Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hadi döfelim:1: havalardandır cnm bi açık bi kapalı insanın dengesini bozuyor.

gülşencim demek doğum günü partisi var nice yıllara:54: cuma günü 3 yaşını dolduracak demek maşallah ona:nazar::nazar:.benim kuzumda haziran 24 de 2 yaşına girecek:nazar::nazar:

ayşecim kızın yengeç burcu dimi :) bende yengecimde o yüzden sordum :9: büyük kızımda 10 haziran 2003 lü 8.yaşını dolduracak..yaşlandımmı ne :26:

hadi döfelim:1: havalardandır cnm bi açık bi kapalı insanın dengesini bozuyor.

gülşencim demek doğum günü partisi var nice yıllara:54: cuma günü 3 yaşını dolduracak demek maşallah ona:nazar::nazar:.benim kuzumda haziran 24 de 2 yaşına girecek:nazar::nazar:

:1::1::1:
inşallah havadandır yoksa kendimi tanıyamıyorum :30::9:

niye kiskaniyon kiz bende sana imreniyorum nolcek :16:

ay simdiden dogum günü kutlu olsun benim oglanla arasinda 6 ay varmis :))

14 kilo verdin ben senin verdiğin kilonun daha yarısını veremedim azmine iradene hayranım o yüzden kıskanıyorum bi de böyle hergün dengeli beslenip spor yapıyorsun daha ne olsunnnnn bacım :23::52:

gülsencim benim kizimda 5 haziranda 3 yasini bitirecek.Allah herkesin kuzusuna hayirli ömür versin,yokluklarini göstermesin..
19 mayista bizim nisan yildönümümüz eminim yine bos gececek benim esim iyi hosta özel günlerde sinifta kalir:14:

ayy ne güzel yaşıtlar hep ...keşke birbirimize yakın olsakta çocuklarda arkadaş olsalar :61:
erkeklerin %90 nı bu konularda sınıfta kalır zaten üzülme hiç..şimdiden kutlu olsun yıldönümünüz..

gülsencim benim kizimda 5 haziranda 3 yasini bitirecek.Allah herkesin kuzusuna hayirli ömür versin,yokluklarini göstermesin..
19 mayista bizim nisan yildönümümüz eminim yine bos gececek benim esim iyi hosta özel günlerde sinifta kalir:14:
nişan günlerini hiç kutlamayız biz bende hatırlamam pek nişan gününü.o kada gün varki tanıştığımız gün, sözlendimiz gün, nişanlandımız evlendimiz gün,sevgililer günü adamlar ne yapsın:1:
ayşecim kızın yengeç burcu dimi :) bende yengecimde o yüzden sordum :9: büyük kızımda 10 haziran 2003 lü 8.yaşını dolduracak..yaşlandımmı ne :26:
evet cnm yengeç burcu ama ikizlerle karışık gibi.duygusallığı bağlılığı yengeç,aşırı hareketliliği ve sürekli dışarıda gezmek istemesiyle ikizler sanki.benim bildiğim yengeç evcimen olur benimki tam tersi eve girerken kıyamet kopuyor eşimle diyoruz bir gün çadır kuralım doysun dışarıya:1:

kızlar bu arada dün nivea ya mesaj attım nivea body cd si istedim.biliyosunuzdur hani spor yapıyorlar.bugün aradılar 15-20 gün içinde elinizde olur dediler şaşırdım çok hızlılar hemde ücretsiz :66::66::66:

bendede var ondan çok güzel bir egzersiz programı baya etkili ama tembelliğimi yenipte yapamıyorum :(

kızlar bu arada dün nivea ya mesaj attım nivea body cd si istedim.biliyosunuzdur hani spor yapıyorlar.bugün aradılar 15-20 gün içinde elinizde olur dediler şaşırdım çok hızlılar hemde ücretsiz :66::66::66:
bi ara çok aramıştım onu netten indireyim diye ama şimdi benim callan teyzem var benim o bana yeter:1:

nişan günlerini hiç kutlamayız biz bende hatırlamam pek nişan gününü.o kada gün varki tanıştığımız gün, sözlendimiz gün, nişanlandımız evlendimiz gün,sevgililer günü adamlar ne yapsın:1:

evet cnm yengeç burcu ama ikizlerle karışık gibi.duygusallığı bağlılığı yengeç,aşırı hareketliliği ve sürekli dışarıda gezmek istemesiyle ikizler sanki.benim bildiğim yengeç evcimen olur benimki tam tersi eve girerken kıyamet kopuyor eşimle diyoruz bir gün çadır kuralım doysun dışarıya:1:

yükseleni ikizler olabilir benimki öyle ..ve aynen anlattığın gibi gezmeyi çok seviyorum :9: ama aileme filan aşırı bağlıyım ..vede çok duygusalım ağlamadan haber izleyemem o derece yani..sulugözün tekiyim :)

bendede var ondan çok güzel bir egzersiz programı baya etkili ama tembelliğimi yenipte yapamıyorum :(

güzel mi gerçekten bende meraktan istedim beğenirsem yaparım :1:

bi ara çok aramıştım onu netten indireyim diye ama şimdi benim callan teyzem var benim o bana yeter:1:

sakın bırakma sonuçları çok merak ediyorum kendinde incelme hissettin mi peki canım?

kızlar siyah sade, diz hizasında, yarım kollu çan etekli bi elbise arıyorum. basenlerim geniş o yüzden çan olsun istiyorum.sıfır kol da giyemem... ama elbise bulamıyorum.. interneti altına üstüne getirdm.... önerebilceğiniz bi yerler varmı? istanbul avp yakasındayım?

