Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde arıların saldırısına uğrayan 2 kardeş öldü, 1 çocuk da ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Güçlütaş köyünde Nehir Çiçek (5), Abdulvahap Çiçek (4) ile İbrahim Soğukçeşme (6) köy girişinde arı kovanlarının yakınında oyun oynamaya başladı. Bu sırada kovanları kurcalayan çocuklar çok sayıda arının saldırısına uğradı.

Olay yerinde fenalaşan çocuklar yakınları tarafından Çermik Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen çocuklardan Çiçek kardeşler müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ağır yaralanan Soğukçeşme'nin tedavisi sürüyor

çok yazık ya.çok korkarım arıdan burda da çok fazla arıcılık yapılıyor

off kiyamam ya allah geride kalanlara sabir versin valla
insallah en azindan diger cocuk kavusur sagligina

kolay gelsin yasemincim
saolasin canim..
bgün menüm alt üst oldu tamda baskülde 1 eksik sayi görmüsken..
sabah:1dilim ekmek
domates salatalik
haslanmis yumurta
3-4 yesil zeytin

bundan sonra ögünler karisti birbirine 2.5 pogaca yedim ama kücüktü,1dilim kek,yesil mercimek salatasi,1 parca cikolata, 1 tabak dünden kalan ispanak yogurtlu.

poğaçalar olmasaymış iyiymiş.yeşil mercimek salatası bol soğanlı ve dere otlu olunca da acayip süt yapıyor.benim beslenmem süt üzerine kuruluydu emzirirken. şu süt yapıyo bu süt yapıyo diyerek geçiyordu emzirmeyi kestikten sonra bile bişey yerken bu süt yapar diye yiyordum

Son düzenleme:

bencede pogcalar olmamis ama artik canin sagolsun tartinin eksik göstermesinede ayrica sevindim canim

bende yazam hemencik menümü

sabah

1 dilim kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay
1 yumurta haslanmis
domatres
salatalik

ara yok

öglen

yumurtali ispanak 2 kasik
1 kase yogurt

ara

yesil elma

aksam

yagsiz firinda tavuk
1 kasik pilav
bol yesil salata

3 litre su
30 dakikka tempolu yürüyüs
toplam 150 dakikka

canım tatlım bitanemmm kim üzdü seni ya döfelim onu bende zaten canı sıkkın modundayım bi kaç gündür hayır ortada bişeyde yok offf
diyet desen yok yapamıyorum bir tek sporumu aksatmıyorum..umarım yarın düzelirim..

çok kıskanıyorum seni ya

ayy cnm benim iyiyim sen ne yapıyosun ?? inşallah benim gibi vicdan azabından gelmemişsindir buraya

59 u gördükten sonra zafer sarhoşluğu sanırım 1 haftadır kendime gelemedim
bende sendenim canım inşallah artı bi sayı görmeyiz
şu kiloları zar zor veriyoruz hooop 1 günde kat be kat geri alıyoruz

hadi döfelim havalardandır cnm bi açık bi kapalı insanın dengesini bozuyor.

gülşencim demek doğum günü partisi var nice yıllara cuma günü 3 yaşını dolduracak demek maşallah ona.benim kuzumda haziran 24 de 2 yaşına girecek

gülşenim ve reyhanımda burda napıyorsunuz bakim

niye kiskaniyon kiz bende sana imreniyorum nolcek

yok yok benden bu hafta hayır yok az önce 2 dilim baklavayı yedim :18: :78: cuma günüde kuzucuğumun doğum günü (3.yaşını dolduruyor balım ) pastalar vs derken güme gitti bu hafta :84:

ay simdiden dogum günü kutlu olsun benim oglanla arasinda 6 ay varmis :))

ayyy senin kizinda dogum gününe az kalmis 2 yas ne güzel ya sanki benimkiler cok büyüdü gibi konustum

niye kiskaniyon kiz bende sana imreniyorum nolcek

ay simdiden dogum günü kutlu olsun benim oglanla arasinda 6 ay varmis :))

Allah hepimizin kuzucuklarına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…