Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydıııınn hepinize :16:
69.4 :62: :62: gidiyor kızlar gidiyoooor :66::66:
maşallah sana gülşencim:46:
dünki menüm.sabah2 dilim ekmek 1 kk peynir 1domates 1 salatalık biraz nutella çay, helva çay ara: tek şekerli 1 açık çay :akşam 2 peki kek 1 cin kek :27::27::27::27::27:dişçiye gittikten sonra pek birşey yiyemedim napıyım:44::44::44:

callenetiks cd ye aktarttım:46::46::46:ama haftaya pazartesi başlıyacam inşallah haaaa bu arada kaptanım perşebe cuma burda olamıyacam şehir dışına çıkıcam cumartesi pazar da malum söz için koşuşturacam yani maruzatımı özürlerimle bildirir kabulünü arz ederim:34::34::34::34:
kaçamaksız günün yok şeymacım :20:hadi bakalım callanı bırakmak yok ama
herkese ayri ayri günaydin henüz herkesin adini bilmiyorm bildiklerimi yazsam digerlerine ayip olacak..:37:
sevgili kaptanim bütün cevaplari bi msjda toplayinca biraz az oluyo:)))dikkat ederim..
sormayin ya sanirim yedigm sütlaclardan oglum cok fena gaz sancisi oldu..ilk defa bu kadar sancilandi cikara cikara bitiremedi en sonunda ikimizde sizmisiz.ben onunla ugrasirken kizimda devamli anne benide sev diye yanima geliyodu oda uyuyamadi gece sabahta 8de ayaklanmis esimde ben uyuyayim diye kizimi alip odadan cikarmis canim kocisim..:54:

menüme daha cok dikkat etmem lazim dedim ya gazmi yapar kabizmi mi yapar süt yaparmi kilo aldirirmi diye yiyecekleri elemekten ne yiyecegimi sasirdim..

canım Allah kolaylık versin .emzirirken ilk aylar öyle sorunlar oluyo.zinco damla iyi geliyordu.3 ayı atlattın mı istediğini daha rahat yersin cnm

canım Allah kolaylık versin .emzirirken ilk aylar öyle sorunlar oluyo.zinco damla iyi geliyordu.3 ayı atlattın mı istediğini daha rahat yersin cnm
amin canim.ben bitkiseli bile olsa pek yardimci ürün kullanmayi düsünmüyorum ki onun bagirsaklarida alissin sonra zorluk cekmesin ama bu özellikle ilk 3 ay dikkat etmem lazim yavas yavas alistirmak lazim birden öle kurfasulye filan yesem heralde ucar benim oglum:)))tipik erkek bebek iste..

Dün mesajima cevap yazan arkadaslarima ayri ayri tesekkür ederim.. simdi herkese alinti yapip cevap yazmaya zamanim kalmadi kizlar... evet malesef hala regl olamadim patlayacagim.. en kötüsü de gögüslerimdeki sislik aci :1: camasirimi giyemiyorum artik :1::1: simdi kan ,hormon degeri sonuclarimi almaya gidiyorum. persembe günü de doktora gidecegim insllah neden böyle olduguma bir teshis koyarlar..

Gerci bana kalirsa hersey temiz cikacak ,kendimi saglikli hissediyorum da.... ani kilo degisiklikleri , uyku düzensizligi ,stres ,beslenme bozuklugu ve hava degisimi faktörleri diyecekler ama neysee :61:

yasemin umarım iyi çıkar canım sonuçların bizi habersiz bırkma

yasemincim inş. ii çıkar sonuçların
1 saat callan teyzeve 15 dk bisiklet yaptım şimdi de temizliğe girişiyorum kızlar

ayşe :nazar::nazar::nazar: nerden buluyorsun buu enerjiyi maşallah

aysecim ne kadar azimlisin Alah nazarlardan saklasin..ben bi ara lesli miydi neydi onunla yürüdüm ama hic sonuna kadar gidemedim.kizim devamli anne yapma diye bacagima dolaniyodu..
ay benim oglan bi türlü dalamadi,alisik degilim bu haline..
bende kızım öğlen uykusuna yattığı zaman yapıyorum cnm.sporsuz olmuyo malesef alışkanlık haline getirmek lazım.sanırım ben bunu başardım.

