Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zararlı bişey yeme ya.. neden yiyosun.. bak yaz geliyo yağlarımız halay çekmesin yürürkenoooh har,ka en güzeli bende 3e geliyordu bir odayı bitirdim
şimdi zararlı bişi yicem yarında diyete başlıcam
uykucu seni![]()
evet uyku düzenimi oturtmam lazm.. sınav dönemleri yapıyo hep beni böle ya.. gece çalş gündz uyu..ne isin var kiz onlarlahayrolsun diyelim bari
aklina kötü seyler getirme canim eger bir sorun olsaydi zaten bukadarinida veremezdin bende hic veremiyordum ama tahlillerim temiz cikmisti canim
sonrada kendiliginden basladim vermeye sykma tatli canini
ohh degisiklik daima iyidir canim iyi etmisin
kiz kiziyorum ama erken kalkmaya calis yoksa kilo veremezsin bak ben söylemesi
kiz yemeeeeeee sen daha baslamadinmi diyete![]()
günün bu saatinde tarida 1 eksik ciktimmutfakta pogacalar bi tepsi hashasli revani kirmizi mercimek köftesi bana bakiyo ama kandiramazlar ..esimin aradaslari geliyor tek dilegim silip süpürsünler özellikle o revaniden yarina kalmasin..
Bu menüyü görür de kim kiskanmaz dilek yaa.. masallah reyhancigim.. sen bu isi biliyorsun vallahi![]()
hele bide soğan suyu varki düşman başına....
ben varım batuhanım
sevgilimle buluşamadım bu gece teyzem ve kaynanasıyla uğraştım :44:
evet şimdi gelelim menüme.
sabah(!) 2 bçk sularında kalktım ve kendime 6 çeri domates 1 salatalık bir kibrit kutusu peynir ve 2 kaşık yoğurtttan bir salata yaptım ekmeksiz yedim.
biraz önce 3 ızgara köfte bir kaşık pilav ve yoğurtlu havuç salatası ile közlenmiş biiber yedim.
bu akşam daha da birşey yemeyi düşünmüyorum. umarım düşünmekle kalmam![]()
evettttt harika mükemmel ötesi
ayyy güldürdün beni
nasılsı anlatsana
şimdiye kadar iyi gitmişsin canım inşallah devamıda gelir
canım hatırlıyor musun biz takımca bi diyete niyetlenmiştikte hepimiz aynı gün bozmuştukneydi o
![]()
işlerim bitti sayılır annem gelcek birazdan ve bi teyzemiz anjiyo oldu ona geçmiş olsuna gitcez yazayım yine
elif maalesef halay bıraktılar artık horana terfi ettiler![]()
ahahaelma diyeti.. o hafta bir arkadaş 3 bçk kilo verip etap birincisi olmştu. b,zde özenip başlamıştık. aslında benm aklmdan tekrar başlamak geçiyo ama... sadece elmayla değil birgün çilek birgün erik birgün karpuz flan olablr belki
ne güzl meyveler de çıktı
![]()
ben diyete başlıyorumda istemiyorum seni diyor terk ediyor hergün beni yarın yemin ederek başlıcam yoksa imkanı yok başlayamıyorum baya yoruldum bugün eritir yediklerimi:86:ne teselli ammamurat şefi izlicem şimdi
![]()
reyhancım aslında ben uzun süredir veremiyorum doğum kg larım çok çabuk gitti buraya başladığım da 65 kg dum zaten şimdi ise 63.7 çok bir fark yok yani emzirmeyi kestikten sonra kg veremedim bir daha 62-63 arası çakılıp kaldım.hadi önceden çok dikkat etmiyordum diyete sık sık kaçamaklarım oluyordu ama bu aralar yok yine de gr oynamıyor neyse menümü yazayım
sabah
tartıda moralim bozulunca yemedim bişey iştahım kaçtı
öğleye doğru
sucuk
2 dili ç.ekmeği
2 dilim kaşar
akşam üstü
40 nesfit
akşam
0.5 porsiyon peynirli makarna
spor 1 ssat callan
:)))sorma türkiyede brda derken onca sene okula harcayinca yetiselim akranlarimza dedik..Allah bilir sen benden cok kücüksündür..
aslinda herkes ufa capli bi cekap yaptirmali..özelllikle bayanalr kansizlik bile kilo verimini etkiliyo..
günün bu saatinde tarida 1 eksik ciktimmutfakta pogacalar bi tepsi hashasli revani kirmizi mercimek köftesi bana bakiyo ama kandiramazlar ..esimin aradaslari geliyor tek dilegim silip süpürsünler özellikle o revaniden yarina kalmasin..
onlari yemiyecem diye ac kaldim ama ocaga corba koydum pissede karnim doysa.bi ugrayim dedimmisafir varken ugrayamam sonrada esim ambargo koyuyo kkya.dün o cikardi beni kkden yoksa daha yazardim ben..
evet şimdi gelelim menüme.
sabah(!) 2 bçk sularında kalktım ve kendime 6 çeri domates 1 salatalık bir kibrit kutusu peynir ve 2 kaşık yoğurtttan bir salata yaptım ekmeksiz yedim.
biraz önce 3 ızgara köfte bir kaşık pilav ve yoğurtlu havuç salatası ile közlenmiş biiber yedim.
bu akşam daha da birşey yemeyi düşünmüyorum. umarım düşünmekle kalmam![]()
işlerim bitti sayılır annem gelcek birazdan ve bi teyzemiz anjiyo oldu ona geçmiş olsuna gitcez yazayım yine
elif maalesef halay bıraktılar artık horana terfi ettiler![]()
kızlar böyle olmuyor tekrar diyetime başlamam lazım onun için yediklerimi yazmak istiyorum. ama ne olursa olsun yazmak istiyorum hem sizde eleştirirseniz daha dikkat ederim hem böyle daha zevkli oluyor
[1] Poğaça 360
[2] Açma 125
[3] mercimekli köfte 154
[4] Izgara Tavuk Baget 165
[5] Küçük Ekmek 168
[6] Şeftali Ice Tea 58
[7] Coca Cola 56.5
[8] Muz 100
[9] Kivi 46
[10] Marul 4
Toplam : 1236.5 kal.
120 dk yürüyüş
şimdiden sölim poğaça ve kola burdayım diye bağırıyor biliyorum![]()
slm canlarım ...yorgunluktan ölüyorum saat 12 de çıktım evden ve yeni geldim ayaklarım mahvolduyarın kızımın doğumgünü ya alışveriş yaptım ..kuzucuğuma güzel ciciler aldım
![]()
kızlar bana bir akıl verin yaa ...yarınki menüyü hala oluşturamadım kafamdane yapsam acep ?? öyle çok kalabalık olmucaz aile arası olacak...
evettttt harika mükemmel ötesi
ayyy güldürdün beni
nasılsı anlatsana
şimdiye kadar iyi gitmişsin canım inşallah devamıda gelir
canım hatırlıyor musun biz takımca bi diyete niyetlenmiştikte hepimiz aynı gün bozmuştukneydi o
![]()
gülşencim
börek,
tuzlu ve tatlı kurabiye,
mercimek köftesi güzel gider
bide pasta var yeter bence