hayır, canım yüz karası değilsin. dikkat ettiysen yanındaki ifade de bunun simgesi. haftaya senden süper bir sonuç bekliyorum. bu kadar spor kesinlikle karşılıksız kalmaz.
teşekkür ederim kızlar sağolun desteğiniz için.edacım spora başlamana vesile olmam çok mutlu etti beniayşecim süpersin canım sayende bende spora başlıcam spor için azim örneğim sensin ayrıca sen listenin yüz karası değilsin canımcım öyle düşünme sen elinden geleni yaptın ama bu özel durumları biliyoruz haftaya gül olacağından eminim
85.5 kiloyum
Canim arkadaslarim benim.. hepiniz bambaskasiniz vallahi.. herbirinizi öpüyorum ,simsicak sariliyorum..Hepinize ayri ayri tesekkür etmek isterdim ama biraz sonra disari cikmam gerekiyor vakit yetersizligim var yine malesef
Kilo veren tüm arkadaslarimi tebrik ediyorum. Dilekcigim 50li sayi görmene coook sevindimAllah bize de nasip etsin Aysem sende üzülme.. Rabianin da dedigi gibi bunca spor yapiyorsun verirsin kilo tabi. haftaya regl sonrasi kilona yansiyacak bu zahmetlerin
gelelim benim durumumalisteden cikmayi hic istemiyorum aslinda.. yine firsat buldukca gelirim yazarim ( zaten yazmazsam durumam eminim ) listede yer kaplamayayim paylasim yapamadigim icin dedim.. ama eger kaptanimiz icin bir sorun olmazsa en azindan kisi sayisinin az oldugu su dönemde durabilirim belki listede ? Eger takima yeni birileri gelip paylasim cogunlugundan ,azminden dolayi listeye alinmayi hak etmesine ragmen yer yok durumu sözkonusu olursa.. Kaptanimiz o kisiyi öncelige alsin elbette... ? Olur mu böyle birsey acaba ?
takımın yüz karası benimdikkat ettiğin halde bir regl yüzünde böyle sonuç almak çok üzücü
dilekcim altın çileği sormuşsun bitti ve faydasını göremedim bunun yarısı da benim suçum çünkü motivasyonumun son derece düşük olduğu bir dönemde başladım çok fazla uyamadım karnım tok olduğu halde atıştırdım vs o dönemde yani işe yaramadı ama şimdi olsaydı çok işe yarardı.eşim ikna olsa arkadaşınkinden alcamda haberler çıktı ya zararlı diye yok diyor.ama ben zararlı olduğuna inanmıyorum çünkü hiç bir kötü etkisini görmedim ufacık bile dokunma vs. olmadı
GÜL GRUBU
1. elif190 ( 63,0 / 62,2 / 0,8 / 1,27% )
2. papatya89 ( 60,2 / 59,5 / 0,7 / 1,16% )
3. gulsenbasak ( 70,2 / 69,8 / 0,4 / 0,57% )
4. batuhanim ( 86,2 / 86,0 / 0,2 / 0,23% )
5. xetrax ( 64,8 / 64,8 / 0,0 / 0,00%)
PAPATYA GRUBU
6. lamamma ( 83,1 / 83,1 / 0,00 / 0,00%)
7. nuvanda ( 56,5 / 56.5 / 0.0 / 0.00% )
8. AySeCeYLin ( 63,5 / 63,7 / -0,2 / -0,31%)
9. gerbera (85,2/85,5/-0,3/-0,35%)
10. neyneyse ( 61.3 / 61.6 / -0.3 / -0,49%)
Canim arkadaslarim benim.. hepiniz bambaskasiniz vallahi.. herbirinizi öpüyorum ,simsicak sariliyorum..Hepinize ayri ayri tesekkür etmek isterdim ama biraz sonra disari cikmam gerekiyor vakit yetersizligim var yine malesef
Kilo veren tüm arkadaslarimi tebrik ediyorum. Dilekcigim 50li sayi görmene coook sevindimAllah bize de nasip etsin Aysem sende üzülme.. Rabianin da dedigi gibi bunca spor yapiyorsun verirsin kilo tabi. haftaya regl sonrasi kilona yansiyacak bu zahmetlerin
gelelim benim durumumalisteden cikmayi hic istemiyorum aslinda.. yine firsat buldukca gelirim yazarim ( zaten yazmazsam durumam eminim ) listede yer kaplamayayim paylasim yapamadigim icin dedim.. ama eger kaptanimiz icin bir sorun olmazsa en azindan kisi sayisinin az oldugu su dönemde durabilirim belki listede ? Eger takima yeni birileri gelip paylasim cogunlugundan ,azminden dolayi listeye alinmayi hak etmesine ragmen yer yok durumu sözkonusu olursa.. Kaptanimiz o kisiyi öncelige alsin elbette... ? Olur mu böyle birsey acaba ?
tm yerışalım dilekcim
tmm aferin sana yeme yemeanlaştık calla teyzeye devam o zaman
ama ben haftasonu yapamicam şimdiden sölim zaten benimki kilo vermemi hiç benimseyemedi her akşam gel pizza yiyelim yok pide yiyelim olmadı baklava alayım falan diyo ama düşün bunlara rağmen yemiyorum
canım, yeni üye gördüğünüz anda davet edebilirsiniz. takip ediyorum ben de. bu aralar pek katılmak isteyen yok.kızlar cuma yarışması paylaşım alanına baktım biraz önce takımlar ne kadar kalabalık biz az kişiyiz kaptanım takıma yeni üye mi davet etsek acaba
canım orda seni 14. takım çağırmış benden önce ama problem olmaz. bizimle kalabilirsin.kaptan arkadasim yazdim verdigin linke simdi gelebilirmiyim..
ellerine sağlık canımGÜL GRUBU
1. elif190 ( 63,0 / 62,2 / 0,8 / 1,27% )
2. papatya89 ( 60,2 / 59,5 / 0,7 / 1,16% )
3. gulsenbasak ( 70,2 / 69,8 / 0,4 / 0,57% )
4. batuhanim ( 86,2 / 86,0 / 0,2 / 0,23% )
5. xetrax ( 64,8 / 64,8 / 0,0 / 0,00%)
PAPATYA GRUBU
6. lamamma ( 83,1 / 83,1 / 0,00 / 0,00%)
7. nuvanda ( 56,5 / 56.5 / 0.0 / 0.00% )
8. AySeCeYLin ( 63,5 / 63,7 / -0,2 / -0,31%)
9. gerbera (85,2/85,5/-0,3/-0,35%)
10. neyneyse ( 61.3 / 61.6 / -0.3 / -0,49%)
Kaptanım seni örnek alıyorum
olur olur, dur sen şurda bi yere gitme. durumunu biliyoruz, takım için emeklerini de biliyoruz. zaten sayı da az. hem fırsat buldukça menülerini paylaş. diyetten kopma, tamam mı?Canim arkadaslarim benim.. hepiniz bambaskasiniz vallahi.. herbirinizi öpüyorum ,simsicak sariliyorum..Hepinize ayri ayri tesekkür etmek isterdim ama biraz sonra disari cikmam gerekiyor vakit yetersizligim var yine malesef
deryacım listeye ne zaman girmeyi düşünüyorsun
canım, yeni üye gördüğünüz anda davet edebilirsiniz. Takip ediyorum ben de. Bu aralar pek katılmak isteyen yok.
Canım orda seni 14. Takım çağırmış benden önce ama problem olmaz. Bizimle kalabilirsin.
Ellerine sağlık canım
Evet, kılavuzu karga olanın durumuna düşmeyelim de
Neyse, haftaya biz de gül olucaz bi kere
Bu arada sen ne zaman listeye dönüyorsun? Tamam, sana bir haksızlık ettim, listeden çıkarmaklaDüzeltelim bu durumu artık.
Olur olur, dur sen şurda bi yere gitme. Durumunu biliyoruz, takım için emeklerini de biliyoruz. Zaten sayı da az. Hem fırsat buldukça menülerini paylaş. Diyetten kopma, tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?