Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oooh har,ka en güzeli bende 3e geliyordu bir odayı bitirdim

şimdi zararlı bişi yicem yarında diyete başlıcam
zararlı bişey yeme ya.. neden yiyosun.. bak yaz geliyo yağlarımız halay çekmesin yürürken:64:
:27::27: sor bana gece kaçta yattım:D sen de 5 ben diyim 5 bçk...
ne isin var kiz onlarla:37: hayrolsun diyelim bari

aklina kötü seyler getirme canim eger bir sorun olsaydi zaten bukadarinida veremezdin bende hic veremiyordum ama tahlillerim temiz cikmisti canim
sonrada kendiliginden basladim vermeye sykma tatli canini

ohh degisiklik daima iyidir canim iyi etmisin:16:

kiz kiziyorum ama erken kalkmaya calis yoksa kilo veremezsin bak ben söylemesi:27:

kiz yemeeeeeee sen daha baslamadinmi diyete :38:
evet uyku düzenimi oturtmam lazm.. sınav dönemleri yapıyo hep beni böle ya.. gece çalş gündz uyu..:37::37:
günün bu saatinde tarida 1 eksik ciktim:21:mutfakta pogacalar bi tepsi hashasli revani kirmizi mercimek köftesi bana bakiyo ama kandiramazlar ..esimin aradaslari geliyor tek dilegim silip süpürsünler özellikle o revaniden yarina kalmasin..

çok azimli gördüm seni maşallah:nazar:

Son düzenleme:
evet şimdi gelelim menüme.

sabah(!) 2 bçk sularında kalktım ve kendime 6 çeri domates 1 salatalık bir kibrit kutusu peynir ve 2 kaşık yoğurtttan bir salata yaptım ekmeksiz yedim.

biraz önce 3 ızgara köfte bir kaşık pilav ve yoğurtlu havuç salatası ile közlenmiş biiber yedim.

bu akşam daha da birşey yemeyi düşünmüyorum. umarım düşünmekle kalmam:9:

Bu menüyü görür de kim kiskanmaz dilek yaa.. masallah reyhancigim.. sen bu isi biliyorsun vallahi :65:

evettttt harika mükemmel ötesi :16:

hele bide soğan suyu varki düşman başına....

ayyy güldürdün beni :70:

ben varım batuhanım:34:

sevgilimle buluşamadım bu gece teyzem ve kaynanasıyla uğraştım :44:

nasılsı anlatsana :66:

sabah(!) 2 bçk sularında kalktım ve kendime 6 çeri domates 1 salatalık bir kibrit kutusu peynir ve 2 kaşık yoğurtttan bir salata yaptım ekmeksiz yedim.

biraz önce 3 ızgara köfte bir kaşık pilav ve yoğurtlu havuç salatası ile közlenmiş biiber yedim.

şimdiye kadar iyi gitmişsin canım inşallah devamıda gelir :23:
canım hatırlıyor musun biz takımca bi diyete niyetlenmiştikte hepimiz aynı gün bozmuştuk :66::66::66: neydi o :1:

canım hatırlıyor musun biz takımca bi diyete niyetlenmiştikte hepimiz aynı gün bozmuştuk :66::66::66: neydi o :1:

ahaha:D elma diyeti.. o hafta bir arkadaş 3 bçk kilo verip etap birincisi olmştu. b,zde özenip başlamıştık. aslında benm aklmdan tekrar başlamak geçiyo ama... sadece elmayla değil birgün çilek birgün erik birgün karpuz flan olablr belki:27::27: ne güzl meyveler de çıktı:27:

kızlar böyle olmuyor tekrar diyetime başlamam lazım onun için yediklerimi yazmak istiyorum. ama ne olursa olsun yazmak istiyorum hem sizde eleştirirseniz daha dikkat ederim hem böyle daha zevkli oluyor :16:

[1] Poğaça 360
[2] Açma 125
[3] mercimekli köfte 154
[4] Izgara Tavuk Baget 165
[5] Küçük Ekmek 168
[6] Şeftali Ice Tea 58
[7] Coca Cola 56.5
[8] Muz 100
[9] Kivi 46
[10] Marul 4

Toplam : 1236.5 kal.

120 dk yürüyüş

şimdiden sölim poğaça ve kola burdayım diye bağırıyor biliyorum :50:

ahaha:D elma diyeti.. o hafta bir arkadaş 3 bçk kilo verip etap birincisi olmştu. b,zde özenip başlamıştık. aslında benm aklmdan tekrar başlamak geçiyo ama... sadece elmayla değil birgün çilek birgün erik birgün karpuz flan olablr belki:27::27: ne güzl meyveler de çıktı:27:

heh bende dünden beri düşünüyorum Allah'ım ya manyakmışız dediğin gibi tek elmayla olmaz tüm yaz meyveleri olsun :52: başka bi diyet bulmak lazım sağlıklı olması şart :1::1::1:

slm canlarım ...yorgunluktan ölüyorum saat 12 de çıktım evden ve yeni geldim ayaklarım mahvoldu :( yarın kızımın doğumgünü ya alışveriş yaptım ..kuzucuğuma güzel ciciler aldım :16:
kızlar bana bir akıl verin yaa ...yarınki menüyü hala oluşturamadım kafamda :61: ne yapsam acep ?? öyle çok kalabalık olmucaz aile arası olacak...

