bu aralar hep oluyo ama caaaanımmmo kadacıkda olsun caaannııımmmmm
bu aralar hep oluyo ama caaaanımmm
ahh bende öyleydim neler yerdim neler ama artık bitti skıldım bir ileri 2 geri yapmaktantabi senin gibi dikkatli sortif birine göre fzla olabilirama eski bana göre devede kulak bile olamaz ahhh ahhh ne güzel bir poşet abur cuburu oturup yerdim
ahh bende öyleydim neler yerdim neler ama artık bitti skıldım bir ileri 2 geri yapmaktan
sende güzel kg vermeye başlamışken yeme artık zaten bu abur cuburlar özellikle gmbek ve bel bölgesine gidyormuş bak benden söylemesi
bu günkü menümüde yazıyım bari eve gitmeden bu saatten sonra çok birşey yemem heralde sabah:2 dilim ekmek 1domato 1salatalık 1 kk peynir 1 kk helva birazcık nutella çay ara:1 şekerli çy akşam artık öğle akşam birleşti:az pilav 4 köfte 1 bardak kola
süpersin bende 1 saat pilates yaptım
günaydın kızlar:79:
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
elif190 : 11
nuvanda : 11
batuhanim : 7
papatya89 : 6
neyneyse : 6
lamamma : 5
AySeCeYLin : 4
gulsenbasak : 3
gerbera1987 : 3
scapula : 3
xetrax : 1
scapula,
yeni üyesin canım ve deneme haftasındasın. sana kuralları bildirdim. minimum 5 mesaj bekliyoruz günlük. lütfen dikkat edelim.
bencede öyle olsun.. tabi bu işi takip edenlere daha fazla yük bincek öyle ama aslında öyle yapılsa daha iyi dediğin gibi..kızlar bence toplu alıntı yaptığımızda da sayılsın mesela ben dün 22 kez cevap yazmışım ama 6 olarak gözüküyor
Dün mesajima cevap yazan arkadaslarima ayri ayri tesekkür ederim.. simdi herkese alinti yapip cevap yazmaya zamanim kalmadi kizlar... evet malesef hala regl olamadim patlayacagim.. en kötüsü de gögüslerimdeki sislik acicamasirimi giyemiyorum artik simdi kan ,hormon degeri sonuclarimi almaya gidiyorum. persembe günü de doktora gidecegim insllah neden böyle olduguma bir teshis koyarlar..
Gerci bana kalirsa hersey temiz cikacak ,kendimi saglikli hissediyorum da.... ani kilo degisiklikleri , uyku düzensizligi ,stres ,beslenme bozuklugu ve hava degisimi faktörleri diyecekler ama neysee
ahh bende öyleydim neler yerdim neler ama artık bitti skıldım bir ileri 2 geri yapmaktan
sende güzel kg vermeye başlamışken yeme artık zaten bu abur cuburlar özellikle gmbek ve bel bölgesine gidyormuş bak benden söylemesi
ekmeği kahvaltı ve öğle yemeği dışında yememek lazım günde 4 dilim yeter ve beyaz ekmek olmamalı canım.bende de ekmek ve bulgur çok gidiyor ayşecim
Benim ismim Rabia Yasemincim:)herkese ayri ayri günaydin henüz herkesin adini bilmiyorm bildiklerimi yazsam digerlerine ayip olacak..
sevgili kaptanim bütün cevaplari bi msjda toplayinca biraz az oluyo:)))dikkat ederim..
sormayin ya sanirim yedigm sütlaclardan oglum cok fena gaz sancisi oldu..ilk defa bu kadar sancilandi cikara cikara bitiremedi en sonunda ikimizde sizmisiz.ben onunla ugrasirken kizimda devamli anne benide sev diye yanima geliyodu oda uyuyamadi gece sabahta 8de ayaklanmis esimde ben uyuyayim diye kizimi alip odadan cikarmis canim kocisim..
menüme daha cok dikkat etmem lazim dedim ya gazmi yapar kabizmi mi yapar süt yaparmi kilo aldirirmi diye yiyecekleri elemekten ne yiyecegimi sasirdim..