yasemin umarım iyi çıkar canım sonuçların bizi habersiz bırkma

ayşe :nazar::nazar::nazar: nerden buluyorsun buu enerjiyi maşallah
edacım gün sonunda hiç enerjim kalmıyodu aslında bide yaramaz bir kzım var sağolsun hiç durmuyor yerinde.dün toz polen aldım 1 çay kaşığı yedim dün ve bügün durduramıyorum kendimi :52:her derde deva mucizevi birşey spor içinde destekleyici:23:

Dün mesajima cevap yazan arkadaslarima ayri ayri tesekkür ederim.. simdi herkese alinti yapip cevap yazmaya zamanim kalmadi kizlar... evet malesef hala regl olamadim patlayacagim.. en kötüsü de gögüslerimdeki sislik aci :1: camasirimi giyemiyorum artik :1::1: simdi kan ,hormon degeri sonuclarimi almaya gidiyorum. persembe günü de doktora gidecegim insllah neden böyle olduguma bir teshis koyarlar..

Gerci bana kalirsa hersey temiz cikacak ,kendimi saglikli hissediyorum da.... ani kilo degisiklikleri , uyku düzensizligi ,stres ,beslenme bozuklugu ve hava degisimi faktörleri diyecekler ama neysee :61:

zayıflamanla birlikte hormonlarında değişiyor ilaçla söker muhtemelen sonra da düzene girer

oyyy oyyy gülsencigim coookk seviniyorum senin böyle kilo vermis olmana canim yaaa... harikasin mükemmelsin masallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
sağolasın tatlım :16: seninde güzel haberlerini duymayı bekliyorum :34:canımsın :54:
ufff bulaşıklar bana kaldı bu sıcakta hiç canım istemiyor:50:
bizim evde bulaşıklar her daim bana kalıyo :) pek severek yaptığımı söyleyemem ama malum mecburummm :35:

Gerci bana kalirsa heeminim önemli rsey temiz cikacak ,kendimi saglikli hissediyorum da.... ani kilo degisiklikleri , uyku düzensizligi ,stres ,beslenme bozuklugu ve hava degisimi faktörleri diyecekler ama neysee :61:
çok geçmiş olsun tatlım umarım önemli bişey çıkmaz :71:
waowwwwwwwwwww 69 mu harikaaaaaaa gülşenim hadi bizide geçeceksin bu hızla süpersin :52::52:
sağol cnm teşekkür ederim :16: valla yerinizde saymayın yakalarım sizi ona göre :10:
yasemincim inş. ii çıkar sonuçların
1 saat callan teyzeve 15 dk bisiklet yaptım şimdi de temizliğe girişiyorum kızlar
her zamanki gibi hareketlisin ..sana maşallah diyorum başkada bişey demiyorum :nazar: :nazar: :nazar:
tebrikler canim darisi basimiza en güzel motivasyon bu ya insanin istahi filan kalmaz..

evet yasemincim sabah mutluluktan kahvaltı yapamadım resmen iştahım kapandı ...darısı hepimizin başına ...

ayşecim nedir şu polen anlatıver biraz ..enerjiye çok ihtiyacım var şu aralar :17:

bildiğin arı poleni balla falan karışmamış olanı:34:

bizde de hep bana kalıyor alıştım artık ama sıcakta hiç yerimden kalkasım gelmiyor kanada normale göre %60 daha soğukmuş mayısta gidip ekimde dönmek gerek:27:

ayşecim nedir şu polen anlatıver biraz ..enerjiye çok ihtiyacım var şu aralar :17:

gülşencim polen arıların çiçek ve bitkilerden bal yapmak için topladığı toz minik yuvarlak yuvarlak oluyor çiçek tozu diyebiliriz. Kızlar babam arıcılık yapıyor da oradan biliyorum. Size küçük bir tüyo aldığınız polen ne kadar çok renkli olursa kalitesi de o derece yüksek olur.

gülşencim polen arıların çiçek ve bitkilerden bal yapmak için topladığı toz minik yuvarlak yuvarlak oluyor çiçek tozu diyebiliriz. Kızlar babam arıcılık yapıyor da oradan biliyorum. Size küçük bir tüyo aldığınız polen ne kadar çok renkli olursa kalitesi de o derece yüksek olur.
teşekkürler edacım benimkide renkli turunculu yeşilli sarılı vallaha ben test ettim onayladım:1:

Back