yükseleni ikizler olabilir benimki öyle ..ve aynen anlattığın gibi gezmeyi çok seviyorum :9: ama aileme filan aşırı bağlıyım ..vede çok duygusalım ağlamadan haber izleyemem o derece yani..sulugözün tekiyim :)

bnde duygusal değilim ama haber izlemeye dayanamıyorum özellikle şiddet, cinayet, trafik kazaları ve terör zaten bunlar artık türkiyenin hergün rutin haberlerinden.. insanlar gün geçtikçe çıldırıyor..
Allah ıslah etsin..

oyy balım sen hep mutlu olllll :54::54::54:

yaseminmbugün iyimis nekadar sevindim
bu aksam senden güzel bi menü bekliyorum valla okuluda ekmisin hadi hayirlisi
kiz bu ara sen kacinci viyanadasin???

canimsiniz siz benim yaa... ikinizde birbirinizden tatli bambaskasiniz.. siz böyle yaseminim deyince benim icim gidiyor walla :1: regl dönemim basladi baslayacak demek.. duygusalligim tavan yapiyor bugün zaten :1: aksama kadar gülmekten ,gülümsemekten yüzüm yoruldu :60: bugün hava cook güzeldi sanirim bu yüzden cok mutluyum :52:

Reyhancigim 20. viyanadayim ben.. Mileniumcity nin oraciklarda biryerlerdeyim .. gelsene viyanaya gelirsen eger :34: menümü madem sormussun ilk sana aciklayayim :1:

Sabah :
adlandiramayacagim bisey yedim :1: domatesi tavada eritip kasar peynir attim üstüne bol baharat bir de.. 1 kücük tabak bundan yedim yaninda
2 dilim siyah ekmek
2 bardak limonlu siyah cay

Ögle ve aksam bisey yemedim.. bugün evet baska bisey yemedim ben :37: hee unutuyordum 2 litre su ictim ... eve biraz önce geldim.. ve coookk acim :27: canim kahve istiyor belki bir bardak icerim yaninda diyet bisküvi yerim galiba... bugün salata yeme modumda degilim :61:

güzel mi gerçekten bende meraktan istedim beğenirsem yaparım :1:

sakın bırakma sonuçları çok merak ediyorum kendinde incelme hissettin mi peki canım?
hiç bırakmaya niyetim yok dilekcim vucudumda alıştı artık.evet incelme hissediyorum ama 12 saate tamamlayıncaya kadar ölçmeyeceğim.

elifcim ist.bilmem hiç ama internette alışverişte ustayımdır:1:.öneeceğim sitelerde şuan işine yaramaz çünkü ürünün gelmesi 1.5 haftayı buluyo en az

canimsiniz siz benim yaa... ikinizde birbirinizden tatli bambaskasiniz.. siz böyle yaseminim deyince benim icim gidiyor walla :1: regl dönemim basladi baslayacak demek.. duygusalligim tavan yapiyor bugün zaten :1: aksama kadar gülmekten ,gülümsemekten yüzüm yoruldu :60: bugün hava cook güzeldi sanirim bu yüzden cok mutluyum :52:

Reyhancigim 20. viyanadayim ben.. Mileniumcity nin oraciklarda biryerlerdeyim .. gelsene viyanaya gelirsen eger :34: menümü madem sormussun ilk sana aciklayayim :1:

Sabah :
adlandiramayacagim bisey yedim :1: domatesi tavada eritip kasar peynir attim üstüne bol baharat bir de.. 1 kücük tabak bundan yedim yaninda
2 dilim siyah ekmek

Ögle ve aksam bisey yemedim.. bugün evet baska bisey yemedim ben :37: hee unutuyordum 2 litre su ictim ... eve biraz önce geldim.. ve coookk acim :27: canim kahve istiyor belki bir bardak icerim yaninda diyet bisküvi yerim galiba... bugün salata yeme modumda degilim :61:
yasemincim canım sen nasıl geziyorsun ayakta aç aç annen duysa bu yediklerini daha doğrusu yemediklerini nasıl üzülür:19:Allah korusun sağlığını kaybedeceksin lütfen biraz dikkat et:54:

haklisiniz kizlar ama bisey yemem lazimdi.hazirda birseler bulundurmak lazim yoksa ne varsa onu yemek zorunda kaliyorum..
kuzulari babasina sattim ortalik sessiz uyudularmi acep keske öyle olsa..

uyumuslardir canim bakma uyuyunca adam cikar ortaya zaten :16:

Allah hepimizin kuzucuklarına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah...

amin canim insallah

adamlar napsin nisandi dügün günüydü dogum sevgili felan filan iste valla ben bu konuda pek takintili ddegilim benim adamda der zaten sen gibisini bulamam diye:37:

:1::1::1:
inşallah havadandır yoksa kendimi tanıyamıyorum :30::9:

14 kilo verdin ben senin verdiğin kilonun daha yarısını veremedim azmine iradene hayranım o yüzden kıskanıyorum bi de böyle hergün dengeli beslenip spor yapıyorsun daha ne olsunnnnn bacım :23::52:

sayenizde canim siz olmasaydiniz eminim beceremezdim seviyom sizi:33:

hadi bakalim kolay gelsin artik gelince bol bol yaparsin herhalde sanirsam :35:

Sabah :
2 dilim siyah ekmek

ay canim yakin olsak keske ne güzel olurdu
ayrica menün bastan fena degil ama öglen aksam bisey yememen hic iyi olmammis 10 üzerinden 2 veriyorum :37:

Back