Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tabi senin gibi dikkatli sortif birine göre fzla olabilir ama eski bana göre devede kulak bile olamaz ahhh ahhh ne güzel bir poşet abur cuburu oturup yerdim
ahh bende öyleydim neler yerdim neler ama artık bitti skıldım bir ileri 2 geri yapmaktan
sende güzel kg vermeye başlamışken yeme artık zaten bu abur cuburlar özellikle gmbek ve bel bölgesine gidyormuş bak benden söylemesi

süpersin bende 1 saat pilates yaptım

sende spersin canim :

çok yorgunum yattığım yerde denerim biraz ama geri kalkmam herhalde iyi geeceler şimdiden :101::113::111:uykucu smiley ararken çok şekerler hoşuma gitti koyim didim

"mini mini bir kuş kondu,biz de onunla pır pır edip canlandık,ellerimiz boş,düşlerimiz dolu uykuya daldık..." :)

maşallah sayfalar almış başını gitmiş okuya okuya bi hal oldum

ay çok güzl oldu böle. susmak yok!
kızlar bence toplu alıntı yaptığımızda da sayılsın mesela ben dün 22 kez cevap yazmışım ama 6 olarak gözüküyor
bencede öyle olsun.. tabi bu işi takip edenlere daha fazla yük bincek öyle ama aslında öyle yapılsa daha iyi dediğin gibi..

sana konulan tanı, bana konulan tanı sayılır.. merkla bekliyorum ne diceklerini umarm güzl bişyler çıkar.

bende de ekmek ve bulgur çok gidiyor ayşecim

Benim ismim Rabia Yasemincim:)
Kızına kıyamam ben, daha yeni kardeşi olmuş adapte olmaya çalışıyordur.

kızlar bence toplu alıntı yaptığımızda da sayılsın mesela ben dün 22 kez cevap yazmışım ama 6 olarak gözüküyor
Evet, bu toplu alıntı olayı karıştırıyor. O yüzden zaten bazı arkadaşlaırn mesaj sayısı düşük de olsa ses etmiyorum

Kesinlikle haklisin canim.. :44: bende biraz önce alinti yaparak herkese tek mesaj üstünden cevap yazayim dedim sonra vazgectim bu mesaj sayisi olayi olunca
İlahi

Canım, senin durumunu biliyorum. Sen zaten izah ettin. Elinden geldiğince geldiğini biliyorum. O yüzden kızmıyorum merak etme.

Canım, gelişmeleri bekliyoruz. İnşallah olumsuz bir şey yoktur. Gerçi bazen olumlu veya olumsuz bir neden bulabilmeyi daha çok istiyor insan.

Ay evet erkek bebekler gazlı oluyor. Benim oğluşum da öyleydi.

bugn sabah acayip hastaydım boğazlarımda kan tadı.. öksüremiyorm yutkunamıyorm korkunçtu.. sonra pastil aldm kendime geldim biraz sıcak bişyler fln içtm..

bugün yediklerime gelince..

sabah yarm dilm kepek ekmeğiyle bir çatal peynir 1 çeri domates attım ağzıma.(sırf ilaç almak için yedim.. canım istemiyodu)

öğlen makarna yedim peynir soslu. rivollinimi ne öle egzantirk bi ismi vardı.

akşam ızgara tavuk ve ızgara köfte yedm 2 tane. biraz da patates püres ve light kola.

birz önce de 10 tane falan badem yedim. bugünlük bu kadar...

ama genel olrk şişkin hissediyorum sanrm yine aldım biraz kilo.. tartılmak istemiyorm... cuma yada perşembe tartılcam inşallah.. haftaya erkek arkadasımn ailesyle tanışmaya gidicem. ne giyicm diye kendi kendimi yiyorum.. şişko şişko görmesnler beni ya...:97:

elifcim çok geçmiş olsun canım.ama hem hastasın hemde asitli ve muhtemelen soğuk kola içiyorsun

polen konusuna değinmeniz iyi olmuş canım. ben de denemeliyim sanırım:97:

eşin niye olmayacak canım?

yarısını içebildim.. çünkü sıcaktı... erkek arkadşm içirmedi soğk.. hepsini içemedm o yzden zaten:26: ben kolayı çok seviyorum ya....
bende bağımlıydım kolaya günde 1 lt içiyordum bide ligh ya nasıl olsa kalori yok diye. halbuki ligt olan sağlığa kat be kat daha zaralıymış ileriki yaşlarda felç olma riski 50 kat arttırıyormuş..dr dan onu duyduktan sonra kolayı tamamen kestim 3 aydan fazladır sanırım içmiyorum kolasızda yaşanıyormuş cnm asitli bişey istediği zaman meyveli soda içiyorum tamamdır

oldu cnm meyve ve sebzelerin hiç biri kola kadar zararlı değildir en azından selülit yapmıyolar

eşin niye olmayacak canım?
o hala burda ögrenci,bu sene bitece diye ben istanbulda görev aldim ama ne yazikki okulu 1 dönem uzadi.bende elim mahkum dogumizninden sonra baslayacagim

yarısını içebildim.. çünkü sıcaktı... erkek arkadşm içirmedi soğk.. hepsini içemedm o yzden zaten:26: ben kolayı çok seviyorum ya....
sakin sakin

tatli rüyalar

gecmis olsun canim hicte sisko degilsin sana bayilacaklardir eminim
ama su kola isi hic hosuma gitmedi sagliksiz canim birakmayi dene eminim sen basarirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…