Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tüümmm gecmisi okudum uzun ince.. herkese alinti yapip ayri ayri cevap yazamayacagim kizlar affedin..

Aysem kilo vermemis olman dedigin gibi hormonel bir sorundan kaynaklaniyor olabilir.. Söyle bir bakarsak gercekten cok güzel besleniyorsun spor yapiyorsun.. Buna ragmen kilo verememenin mutlaka bir nedeni vardir. Lütfen sikma tatli canini sen hayatim :54:

Gülsencigim menü sormussun ben hic anlamam o islerden kusura bakma :61: senin hazirlayacagin hersey güzel olur eminim.. :34: simdiden iyi eglenceler ,kizina da Allah uzun hayirli ömür versin tatlim :16:

Yasemin ablaaa cocuk cocuga karismis halini görmeyi cok istiyorum dogrusu :90: sanada uyarsa eger haftaya bir gün ögleden sonra görüsürüz belki ?:61:

Ve geleyim kisisel hesap vermeye.. doktora gittim kizlar tüm degerlerim normal cikti . Hormonlarim ,guatr , kan degerlerim hepsi cok iyiymis sükür.. colestrol da biraz sorun cikti balik ve ceviz yememi tavsiye etti doktor. Bir de bol bol su icip yürüyüs yapmami söyledi :61: regl dönemimin hep böyle gec kalmasina da normal dedi. Eger her defasinda 1 hafta 10 gün gec kaliyor diyorsan :10:senin vücut zyklusun böyle oldugu icindir.. adet düzeni denilince herkesin 28 günde bir regl olmasi gerekmiyor .. demek ki senin vücudun her 30-35 günde bir gerceklestiriyor bu süreci dedi.. sac dökülmesi de stresten kaynaklaniyordur ve mevsim degisikligindendir dedi... :37: Ben biliyordum doktorun diyeceklerini ..sagolsun o da ögretilmis gibi söyledi :1: Herneyse kizlar doktordan ciktiktan sonra bir de ne göreyim :53: regl olmusum :90: kaybettigim malimi bulmus gibi acayip sevindim walla :60

Neyse güzel bayanlar saat olmus 01 : 30 malesef rabiamizda gelemiyor sabaha galiba.. hemen uyuyayim sabah erkenden kalkip bu hesaplama isini yapayim en iyisi :44:
gözünaydın yasemincim normal çıkmış herşey.benimde bir hormon tahlili yaptırmam lazım artık eşimin evde olduğu bir gün şehir merkezine gidip bulacağız yaptıracak bir yer

ayşeceylin 87:nazar::65:
lamamma 65:46:
papatya 64:46:
nuvanda 45:71:
neyneyse 42:71:

batuhanım 36:71:
xetrax 36:71:
elif190 35:71:
gerbera 33:71:
gülşenbaşak 27:71:

kızlar ben yatıyorum iyi geceler paylaşım listesini hazırladım beğendinizmi

daha da güzel tablolar hazırlamaya çalışacağım ilerde:9::30:

Deryacigim cok tesekkürler.. zahmet vermissin hazirlamissin canim.. böyle sonuc listelerinde görüyorum durumumun fena olmadigini:1: sen simdi listede degilim diye daha rahat hareket ediyorsun bence o yüzden mesaj sayin böyle :61: biraz daha gayret et cook daha iyi sayilar görürürüz senden de tatlim :34:

kizlar kaptanimiz yok galiba bugün kesin.. 2 saat sonra eve geri gelecegim. Kilo bildirimi yapanlarin hesaplamasini yapip paylasima ekleyecegim insallah.. umarim herkes cok gec kalmaz bildirim yapmada :34: yasemin abla sen yenisin kaptanimiz herhangi bir aciklama yapmadi senin hakkinda.. seni bir sonraki haftanin listesine alilim diyorum.. kendi basima karar vermek istemiyorum bu konuda.. zaten deneme süren tamamlanmadi en az 1 hafta oluyor :61:

kızlar günaydınnn moralim sıfır olmuyor yaaa gitmiyorrrrr deli olucam benim bu psikolojiden çıkmam lazım sanırım

günaydın kızlar
xetrax ( 64,8 / 64,8 / 0,0 / 0,00%)
papatya89 ( 59,5 / 59,5 / 0,00/ 0,00% )
nuvanda ( 59,5 / 59.5 / 0.0 / 0.00% )
gulsenbasak ( 69,8/ 69,8 / 000/ 0,00% )
batuhanim ( 86,0 / 86,0 / 0,00/ 0,00% )
AySeCeYLin ( 63,7 / 63,7 / 0,00 / 0,00%)
elif190 ( 62,2 / 62,2 / 0,00/0,00% )
lamamma ( 83,1 / 83,1 / 0,00 / 0,00%)