Evet, bu toplu alıntı olayı karıştırıyor. O yüzden zaten bazı arkadaşlaırn mesaj sayısı düşük de olsa ses etmiyorumkızlar bence toplu alıntı yaptığımızda da sayılsın mesela ben dün 22 kez cevap yazmışım ama 6 olarak gözüküyor
İlahiKesinlikle haklisin canim.. :44: bende biraz önce alinti yaparak herkese tek mesaj üstünden cevap yazayim dedim sonra vazgectim bu mesaj sayisi olayi olunca
Canım, senin durumunu biliyorum. Sen zaten izah ettin. Elinden geldiğince geldiğini biliyorum. O yüzden kızmıyorum merak etme.Ne dersen haklisin kaptanim... ister kiz ister döv ama bazi günler elimden daha fazlasi gelmiyor malesef :78: su an bile gidecegim yere gec kaliyorum.. ama ne yapayim burdan da atilmak istemiyorum... insallah gece 11 bucuk gibi eve gelmis olacagim o zaman da kalan mesaj sayimi 5 e tamamlarim
Canım, gelişmeleri bekliyoruz. İnşallah olumsuz bir şey yoktur. Gerçi bazen olumlu veya olumsuz bir neden bulabilmeyi daha çok istiyor insan.Dün mesajima cevap yazan arkadaslarima ayri ayri tesekkür ederim.. simdi herkese alinti yapip cevap yazmaya zamanim kalmadi kizlar... evet malesef hala regl olamadim patlayacagim.. en kötüsü de gögüslerimdeki sislik acicamasirimi giyemiyorum artik simdi kan ,hormon degeri sonuclarimi almaya gidiyorum. persembe günü de doktora gidecegim insllah neden böyle olduguma bir teshis koyarlar..
Gerci bana kalirsa hersey temiz cikacak ,kendimi saglikli hissediyorum da.... ani kilo degisiklikleri , uyku düzensizligi ,stres ,beslenme bozuklugu ve hava degisimi faktörleri diyecekler ama neysee
Ay evet erkek bebekler gazlı oluyor. Benim oğluşum da öyleydi.amin canim.ben bitkiseli bile olsa pek yardimci ürün kullanmayi düsünmüyorum ki onun bagirsaklarida alissin sonra zorluk cekmesin ama bu özellikle ilk 3 ay dikkat etmem lazim yavas yavas alistirmak lazim birden öle kurfasulye filan yesem heralde ucar benim oglum:)))tipik erkek bebek iste..
bugn sabah acayip hastaydım boğazlarımda kan tadı.. öksüremiyorm yutkunamıyorm korkunçtu.. sonra pastil aldm kendime geldim biraz sıcak bişyler fln içtm..
bugün yediklerime gelince..
sabah yarm dilm kepek ekmeğiyle bir çatal peynir 1 çeri domates attım ağzıma.(sırf ilaç almak için yedim.. canım istemiyodu)
öğlen makarna yedim peynir soslu. rivollinimi neöle egzantirk bi ismi vardı.
akşam ızgara tavuk ve ızgara köfte yedm 2 tane. biraz da patates püres ve light kola.
birz önce de 10 tane falan badem yedim.bugünlük bu kadar...
ama genel olrk şişkin hissediyorum sanrm yine aldım biraz kilo.. tartılmak istemiyorm... cuma yada perşembe tartılcam inşallah.. haftaya erkek arkadasımn ailesyle tanışmaya gidicem. ne giyicm diye kendi kendimi yiyorum.. şişko şişko görmesnler beni ya...:97:
polen konusuna değinmeniz iyi olmuş canım. ben de denemeliyim sanırım:97:edacım gün sonunda hiç enerjim kalmıyodu aslında bide yaramaz bir kzım var sağolsun hiç durmuyor yerinde.dün toz polen aldım 1 çay kaşığı yedim dün ve bügün durduramıyorum kendimiher derde deva mucizevi birşey spor içinde destekleyici
eşin niye olmayacak canım?seni bi ben anlarim sanirim 2 cocukla..helede bide calisan anne olacam yakinda esimde olmayacak yanimda anne babam olacak ama ev islerini düsünüyorum annem bakacak kuzularima ben bile 2sine zor yetsiyom kadina bide ev isi yükleyemem bi yardimci tutmam lazim insaallah iyi birini bulurum..
