Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:16:

tatli rüyalar:16:

gecmis olsun canim hicte sisko degilsin sana bayilacaklardir eminim
ama su kola isi hic hosuma gitmedi sagliksiz canim birakmayi dene eminim sen basarirsin

çok teşekkür ederim ama hala basenlerimde iki koca top var gibi..onları kamufle etmek lazm:9:

kola konusuna da bi çeki düzen vericem inşallah:77:

sabah:mantarli omlet
salatalik
4 zeytin
1dilim ekmek
1ck marmelat

ara 1 parca cikolata
kahve

ögle
1 tabak bulgur pilavi
salata

ara yesil elma

aksam
1tabak yogurtlu ispanak
1dilim ekmek

ara:1porsiyon meyva
azcik cikolata kizimin elindekinin ucundan dayanamadimda napayim..

Son düzenleme:
yasemincim benim msjima cevap yazmadin ama sanirim bende senin kim oldugunu cikardim ben seni uluslararasiiliskiler okuyo saniyordum ekonomiden bi arkadas yok ekonomi okuyo dedi:)))

yok canim walla es gecmedim de ben özel mesaj yazacaktim sana.. inan firsat bulamadim.. neyse burdan yazayim sorun olmaz herhalde :) Keske su yogun kosturmacali zamanim bitse de seni evime davet etsem yasemin abla.. :34: Beni hatirladin mi cidden , Ottakring evinden kizlarla kalmistim ben.. tip okuyan yasemin ablanin evindeki kücük yasemin :1: valla viyana kücük de internette kücükmüs bee yaa :1:

yasemincim sanada gecmis olsun canim insallah hersey temiz cikacak stres ve sykinti asiri is hayati vs. malesef tetikliyor iste

Benim ismim Rabia Yasemincim:)
Kızına kıyamam ben, daha yeni kardeşi olmuş adapte olmaya çalışıyordur.

Evet, bu toplu alıntı olayı karıştırıyor. O yüzden zaten bazı arkadaşlaırn mesaj sayısı düşük de olsa ses etmiyorum:1:

İlahi:60:

Canım, senin durumunu biliyorum. Sen zaten izah ettin. Elinden geldiğince geldiğini biliyorum. O yüzden kızmıyorum merak etme.:70:

Cok tesekkür ederim Rabiacigim anlayisin icin... :54::54:

Canım, gelişmeleri bekliyoruz. İnşallah olumsuz bir şey yoktur. Gerçi bazen olumlu veya olumsuz bir neden bulabilmeyi daha çok istiyor insan.

Ay evet erkek bebekler gazlı oluyor. Benim oğluşum da öyleydi.

sağolasın tatlım :16: seninde güzel haberlerini duymayı bekliyorum :34:canımsın :54:

bizim evde bulaşıklar her daim bana kalıyo :) pek severek yaptığımı söyleyemem ama malum mecburummm :35:

çok geçmiş olsun tatlım umarım önemli bişey çıkmaz :71:

sağol cnm teşekkür ederim :16: valla yerinizde saymayın yakalarım sizi ona göre :10:

her zamanki gibi hareketlisin ..sana maşallah diyorum başkada bişey demiyorum :nazar: :nazar: :nazar:

evet yasemincim sabah mutluluktan kahvaltı yapamadım resmen iştahım kapandı ...darısı hepimizin başına ...

yasemincim sanada gecmis olsun canim insallah hersey temiz cikacak stres ve sykinti asiri is hayati vs. malesef tetikliyor iste

Canim arkadaslarim cookk tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin.. ayrica mesajlarina alinti yapamadigim diger arkadaslarima da cookkk tesekkür ederim :54::70: insallah iyi bir sonuc cikar sonuclardan.. aslinda ben yine ihmal eder önemsemezdim de komsumun zoruyla gittim doktora ... artik cidden merak ediyorum neden düzenli olamiyorum diye.. kendimi bildim bileli bu regl dönemim gecikir durur :61: ne güzel bazilari tam bir tarih bile söyleyebiliyor su gün regl olacagim diye.. insallah düzene girer de bu keyfi bir kere de ben yasarim :1:

Deryacigim ilac kullandim bir kez ama tam fayda saglamadi. ilaclar bitince yine düzensizlik devam etti.. ama en azindan aylarca regl olamama gibi bir sorun yasamadim.. bu kez oldugu gibi 1-2 hafta gec kaliyordu hep..

