- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim cocklar bu dönemde arkadaslariyla iyi oynuyo..dün gelen arkadaslardan birinin alti ay büyük kizi vardi onunla saatlerce oynadilar muhabbetlerine gülesim geldi..ayy ne güzel yaşıtlar hep ...keşke birbirimize yakın olsakta çocuklarda arkadaş olsalar
erkeklerin %90 nı bu konularda sınıfta kalır zaten üzülme hiç..şimdiden kutlu olsun yıldönümünüz..
nişan günlerini hiç kutlamayız biz bende hatırlamam pek nişan gününü.o kada gün varki tanıştığımız gün, sözlendimiz gün, nişanlandımız evlendimiz gün,sevgililer günü adamlar ne yapsın
QUOTE]
bana ne kadar yakinsin bende 21deyim floridsdorfta.Reyhancigim 20. viyanadayim ben.. Mileniumcity nin oraciklarda biryerlerdeyim .. gelsene viyanaya gelirsen egermenümü madem sormussun ilk sana aciklayayim
:
uyumamis benim oglan aliskanlik yapti aksam 9 1arasi uyumuyouyumuslardir canim bakma uyuyunca adam cikar ortaya zaten
adamlar napsin nisandi dügün günüydü dogum sevgili felan filan iste valla ben bu konuda pek takintili ddegilim benim adamda der zaten sen gibisini bulamam diye
:
biz eveleneli daha 4 sene bile olmadi daha ilk seneden özel günler diye biseyimiz olmadi,insan her özel günde hediye degilde hatirlanmak istiyo..ne bileyim..
oglsum agliyo söle rahat rahat sohbet edemedim yine
[sıze="3"]
ah ah o tatlıyı canım çok istedi sonunda zeytin yedim ne alaka demi şimdide
sevgilimle buluşmaya gidiyorum rüyamdaki sevgilimle
tabi gerçeğini kim kaybetmiş ben bulayım diiimi ama(sözüm meclisten dışarı)[/sıze]
Canimm... ellerine saglik.. senin su takimlar icin harcadigin efor yaninda benim 10 mesaj devede kulak gibi dursada tesekkür ederim...senden takdir görmek cok mutlu etti beni..
ben bu 10 sayisindan anliyorum ki.. cok geveze birseyim ben
laf yetistirmeden duramiyorum.. su yogun günlerim bittikten sonra kendimi düsünemiyorum.. kilo verme konusunda olmasa da mesaj sayisinda kimse yetisemez herhalde bana
![]()
çok doğru bir söz yasemincim.callan çok iyi gidiyor canımcım bugün 8.yi yapacağım inş.
günaydın kızlar moralim alt üst oldu kg da hiç bir değişilklik yok az önce tartıldım anlayamıyorum niye böyle oluyo menülerimi görüyorsunuz kaç haftadır yaptığım sporda ortada ama kg veremiyorumdaha ne yapmam lazım anlamadımki
diyetisyen falan olsa gideceğim bir tahlil vs yaptıracağım oda yok
![]()
evet canim cocklar bu dönemde arkadaslariyla iyi oynuyo..dün gelen arkadaslardan birinin alti ay büyük kizi vardi onunla saatlerce oynadilar muhabbetlerine gülesim geldi..
nişan günlerini hiç kutlamayız biz bende hatırlamam pek nişan gününü.o kada gün varki tanıştığımız gün, sözlendimiz gün, nişanlandımız evlendimiz gün,sevgililer günü adamlar ne yapsın
QUOTE]
bana ne kadar yakinsin bende 21deyim floridsdorfta.
uyumamis benim oglan aliskanlik yapti aksam 9 1arasi uyumuyo
biz eveleneli daha 4 sene bile olmadi daha ilk seneden özel günler diye biseyimiz olmadi,insan her özel günde hediye degilde hatirlanmak istiyo..ne bileyim..
oglsum agliyo söle rahat rahat sohbet edemedim yine
haklisin canim
kiz masallah sana 4 senede 2 cocuk ohhh
bende evleneli 10 sene oldu
elifcim sen yeni kalktın herhaldegünadııınnn!!![]()
elifcim sen yeni kalktın herhalde![]()
uykucu seniahaha 2 bçkta kalktım evet![]()
ahaha 2 bçkta kalktım evet![]()
yeme bence cnmoooh har,ka en güzeli bende 3e geliyordu bir odayı bitirdim
şimdi zararlı bişi yicem yarında diyete başlıcam
ben varım batuhanım
sevgilimle buluşamadım bu gece teyzem ve kaynanasıyla uğraştım :44:
8.callanı yaptım geldim.bilmiyorum reyhancım ben uun süredir takıldım kaldım tartdıda uzun süredir yüzüm gülmüyo benimartık bir sorun olduğunu düşünmeye başladı acaba troidlerim mi çalışmıyo burda tahlil yapacak bir yer yok
slm kızlar hafif bir değişiklik yaptım evde en sona da bulaşıkları bıraktım ki biliyorum bulaşık yıkadımmı bilgisayara oturur kalkamam şimdi gireyim mutfağa ama değişiklikler hoşuma gitti![]()
ahaha 2 bçkta kalktım evet![]()
oooh har,ka en güzeli bende 3e geliyordu bir odayı bitirdim
şimdi zararlı bişi yicem yarında diyete başlıcam
ne isin var kiz onlarlahayrolsun diyelim bari
aklina kötü seyler getirme canim eger bir sorun olsaydi zaten bukadarinida veremezdin bende hic veremiyordum ama tahlillerim temiz cikmisti canim
sonrada kendiliginden basladim vermeye sykma tatli canini
ohh degisiklik daima iyidir canim iyi etmisin
kiz kiziyorum ama erken kalkmaya calis yoksa kilo veremezsin bak ben söylemesi
kiz yemeeeeeee sen daha baslamadinmi diyete![]()
:)))sorma türkiyede brda derken onca sene okula harcayinca yetiselim akranlarimza dedik..Allah bilir sen benden cok kücüksündür..haklisin canim
kiz masallah sana 4 senede 2 cocuk ohhh
bende evleneli 10 sene oldu
8.callanı yaptım geldim.bilmiyorum reyhancım ben uun süredir takıldım kaldım tartdıda uzun süredir yüzüm gülmüyo benimartık bir sorun olduğunu düşünmeye başladı acaba troidlerim mi çalışmıyo burda tahlil yapacak bir yer yok