Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

KIZLAR MUHAKKAK OKUYUN BEN ÇOK BEĞENDİM :103:

Yediklerimiz kaç kalori olduğunu aşağı yukarı biliyoruz peki yediğiniz bir menünün sizi kaç gram şişmanlattığını biliyor musunuz?

Bence kaloriden ziyade bunu bilmek daha önemli ayrıca daha etkili mesela yediğiniz tam boy bir büyük chesburger patates kızartması ve ketçaptan oluşan gördüğünüz tabak 1345 kalori yani bir günde almanız gereken kalori miktarı kadar. sizin kalçalarınıza gönderdiği yağsa 53 gram yani çeyrek paketten gazla margarin kadar. Bu kaloriyi yakmak için düz hesapla 300 dakika yürümek gerekiyor yakılmıyorsa felaket.

Dün arkamdaki masada hamburger yiyen gençler hem 1 haftalık sporun bu yiyecekle gittiğini söylüyor hemde yiyorlardı çünkü alternatif yok özellikle AVM’leri ele geçirmiş fast food zincirleri ister istemez gençleri kendilerine yönlendiriyor. Bazı çocuklar sırf verilen oyuncakları almak için bu menülerden tüketiyor bu oyuncak verme hikayesi kesinlikle yasaklanmalı, gençler tencere yemeği tüketmiyor olabilir ama bu tür yerlerde alternatif şart.

Diğerlerine bakalım.

-2 dilim az malzemeli sucuklu bir pizza sizi 18 gram daha şişmanlatır

-Bir büyük çikolata parçalı kurabiye sizi 20 gram daha şişman hale getirir

-Bir büyük paket patlamış mısır sizi 93 gram daha şişman hale getirecektir

-10 adet cips yağlarınıza 5 gram daha katacaktır

-2 kaşık krem peynir 10 gram yağ demektir

Kaloriden daha etkili değil mi?

gr gr yağ:84::84::84::84::84::84::84::84:

siyah çayı sadece h.sonu içiyorum o da en fazla 2 bardak şekerde kullanmam ayrıca (bu huyumu çoook seviyorum :1:) haftaiçi yeşil çay tüketiyorum önceden tadını sevmiyordum şimdi ise markete her gittiğimde hemen bir kutu atıyorum sepete :66:

nasıl karışık canım olaylar mı var :1:

sağlıklıysa bende denerim nasıl bi diyet bu :8:

gülşencim Allah analı babalı büyütsün inşallah eminim çok tatlıdır benim yerimede öp evlatlarını :70:
sağol bebeğim :16:öperim tabi...
Listeyi paylasima gönderdim kizlar.. hayirli ugurlu olsun :1: bakalim sondan kacinci olacagiz bu listeyle:77: hemen evden cikmam gerekiyor.. gece görüsürüz :))
ellerine sağlık yaseminim ...sonuncuda olsak ziyanı yok biz yinede güzel ve başarılı bir takımız :34:
diyet deneyimlerimiz bölümünde topiği var kızlar inceleyin.ama başladığın zaman bunu beslenme alışkanlığı haline getirmek lazım ve ilk etepta hiç kaçamak hakkı yok en zor bölümü bu olsa gerek ama insülün direncini ayarladığın için beslenirken çok fazla krize girmiyormuşsun zaten
dilekcim doğudayız biz malum olaylar
ayşecim bende bakarım bi ara bu diyete yeni bişeyler denemek lazım :9: aman kendine dikkat et çıkma dışarıya filan ...
KIZLAR MUHAKKAK OKUYUN BEN ÇOK BEĞENDİM :103:

Yediklerimiz kaç kalori olduğunu aşağı yukarı biliyoruz peki yediğiniz bir menünün sizi kaç gram şişmanlattığını biliyor musunuz?

Bence kaloriden ziyade bunu bilmek daha önemli ayrıca daha etkili mesela yediğiniz tam boy bir büyük chesburger patates kızartması ve ketçaptan oluşan gördüğünüz tabak 1345 kalori yani bir günde almanız gereken kalori miktarı kadar. sizin kalçalarınıza gönderdiği yağsa 53 gram yani çeyrek paketten gazla margarin kadar. Bu kaloriyi yakmak için düz hesapla 300 dakika yürümek gerekiyor yakılmıyorsa felaket.

Dün arkamdaki masada hamburger yiyen gençler hem 1 haftalık sporun bu yiyecekle gittiğini söylüyor hemde yiyorlardı çünkü alternatif yok özellikle AVM’leri ele geçirmiş fast food zincirleri ister istemez gençleri kendilerine yönlendiriyor. Bazı çocuklar sırf verilen oyuncakları almak için bu menülerden tüketiyor bu oyuncak verme hikayesi kesinlikle yasaklanmalı, gençler tencere yemeği tüketmiyor olabilir ama bu tür yerlerde alternatif şart.

Diğerlerine bakalım.

-2 dilim az malzemeli sucuklu bir pizza sizi 18 gram daha şişmanlatır

-Bir büyük çikolata parçalı kurabiye sizi 20 gram daha şişman hale getirir

-Bir büyük paket patlamış mısır sizi 93 gram daha şişman hale getirecektir

-10 adet cips yağlarınıza 5 gram daha katacaktır

-2 kaşık krem peynir 10 gram yağ demektir

Kaloriden daha etkili değil mi?

şşşooookkkk oldum bidaha mısır ve cipse asla el sürmücem :18::25:

şuandan itibaren yediklerimin fotolarını koyacağım artık benimle resim yarıştıracak olan varmı:34:

valla süper olur ama ben yarisamam senle sanirim birini koysam besini unuturum kesin ama yarisan biri olursa ne güze olur bizde yemeklerinize bakar örnek aliriz valla:16:

sağol bebeğim :16:öperim tabi...

ellerine sağlık yaseminim ...sonuncuda olsak ziyanı yok biz yinede güzel ve başarılı bir takımız :34:

ayşecim bende bakarım bi ara bu diyete yeni bişeyler denemek lazım :9: aman kendine dikkat et çıkma dışarıya filan ...

şşşooookkkk oldum bidaha mısır ve cipse asla el sürmücem :18::25:

zaten uzuuuun zamandır mısır ve cips yemiyorum umarım bi daha hiiiç yemeyiz şaka gibi ya resmen yağ yüklemesi yapıyoruz kendimize :52:

şuandan itibaren yediklerimin fotolarını koyacağım artık benimle resim yarıştıracak olan varmı:34:

siteye resim ekleme çok zor ya keşke daha kolay olsaydı ben yarışırdım senle :16:

valla süper olur ama ben yarisamam senle sanirim birini koysam besini unuturum kesin ama yarisan biri olursa ne güze olur bizde yemeklerinize bakar örnek aliriz valla:16:

bence sen eklemelisin ki bizde imrenerek örnek almalıyız :69:

daha önce bahsetmiş miydim bilmiyorum ama ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum hatta haftasonu çektiğim bir fotoğrafı sizinlede paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.. tıpkı siz gibi :69:

24061610150188105498122.jpg

DİLEKCİM RESİM HARİKA
resimlerinden gördüğüm kadarıyla fotoğraf makinanda harika markasını nedir cnm birde fiyatı ayıp olmazsa:17:

saol canım doğum günü hediyem :9:
markası fujifilm s200exr harika bir makina 1 senedir kullanıyorum ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :34:

fujis200exr01.jpg

siteye resim ekleme çok zor ya keşke daha kolay olsaydı ben yarışırdım senle :16:

bence sen eklemelisin ki bizde imrenerek örnek almalıyız :69:

ay cok sagol canim bende resim cekmeyi hic sevmiyorum senin tam tersinim yani :))
ve gercekten eklemek cok zorlasmis ya
ayrica resimde harika canim makinene saglik:37:

selamlar kızlar,
çok şükür internetteki arıza giderildi. sizleri cep telefonumdan takip etmeye çalıştım ama bu forum telefona ağır geliyor. normal bilgisayarda bile zor açılan sayfalar telefonda sık sık kopmalara neden oluyor. siz kendi aranızda çok güzel organize olup bildirimlerinizi yapmışsınız, tebrik ederim.:71:

selamlar kızlar,
çok şükür internetteki arıza giderildi. sizleri cep telefonumdan takip etmeye çalıştım ama bu forum telefona ağır geliyor. normal bilgisayarda bile zor açılan sayfalar telefonda sık sık kopmalara neden oluyor. siz kendi aranızda çok güzel organize olup bildirimlerinizi yapmışsınız, tebrik ederim.:71:
arızanın çabuk giderilmesini sevindim rabiacım.senin kg ne alemdeydi bu hafta verebildin mi cnm

kızlar az önce markete gidip geldik monti için ligt yogut,ayran ,peynir vs ihtiyaç vardı ama sadece peynirimi bulabildim ligt olarak artık diğerleri normal olacak.adaçayını buldum biberiye yok malessef sallamasını bile bulamadım.bimde form çayları indirimdeydi 3 çeşit aldım.kiraz saplı,kayısılı ve acaili
bakalım yarın tam anlamıyla başlayacağım şu montiye bu sabah kahvaltı uymadığı için sayılmıyor deneyeyim bakalım etki ederse devam.

daha önce bahsetmiş miydim bilmiyorum ama ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum hatta haftasonu çektiğim bir fotoğrafı sizinlede paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.. tıpkı siz gibi :69:

24061610150188105498122.jpg

bende resim çekerim bol bol.. çok severim fotorf makinem canon s5 mi ne:D ahaha.. çok beğendim çekimini photoshop kullanmamalısn ama bence. öle amatörce çekiyorm bende..:27: ekliimm hemencecik:(fotoların üstüne tıklayarak büyütebilirsinz küçük böle:))
$29190_1411015566159_1555600489_1006505_2168061_n.jpg

$17970_1329528009021_1555600489_829127_3382902_n.jpg

$29190_1411015526158_1555600489_1006504_5879583_n.jpg

$17970_1329520808841_1555600489_829121_7993051_n.jpg

Son düzenleme:
Back