Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tmm cnm o zman birlikte hallederiz
tamam canım o zaman. zaten şu anda bir kaptanın yaptığından fazla takımınla ilgileniyorsun.:16:
paylaşım alanına da kaptan olduğunu bildirelim bence. takım içinden bir tane de yardımcın olsa güzel olur. onu sen kendin seçersin veya gönüllü arkadaşlardan varsa olabilir. hesaplama konusunu bu cumadan itibaren çalışalım. listenizi kontrol edebilirim veya beraber hazırlayabilirz, nasıl istersen?

tamam canım o zaman. zaten şu anda bir kaptanın yaptığından fazla takımınla ilgileniyorsun.:16:
paylaşım alanına da kaptan olduğunu bildirelim bence. takım içinden bir tane de yardımcın olsa güzel olur. onu sen kendin seçersin veya gönüllü arkadaşlardan varsa olabilir. hesaplama konusunu bu cumadan itibaren çalışalım. listenizi kontrol edebilirim veya beraber hazırlayabilirz, nasıl istersen?
tmm cnm öyle olsun arkadaşlarıdan biri bana gönüllü yardımcı olursa çok iyi olur excel kayıtlı varsa bana özelden atabilirmisin listeyi rabiacım

tmm cnm öyle olsun arkadaşlarıdan biri bana gönüllü yardımcı olursa çok iyi olur excel kayıtlı varsa bana özelden atabilirmisin listeyi rabiacım
excel kayıtlı bende yok canım. ben her hafta alıntı yapıp listeyi alıyordum. paylaşım alanından rica edebilirsin. ben şimdi paylaşıma senin yeni kaptan olduğunu bildireceğim.:70:

ben kullanıyorum cnm ekleyelim bence birbirimizi :)

ben resmini göremedim ama eminim çok yakışmıştır eee güzele ne yakışmaz :16:

özelden ismini yaz canım senide eklim hemen :34:

kimsecikler yok yine :((((
menümü paylasamayacak kadar kötü :37:

valla bugün diyete basladigimdan beri ilk defa yas pasta yedim
ama 2 dilim yedim ve zaten gün boyu bahcedeydim fazla b isey yiyemedim
bugünlük böyle oldu affedin :14:

nazar nazar :1:

selamlar kızlar:79:
takımınızla gerçekten çok az ilgilenebiliyorum farkındayım. eve parke döşettik, şimdi de badana yaptırcaz. (evet, badanadan önce parke yaptırdık, tersiz:1:) bütün bu iş yoğunluğunda çeşitli yanlış anlaşılmalardan dolayı karışmış takımıma ancak dönebiliyorum. kızlar, siz kendiniz de takımınızı çok güzel götürecek durumdasınız. aranızda bir kaptan seçin ve ben size devredeyim. yardıma ihtiyacınız olduğu her zaman gelirim zaten. ne dersiniz?

güle güle kullan canım :16: bana herşey uyar :66:

kaptanım yardımcın olabilirim :79:

işte kesin çözüm deneyelim :51::51::51::66::66::66::52::52::52:

22682410150170163773122.jpg

bugünkü menüm
sabah
1.5 çavdar ekmeğinden yapılmış light peynirli tost,salatalık
öğlen
1 yumurta,20 gr ligt peynirden yapılmış yağsız omlet,salatalık
arada
1 elma
akşam
2 kase mercimek çorbası,salata,yoğurt