selam benim güzel ve samimi takımım
umarım keyifler yerindedir.bende nedense bir durgunluk var
geç kalkıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum offf diyete bile uyamıyorum.neden böyle oldum ki
Günaydiinn edaaabugün kendimi cook mutlu hissediyorum.. hayrolsun insallah okula gitmeyi ektigimden mi acaba
selam benim güzel ve samimi takımım
umarım keyifler yerindedir.bende nedense bir durgunluk var
geç kalkıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum offf diyete bile uyamıyorum.neden böyle oldum ki
ben herzamanki gibi geç kaldım günaydın demeye neyse bende tünaydın diyim size
sabahları yoğun oluyorum kızım öğlen okula gidiyor kahvaltıydı hazırlıktı saçtı baştı derken buraya gelmem öğleni buluyor :)
bu sabahta iştahım azdı 1 dilim ekmek yarım yumurta 2 zeytin yedim..keşke iştahım akşamlarıda kapalı olsa
bazen bendede oluyo canım yaa ...geçici bir durumdur sıkma canınıherşeyin ilacı moral unutma
selam benim can ciyer kuzu sarmalarim
nabersiniz bakem ???
bende öyleyim bu ara tek diyete uyabiliyorum okadar canim hic bisey istemiyo ama mecburen yapiyorum sanki yapisim 1 gün boyunca su koltukta oturasim var ama malesef olmuyor
yakinda sende kendine geleceksin bak cuma kilo verirsen hemencik gelecen kendine eminim dahada adapte olacaksin canim benim
ay sorma bende ayni bende yeni gelebildim is bitmiyo sinir beynime sycriyor
selamlar kızlar,
ancak online olabiliyorum, hemen:
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
AySeCeYLin : 19
nuvanda : 10
scapula : 10
xetrax : 10
batuhanim : 9
lamamma : 8
gerbera1987 : 8
neyneyse : 5
elif190 : 5
gulsenbasak : 4
papatya89 : 4
yasemincim, o kadar yoğunluğun arasında 10 mesaj yazmışsın. tebrik ederim seni
adaşın yasemin de düne göre atak gerçekleştirmiş, maşallah
kızlar anladığım kadarıyla herkeste bir miskinlik var siz koltuktan kalkmam istemiyorsunuz bana akşam olmuyorrr offf offf cıvıl cıvıl pırıl pırıl havalar geldi aslında ama bizi iyi çarptı demek ki
selamlar kızlar,
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
AySeCeYLin : 19
papatya89 : 4
yasemincim, o kadar yoğunluğun arasında 10 mesaj yazmışsın. tebrik ederim seni
adaşın yasemin de düne göre atak gerçekleştirmiş, maşallah
o kadar yazdım sanıyorm.. 5 tanecik yazmışm ya..
kızlar anladığım kadarıyla herkeste bir miskinlik var siz koltuktan kalkmam istemiyorsunuz bana akşam olmuyorrr offf offf cıvıl cıvıl pırıl pırıl havalar geldi aslında ama bizi iyi çarptı demek ki
selamlar kızlar,
dün yazılan mesajların üye bazında dağılımı:
ayseceylin : 19
Papatya89 : 4
yasemincim, o kadar yoğunluğun arasında 10 mesaj yazmışsın. Tebrik ederim seni
Adaşın yasemin de düne göre atak gerçekleştirmiş, maşallah
herkese tünaydın.. Tabi benim için gün daha yeni aydı.Bugün benmde üzerimde bir miskinlik var sormayın.
Tartılmaya yeltendim biraz önce öyle bir hata yaptm işte.. Tahminlerm doğru çıktı yine 63 olmşmAma üzülmüyorum! Vazgeçmek yok bu hafta atağa geçiyorm çünkü. Gelecek haftaya kadar en az 2 kilo vercm! Kafaya koydm. Bu aileyle tanışma olayı beni gaza getirdi. 2 kilo verip gidip güzeeeeel bi elbise çekcem üstüme ohh..
Sabah yarım dilim kepek ekmeği biraz peynir 2 çeri yedim
ilerki saatlerde planım ise şöyle:
Birazdan koca bir tabak çorba yanına bir dilm kepekle
akşamda 1 koca haşlanmış patates bol limonla.
Vee en az 3 litre su! Doldurdum yine şişeleri
Spor... ııı.. şey.. Işte öyle.....
ne güzel olmus bu süslü yazilar cadi kizTesekkürler deryam
günaydiinn edaaaBugün kendimi cook mutlu hissediyorum.. Hayrolsun insallah Okula gitmeyi ektigimden mi acaba
aynen 2 gündür yazlık giyerken bugün yine üşüyorum :) büyük kızım hastalandı bu havalar yüzünden inşallah küçüğümde hastalanmaz :18:yaz dimi bizi çarpanbi sıcak bi soğuk bünyede şaşırdı ne yapacağını offff
herkese tünaydın.. tabi benim için gün daha yeni aydı.bugün benmde üzerimde bir miskinlik var sormayın.
tartılmaya yeltendim biraz önce öyle bir hata yaptm işte.. tahminlerm doğru çıktı yine 63 olmşmama üzülmüyorum! vazgeçmek yok bu hafta atağa geçiyorm çünkü. gelecek haftaya kadar en az 2 kilo vercm! kafaya koydm. bu aileyle tanışma olayı beni gaza getirdi. 2 kilo verip gidip güzeeeeel bi elbise çekcem üstüme ohh..
sabah yarım dilim kepek ekmeği biraz peynir 2 çeri yedim
birazdan koca bir tabak çorba yanına bir dilm kepekle
vee EN AZ 3 litre su! doldurdum yine şişeleri
spor... ııı.. şey.. işte öyle.....
herkese tünaydın.. tabi benim için gün daha yeni aydı.bugün benmde üzerimde bir miskinlik var sormayın.
tartılmaya yeltendim biraz önce öyle bir hata yaptm işte.. tahminlerm doğru çıktı yine 63 olmşmama üzülmüyorum! vazgeçmek yok bu hafta atağa geçiyorm çünkü. gelecek haftaya kadar en az 2 kilo vercm! kafaya koydm. bu aileyle tanışma olayı beni gaza getirdi. 2 kilo verip gidip güzeeeeel bi elbise çekcem üstüme ohh..
sabah yarım dilim kepek ekmeği biraz peynir 2 çeri yedim
birazdan koca bir tabak çorba yanına bir dilm kepekle
vee EN AZ 3 litre su! doldurdum yine şişeleri
spor... ııı.. şey.. işte öyle.....
bencede kesinlikle çarpıyor güneş bizi annemde sabahta çıktı dışarı şimdi uyuyo o da çarpıldı
rabiacım ellerine sağlık canım
rica ederim kızlarellerine sağlık kaptanımuykum geldi benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?