Kizlar ne güzel yaa.. harika menüleriniz var masallah.. off offf icim gidiyor düzeninize..

Bugün ne mi yedim ben.. sabah kahvaltida 1 peynirli yumurta ile siyah ekmek yedim 2 dilim filan yaninda 2 bardak cay..ögle ve ara menü hic yok malesef.. 1 lt. su icebildim sadece.. aksam 11 de eve geldigimde cok aciktim salata yaptim yedim bir de gün boyu gözümde dönen 1 kutu light kolanin yarisini ictim...:78: hepsi bu kadar..

eveett.. günün hesabini da verdim.. simdi uyuyabilirim ? :61: cook uykum geldi saat 01. 49 olmus..

░░░(¯`:´¯)◕♥♥♥◕
░░(¯ `·.\|/.·´¯)◕♥◕
░(¯ `·.(۞).·´¯)░.
♥♥♥hayırlı♥♥♥
♥♥♥huzurlu♥♥♥
♥♥♥sağlıklı♥♥♥
♥♥♥mutlu♥♥♥
♥♥♥ gün olsun inşaallah♥♥♥

Kizlar ne güzel yaa.. harika menüleriniz var masallah.. off offf icim gidiyor düzeninize..

Bugün ne mi yedim ben.. sabah kahvaltida 1 peynirli yumurta ile siyah ekmek yedim 2 dilim filan yaninda 2 bardak cay..ögle ve ara menü hic yok malesef.. 1 lt. su icebildim sadece.. aksam 11 de eve geldigimde cok aciktim salata yaptim yedim bir de gün boyu gözümde dönen 1 kutu light kolanin yarisini ictim...:78: hepsi bu kadar..

eveett.. günün hesabini da verdim.. simdi uyuyabilirim ? :61: cook uykum geldi saat 01. 49 olmus..
yasemincim bende senin menülerini gördükçe üzülüyorum:59:inş. şu yoğunluğun biterde kendine dikkat edersin biraz cnm

░░░(¯`:´¯)◕♥♥♥◕
░░(¯ `·.\|/.·´¯)◕♥◕
░(¯ `·.(۞).·´¯)░.
♥♥♥hayırlı♥♥♥
♥♥♥huzurlu♥♥♥
♥♥♥sağlıklı♥♥♥
♥♥♥mutlu♥♥♥
♥♥♥ gün olsun inşaallah♥♥♥

ne güzel olmus bu süslü yazilar cadi kiz :1: tesekkürler deryam :54:

dünkü menüm

sabah:
yarım simit
30 gr krem peynir

ara:
4 kuru kayısı

öğlen
4 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık taze fasulye
salata
100 gr yoğurt

ara:
4 kuru kayısı

akşam ızgara göğüs
4 kaşık pilav
light kola

1.5 lt su , 1 yeşil çay, 1 beşibiryerde çay

Menün cookk güzel canim.. miss gibi görünüyor yazisi bilee:60:

ben herzamanki gibi geç kaldım günaydın demeye neyse bende tünaydın diyim size :9:
sabahları yoğun oluyorum kızım öğlen okula gidiyor kahvaltıydı hazırlıktı saçtı baştı derken buraya gelmem öğleni buluyor :)
bu sabahta iştahım azdı 1 dilim ekmek yarım yumurta 2 zeytin yedim..keşke iştahım akşamlarıda kapalı olsa :17:

Back