Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şimdi menüme geldi sıraaaa.... sabah sandvç yedim biraz peynir ve 2 dilim ince salam la sanvç ekmeği.

öğlen şintzel götürdm yine.. başka yicek bişy bulamadm... yanına ayran içtim

akşam biraz önce yani domates çorbası bol limonlu yedim 1 dilim kepek ekmeğiyle beraber.

umarm daha birşey yemem:37:

ay cok sagol canim bende resim cekmeyi hic sevmiyorum senin tam tersinim yani :))
ve gercekten eklemek cok zorlasmis ya
ayrica resimde harika canim makinene saglik:37:

teşekkür ederim küçüklüğümden gelen bir merak işte :9:

bende resim çekerim bol bol.. çok severim fotorf makinem canon s5 mi ne:D ahaha.. çok beğendim çekimini photoshop kullanmamalısn ama bence. öle amatörce çekiyorm bende..:27: ekliimm hemencecik:(fotoların üstüne tıklayarak büyütebilirsinz küçük böle:))
Eki Görüntüle 197315

Eki Görüntüle 197317

Eki Görüntüle 197316

Eki Görüntüle 197314

harikasın zaten senle ruh ikizi gibiyiz canım :66: amatör sayılırım bende sadece hobi. özellikle haftasonları asarım boynuma hoşuma ne giderse onu çekerim :52:

selamlar kızlar,
çok şükür internetteki arıza giderildi. sizleri cep telefonumdan takip etmeye çalıştım ama bu forum telefona ağır geliyor. normal bilgisayarda bile zor açılan sayfalar telefonda sık sık kopmalara neden oluyor. siz kendi aranızda çok güzel organize olup bildirimlerinizi yapmışsınız, tebrik ederim.:71:

arizanin giderilmesine sevindim canim baya alismisiz biz sana özlüyorum kendi adima valla :16:

arızanın çabuk giderilmesini sevindim rabiacım.senin kg ne alemdeydi bu hafta verebildin mi cnm

kızlar az önce markete gidip geldik monti için ligt yogut,ayran ,peynir vs ihtiyaç vardı ama sadece peynirimi bulabildim ligt olarak artık diğerleri normal olacak.adaçayını buldum biberiye yok malessef sallamasını bile bulamadım.bimde form çayları indirimdeydi 3 çeşit aldım.kiraz saplı,kayısılı ve acaili
bakalım yarın tam anlamıyla başlayacağım şu montiye bu sabah kahvaltı uymadığı için sayılmıyor deneyeyim bakalım etki ederse devam.

hadi bakalim hayirli olsun umarim istedigin sonucu alirsin canim

şimdi menüme geldi sıraaaa.... sabah sandvç yedim biraz peynir ve 2 dilim ince salam la sanvç ekmeği.

öğlen şintzel götürdm yine.. başka yicek bişy bulamadm... yanına ayran içtim

akşam biraz önce yani domates çorbası bol limonlu yedim 1 dilim kepek ekmeğiyle beraber.

umarm daha birşey yemem:37:

resimler süper canim insanin böyle bir hobbysi olmasi ne güzel ama bende nerde o merak :1:
menünde eh iste :37:
güzel ama sanki bana az yiyomusun gibi geliyor canim ya yoksa benmi yanlis biliyorum

ayşecim biraz inceledim ama benim için çok zor öğlen yemeklerini iş yerinde yemek zorunda olduğum için kendime göre menü hazırlamam zor

kızlar haftasonunu kendime tatil ilan ediyorum müsadenizle şu psikolojiden kurtulmam lazım pazartesi kalori sayım yöntemi ile tam gaz devam edicem pes etmicem eninde sonunda gidecek bu kilolar

bende hesabimi verem bakim
bana nazar degdirdiniz istedigim gibi olmadi bugün:37:

sabah

1 bardak sekersiz cay
1 kepek ekmegi
domates
salatalik
kk peynir

ara

yesil elma

öglen

ispanak yemegi 1 tabak
1 kase yogurt

ara yok

aksam

3 kasik menemen
1 kase yogurt
1 kepek ekmegi

3 litre su
1 saat tempolu yürüyüs

kizlar bu arada facebook kullanan varmi aranizda ??
ben kullanıyorum. ama hesabım dışarıya kapalı sanırm. ekleyebilirm sizi özl mesaj atarsanız:69:
arizanin giderilmesine sevindim canim baya alismisiz biz sana özlüyorum kendi adima valla :16:

hadi bakalim hayirli olsun umarim istedigin sonucu alirsin canim

resimler süper canim insanin böyle bir hobbysi olmasi ne güzel ama bende nerde o merak :1:
menünde eh iste :37:
güzel ama sanki bana az yiyomusun gibi geliyor canim ya yoksa benmi yanlis biliyorum
merk etme biraz önce çikolata yedim:27::27:
elifcim senin fotolarda şahane.
dilekcim edacım incelendiniz mi montiyi

monti?

eveeeeeeeeeeeeeettttt:66::66::66:

evet aklımada yattı ama kaçamak yok diyo o biraz sıkıntı tam motive olup başlamam lazım yoksa hiç yapamam :23:
dilekcim benimde bugün kaçamaklı oldu dondurma yedim 1 saat önce ama yarın başlıyorum hADi birlikte başlayalım cnm birbirimize destek oluruz

ben kullanıyorum. ama hesabım dışarıya kapalı sanırm. ekleyebilirm sizi özl mesaj atarsanız:69:

merk etme biraz önce çikolata yedim:27::27:

monti?
elifcim monti bir diyet daha doğrusu sağlıklı beslenme şekli diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında topiği var cnm

tamam canim gönderecem özelden sana
ayrica cikolata icinde:47::47::37:
ekledimm((:
dilekcim benimde bugün kaçamaklı oldu dondurma yedim 1 saat önce ama yarın başlıyorum hADi birlikte başlayalım cnm birbirimize destek oluruz

elifcim monti bir diyet daha doğrusu sağlıklı beslenme şekli diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında topiği var cnm

hemen bakıyorm bende şimdi:24:

ben bi arastirim aklima yatarsa bende eslik ederim sana canim

tamam başlayalım ama nasıl ben tam anlamadım bence örnek bi menü yapalım ona göre uyalım ne dersin :79:

Back