elifcim çok geçmiş olsun canım.ama hem hastasın hemde asitli ve muhtemelen soğuk kola içiyorsun
bende bağımlıydım kolaya günde 1 lt içiyordum bide ligh ya nasıl olsa kalori yok diye. halbuki ligt olan sağlığa kat be kat daha zaralıymış ileriki yaşlarda felç olma riski 50 kat arttırıyormuş..dr dan onu duyduktan sonra kolayı tamamen kestim 3 aydan fazladır sanırım içmiyorum kolasızda yaşanıyormuş cnm asitli bişey istediği zaman meyveli soda içiyorum tamamdıryarısını içebildim.. çünkü sıcaktı... erkek arkadşm içirmedi soğk.. hepsini içemedm o yzden zaten:26: ben kolayı çok seviyorum ya....
oldu cnm meyve ve sebzelerin hiç biri kola kadar zararlı değildir en azından selülit yapmıyolarişte bende dışarda yemek yiceksm içiyorm... herşey zararlı aslında... yediğimiz sebzeler meyveler ne kadar sağlıklıki.. hormonlu hormonlu çoğu... tabi olduğu kadar kaçmak lazm... ama koladan pek kaçabilceğimi sanmıyorm maalesfben en iyisi meyve sebze yemiyim
o hala burda ögrenci,bu sene bitece diye ben istanbulda görev aldim ama ne yazikki okulu 1 dönem uzadi.bende elim mahkum dogumizninden sonra baslayacagimeşin niye olmayacak canım?
sakin sakinyarısını içebildim.. çünkü sıcaktı... erkek arkadşm içirmedi soğk.. hepsini içemedm o yzden zaten:26: ben kolayı çok seviyorum ya....
Benim ismim Rabia Yasemincim:)
Kızına kıyamam ben, daha yeni kardeşi olmuş adapte olmaya çalışıyordur.
memnn oldum canim..ilk bastakinden daha iyi alisti biraz biraz..
önceleri bana asla yaklasmiyod sevmiyorum seni diyodu simdi durup drup annecim seni cok seviyom diyo.
çok yorgunum yattığım yerde denerim biraz ama geri kalkmam herhalde iyi geeceler şimdiden :101::113::111:uykucu smiley ararken çok şekerler hoşuma gitti koyim didim
"mini mini bir kuş kondu,biz de onunla pır pır edip canlandık,ellerimiz boş,düşlerimiz dolu uykuya daldık..." :)
bugn sabah acayip hastaydım boğazlarımda kan tadı.. öksüremiyorm yutkunamıyorm korkunçtu.. sonra pastil aldm kendime geldim biraz sıcak bişyler fln içtm..
bugün yediklerime gelince..
sabah yarm dilm kepek ekmeğiyle bir çatal peynir 1 çeri domates attım ağzıma.(sırf ilaç almak için yedim.. canım istemiyodu)
öğlen makarna yedim peynir soslu. rivollinimi neöle egzantirk bi ismi vardı.
akşam ızgara tavuk ve ızgara köfte yedm 2 tane. biraz da patates püres ve light kola.
birz önce de 10 tane falan badem yedim.bugünlük bu kadar...
ama genel olrk şişkin hissediyorum sanrm yine aldım biraz kilo.. tartılmak istemiyorm... cuma yada perşembe tartılcam inşallah.. haftaya erkek arkadasımn ailesyle tanışmaya gidicem. ne giyicm diye kendi kendimi yiyorum.. şişko şişko görmesnler beni ya...:97:
yarısını içebildim.. çünkü sıcaktı... erkek arkadşm içirmedi soğk.. hepsini içemedm o yzden zaten:26: ben kolayı çok seviyorum ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?