Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydıııınn hepinize
69.4 gidiyor kızlar gidiyoooor
maşallah sana gülşencim

kaçamaksız günün yok şeymacım hadi bakalım callanı bırakmak yok ama

canım Allah kolaylık versin .emzirirken ilk aylar öyle sorunlar oluyo.zinco damla iyi geliyordu.3 ayı atlattın mı istediğini daha rahat yersin cnm

canım Allah kolaylık versin .emzirirken ilk aylar öyle sorunlar oluyo.zinco damla iyi geliyordu.3 ayı atlattın mı istediğini daha rahat yersin cnm
amin canim.ben bitkiseli bile olsa pek yardimci ürün kullanmayi düsünmüyorum ki onun bagirsaklarida alissin sonra zorluk cekmesin ama bu özellikle ilk 3 ay dikkat etmem lazim yavas yavas alistirmak lazim birden öle kurfasulye filan yesem heralde ucar benim oglum:)))tipik erkek bebek iste..

yasemin umarım iyi çıkar canım sonuçların bizi habersiz bırkma

yasemincim inş. ii çıkar sonuçların
1 saat callan teyzeve 15 dk bisiklet yaptım şimdi de temizliğe girişiyorum kızlar

ayşe nerden buluyorsun buu enerjiyi maşallah

bende kızım öğlen uykusuna yattığı zaman yapıyorum cnm.sporsuz olmuyo malesef alışkanlık haline getirmek lazım.sanırım ben bunu başardım.

yasemin umarım iyi çıkar canım sonuçların bizi habersiz bırkma

ayşe nerden buluyorsun buu enerjiyi maşallah
edacım gün sonunda hiç enerjim kalmıyodu aslında bide yaramaz bir kzım var sağolsun hiç durmuyor yerinde.dün toz polen aldım 1 çay kaşığı yedim dün ve bügün durduramıyorum kendimi her derde deva mucizevi birşey spor içinde destekleyici

zayıflamanla birlikte hormonlarında değişiyor ilaçla söker muhtemelen sonra da düzene girer

oyyy oyyy gülsencigim coookk seviniyorum senin böyle kilo vermis olmana canim yaaa... harikasin mükemmelsin masallah
sağolasın tatlım seninde güzel haberlerini duymayı bekliyorum canımsın
ufff bulaşıklar bana kaldı bu sıcakta hiç canım istemiyor
bizim evde bulaşıklar her daim bana kalıyo :) pek severek yaptığımı söyleyemem ama malum mecburummm
çok geçmiş olsun tatlım umarım önemli bişey çıkmaz
waowwwwwwwwwww 69 mu harikaaaaaaa gülşenim hadi bizide geçeceksin bu hızla süpersin
sağol cnm teşekkür ederim valla yerinizde saymayın yakalarım sizi ona göre
yasemincim inş. ii çıkar sonuçların
1 saat callan teyzeve 15 dk bisiklet yaptım şimdi de temizliğe girişiyorum kızlar
her zamanki gibi hareketlisin ..sana maşallah diyorum başkada bişey demiyorum
tebrikler canim darisi basimiza en güzel motivasyon bu ya insanin istahi filan kalmaz..

evet yasemincim sabah mutluluktan kahvaltı yapamadım resmen iştahım kapandı ...darısı hepimizin başına ...

ayşecim nedir şu polen anlatıver biraz ..enerjiye çok ihtiyacım var şu aralar

bildiğin arı poleni balla falan karışmamış olanı

bizde de hep bana kalıyor alıştım artık ama sıcakta hiç yerimden kalkasım gelmiyor kanada normale göre %60 daha soğukmuş mayısta gidip ekimde dönmek gerek

ayşecim nedir şu polen anlatıver biraz ..enerjiye çok ihtiyacım var şu aralar

gülşencim polen arıların çiçek ve bitkilerden bal yapmak için topladığı toz minik yuvarlak yuvarlak oluyor çiçek tozu diyebiliriz. Kızlar babam arıcılık yapıyor da oradan biliyorum. Size küçük bir tüyo aldığınız polen ne kadar çok renkli olursa kalitesi de o derece yüksek olur.

teşekkürler edacım benimkide renkli turunculu yeşilli sarılı vallaha ben test ettim onayladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…