Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlarrrr..
bugün bi türlü yazamadım ,dün öğlen de dışarı çıktık oğluşla yazamadım..
neyse dün çok saçma sapan yedim
sabah corn flakes+lifalif süt
öğleden sonra çeyrek ekmek arası 4 edet köfte ve ayran
akşam yemedim 3 top dondurma yedim
arada çay,neskafe,form çayı vs. içtim..ve aç yattım
sabah kalktığımda regl olmama rağmen düne göre 600gr gitmişti çok şaşırdım ve mutlu oldum tabi..aç yatmaya bi alışabilsem..
spor yine kaçtı akşam misafir geldi:(

sevindim cnm 600 gr gitmiş.akşam aç yatmana gerek yok deryacım hafif şeyler yesen çorba +salata yada ızgara +salata ekmeks,z yine verirsin cnm

Son düzenleme:
Uruzcum yeniden aramıza katılmana sevindim canım uzaklaşma,uzaklaşanın hali ortada :78:
benim kilo durumunu sormuşsun mart başında 68 bile görmüştüm ama düğün bitti,benim şevk de bitti..ve saldım üzerine kilo ekledim durdum bugüğn itibarıyle 70.9 bakalım yine başladım başında 6 görme savaşına:))

reyhancım evet vardı ama arkadaş paylaşımda bulunmadı hiç ben kuralları yazdım ona bile cvp vermemiş:19:
şeymacım sadece 1 tane lahmacun ye o zaman

madem gelmeyecek neden takima girmek istiyor anlamiyorum valla ben bu insanlari

aaayy ldüm açlıktan lahmacun yesem olurmu acaba yada dürümmm napıım ışarıda ne yicem başkaa :1::1::1::44::44::44::44:

1 tane lahmacun ye ama kacirma fazla :16:

Uruzcum yeniden aramıza katılmana sevindim canım uzaklaşma,uzaklaşanın hali ortada :78:
benim kilo durumunu sormuşsun mart başında 68 bile görmüştüm ama düğün bitti,benim şevk de bitti..ve saldım üzerine kilo ekledim durdum bugüğn itibarıyle 70.9 bakalım yine başladım başında 6 görme savaşına:))

bu azimle cabucak vereceksin ben eminim buna:16:

Ayşecim ben gececiyim 4 den önce uyumuyorum öyle olunca da saat 1 gibi benim karnım acıkıyor o saatte de hiç yemeyim dedim..düzensiz yiyorum saati yok,öğleni atlıyorum genelde mesela hala kahvaltıyla duruyorum şu an direkt akşam yemeğine bağlanacağım..

slm kızlarrrr..
bugün bi türlü yazamadım ,dün öğlen de dışarı çıktık oğluşla yazamadım..
neyse dün çok saçma sapan yedim
sabah corn flakes+lifalif süt
öğleden sonra çeyrek ekmek arası 4 edet köfte ve ayran
akşam yemedim 3 top dondurma yedim
arada çay,neskafe,form çayı vs. içtim..ve aç yattım
sabah kalktığımda regl olmama rağmen düne göre 600gr gitmişti çok şaşırdım ve mutlu oldum tabi..aç yatmaya bi alışabilsem..
spor yine kaçtı akşam misafir geldi:(

masalah canim böyle devam edrsin insallah

Ayşecim ben gececiyim 4 den önce uyumuyorum öyle olunca da saat 1 gibi benim karnım acıkıyor o saatte de hiç yemeyim dedim..düzensiz yiyorum saati yok,öğleni atlıyorum genelde mesela hala kahvaltıyla duruyorum şu an direkt akşam yemeğine bağlanacağım..
cnm o saate kadar ne yapıyorsun oğluşun geç kalkıyor herhalde yoksa uykusuzluktan ölürsün cnm

reyhancım bende anlamıyorum başvuru yapmış rabiacım da bizim takıma çağırmış ama arkadaş sadece giriş msj yazdı bi daha da gelmedi:19:

düzenini oturtsan canim yani erken kalkinca haliyle erken yatma ihtiyaci duyuyorsun mesela bu senin icin daha güzel olacaktir emin ol erken kalkmak gibisi yok valla tabiki erken yatmaninda
günün anlami daha güzel oluyor kalktim ettim diyene kadar öglen oluyor sonrada günden bisey anlamiyorsun bence kendini alistirsan :16:

iyi akşamlar kızlar..deryacım akşamları aç yatınca bende güzel sonuçlar alıyorum :) ama uzun süre devam edemiyorum iştah patlaması yaşıyorum :18:
yasemincim kilo vermeye başlamışsın tebrik ederim tatlım :nazar:

ayşecim sana bütün renkler yakışıyo buda çok yakışmış..birtek platin sarısını sevmedim :78:

iyi akşamlar kızlar..deryacım akşamları aç yatınca bende güzel sonuçlar alıyorum :) ama uzun süre devam edemiyorum iştah patlaması yaşıyorum :18:
yasemincim kilo vermeye başlamışsın tebrik ederim tatlım :nazar:

ayşecim sana bütün renkler yakışıyo buda çok yakışmış..birtek platin sarısını sevmedim :78:
teşekkür ederim onu ilk boyattığımda bende sevmemiştim dipleri gelmeya başladığında renk anca oturmuştu sonra da hemn boyadım zaten:1:

Ayşecik;

akşam ki menümde balık var az yağda kızaracaklar

yanına marul ve köz patlıcan biber salatası var

yanına makarna haşlaması yiyim diyom bi yandan da çok mu olur diye tereddütleniyorum

ne dersin

gerçi burda deilsin bide montiye yazayım bunu

Back