Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayy ne güzel yaşıtlar hep ...keşke birbirimize yakın olsakta çocuklarda arkadaş olsalar
erkeklerin %90 nı bu konularda sınıfta kalır zaten üzülme hiç..şimdiden kutlu olsun yıldönümünüz..
evet canim cocklar bu dönemde arkadaslariyla iyi oynuyo..dün gelen arkadaslardan birinin alti ay büyük kizi vardi onunla saatlerce oynadilar muhabbetlerine gülesim geldi..

selam canlar ben yine gec kalanlardanim
gerci uyanigim sabahin köründen beri ama firsat bulup hemencik giremiyorum
nasilsiniz bakim??

alemsin kiz bulursun bulur hele bi citir ol bak kimler kosacak pesinden gerci citiriz biz zaten ama farkinda degiller

canim sen burda olda biz varsin yetisemiyelim sana valla

canim malesef bazen durma noktasina geliyor bakiyorsun bi hafta tarti durakliyor bakiyorsun öbür hafta daha cok gitmis gösteriyor böyle bu isler kuzum heleki senin yaptigin sporun miktarina göre eminim bu hafta olmasada haftaya tarti gülecek yüzüne
varsin bu hafta biz ona gülelim

8.callanı yaptım geldim.bilmiyorum reyhancım ben uun süredir takıldım kaldım tartdıda uzun süredir yüzüm gülmüyo benimartık bir sorun olduğunu düşünmeye başladı acaba troidlerim mi çalışmıyo burda tahlil yapacak bir yer yok

ben varım batuhanım

sevgilimle buluşamadım bu gece teyzem ve kaynanasıyla uğraştım :44:

ne isin var kiz onlarla hayrolsun diyelim bari

aklina kötü seyler getirme canim eger bir sorun olsaydi zaten bukadarinida veremezdin bende hic veremiyordum ama tahlillerim temiz cikmisti canim
sonrada kendiliginden basladim vermeye sykma tatli canini

slm kızlar hafif bir değişiklik yaptım evde en sona da bulaşıkları bıraktım ki biliyorum bulaşık yıkadımmı bilgisayara oturur kalkamam şimdi gireyim mutfağa ama değişiklikler hoşuma gitti

ohh degisiklik daima iyidir canim iyi etmisin

ahaha 2 bçkta kalktım evet

kiz kiziyorum ama erken kalkmaya calis yoksa kilo veremezsin bak ben söylemesi

oooh har,ka en güzeli bende 3e geliyordu bir odayı bitirdim

şimdi zararlı bişi yicem yarında diyete başlıcam

kiz yemeeeeeee sen daha baslamadinmi diyete

ben diyete başlıyorumda istemiyorum seni diyor terk ediyor hergün beni yarın yemin ederek başlıcam yoksa imkanı yok başlayamıyorum baya yoruldum bugün eritir yediklerimi:86:ne teselli ammamurat şefi izlicem şimdi

reyhancım aslında ben uzun süredir veremiyorum doğum kg larım çok çabuk gitti buraya başladığım da 65 kg dum zaten şimdi ise 63.7 çok bir fark yok yani emzirmeyi kestikten sonra kg veremedim bir daha 62-63 arası çakılıp kaldım.hadi önceden çok dikkat etmiyordum diyete sık sık kaçamaklarım oluyordu ama bu aralar yok yine de gr oynamıyor neyse menümü yazayım
sabah
tartıda moralim bozulunca yemedim bişey iştahım kaçtı

öğleye doğru
sucuk
2 dili ç.ekmeği
2 dilim kaşar

akşam üstü
40 nesfit
akşam

0.5 porsiyon peynirli makarna

spor 1 ssat callan

Son düzenleme:
haklisin canim
kiz masallah sana 4 senede 2 cocuk ohhh
bende evleneli 10 sene oldu
:)))sorma türkiyede brda derken onca sene okula harcayinca yetiselim akranlarimza dedik..Allah bilir sen benden cok kücüksündür..

aslinda herkes ufa capli bi cekap yaptirmali..özelllikle bayanalr kansizlik bile kilo verimini etkiliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…