Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam benim güzel ve samimi takımım
umarım keyifler yerindedir.bende nedense bir durgunluk var
geç kalkıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum offf diyete bile uyamıyorum.neden böyle oldum ki

bazen bendede oluyo canım yaa ...geçici bir durumdur sıkma canını herşeyin ilacı moral unutma

selam benim can ciyer kuzu sarmalarim
nabersiniz bakem ???

selam benim güzel ve samimi takımım
umarım keyifler yerindedir.bende nedense bir durgunluk var
geç kalkıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum offf diyete bile uyamıyorum.neden böyle oldum ki

bende öyleyim bu ara tek diyete uyabiliyorum okadar canim hic bisey istemiyo ama mecburen yapiyorum sanki yapisim 1 gün boyunca su koltukta oturasim var ama malesef olmuyor
yakinda sende kendine geleceksin bak cuma kilo verirsen hemencik gelecen kendine eminim dahada adapte olacaksin canim benim

ay sorma bende ayni bende yeni gelebildim is bitmiyo sinir beynime sycriyor

bazen bendede oluyo canım yaa ...geçici bir durumdur sıkma canını herşeyin ilacı moral unutma

evet canım bugün ona çoook ihtiyacım var en iyisi kendimi dışarı atmak belki oksijen değiştirebilir beni

aynı ben koltuktan kalmak istemiyorum kilo almasamda mutlu olucam bu hafta

selamlar kızlar,
ancak online olabiliyorum, hemen:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

AySeCeYLin : 19
nuvanda : 10
scapula : 10
xetrax : 10
batuhanim : 9
lamamma : 8
gerbera1987 : 8
neyneyse : 5
elif190 : 5

gulsenbasak : 4
papatya89 : 4

yasemincim, o kadar yoğunluğun arasında 10 mesaj yazmışsın. tebrik ederim seni
adaşın yasemin de düne göre atak gerçekleştirmiş, maşallah

rabiacım ellerine sağlık canım

kızlar anladığım kadarıyla herkeste bir miskinlik var siz koltuktan kalkmam istemiyorsunuz bana akşam olmuyorrr offf offf cıvıl cıvıl pırıl pırıl havalar geldi aslında ama bizi iyi çarptı demek ki

yaz dimi bizi çarpan bi sıcak bi soğuk bünyede şaşırdı ne yapacağını offff

herkese tünaydın.. tabi benim için gün daha yeni aydı. bugün benmde üzerimde bir miskinlik var sormayın.

tartılmaya yeltendim biraz önce öyle bir hata yaptm işte.. tahminlerm doğru çıktı yine 63 olmşm ama üzülmüyorum! vazgeçmek yok bu hafta atağa geçiyorm çünkü. gelecek haftaya kadar en az 2 kilo vercm! kafaya koydm. bu aileyle tanışma olayı beni gaza getirdi. 2 kilo verip gidip güzeeeeel bi elbise çekcem üstüme ohh..
sabah yarım dilim kepek ekmeği biraz peynir 2 çeri yedim
ilerki saatlerde planım ise şöyle:

birazdan koca bir tabak çorba yanına bir dilm kepekle

akşamda 1 koca haşlanmış patates bol limonla.

vee EN AZ 3 litre su! doldurdum yine şişeleri

spor... ııı.. şey.. işte öyle.....

o kadar yazdım sanıyorm.. 5 tanecik yazmışm ya..

kızlar anladığım kadarıyla herkeste bir miskinlik var siz koltuktan kalkmam istemiyorsunuz bana akşam olmuyorrr offf offf cıvıl cıvıl pırıl pırıl havalar geldi aslında ama bizi iyi çarptı demek ki

bencede kesinlikle çarpıyor güneş bizi annemde sabahta çıktı dışarı şimdi uyuyo o da çarpıldı

ellerine sağlık kaptanım uykum geldi benimde

tebrik ederim seni elif bende içeyim 3 lt su hadi bitsin sular

yaz dimi bizi çarpan bi sıcak bi soğuk bünyede şaşırdı ne yapacağını offff
aynen 2 gündür yazlık giyerken bugün yine üşüyorum :) büyük kızım hastalandı bu havalar yüzünden inşallah küçüğümde hastalanmaz :18:

şu miskinliği nasıl atıcaz üzerimizden :) inanılmaz uykum var 2 gündür ama uyumak istemiyoruuummm :95:
gün için yaptığın plan hoşuma gitti :) hadi bakalım ilk intiba önemlidir..gerçi sen zaten fıstık gibisin

canım naçizane fikrim akşam patates yerine kendine şöyle güzel bir salata yapsan nasıl olur ki acep

bencede kesinlikle çarpıyor güneş bizi annemde sabahta çıktı dışarı şimdi uyuyo o da çarpıldı

canım ben çay molasına çıkıyorum 10 dakikada nevrim dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…