Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

reyhancım ekmekler olmasa bir de öğünler de saLATA Oolsa tam monti menüsü olacaktı ama menün güzel canım

cözüyorum bu isi desen yemem gereken ekmek ne peki canim ?? normalde öglenleri ekmek yemiyorum zaten sadece sabah yiyorum
ama tavuk etinin yaninda istedi iste canim yogurduda üstüne sürdüm ohhhhhhh

begen beni kiz ne sykiliyon

gayet güzel canim menünde sporunda

sabah :

2 dilim ekmek

sucuk

ara:

erik

ara:1 avuç çekirdek

öğlen(montiye başladım becerebildiysem) :

yağsız tarhana çorbası

akşam :

12 sardalya az yağda kızartılmış

patlıcan biber köz salata

1buçuk saat sonra erik (anca bu kadar dayanabildim)

güzel menün dilekcim pilav olmasa daha iyi olurdu.senin de kaçamağın yok tebrikler cnm

Son düzenleme:
bugün uymadı montiye cnm.çekirdek var menünde ve öğlen öğününde salatan ve süt ürünü bişey yok
ama yine de çekirdek olmasa menün çok gzel olacaktı

Son düzenleme:
kızlarrr bütün gün yoğunluk bir yandan intenet kopması bir yandan yazamadım bir türlü
hepinizin menüleri çok güzel ama benim yazmaya bile yüzüm yok anlatılamaz bir açlık var bugünlerde doymak bilmiyorum ne olacak bu halim bilemiyorum deli gibi yemek istiyorum offff offf bugün yediklerim bir felaketti

yasemincim geçmiş olsun canım bence git doktora

ayşecim ceza fikri çok iyiymiş sanırım takım takım gezenlerin başını ben çekicem

kızlar kafam çok karışık bir süre takımdan ayrılıp mı devam etsem acaba en azından listeye girmesem çünkü takımı aşağı çektiğim için çok üzülüyorum

eda kız bebiş mi var yoksaondan mı çok yiyorsun acaba:26:
ayrılmak yok takımdan bu sefr iyice düşücek motivasyonun bak artık ceza da var

eda kız bebiş mi var yoksaondan mı çok yiyorsun acaba:26:
ayrılmak yok takımdan bu sefr iyice düşücek motivasyonun bak artık ceza da var

canım test yaptım birazönce sonuç negatif adetime 10 gün var daha bilemiyorum yanii
akşamüstü en az 5 kuru incir 10 tane kuru kayısı yedim 1-2 saat sonra işten çıktığımda karnım gurulduyordu düşün bendeki açlığı yani folik asit almaya başladım yan etkisi olabilir mi acaba propektüsüne bi bakayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…