Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi döfelimhavalardandır cnm bi açık bi kapalı insanın dengesini bozuyor.
gülşencim demek doğum günü partisi var nice yıllaracuma günü 3 yaşını dolduracak demek maşallah ona
.benim kuzumda haziran 24 de 2 yaşına girecek
![]()
hadi döfelimhavalardandır cnm bi açık bi kapalı insanın dengesini bozuyor.
gülşencim demek doğum günü partisi var nice yıllaracuma günü 3 yaşını dolduracak demek maşallah ona
.benim kuzumda haziran 24 de 2 yaşına girecek
![]()
niye kiskaniyon kiz bende sana imreniyorum nolcek
ay simdiden dogum günü kutlu olsun benim oglanla arasinda 6 ay varmis :))
gülsencim benim kizimda 5 haziranda 3 yasini bitirecek.Allah herkesin kuzusuna hayirli ömür versin,yokluklarini göstermesin..
19 mayista bizim nisan yildönümümüz eminim yine bos gececek benim esim iyi hosta özel günlerde sinifta kalir![]()
nişan günlerini hiç kutlamayız biz bende hatırlamam pek nişan gününü.o kada gün varki tanıştığımız gün, sözlendimiz gün, nişanlandımız evlendimiz gün,sevgililer günü adamlar ne yapsıngülsencim benim kizimda 5 haziranda 3 yasini bitirecek.Allah herkesin kuzusuna hayirli ömür versin,yokluklarini göstermesin..
19 mayista bizim nisan yildönümümüz eminim yine bos gececek benim esim iyi hosta özel günlerde sinifta kalir![]()
evet cnm yengeç burcu ama ikizlerle karışık gibi.duygusallığı bağlılığı yengeç,aşırı hareketliliği ve sürekli dışarıda gezmek istemesiyle ikizler sanki.benim bildiğim yengeç evcimen olur benimki tam tersi eve girerken kıyamet kopuyor eşimle diyoruz bir gün çadır kuralım doysun dışarıyaayşecim kızın yengeç burcu dimi :) bende yengecimde o yüzden sordumbüyük kızımda 10 haziran 2003 lü 8.yaşını dolduracak..yaşlandımmı ne :26:
kızlar bu arada dün nivea ya mesaj attım nivea body cd si istedim.biliyosunuzdur hani spor yapıyorlar.bugün aradılar 15-20 gün içinde elinizde olur dediler şaşırdım çok hızlılar hemde ücretsiz![]()
bi ara çok aramıştım onu netten indireyim diye ama şimdi benim callan teyzem var benim o bana yeterkızlar bu arada dün nivea ya mesaj attım nivea body cd si istedim.biliyosunuzdur hani spor yapıyorlar.bugün aradılar 15-20 gün içinde elinizde olur dediler şaşırdım çok hızlılar hemde ücretsiz![]()
nişan günlerini hiç kutlamayız biz bende hatırlamam pek nişan gününü.o kada gün varki tanıştığımız gün, sözlendimiz gün, nişanlandımız evlendimiz gün,sevgililer günü adamlar ne yapsın
evet cnm yengeç burcu ama ikizlerle karışık gibi.duygusallığı bağlılığı yengeç,aşırı hareketliliği ve sürekli dışarıda gezmek istemesiyle ikizler sanki.benim bildiğim yengeç evcimen olur benimki tam tersi eve girerken kıyamet kopuyor eşimle diyoruz bir gün çadır kuralım doysun dışarıya![]()
bendede var ondan çok güzel bir egzersiz programı baya etkili ama tembelliğimi yenipte yapamıyorum![]()
bi ara çok aramıştım onu netten indireyim diye ama şimdi benim callan teyzem var benim o bana yeter![]()
yükseleni ikizler olabilir benimki öyle ..ve aynen anlattığın gibi gezmeyi çok seviyorumama aileme filan aşırı bağlıyım ..vede çok duygusalım ağlamadan haber izleyemem o derece yani..sulugözün tekiyim :)
oyy balım sen hep mutlu olllll![]()
yaseminmbugün iyimis nekadar sevindim
bu aksam senden güzel bi menü bekliyorum valla okuluda ekmisin hadi hayirlisi
kiz bu ara sen kacinci viyanadasin???
