ben öğrendiklerimi söyleyeyim hemen hayatından beyaz unu tamamen çıkarıyorsun,katı yağları,patates,pişmiş havuç,şeker bunları çıkarıyorsun hayatından.tamam başlayalım ama nasıl ben tam anlamadım bence örnek bi menü yapalım ona göre uyalım ne dersin :79:
reyhancım bu mu nazar değmiş menünn tütütü maşallah
kızlarrr elif banlanmış herhalde
sagol tatlim
ne banlanmasi ya???
ben öğrendiklerimi söyleyeyim hemen hayatından beyaz unu tamamen çıkarıyorsun,katı yağları,patates,pişmiş havuç,şeker bunları çıkarıyorsun hayatından.
ekmek çok tahıllı olacak beyaz ekmek yasak.
kahvaltı istediğin kadar ekmek yiyebilirsin.yanında az yağlı peynir zeytin yiyebilirsin yada şekersiz yapılmış marmelatlar yiyebilirsin.yanında yeşillik yiyeceksin salalık tere roka soğan gibi.
yumurta yiyeceksen ekmek yemiyorsun kahvaltıda yumurta yeşillik ve peynir yiyorsun sadece
öğlen
ızgara et,tavuk,balık yağsız pişmiş olacak yanında mmutlaka ayran yada yoğurt ve yeşilllik yenecek.et türü şeylerinde yanında ekmek yok.aslında kahvaltı dışında da hiç ekmek yemek yok.
akşamda aynı şekilde olablir yada sebze yemeği olabilir.ama her öğünün yanında yeşillik ve süt grubu bişey olacak.
meyveler her meyve yenmiyor malesef,yenecek olan meyveler ya yemekten yarım saat önce yada yemekten 2 saat sonra yenecek.
şimdilik bu kadar bildiklerim öğrendikçe paylaşırım
canım sanırım başka bir topikte bazı yazışmalar olmuş yönetim ceza verdi sanırım kapsama alanı dışında yazıyorrr
ayşe bilgiler için sağol canım
sagol tatlim
ne banlanmasi ya???
evet ilk etepta yasak cnm ama kg yu korumaya 2.etaba geçince yiyebiliyorsunbende pek anlamadim bu montiyi ya karpuz felandami yasak ???
evet ilk etepta yasak cnm ama kg yu korumaya 2.etaba geçince yiyebiliyorsun
.."Bu hafta boğazımı tutamadım.BEN İRADESİZİN BİRİYİM.
istediğin kg ya ulaştıktan sonra cnmpeki etap neye göre degisiyor canim cok sordum kusura bakma
istediğin kg ya ulaştıktan sonra cnm
ne hızı dilekcim,ben sarıya pek alışamamıştım ama beğenen çok oldu gerçekten canım teşekkür ederim sende çok güzelsin bayıldım ayrıca çok iyi elektiriğin var cnm maşallahayşem hızına yetişmek ne mümkünnsarı saçlı halinde süper bayıldımmm
ne hızı dilekcim,ben sarıya pek alışamamıştım ama beğenen çok oldu gerçekten canım teşekkür ederim sende çok güzelsin bayıldım ayrıca çok iyi elektiriğin var cnm maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?