hesaplamalrına seve seve yardım ederşm canım. 2-3 hafta beraber çalışırız ve halledersin çok rahat bence.cnm ben şu hesaplama işini becerebilsem seve seve yaparım kaptanlığı ama yapamıyorum bir türlü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hesaplamalrına seve seve yardım ederşm canım. 2-3 hafta beraber çalışırız ve halledersin çok rahat bence.cnm ben şu hesaplama işini becerebilsem seve seve yaparım kaptanlığı ama yapamıyorum bir türlü
tmm cnm o zman birlikte hallederizhesaplamalrına seve seve yardım ederşm canım. 2-3 hafta beraber çalışırız ve halledersin çok rahat bence.
tamam canım o zaman. zaten şu anda bir kaptanın yaptığından fazla takımınla ilgileniyorsun.tmm cnm o zman birlikte hallederiz
tmm cnm öyle olsun arkadaşlarıdan biri bana gönüllü yardımcı olursa çok iyi olur excel kayıtlı varsa bana özelden atabilirmisin listeyi rabiacımtamam canım o zaman. zaten şu anda bir kaptanın yaptığından fazla takımınla ilgileniyorsun.
paylaşım alanına da kaptan olduğunu bildirelim bence. takım içinden bir tane de yardımcın olsa güzel olur. onu sen kendin seçersin veya gönüllü arkadaşlardan varsa olabilir. hesaplama konusunu bu cumadan itibaren çalışalım. listenizi kontrol edebilirim veya beraber hazırlayabilirz, nasıl istersen?
excel kayıtlı bende yok canım. ben her hafta alıntı yapıp listeyi alıyordum. paylaşım alanından rica edebilirsin. ben şimdi paylaşıma senin yeni kaptan olduğunu bildireceğim.tmm cnm öyle olsun arkadaşlarıdan biri bana gönüllü yardımcı olursa çok iyi olur excel kayıtlı varsa bana özelden atabilirmisin listeyi rabiacım
tmm cnmexcel kayıtlı bende yok canım. ben her hafta alıntı yapıp listeyi alıyordum. paylaşım alanından rica edebilirsin. ben şimdi paylaşıma senin yeni kaptan olduğunu bildireceğim.![]()
ben kullanıyorum cnm ekleyelim bence birbirimizi :)
ben resmini göremedim ama eminim çok yakışmıştır eee güzele ne yakışmaz![]()
kimsecikler yok yine(((
menümü paylasamayacak kadar kötü
valla bugün diyete basladigimdan beri ilk defa yas pasta yedim
ama 2 dilim yedim ve zaten gün boyu bahcedeydim fazla b isey yiyemedim
bugünlük böyle oldu affedin![]()
selamlar kızlar:79:
takımınızla gerçekten çok az ilgilenebiliyorum farkındayım. eve parke döşettik, şimdi de badana yaptırcaz. (evet, badanadan önce parke yaptırdık, tersiz) bütün bu iş yoğunluğunda çeşitli yanlış anlaşılmalardan dolayı karışmış takımıma ancak dönebiliyorum. kızlar, siz kendiniz de takımınızı çok güzel götürecek durumdasınız. aranızda bir kaptan seçin ve ben size devredeyim. yardıma ihtiyacınız olduğu her zaman gelirim zaten. ne dersiniz?
tmm cnm öyle olsun arkadaşlarıdan biri bana gönüllü yardımcı olursa çok iyi olur excel kayıtlı varsa bana özelden atabilirmisin listeyi rabiacım
tamamdır yardımcımda sen ol dilekcim:13:hesap işlerine göz gezdir paylaşım alanınının ilk sayfasında cnm
TMM birlikte hallederiz cnmsanırım hesaplmayı yapabilirim![]()
TMM birlikte hallederiz cnm![]()
hoşgeldin cnmselammm ben geldimm nasılsıniz bakııımmm:82::82::82:
hoşgeldin cnm![]()
şeymacım bir kaç sayfa geride biraz açıklamıştım istersen diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında topiği var inceleyebilirisn cnmhoş bulduk cici kaptanım nasılsınız neler yaptınızayşecim nedir bu monti yaa ben fransız kaldım
![]()