Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bizde seni şok seviyoruzzzzz

elveda arkadaşlar bu sizlere son satırlarım artık veda vakti geldi yaptığım şeyin henüz erken olduğunu biliyorum ama artık dayanamıyorum hayata bir süre ara verme zamanı geldi acayip uykum var İYİ GECELER

BUDA İYİ GECELER ÖPÜCÜĞÜYDÜ BENDEN SİZE

kaç gündür erkenden yatıyorum alışmışım yatmak için zaman kolluyorum tvyi bırakıp yatamadım hadi hepicinize iyi geceler

iyi geceler tatli rüyalar tatli derken o tatlidan degil

[sıze="3"]
iyi geceler tatli rüyalar tatli derken o tatlidan degil

ah ah o tatlıyı canım çok istedi sonunda zeytin yedim ne alaka demi şimdide

sevgilimle buluşmaya gidiyorum rüyamdaki sevgilimle

tabi gerçeğini kim kaybetmiş ben bulayım diiimi ama(sözüm meclisten dışarı)
[/sıze]

Son düzenleme:

Canimm... ellerine saglik.. senin su takimlar icin harcadigin efor yaninda benim 10 mesaj devede kulak gibi dursada tesekkür ederim... senden takdir görmek cok mutlu etti beni.. ben bu 10 sayisindan anliyorum ki.. cok geveze birseyim ben laf yetistirmeden duramiyorum.. su yogun günlerim bittikten sonra kendimi düsünemiyorum.. kilo verme konusunda olmasa da mesaj sayisinda kimse yetisemez herhalde bana

Aysecigim takma kafana lütfen.. sanirim bu aralar koc burclarinin üstünde var bir kara bulut benimde bir kac arkadasimla aram acildi.. iyimserligimin, herkesin isi olsun..herkese faydam dokunsun diye cabalamamin aptalliktan baska birsey ifade etmedigini güzel bir arkadas örnegi ile gördüm.. Her ser olay birsey katiyor insana.. sen ögrenmen gerekeni ögrendiysen kafani yorma .. Benim bu anlattigim seyden ögrendigim sey suydu.. Her kime gereginden fazla deger veriyorsan ,verdigin deger sana verilen degerden götürüyordur..

Hadi tüm bunlari bosverelim... herneyse diyelim de callan nasil ??

evet eliff yaaa o nedir öyle.. önümde 1 kilo maydanoz olsa yerim ama suyunu demeyin bana da

Bu menüyü görür de kim kiskanmaz dilek yaa.. masallah reyhancigim.. sen bu isi biliyorsun vallahi

yasemincim canım sen nasıl geziyorsun ayakta aç aç annen duysa bu yediklerini daha doğrusu yemediklerini nasıl üzülürAllah korusun sağlığını kaybedeceksin lütfen biraz dikkat et

Ahhh aysem ahh ne yapayim walla zamanim olmuyor yemek yemeye yaaa.. isin kötüsü unutuyorum eve geldigimde hatirliyorum yemek yemeyi bu haftayi bir atlatsaydim gelecek hafta bu kadar yogun olmam, en azindan yemek yaparim yerim insallah

çok doğru bir söz yasemincim.callan çok iyi gidiyor canımcım bugün 8.yi yapacağım inş.

günaydın kızlar moralim alt üst oldu kg da hiç bir değişilklik yok az önce tartıldım anlayamıyorum niye böyle oluyo menülerimi görüyorsunuz kaç haftadır yaptığım sporda ortada ama kg veremiyorumdaha ne yapmam lazım anlamadımkidiyetisyen falan olsa gideceğim bir tahlil vs yaptıracağım oda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…