Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullanıyorum cnm ekleyelim bence birbirimizi :)kizlar bu arada facebook kullanan varmi aranizda ??
ne hızı dilekcim,ben sarıya pek alışamamıştım ama beğenen çok oldu gerçekten canım teşekkür ederim sende çok güzelsin bayıldım ayrıca çok iyi elektiriğin var cnm maşallah
günaydinnn..bugün bayaaa erkenciyim..netten bi siteden alisveris yapmam lazim onlarda yeni cicileri bu saatde ekliyor..reyhan ve yasemin bilir.H&M varya 2 cocukla magazadan zor oluyor..
kizlar demek monti deneyeceksiniz insallah istediginiz sonucu alirsiniz.bende size katilmayi cok isterdim.belki ilerde...
ben kullanıyorum cnm ekleyelim bence birbirimizi :)
ben resmini göremedim ama eminim çok yakışmıştır eee güzele ne yakışmaz![]()
kızlar dün doğumgünümüz çok güzel geçti ..ama çok yoruldum ayaklarımın ağrısından zar zor uyudum ama başak'ım için herşeye değer![]()
bende monti diyetine başlamak istiyorum yaz geldi ama hala istediğim kiloya inemedimtemmuza kadar 4-5 kilo vermek istiyoum ..
İNŞ cnm ne oldu neden duygusalsın böyle bugünsanada günaydin canim..umarim aydinlik bi gün olur cokkk ihtiyacim var..![]()
kızlar bu monti işe yarıyacak gibi bu sabah tartıldım 1 günde 200 gr gitmişinş. her gün böyle 200 gr gitse cumaya kadar 1 kg veririm
![]()
Başla gülşencim.bakalım cumayaa sonuç ne oacak çok merak ediyorum![]()
![]()
![]()
hadi bakalım ...benim 2 gündür misafirim var..pazartesi bende başlıcam ..
burda herkesten uzak mest bahtiyar yasiyorduk ne güzel ne zaman türkiyeye gidip ev kurdum aileler isin icine girdi simdi taaa oralardan sizip huzurumuzu bozuyolar..yanlis anlasilmalar vs vs.uzun hikaye yani..İNŞ cnm ne oldu neden duygusalsın böyle bugün
anladım cnm sanırım iki ailde de istanbulda şimdi sende oraya gideceksin bide çoçuklar var daha çok girerler işin içine ister istemez çocuk olunca. Allah yardımcın olsun cnmburda herkesten uzak mest bahtiyar yasiyorduk ne güzel ne zaman türkiyeye gidip ev kurdum aileler isin icine girdi simdi taaa oralardan sizip huzurumuzu bozuyolar..yanlis anlasilmalar vs vs.uzun hikaye yani..![]()
cnm ben şu hesaplama işini becerebilsem seve seve yaparım kaptanlığı ama yapamıyorum bir türlüselamlar kızlar:79:
takımınızla gerçekten çok az ilgilenebiliyorum farkındayım. eve parke döşettik, şimdi de badana yaptırcaz. (evet, badanadan önce parke yaptırdık, tersiz) bütün bu iş yoğunluğunda çeşitli yanlış anlaşılmalardan dolayı karışmış takımıma ancak dönebiliyorum. kızlar, siz kendiniz de takımınızı çok güzel götürecek durumdasınız. aranızda bir kaptan seçin ve ben size devredeyim. yardıma ihtiyacınız olduğu her zaman gelirim zaten. ne dersiniz?