güzel mi gerçekten bende meraktan istedim beğenirsem yaparım
eğer aynı cd ise evet güzel biraz yorucu ama alıştıkça kolaylaşıyo..benimki dvd ben parayla almıştım hani şu bbg evinden ali vardı zenciydi o yaptırıyo egzersizi..
hiç bırakmaya niyetim yok dilekcim vucudumda alıştı artık.evet incelme hissediyorum ama 12 saate tamamlayıncaya kadar ölçmeyeceğim.güzel mi gerçekten bende meraktan istedim beğenirsem yaparım
sakın bırakma sonuçları çok merak ediyorum kendinde incelme hissettin mi peki canım?
yasemincim canım sen nasıl geziyorsun ayakta aç aç annen duysa bu yediklerini daha doğrusu yemediklerini nasıl üzülürcanimsiniz siz benim yaa... ikinizde birbirinizden tatli bambaskasiniz.. siz böyle yaseminim deyince benim icim gidiyor wallaregl dönemim basladi baslayacak demek.. duygusalligim tavan yapiyor bugün zaten
aksama kadar gülmekten ,gülümsemekten yüzüm yoruldu
bugün hava cook güzeldi sanirim bu yüzden cok mutluyum
![]()
Reyhancigim 20. viyanadayim ben.. Mileniumcity nin oraciklarda biryerlerdeyim .. gelsene viyanaya gelirsen egermenümü madem sormussun ilk sana aciklayayim
Sabah :
adlandiramayacagim bisey yedimdomatesi tavada eritip kasar peynir attim üstüne bol baharat bir de.. 1 kücük tabak bundan yedim yaninda
2 dilim siyah ekmek
2 bardak limonlu siyah cay
Ögle ve aksam bisey yemedim.. bugün evet baska bisey yemedim benhee unutuyordum 2 litre su ictim ... eve biraz önce geldim.. ve coookk acim
canim kahve istiyor belki bir bardak icerim yaninda diyet bisküvi yerim galiba... bugün salata yeme modumda degilim
![]()
haklisiniz kizlar ama bisey yemem lazimdi.hazirda birseler bulundurmak lazim yoksa ne varsa onu yemek zorunda kaliyorum..
kuzulari babasina sattim ortalik sessiz uyudularmi acep keske öyle olsa..
Allah hepimizin kuzucuklarına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah...
gülsencim benim kizimda 5 haziranda 3 yasini bitirecek.Allah herkesin kuzusuna hayirli ömür versin,yokluklarini göstermesin..
inşallah havadandır yoksa kendimi tanıyamıyorum
14 kilo verdin ben senin verdiğin kilonun daha yarısını veremedim azmine iradene hayranım o yüzden kıskanıyorum bi de böyle hergün dengeli beslenip spor yapıyorsun daha ne olsunnnnn bacım![]()
kızlar bu arada dün nivea ya mesaj attım nivea body cd si istedim.biliyosunuzdur hani spor yapıyorlar.bugün aradılar 15-20 gün içinde elinizde olur dediler şaşırdım çok hızlılar hemde ücretsiz![]()
canimsiniz siz benim yaa... ikinizde birbirinizden tatli bambaskasiniz.. siz böyle yaseminim deyince benim icim gidiyor wallaregl dönemim basladi baslayacak demek.. duygusalligim tavan yapiyor bugün zaten
aksama kadar gülmekten ,gülümsemekten yüzüm yoruldu
bugün hava cook güzeldi sanirim bu yüzden cok mutluyum
![]()
Reyhancigim 20. viyanadayim ben.. Mileniumcity nin oraciklarda biryerlerdeyim .. gelsene viyanaya gelirsen egermenümü madem sormussun ilk sana aciklayayim
Sabah :
adlandiramayacagim bisey yedimdomatesi tavada eritip kasar peynir attim üstüne bol baharat bir de.. 1 kücük tabak bundan yedim yaninda
2 dilim siyah ekmek
2 bardak limonlu siyah cay
Ögle ve aksam bisey yemedim.. bugün evet baska bisey yemedim benhee unutuyordum 2 litre su ictim ... eve biraz önce geldim.. ve coookk acim
canim kahve istiyor belki bir bardak icerim yaninda diyet bisküvi yerim galiba... bugün salata yeme modumda degilim
![]()