. mükemmelsin! harikasin.. bitanesin tatlim yaa..
Uruzum gelmis olmana cok sevindim.. istersen 1 degil 10 kilo al yine de takimdan vazgecme , buralari unutma.. evet bazen diyet yapmak gercekten zorlasiyor motivasyon düsüklügünden ya da düzensiz hayattan dolayi ( benimkisi gibi ) yine de birbirimizden ,buradan vazgecmeyelim lütfen
Handeryam ve garbera... derya kizlar dönüslerinize cook sevindim.. ikinize de bol azim ,irade ve spor diliyorum
Reyhancigim ve Dilekcigim en son benim daha ne zamana kadar böyle devam edecegimi sormuslardi..Benim hesabima göre 2 hafta kadar.. insallah 2 haftaya kadar birakmis olabilirim. Bugün calistigim yerin sahibiyle konustum yeni birini bulup yetistirene kadar lütfen biraz daha idare edermisin dedi isim bitti diye yüz üstü birakmakta istemiyorum.. sonucta hafta icini biraktigim zaman da bir sekilde burayla irtibatim bitmiyor.. pazar günleri burada calismaya devam etmem gerek.. neyse hayirlisi olsun bakalim.. insallah en kisa zamanda birini buluruz da 2 hafta sonra biter bu tempo..
kizlar yaa yazamiyorum daha fazla parmagim cok feci halde agriyor.. sol elimin orta parmagi iki kapi arasinda kaldi dün. mosmor oldu tirnagim parmagimda kizardi ,sisti.. hareket ettiremiyorum dünden beri acisi gecmedi. görüntüde kanayan birsey yok ama sanirim apse yapti ates gibi yaniyor kipkirmizi.. doktora gitmem gerekir mi acaba:44: doktor ne yapabilir ki diyorum mor tirnaga yasemin ablaaaaaaaaa bana de hadi birseyler sana geleyim mi :86:
neyse tatli bayanlar acil disari cikmam gerek. gece gelince yine yazmaya calisacagim insallah.. hepinizi öpüyorum
bunda sonra hafta 1 gün kaçamak hakkı var bunu geçenler diğer takımların hepsini 'ben pisbogazın tekiyim yazacak'anlaştık mı kızlar
nerden ölçtürcem tatlım bilmemki neyse sorun deil zaten zayıflayım yeter bana
bu günkü menüm sabah (bende erken kahvaltı yapamayanlardanım malesef)saat10:301 dilim çavdar ekmeği.1 kk peynir 3 zeytin 1 domates 1 salatalık az çok az çok çok az nutellaçay(tamam tamam o kadar da az değildi ama çoka sayılmaz)saat18:15 1 lahmacun 1 ktu diyet kola1 tane magnum duble yedim ama siz yemeyin dehşet birşey yaaaa çok güzeeeellll bu tadı bilipte nasıl yemeden sabredecem bilemiyorum vallla:44::44::44:akşama birşey yeme hakkımıda bu magnumla kaybetmiş oluyorum sanırım:44::44::44::44::44:
evet tatlı yasak
bundan sonra sana da yasak şeymecım herkese yasak hafta 1 gün serbest uymayana ceza var tamam mı kızlar.
oyy oyyy kizlar ne kadar uzak kalmisim ben buralardan yaaa... gecmisi oku oku bitiremedim vallahi.. bir ara okumadan kapatayim dedim o zaman da merakimdan ölüyorum neleri kacirdim acaba diye eve geldim bir 15 dk filan okudum sonra cok uykum geldi diye biraz uyudum kalktim tekrar bilgisayar basina oturup okumama devam ettim
Aysecigim masallah sana.. sporun ,diyetin , kaptanlik görevini yapisin.. mükemmelsin! harikasin.. bitanesin tatlim yaa..
Uruzum gelmis olmana cok sevindim.. istersen 1 degil 10 kilo al yine de takimdan vazgecme , buralari unutma.. evet bazen diyet yapmak gercekten zorlasiyor motivasyon düsüklügünden ya da düzensiz hayattan dolayi ( benimkisi gibi ) yine de birbirimizden ,buradan vazgecmeyelim lütfen
Handeryam ve garbera... derya kizlar dönüslerinize cook sevindim.. ikinize de bol azim ,irade ve spor diliyorum
Reyhancigim ve Dilekcigim en son benim daha ne zamana kadar böyle devam edecegimi sormuslardi..Benim hesabima göre 2 hafta kadar.. insallah 2 haftaya kadar birakmis olabilirim. Bugün calistigim yerin sahibiyle konustum yeni birini bulup yetistirene kadar lütfen biraz daha idare edermisin dedi isim bitti diye yüz üstü birakmakta istemiyorum.. sonucta hafta icini biraktigim zaman da bir sekilde burayla irtibatim bitmiyor.. pazar günleri burada calismaya devam etmem gerek.. neyse hayirlisi olsun bakalim.. insallah en kisa zamanda birini buluruz da 2 hafta sonra biter bu tempo..
kizlar yaa yazamiyorum daha fazla parmagim cok feci halde agriyor.. sol elimin orta parmagi iki kapi arasinda kaldi dün. mosmor oldu tirnagim parmagimda kizardi ,sisti.. hareket ettiremiyorum dünden beri acisi gecmedi. görüntüde kanayan birsey yok ama sanirim apse yapti ates gibi yaniyor kipkirmizi.. doktora gitmem gerekir mi acaba:44: doktor ne yapabilir ki diyorum mor tirnaga yasemin ablaaaaaaaaa bana de hadi birseyler sana geleyim mi :86:
neyse tatli bayanlar acil disari cikmam gerek. gece gelince yine yazmaya calisacagim insallah.. hepinizi öpüyorum
bende menmü yazayim hemencik
sabah
domates
salatalik
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay
1 yumurta
kk peynir
ara
4 tane cilek
3 tane yesil erik
öglen
2 parca yagsiz firinda yapilmis tavuk gögsü
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmegi
ara
yesil elma
aksam
sebze soteledim bir tabak ( havuc, brokoli, karnibahar)
bol yesil salata
3 litre su
1 saat gezinti