TOPLAM KİLO ( 548,6/548,6 /0,00 / % )
kızlar herkes alıntı yaparak yeni kg sunu girsin birlikte hesaplayalım

kizlar kaptanimiz yok galiba bugün kesin.. 2 saat sonra eve geri gelecegim. Kilo bildirimi yapanlarin hesaplamasini yapip paylasima ekleyecegim insallah.. umarim herkes cok gec kalmaz bildirim yapmada :34: yasemin abla sen yenisin kaptanimiz herhangi bir aciklama yapmadi senin hakkinda.. seni bir sonraki haftanin listesine alilim diyorum.. kendi basima karar vermek istemiyorum bu konuda.. zaten deneme süren tamamlanmadi en az 1 hafta oluyor :61:
evet cnm yasemincim haftaya girir inş. listeye doğru düşünmüşsün

kızlar günaydınnn moralim sıfır olmuyor yaaa gitmiyorrrrr deli olucam benim bu psikolojiden çıkmam lazım sanırım

edacım senin kader arkadaşın benim sanırım bende aynı durum içindeyim doğru besleniyorum düzenli spor yapıyorum ama gitmiyo aç gezmem lazım sanırım

dün akşam yorgunluktan sızmışım size yazamadım kusura bakmayın :( dün menüm için yardımcı olan herkese kocaman teşekkür ediyorum :71: :71:
kıymalı börek
amerikan salatası
ev pizzası
pasta

bunları yapmaya karar verdim inşallah güzel olur :61:

yaseminim sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim

ayşecim bence sende bir baktır hormonlarına .eminim bir sorun yoktur ama yinede aklında kalmasın..
bende boş bir zamanımda yaptıracağım :34:

dün akşam yorgunluktan sızmışım size yazamadım kusura bakmayın :( dün menüm için yardımcı olan herkese kocaman teşekkür ediyorum :71: :71:
kıymalı börek
amerikan salatası
ev pizzası
pasta

bunları yapmaya karar verdim inşallah güzel olur :61:

yaseminim sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim

ayşecim bence sende bir baktır hormonlarına .eminim bir sorun yoktur ama yinede aklında kalmasın..
bende boş bir zamanımda yaptıracağım :34:
prensesinin doğum günü kutlu olsun gülşencim menüde güzel olmuş

günaydin kizlarrr..
nasil uygunsa öle olsun..ben yinede yapayim bildirim 83.5 1.5 gitmissss:8::21::62:
tebrik ederim süper 1.5 kg

msjlari okuyorum tam cevap yazacagim kalmak zorunda aliyorm..hatirladiklarima alinti yapmadan yazayim yoksa msjlari aramakla gececek vaktim..
reyhancim esimin tepkisi kkya degilde cocuklar uyumusken sende dinlen diye gec vakit girmeme tepi gösteriyo anlamiyoki biz bayanlarin bayanalrala paylasim yapmasida bi tür dinlenme..
yasemincim insaallah görüsmek nasip olur cokkk zaman oldu,ayrica sonuclarininiyi cikmasina sevindim sana tavsiyem eczaneden rosmarin al günde iki kupa demle ic hem bayan hormonlarina hemde metabolizmaya cok etkisi var.ben bi ara kullandimki benim regl düzenliydi ama rahatlatiyo..
kilo veremeyen arkadaslar metabolizmahizlandiran icecekler denediniz mi devamli degilde zencefil mesela..yesil cay??

msjlari okuyorum tam cevap yazacagim kalmak zorunda aliyorm..hatirladiklarima alinti yapmadan yazayim yoksa msjlari aramakla gececek vaktim..
reyhancim esimin tepkisi kkya degilde cocuklar uyumusken sende dinlen diye gec vakit girmeme tepi gösteriyo anlamiyoki biz bayanlarin bayanalrala paylasim yapmasida bi tür dinlenme..
yasemincim insaallah görüsmek nasip olur cokkk zaman oldu,ayrica sonuclarininiyi cikmasina sevindim sana tavsiyem eczaneden rosmarin al günde iki kupa demle ic hem bayan hormonlarina hemde metabolizmaya cok etkisi var.ben bi ara kullandimki benim regl düzenliydi ama rahatlatiyo..
kilo veremeyen arkadaslar metabolizmahizlandiran icecekler denediniz mi devamli degilde zencefil mesela..yesil cay??

gülsencim kuzunu benimicin öp saglikla huzurla neseyle uzunnn bi ömür diliyorm..bende türkiyeye dönünce kuzularima bi organizasyon yapacagim..hem minikimi tantirim aileme hemde kizimin yeni yasini kutlariz..

bu rosmorin nedir cnm Tr de bulabilir miyiz bana da önereceğin bişeyler var mı form çayı içiyorum ama pek etkisi olmadı

prensesinin doğum günü kutlu olsun gülşencim menüde güzel olmuş

tebrik ederim süper 1.5 kg
sağol ayşecim :16:
gülsencim kuzunu benimicin öp saglikla huzurla neseyle uzunnn bi ömür diliyorm..bende türkiyeye dönünce kuzularima bi organizasyon yapacagim..hem minikimi tantirim aileme hemde kizimin yeni yasini kutlariz..

öperim canım :) allah senin yavrularınada sağlıklı uzun ömürler versin ..

canım ben yeşil çay içmeye çalışıyorum arada da beşibiryerde bitki çayları ile pek aram yok maalesef form çaylarına da güvenemiyorum alışkanlık yapıyor diyorlar bir de uzun süre içildiğinde bağırsaktaki faydalı bakterileride öldürüyormuş diye duymuştum

Back