Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar:79:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

elif190 : 11
nuvanda : 11
batuhanim : 7
papatya89 : 6
neyneyse : 6
lamamma : 5

AySeCeYLin : 4
gulsenbasak : 3
gerbera1987 : 3
scapula : 3
xetrax : 1

scapula,
yeni üyesin canım ve deneme haftasındasın. sana kuralları bildirdim. minimum 5 mesaj bekliyoruz günlük. lütfen dikkat edelim.

oyyy utandım :30: 3 mesaj cıkmı yazmışım tü bana rezil:27::60: ay çok kötüydüm dün ya öyle sersem gibi yattım bide sıcak geldi uyuyamadım vantiratörü açtım en son anca öyle uyuyabildim:53::52:

callenetiks cd ye aktarttım:46::46::46:ama haftaya pazartesi başlıyacam inşallah haaaa bu arada kaptanım perşebe cuma burda olamıyacam şehir dışına çıkıcam cumartesi pazar da malum söz için koşuşturacam yani maruzatımı özürlerimle bildirir kabulünü arz ederim:34::34::34::34:

herkese ayri ayri günaydin henüz herkesin adini bilmiyorm bildiklerimi yazsam digerlerine ayip olacak..:37:
sevgili kaptanim bütün cevaplari bi msjda toplayinca biraz az oluyo:)))dikkat ederim..
sormayin ya sanirim yedigm sütlaclardan oglum cok fena gaz sancisi oldu..ilk defa bu kadar sancilandi cikara cikara bitiremedi en sonunda ikimizde sizmisiz.ben onunla ugrasirken kizimda devamli anne benide sev diye yanima geliyodu oda uyuyamadi gece sabahta 8de ayaklanmis esimde ben uyuyayim diye kizimi alip odadan cikarmis canim kocisim..:54:

menüme daha cok dikkat etmem lazim dedim ya gazmi yapar kabizmi mi yapar süt yaparmi kilo aldirirmi diye yiyecekleri elemekten ne yiyecegimi sasirdim..

Son düzenleme:

scapula,
yeni üyesin canım ve deneme haftasındasın. sana kuralları bildirdim. minimum 5 mesaj bekliyoruz günlük. lütfen dikkat edelim.

kızlar bence toplu alıntı yaptığımızda da sayılsın mesela ben dün 22 kez cevap yazmışım ama 6 olarak gözüküyor :1:

kızlar bence toplu alıntı yaptığımızda da sayılsın mesela ben dün 22 kez cevap yazmışım ama 6 olarak gözüküyor :1:

Kesinlikle haklisin canim.. :44: bende biraz önce alinti yaparak herkese tek mesaj üstünden cevap yazayim dedim sonra vazgectim bu mesaj sayisi olayi olunca :1:

dünki menüm.sabah2 dilim ekmek 1 kk peynir 1domates 1 salatalık biraz nutella çay, helva çay ara: tek şekerli 1 açık çay :akşam 2 peki kek 1 cin kek :27::27::27::27::27:dişçiye gittikten sonra pek birşey yiyemedim napıyım:44::44::44:

Aferim bu kez disci öncesi cosmamissin cadi kiz :1: saka bir yana gecmis olsun canim.. nedir bu tedavi senaycigim her zaman gidiyorsun dis doktoruna ??

scapula,

Ne dersen haklisin kaptanim... ister kiz ister döv ama bazi günler elimden daha fazlasi gelmiyor malesef :78: su an bile gidecegim yere gec kaliyorum.. ama ne yapayim burdan da atilmak istemiyorum... insallah gece 11 bucuk gibi eve gelmis olacagim o zaman da kalan mesaj sayimi 5 e tamamlarim :27:

Kesinlikle haklisin canim.. :44: bende biraz önce alinti yaparak herkese tek mesaj üstünden cevap yazayim dedim sonra vazgectim bu mesaj sayisi olayi olunca :1:
:60::60::60::60: ayyy neler geliyor aklınza yaaa
Aferim bu kez disci öncesi cosmamissin cadi kiz :1: saka bir yana gecmis olsun canim.. nedir bu tedavi senaycigim her zaman gidiyorsun dis doktoruna ??

hamilelikte giden 1 2 dişim vardı onları yaptırıyorum canım kanal tedavisi am iltihaplı olduğu için dişim 6 7 ay sürecekmiş:59::59::59::59::59:

tam sen neler yapıyorsun yoğun koşuşturmacaların azaldımı diye soracaktım ki çıkıyormuşsun yine:59::59::59:ama biz senin gerçekten her fısatta buraya geldiğini biliyoruzz:70::70::70::70:
Ne dersen haklisin kaptanim... ister kiz ister döv ama bazi günler elimden daha fazlasi gelmiyor malesef :78: su an bile gidecegim yere gec kaliyorum.. ama ne yapayim burdan da atilmak istemiyorum... insallah gece 11 bucuk gibi eve gelmis olacagim o zaman da kalan mesaj sayimi 5 e tamamlarim :27:

Dün mesajima cevap yazan arkadaslarima ayri ayri tesekkür ederim.. simdi herkese alinti yapip cevap yazmaya zamanim kalmadi kizlar... evet malesef hala regl olamadim patlayacagim.. en kötüsü de gögüslerimdeki sislik aci :1: camasirimi giyemiyorum artik :1::1: simdi kan ,hormon degeri sonuclarimi almaya gidiyorum. persembe günü de doktora gidecegim insllah neden böyle olduguma bir teshis koyarlar..

Gerci bana kalirsa hersey temiz cikacak ,kendimi saglikli hissediyorum da.... ani kilo degisiklikleri , uyku düzensizligi ,stres ,beslenme bozuklugu ve hava degisimi faktörleri diyecekler ama neysee :61:

Back