Tüümmm gecmisi okudum uzun ince.. herkese alinti yapip ayri ayri cevap yazamayacagim kizlar affedin..
Aysem kilo vermemis olman dedigin gibi hormonel bir sorundan kaynaklaniyor olabilir.. Söyle bir bakarsak gercekten cok güzel besleniyorsun spor yapiyorsun.. Buna ragmen kilo verememenin mutlaka bir nedeni vardir. Lütfen sikma tatli canini sen hayatim
Gülsencigim menü sormussun ben hic anlamam o islerden kusura bakma
senin hazirlayacagin hersey güzel olur eminim..
simdiden iyi eglenceler ,kizina da Allah uzun hayirli ömür versin tatlim
Yasemin ablaaa cocuk cocuga karismis halini görmeyi cok istiyorum dogrusu :90: sanada uyarsa eger haftaya bir gün ögleden sonra görüsürüz belki ?
Ve geleyim kisisel hesap vermeye.. doktora gittim kizlar tüm degerlerim normal cikti . Hormonlarim ,guatr , kan degerlerim hepsi cok iyiymis sükür.. colestrol da biraz sorun cikti balik ve ceviz yememi tavsiye etti doktor. Bir de bol bol su icip yürüyüs yapmami söyledi
regl dönemimin hep böyle gec kalmasina da normal dedi. Eger her defasinda 1 hafta 10 gün gec kaliyor diyorsan
senin vücut zyklusun böyle oldugu icindir.. adet düzeni denilince herkesin 28 günde bir regl olmasi gerekmiyor .. demek ki senin vücudun her 30-35 günde bir gerceklestiriyor bu süreci dedi.. sac dökülmesi de stresten kaynaklaniyordur ve mevsim degisikligindendir dedi...
Ben biliyordum doktorun diyeceklerini ..sagolsun o da ögretilmis gibi söyledi
Herneyse kizlar doktordan ciktiktan sonra bir de ne göreyim
regl olmusum :90: kaybettigim malimi bulmus gibi acayip sevindim walla :60
Neyse güzel bayanlar saat olmus 01 : 30 malesef rabiamizda gelemiyor sabaha galiba.. hemen uyuyayim sabah erkenden kalkip bu hesaplama isini yapayim en iyisi :44: