Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayır, canım yüz karası değilsin. dikkat ettiysen yanındaki ifade de bunun simgesi. haftaya senden süper bir sonuç bekliyorum. bu kadar spor kesinlikle karşılıksız kalmaz.

teşekkür ederim kızlar sağolun desteğiniz için.edacım spora başlamana vesile olmam çok mutlu etti beni

GÜL GRUBU

1. elif190 ( 63,0 / 62,2 / 0,8 / 1,27% )
2. papatya89 ( 60,2 / 59,5 / 0,7 / 1,16% )
3. gulsenbasak ( 70,2 / 69,8 / 0,4 / 0,57% )

4. batuhanim ( 86,2 / 86,0 / 0,2 / 0,23% )

5. xetrax ( 64,8 / 64,8 / 0,0 / 0,00%)

PAPATYA GRUBU

6. lamamma ( 83,1 / 83,1 / 0,00 / 0,00%)
7. nuvanda ( 56,5 / 56.5 / 0.0 / 0.00% )

8. AySeCeYLin ( 63,5 / 63,7 / -0,2 / -0,31%)
9. gerbera (85,2/85,5/-0,3/-0,35%)
10. neyneyse ( 61.3 / 61.6 / -0.3 / -0,49%)

Son düzenleme:
hadi günün ilk menüsü benden olsun :
sabah 3 dilim beyaz ekmek
4 zeytin
1er çay kaşığı bal-tereyağı
2 çatal peynir
şekersiz çay

15 tane yeşil erik

öğlen-akşam

2 dilim beyaz ekmek
menemen (1 yumurtalı )
büyük bir kase cacık

evde kepek ekmeğim kalmadığından beyaz ekmek yedim ve birazda fazla oldu ama gece yatağa aç girersem telafi ederim gibime geliyo
birazdanda çıkıp yürüyeceğim

gülşencim ekmek beyaz olmasa iyi olurmuş ben fazla fazla alıp dolaba atıyorum bittikçe çıkartıyorum ekmeğimi
gelelim bugünkü menüme
sabah yarım elme
kahvaltım biraz geç kaldı eşimden dolayı 11 gibi
yumurtalı patates
peynir
domates
akşam üstü
yaz türlüsü
100 gr yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ilerleyen saatlerde
1 avuç leblebi
15 gr kaju
2 bardak ayran
toplam
1300 kl

spor 1 saat callan teyze

Canim arkadaslarim benim.. hepiniz bambaskasiniz vallahi.. herbirinizi öpüyorum ,simsicak sariliyorum.. Hepinize ayri ayri tesekkür etmek isterdim ama biraz sonra disari cikmam gerekiyor vakit yetersizligim var yine malesef

Kilo veren tüm arkadaslarimi tebrik ediyorum. Dilekcigim 50li sayi görmene coook sevindim Allah bize de nasip etsin Aysem sende üzülme.. Rabianin da dedigi gibi bunca spor yapiyorsun verirsin kilo tabi. haftaya regl sonrasi kilona yansiyacak bu zahmetlerin

gelelim benim durumuma listeden cikmayi hic istemiyorum aslinda.. yine firsat buldukca gelirim yazarim ( zaten yazmazsam durumam eminim ) listede yer kaplamayayim paylasim yapamadigim icin dedim.. ama eger kaptanimiz icin bir sorun olmazsa en azindan kisi sayisinin az oldugu su dönemde durabilirim belki listede ? Eger takima yeni birileri gelip paylasim cogunlugundan ,azminden dolayi listeye alinmayi hak etmesine ragmen yer yok durumu sözkonusu olursa.. Kaptanimiz o kisiyi öncelige alsin elbette... ? Olur mu böyle birsey acaba ?

bizde seni seviyoruz cnm bence de kal listede bak fırstını bulduğun an buradasın elinden geleni yapıyorsun yasemincim

boşver tatlım ya sağlıklı beslen bence hiç ihtiyacın yok taze meyve yesen yine iştahını bastırırsın hem daha besleyici hemde ucuz hadi haftaya senle yarışalım ne dersin

yuppiiiiii papatya olmama rağmen gül olmuşum saol canım

ya sakın gitme bak gece bile olsa 5 dk ayırsan buraya yine motivasyonun bozulmaz inan bana
hadi gel birlikte görelim 55 i

Son düzenleme:
tmm aferin sana yeme yeme
ama callan teyzeden fayda görmek için 6 gün aralıksız yapıp 1 gün dinlenmen lazım cnm

kızlar cuma yarışması paylaşım alanına baktım biraz önce takımlar ne kadar kalabalık biz az kişiyiz kaptanım takıma yeni üye mi davet etsek acaba
canım, yeni üye gördüğünüz anda davet edebilirsiniz. takip ediyorum ben de. bu aralar pek katılmak isteyen yok.

kaptan arkadasim yazdim verdigin linke simdi gelebilirmiyim..
canım orda seni 14. takım çağırmış benden önce ama problem olmaz. bizimle kalabilirsin.

ellerine sağlık canım

Kaptanım seni örnek alıyorum

evet, kılavuzu karga olanın durumuna düşmeyelim de
neyse, haftaya biz de gül olucaz bi kere
bu arada sen ne zaman listeye dönüyorsun? tamam, sana bir haksızlık ettim, listeden çıkarmakla düzeltelim bu durumu artık.

olur olur, dur sen şurda bi yere gitme. durumunu biliyoruz, takım için emeklerini de biliyoruz. zaten sayı da az. hem fırsat buldukça menülerini paylaş. diyetten kopma, tamam mı?

deryacım listeye ne zaman girmeyi düşünüyorsun

ah ah ciddi anlamda diyete başlasam döncemde sabah sucuklu yumurta yedim saçmalayıp biraz yağ bal yedim 25 gr falandı bal ekmeğin ölçüsünü tam bilmiyorum

akşamda 1 porsiyon civarı bezelye yemeği 5-6 kaşık kadar yoğurt 1 çay tabağı kadar doğranmış kornişon yarım salatalık 1 kase civarı mercimek çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…