ben diyete başlıyorumda istemiyorum seni diyor terk ediyor hergün beni yarın yemin ederek başlıcam yoksa imkanı yok başlayamıyorum baya yoruldum bugün eritir yediklerimi:86:ne teselli amma:60:murat şefi izlicem şimdi:27::56:

:27::27:sen hergün böyle verirsen tesello isin zor valla :37:

reyhancım aslında ben uzun süredir veremiyorum doğum kg larım çok çabuk gitti buraya başladığım da 65 kg dum zaten şimdi ise 63.7 çok bir fark yok yani emzirmeyi kestikten sonra kg veremedim bir daha 62-63 arası çakılıp kaldım.hadi önceden çok dikkat etmiyordum diyete sık sık kaçamaklarım oluyordu ama bu aralar yok yine de gr oynamıyor neyse menümü yazayım
sabah
tartıda moralim bozulunca yemedim bişey iştahım kaçtı

öğleye doğru
sucuk
2 dili ç.ekmeği
2 dilim kaşar

akşam üstü
40 nesfit
akşam

0.5 porsiyon peynirli makarna

spor 1 ssat callan

süpersin canim merak etme yakinda alacaksin sonucunu ama istersen gözük tabiki doktora canim

:)))sorma türkiyede brda derken onca sene okula harcayinca yetiselim akranlarimza dedik..Allah bilir sen benden cok kücüksündür..

aslinda herkes ufa capli bi cekap yaptirmali..özelllikle bayanalr kansizlik bile kilo verimini etkiliyo..

günün bu saatinde tarida 1 eksik ciktim:21:mutfakta pogacalar bi tepsi hashasli revani kirmizi mercimek köftesi bana bakiyo ama kandiramazlar ..esimin aradaslari geliyor tek dilegim silip süpürsünler özellikle o revaniden yarina kalmasin..

onlari yemiyecem diye ac kaldim ama ocaga corba koydum pissede karnim doysa.bi ugrayim dedimmisafir varken ugrayamam sonrada esim ambargo koyuyo kkya.dün o cikardi beni kkden yoksa daha yazardim ben..

benim yas 29 canim seninki kac ???
ayrica neden kiziyorki buraya girmene ??

gayet iyi canim :16:

işlerim bitti sayılır annem gelcek birazdan ve bi teyzemiz anjiyo oldu ona geçmiş olsuna gitcez yazayım yine

elif maalesef halay bıraktılar artık horana terfi ettiler:9:

gecmis olsun canim:16:

kızlar böyle olmuyor tekrar diyetime başlamam lazım onun için yediklerimi yazmak istiyorum. ama ne olursa olsun yazmak istiyorum hem sizde eleştirirseniz daha dikkat ederim hem böyle daha zevkli oluyor :16:

[1] Poğaça 360
[2] Açma 125
[3] mercimekli köfte 154
[4] Izgara Tavuk Baget 165
[5] Küçük Ekmek 168
[6] Şeftali Ice Tea 58
[7] Coca Cola 56.5
[8] Muz 100
[9] Kivi 46
[10] Marul 4

Toplam : 1236.5 kal.

120 dk yürüyüş

şimdiden sölim poğaça ve kola burdayım diye bağırıyor biliyorum :50:

sakin yeme buraya kadar menün gayet güzel cünki :16::34:

slm canlarım ...yorgunluktan ölüyorum saat 12 de çıktım evden ve yeni geldim ayaklarım mahvoldu :( yarın kızımın doğumgünü ya alışveriş yaptım ..kuzucuğuma güzel ciciler aldım :16:
kızlar bana bir akıl verin yaa ...yarınki menüyü hala oluşturamadım kafamda :61: ne yapsam acep ?? öyle çok kalabalık olmucaz aile arası olacak...

canim tam gidiyordum seni gördüm
cevap verim hemen dedim :))
bende sarma
kurabiye
pasta zaten vardir
mercimek köftesi olabilir
bide patates salatasi yada makarna salatasi olabilir canim
aklima gelen bunlar ama sen yeme olurmu :27::27:
ayrica güle güle giysin cicicilerini kuzum
hadi simdi cikmam gerek görüsürüz yine

kızlar 15 tane fln badem yedim. bide 2 kaşık kadar havuç salatası yedim biraz daha. yoğurtla yapılan bir havç salatası içinde mayonez yok(:

şuan hastayım di,rencm düşük o yzden sıkı bir diyete başlayamadm ama biraz toprlanıyım meyve diyeti yapıcm:D kendi özl uydurma diyetim. bakalım işe yarıcakmı:D

