Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde arıların saldırısına uğrayan 2 kardeş öldü, 1 çocuk da ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Güçlütaş köyünde Nehir Çiçek (5), Abdulvahap Çiçek (4) ile İbrahim Soğukçeşme (6) köy girişinde arı kovanlarının yakınında oyun oynamaya başladı. Bu sırada kovanları kurcalayan çocuklar çok sayıda arının saldırısına uğradı.
Olay yerinde fenalaşan çocuklar yakınları tarafından Çermik Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen çocuklardan Çiçek kardeşler müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Ağır yaralanan Soğukçeşme'nin tedavisi sürüyor
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde arıların saldırısına uğrayan 2 kardeş öldü, 1 çocuk da ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Güçlütaş köyünde Nehir Çiçek (5), Abdulvahap Çiçek (4) ile İbrahim Soğukçeşme (6) köy girişinde arı kovanlarının yakınında oyun oynamaya başladı. Bu sırada kovanları kurcalayan çocuklar çok sayıda arının saldırısına uğradı.
Olay yerinde fenalaşan çocuklar yakınları tarafından Çermik Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen çocuklardan Çiçek kardeşler müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Ağır yaralanan Soğukçeşme'nin tedavisi sürüyor
saolasin canim..kolay gelsin yasemincim
poğaçalar olmasaymış iyiymiş.yeşil mercimek salatası bol soğanlı ve dere otlu olunca da acayip süt yapıyor.benim beslenmem süt üzerine kuruluydu emzirirken. şu süt yapıyo bu süt yapıyo diyerek geçiyordu emzirmeyi kestikten sonra bile bişey yerken bu süt yapar diye yiyordumsaolasin canim..
bgün menüm alt üst oldu tamda baskülde 1 eksik sayi görmüsken..
sabah:1dilim ekmek
domates salatalik
haslanmis yumurta
3-4 yesil zeytin
bundan sonra ögünler karisti birbirine 2.5 pogaca yedim ama kücüktü,1dilim kek,yesil mercimek salatasi,1 parca cikolata, 1 tabak dünden kalan ispanak yogurtlu.
saolasin canim..
bgün menüm alt üst oldu tamda baskülde 1 eksik sayi görmüsken..
sabah:1dilim ekmek
domates salatalik
haslanmis yumurta
3-4 yesil zeytin
bundan sonra ögünler karisti birbirine 2.5 pogaca yedim ama kücüktü,1dilim kek,yesil mercimek salatasi,1 parca cikolata, 1 tabak dünden kalan ispanak yogurtlu.
teşekkürler tatlım ama bugün canım sıkkın biraz
bugün benimde keyfim yok hava güzel sıcacık ama benim canım sıkkın.arkadaşa gitmiştim hiç ii gelmedi keşke gitmeseydim.
menümü de yazayım
sabah
1muz
öğleye doğru
2 dilim çavdar ekmeği
1 tane salam
labne peyniri
yeşil soğan
öğlen sonu arkadaşta
1 küçük dilim kek
1küçük elmalı kurabiye
yarım kase patates salatası
akşam
sadece ayran içerim leblebi falan yerim
spor 1 saat callan keyfim olsaydı bisiklete de binerdim ama yok![]()
bende yazam hemencik menümü
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay
1 yumurta haslanmis
domatres
salatalik
ara yok
öglen
yumurtali ispanak 2 kasik
1 kase yogurt
ara
yesil elma
aksam
yagsiz firinda tavuk
1 kasik pilav
bol yesil salata
3 litre su
30 dakikka tempolu yürüyüs
toplam 150 dakikka
gülşenim ve reyhanımda burda napıyorsunuz bakim![]()
ayy cnm benim iyiyim sen ne yapıyosun ?? inşallah benim gibi vicdan azabından gelmemişsindir buraya![]()
hadi döfelimcanım tatlım bitanemmm kim üzdü seni ya döfelim onubende zaten canı sıkkın modundayım bi kaç gündür hayır ortada bişeyde yok offf
diyet desen yok yapamıyorum bir tek sporumu aksatmıyorum..umarım yarın düzelirim..
canım tatlım bitanemmm kim üzdü seni ya döfelim onubende zaten canı sıkkın modundayım bi kaç gündür hayır ortada bişeyde yok offf
diyet desen yok yapamıyorum bir tek sporumu aksatmıyorum..umarım yarın düzelirim..
çok kıskanıyorum seni ya![]()
gülşenim ve reyhanımda burda napıyorsunuz bakim![]()
yok yok benden bu hafta hayır yokaz önce 2 dilim baklavayı yedim :18: :78: cuma günüde kuzucuğumun doğum günü (3.yaşını dolduruyor balım ) pastalar vs derken güme gitti bu hafta :84:
hadi döfelimhavalardandır cnm bi açık bi kapalı insanın dengesini bozuyor.
gülşencim demek doğum günü partisi var nice yıllaracuma günü 3 yaşını dolduracak demek maşallah ona
.benim kuzumda haziran 24 de 2 yaşına girecek
![]()
evet çok çabuk büyüyorlar reyhancım ne zaman geldi 2 yaşına diyorum bazenayyy senin kizinda dogum gününe az kalmis 2 yas ne güzel ya sanki benimkiler cok büyüdü gibi konustum![]()
hadi döfelimhavalardandır cnm bi açık bi kapalı insanın dengesini bozuyor.
gülşencim demek doğum günü partisi var nice yıllaracuma günü 3 yaşını dolduracak demek maşallah ona
.benim kuzumda haziran 24 de 2 yaşına girecek
![]()
niye kiskaniyon kiz bende sana imreniyorum nolcek
ay simdiden dogum günü kutlu olsun benim oglanla arasinda 6 ay varmis :))