Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende alayim ise döndügümde lazim olacak..gülşencim bildiğimiz toz polen cnm aktarlarda satlıyor 100 gr ı 6 tl .1 tatlı kaşığı kadar yutuyorsun hergün her derde deva verdiği enerjide cabası![]()
selam kizlar sabah beri disarlardayim 2 saat önce eve geldim ve yemegim felan derken yine bu saat oldu hic isim bitmiyo benim ya((
gecmise bakip dönüyorum hemencik
gülşencim bildiğimiz toz polen cnm aktarlarda satlıyor 100 gr ı 6 tl .1 tatlı kaşığı kadar yutuyorsun hergün her derde deva verdiği enerjide cabası![]()
bildiğin arı poleni balla falan karışmamış olanı
bizde de hep bana kalıyor alıştım artık ama sıcakta hiç yerimden kalkasım gelmiyor kanada normale göre %60 daha soğukmuş mayısta gidip ekimde dönmek gerek![]()
gülşencim polen arıların çiçek ve bitkilerden bal yapmak için topladığı toz minik yuvarlak yuvarlak oluyor çiçek tozu diyebiliriz. Kızlar babam arıcılık yapıyor da oradan biliyorum. Size küçük bir tüyo aldığınız polen ne kadar çok renkli olursa kalitesi de o derece yüksek olur.
günaydıııınn hepinize
69.4![]()
gidiyor kızlar gidiyoooor
![]()
herkese ayri ayri günaydin henüz herkesin adini bilmiyorm bildiklerimi yazsam digerlerine ayip olacak..
sevgili kaptanim bütün cevaplari bi msjda toplayinca biraz az oluyo:)))dikkat ederim..
sormayin ya sanirim yedigm sütlaclardan oglum cok fena gaz sancisi oldu..ilk defa bu kadar sancilandi cikara cikara bitiremedi en sonunda ikimizde sizmisiz.ben onunla ugrasirken kizimda devamli anne benide sev diye yanima geliyodu oda uyuyamadi gece sabahta 8de ayaklanmis esimde ben uyuyayim diye kizimi alip odadan cikarmis canim kocisim..
menüme daha cok dikkat etmem lazim dedim ya gazmi yapar kabizmi mi yapar süt yaparmi kilo aldirirmi diye yiyecekleri elemekten ne yiyecegimi sasirdim..
yasemincim inş. ii çıkar sonuçların
1 saat callan teyzeve 15 dk bisiklet yaptım şimdi de temizliğe girişiyorum kızlar
aysecim ne kadar azimlisin Alah nazarlardan saklasin..ben bi ara lesli miydi neydi onunla yürüdüm ama hic sonuna kadar gidemedim.kizim devamli anne yapma diye bacagima dolaniyodu..
ay benim oglan bi türlü dalamadi,alisik degilim bu haline..
seni bi ben anlarim sanirim 2 cocukla..helede bide calisan anne olacam yakinda esimde olmayacak yanimda anne babam olacak ama ev islerini düsünüyorum annem bakacak kuzularima ben bile 2sine zor yetsiyom kadina bide ev isi yükleyemem bi yardimci tutmam lazim insaallah iyi birini bulurum..
yasemincim Allah kolaylık versin.inş. bulursun iyi bir yardımcı.seni bi ben anlarim sanirim 2 cocukla..helede bide calisan anne olacam yakinda esimde olmayacak yanimda anne babam olacak ama ev islerini düsünüyorum annem bakacak kuzularima ben bile 2sine zor yetsiyom kadina bide ev isi yükleyemem bi yardimci tutmam lazim insaallah iyi birini bulurum..
ben her sabah rutin 2 kupa kimyon ve rezene tohumu demleyip iciyorum rahattik.bi kac gündür aksattim demlemek zor geliyodu yerine toz olan varya bebek icin onu almistim ama bebegim sevmedi ben iceyim dedim ondada anason ve papatya var rezene ek olarak anasonda bende bi uyku yapti bide sanki istah arttiriyo..oyüzden birakmistim onlarin baya faydasi varmis geri döndüm az evvel koca bi kupa ictim.ay sorma bizdede var kiskanclik ayrica gecmis olsun canim gaz sancisina cay felanda iyi geliyor rezene cayi gibi dene istersen bir zararida yok
yasemincim Allah kolaylık versin.inş. bulursun iyi bir yardımcı.
reyhancım leslie bende yapmıştım geçen sene evet faydası oluyor tabi callana göre çok çok çok kolay ben bir başladımı 5 mil yapıyordum.
ben her sabah rutin 2 kupa kimyon ve rezene tohumu demleyip iciyorum rahattik.bi kac gündür aksattim demlemek zor geliyodu yerine toz olan varya bebek icin onu almistim ama bebegim sevmedi ben iceyim dedim ondada anason ve papatya var rezene ek olarak anasonda bende bi uyku yapti bide sanki istah arttiriyo..oyüzden birakmistim onlarin baya faydasi varmis geri döndüm az evvel koca bi kupa ictim.
hmm anladım cnmtesekkür ederim canim haftalik spor dakkikalarimi hesapliyorum canim dün 60 bugünde 60 etti 120 o sekil yani![]()
nutella,kola helvabu günkü menümüde yazıyım bari eve gitmeden bu saatten sonra çok birşey yemem heralde sabah:2 dilim ekmek 1domato 1salatalık 1 kk peynir 1 kk helva birazcık nutella çay ara:1 şekerli çy akşam artık öğle akşam birleşti:az pilav 4 köfte 1 bardak kola![]()
bende menümü hemencik yazim
sabah
1 yumurta ile yapilmis omlet
1 bardak sekersiz cay
2 kepek ekmegi
ara
3 kayisi
öglen
disardaydim salata ile gecistirdim
aksam
firinda yagsiz türlü
2 kasik pilav
1 kase yogurt
su 2 litre
spor 1 saat tempolu yürüyüs
etti 120 dakkikaaa
kiz spor arkadasim nasil gidiyo spor felan![]()