EVEETT YAPCAĞIM DİYETİ BULDUM. BEN 3 GÜN SADECE AKÇAAĞAÇ ŞURUBU VE SU İÇMİŞ İNSANIM:D DAHA SONRA GERİ DE ALMADIM O VERDİĞİM KİLOLARI 4 GÜNDE 3 KİLO VERMİŞTİM HATIRLARSANIZ. VEE BİR KAÇ GÜN SONRA BU DİYETE BAŞLICAM. 5 GÜN FALAN YAPMAYI PLANLIYORUM BAKALIM

MEYVE SUYU DİYETİ
Meyve Suyu Başlangıç Diyeti, Amerikan Televizyonlarının ünlü programcısı Brendan McCarthy tarafından geliştirilmiştir. Yedi günlük bir zayıflama programıdır. McCarthy diyeti kalp hastası babasının aşırı şişmanlığını ve kronik yorgunluğunu gidermek için tasarlamıştır.

McCarthy’nin ifadesine göre diyet programı sadece kilo vermekle kalmayarak daha sağlıklı bir vücut, daha parlak bir cilt, iyi bir konsantrasyon ve kondüsyon sahibi olacaklardır. Diyeti yapanların 12 kilo civarında verdikleri söylenmektedir.

Diyet 1 hafta boyunca taze meyve suyu tüketimine dayanmaktadır. Kalori kaybetmenin yanısıra vücudu temizlemek için de faydalıdır. Verilmeyen kiloların en önemli sorumlularından olan toksinlerin vucutaan atılmasına yardımcı olur. Böylece vucut fazla kiloları kolayca yakar. İhtiyacı olan besin maddelerini ise kullanır.

Diyet sınırlılıkları: çay, kolalı içecekler, şeker, soda, kafein içeren her türlü gıda, aşırı yağ, işlenmiş buğday, alkol, et, mandıra ürünlerive sigaradır. Her türlü taze neyve ve sebze tüketimi mümkündür.

Örnek Beslenme Planı

Sabah: 1 orta boy karpuzun suyu
Sabah atıştırması: Şeftali, havuç suyuna eklenmiş zencefil
Öğle: Kavun, salatalık, pancar ve maydanoz karışımı suyu
İkindi atıştırması: Elma,salatalık ve havuç suyu karışımı
Akşam: Salatalık, havuç, domates ve maydanoz suyu karışımı

Meyve ve sebze sularının miksi sınırsız miktarda tüketilebilir. Posaları da ayrıca yenilebilir. Sebze ve meyvelerin lif açısından zengin dokusu olması açlık hissini giderecektir.

Diyet programında egzersiz tavsiye edilmez, çünkü alınan kalori detoksik etki için vucut tarafından kullanılacaktır. Sporla harcanacak kadar kalori girişi yapılmamaktadır. Egzersiz yapmak isteyenler için tempolu yürüme önerilebilir. Ağır sporlardan ve aerobikten kaçınılmalıdır. Detoksik etkiyi güçlendiren yoga ise özellikle lenfatik sistemi çalıştırdığından önerilenler arasındadır.

Diyetin avantajları: Taze meyve ve sebze tüketimini arttırır. Etkili bir zayıflama programı olduğundan motive edici gücü fazladır. Toksinlerin atılmasını sağlayarak sağlığı güçlendirir. Kolayca izlenir. Kalori hesabı gerektirmez. Her meyve ve sebze ayrı mineral ve vitaminler içerdiğinden vucut ihtiyaçlarını karşılar.

Diyetin dezavantajları: Taze meyve ve sebze dışında tüm yiyecekleri yasaklar. Detoksun yan etkileri görülebilir. (Yorgunluk, kas ağrısı, baş ağrısı vb.). Karbonhidrat alması gereken kişiler için uygun değildir. Doğal şekerler açısından yüksektir. Bu yüzden şeker sorunu olanlara uygun değildir. Gereğinden fazla devam edilirse metabolizma bu yeni beslenme düzenine alışarak yavaşlayabilir. Dışarıda yemek yiyenler için zorlukları olabilir. Fazla katı içermemesi duygusal yönden uygulayıcıları zorlayabilir.

Bu program uzun vadeli bir beslenme planına geçiş için daha faydalı olacaktır. Hızlı sonuç vermesi ile, kişiyi daha sağlıklı beslemeye teşvik edecektir. 7 günden fazla yapılması önerilmez.

neyi anlatayım tatlım rüyamımı

rüyamda büyük bir mutfaktaydık ne varsa patates köfte yapmışız gelenlere onları ikram ediyoruz teyzem bana anneler gününde baharatlık ve tuzluk almış çok hoş ve çok güzel di .. sonra bir yerde mor tüylü peluş gibi bi anahtarlık gördüm bunu bana kaynanam verdi dedi altındanmış zincir yerleri sonra verdim bi hatıra falan dedim
kaynanası öleli bi kaç ay oluyor 5 ay civarı
gülşencim
börek,
tuzlu ve tatlı kurabiye,
mercimek köftesi güzel gider
bide pasta var yeter bence

mercimekli köfte harika fikir yanına bi poaça yanında da pasta :24::56::56:

Back