Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatli rüyalar
gecmis olsun canim hicte sisko degilsin sana bayilacaklardir eminim
ama su kola isi hic hosuma gitmedi sagliksiz canim birakmayi dene eminim sen basarirsin
yasemincim benim msjima cevap yazmadin ama sanirim bende senin kim oldugunu cikardim ben seni uluslararasiiliskiler okuyo saniyordum ekonomiden bi arkadas yok ekonomi okuyo dedi:)))
yasemin umarım iyi çıkar canım sonuçların bizi habersiz bırkma
ayşenerden buluyorsun buu enerjiyi maşallah
yasemincim sanada gecmis olsun canim insallah hersey temiz cikacak stres ve sykinti asiri is hayati vs. malesef tetikliyor iste
Benim ismim Rabia Yasemincim:)
Kızına kıyamam ben, daha yeni kardeşi olmuş adapte olmaya çalışıyordur.
Evet, bu toplu alıntı olayı karıştırıyor. O yüzden zaten bazı arkadaşlaırn mesaj sayısı düşük de olsa ses etmiyorum
İlahi
Canım, senin durumunu biliyorum. Sen zaten izah ettin. Elinden geldiğince geldiğini biliyorum. O yüzden kızmıyorum merak etme.![]()
Canım, gelişmeleri bekliyoruz. İnşallah olumsuz bir şey yoktur. Gerçi bazen olumlu veya olumsuz bir neden bulabilmeyi daha çok istiyor insan.
Ay evet erkek bebekler gazlı oluyor. Benim oğluşum da öyleydi.
sağolasın tatlımseninde güzel haberlerini duymayı bekliyorum
canımsın
bizim evde bulaşıklar her daim bana kalıyo :) pek severek yaptığımı söyleyemem ama malum mecburummm![]()
çok geçmiş olsun tatlım umarım önemli bişey çıkmaz
sağol cnm teşekkür ederimvalla yerinizde saymayın yakalarım sizi ona göre
her zamanki gibi hareketlisin ..sana maşallah diyorum başkada bişey demiyorum![]()
![]()
evet yasemincim sabah mutluluktan kahvaltı yapamadım resmen iştahım kapandı ...darısı hepimizin başına ...
yasemincim sanada gecmis olsun canim insallah hersey temiz cikacak stres ve sykinti asiri is hayati vs. malesef tetikliyor iste
yasemincim bende senin menülerini gördükçe üzülüyorumKizlar ne güzel yaa.. harika menüleriniz var masallah.. off offf icim gidiyor düzeninize..
Bugün ne mi yedim ben.. sabah kahvaltida 1 peynirli yumurta ile siyah ekmek yedim 2 dilim filan yaninda 2 bardak cay..ögle ve ara menü hic yok malesef.. 1 lt. su icebildim sadece.. aksam 11 de eve geldigimde cok aciktim salata yaptim yedim bir de gün boyu gözümde dönen 1 kutu light kolanin yarisini ictim...:78: hepsi bu kadar..
eveett.. günün hesabini da verdim.. simdi uyuyabilirim ?cook uykum geldi saat 01. 49 olmus..
günaydın kızlar![]()
░░░(¯`:´¯)◕♥♥♥◕
░░(¯ `·.\|/.·´¯)◕♥◕
░(¯ `·.(۞.·´¯)░.
♥♥♥hayırlı♥♥♥
♥♥♥huzurlu♥♥♥
♥♥♥sağlıklı♥♥♥
♥♥♥mutlu♥♥♥
♥♥♥ gün olsun inşaallah♥♥♥
günaydınn kızlarrrr
dünkü menüm
sabah: