• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dilekkk neden hemen negatif düşünüyorsun bakim sen çabucak ulaşacaksın inşallah hedefine bak call yapmayada başlamışsın bir ben indiremedim şu videoyu

ne başlama ama anammm neydi o hareketler öyle gülmekten yapamadım :66: bütün kasların kasılıyor kadın bir de vücudunuz rahat tüy gibi diyor sorun bende mi anlamadım :32:
hadi sende başla bakalım nasıl olacak :23:

^ben ölüverem ozaman:52:

benim senin kadar kilo verecek bir iradem olsun daha ne isterim ki :16: bence kilo veren biri herşeyi yapabilecek güçte olduğuna inanıyorum :23:

tebrikler dilekcim :71: tartımda bu sayıyı göreceğim günü iple çekiyorum :)

teşekkür ederim rabiam..ellerine sağlık hemen verdiğin linki inceliyorum :34: :15:

bende 2 senedir göremiyordum hep sizin sayenizde siz olmasaydınız ben hala 65 teydim belkide dahada kilo almıştım.. azmin gücü sen dahada düşük rakamları görürsün inşallah :65:

ne başlama ama anammm neydi o hareketler öyle gülmekten yapamadım :66: bütün kasların kasılıyor kadın bir de vücudunuz rahat tüy gibi diyor sorun bende mi anlamadım :32:

benim senin kadar kilo verecek bir iradem olsun daha ne isterim ki :16: bence kilo veren biri herşeyi yapabilecek güçte olduğuna inanıyorum :23:

bende 2 senedir göremiyordum hep sizin sayenizde siz olmasaydınız ben hala 65 teydim belkide dahada kilo almıştım.. azmin gücü sen dahada düşük rakamları görürsün inşallah :65:

ayyy dilekkk sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inşallah gülmekten yapamadım yazmışsın bende biran kendimi hayal ettim anam esneklik kiiiimmmm biz kim

callan teyzeyi yaptım geldim bugün daha az yoruldum sanki alışıyo vucudum herhalde

ayşecim senin şu azmine hayranım her halukarda yapıyorsun sporunu tebrikler canım :46::46:

callan teyzeyi yaptım geldim bugün daha az yoruldum sanki alışıyo vucudum herhalde

takımın spor hocası ilan ediyorum seni :65:
hocam olayın püfü nerde biz nerde yanlış yapıyoruz esne diyo yok olmuyor :1:

ayyy dilekkk sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inşallah gülmekten yapamadım yazmışsın bende biran kendimi hayal ettim anam esneklik kiiiimmmm biz kim

aminnn hep birlikte gülelim hatta en kötü günümüz böyle olsun be :32::52::52:
ben esnek değilmişim bunu anladım valla pilates daha kolay :62:

ayşecim senin şu azmine hayranım her halukarda yapıyorsun sporunu tebrikler canım :46::46:

niye öyle diyosun cnm bak maşallah 14 kiloya yakın kilo vermişsin:nazar: :nazar: bir o kadar daha verdinmi ne kalırki önünde :34:

bende bende bende :52::52::52:

cok tesekkür ederim canlarim benim:71:

kiz helal olsun sana valla o kadina nasil aktlaniyon sen ::52:

kizlar benide alin grubunuza..1ay sonra ise baslayacagim hic bir kiyafetimolmuyo..:50:

canim kaptanimiz degerlendirecektir yerimiz varsa
ama senden ricam bebegin daha cok kücük sanirim simdi katilip 1 hafta sonra ben diyet felan yapamiyorum firsatim olmuyor diyeceksen hic girme bence sakin yanlis anlama okadar cok yapan varki bunu aramiza tam yeni biri katildi diye seviniyoruz sonrasinda kaybolup gidiyorlar dedigim gibi sana sahsi bisey degil bu canim ama seve seve kaptanimizda uygun görürse aliriz senide aramiza

kizlar benide alin grubunuza..1ay sonra ise baslayacagim hic bir kiyafetimolmuyo..:50:
canım, yarışmaya katılma istekleri aşağıdaki başlıktan yapılıyor:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-124.html

ben davet edebilirim, sen yazdıktan sonra.
yalnız bence kilo verme maratonu için acele ediyorsun. arkadaşlarımın da dediği gibi emzirdikçe zaten kilo gider. biraz sabretmelisin. 9 aylık bir süreç bebek doğar doğmaz noktalanmaz.

canim kaptanimiz degerlendirecektir yerimiz varsa
ama senden ricam bebegin daha cok kücük sanirim simdi katilip 1 hafta sonra ben diyet felan yapamiyorum firsatim olmuyor diyeceksen hic girme bence sakin yanlis anlama okadar cok yapan varki bunu aramiza tam yeni biri katildi diye seviniyoruz sonrasinda kaybolup gidiyorlar dedigim gibi sana sahsi bisey degil bu canim ama seve seve kaptanimizda uygun görürse aliriz senide aramiza
hakilisin canim 1-2 hafta deneme süresi olsa..
ayrica dogum yapalida daha yeni olmus eminim kendiliginden gidecektir kilocuklarin

keske dedigin gibi olsa ama maalesef ben o gruptan degilim gitmiyo 2.bebegim ilkinde verecegime aldim emzirme döneminde..bende mütis tatli ihtiyaci oluyo..bunuda ancak paylasim yaparak yenerim diye düsündüm.insan kenidimi grba karsi soruml hissediyo..
maasallah diyeyim bebegim uslu paylasima vaktim olur diye düsünüyorum..

keske dedigin gibi olsa ama maalesef ben o gruptan degilim gitmiyo 2.bebegim ilkinde verecegime aldim emzirme döneminde..bende mütis tatli ihtiyaci oluyo..bunuda ancak paylasim yaparak yenerim diye düsündüm.insan kenidimi grba karsi soruml hissediyo..

ozaman kaptanimizin verdigi linkte basvurunu yap canim
ayrica deneme süremiz zaten var kaptanimiz seni davet edecektir hadi bakalim hosgeldin ozaman aramiza

8. TAKIM 206. HAFTA / TAKIMİÇİ SIRALAMA

1. elif190 ( 63,0 / 62,2 / 0,8 / 1,27% ) :65::46::nazar:
2. papatya89 ( 60,2 / 59,5 / 0,7 / 1,16% ) :46::nazar:
3. gulsenbasak ( 70,2 / 69,8 / 0,4 / 0,57% ) :nazar:

4. batuhanim ( 86,2 / 86,0 / 0,2 / 0,23% ) :8:

5. xetrax ( 64,8 / 64,8 / 0,0 / 0,00%) :50:
6. lamamma ( 83,1 / 83,1 / 0,00 / 0,00%) :50:
7. nuvanda ( 56,5 / 56.5 / 0.0 / 0.00% ) :50:

8. AySeCeYLin ( 63,5 / 63,7 / -0,2 / -0,31%) :10:

GÜL VE PAPATYA GRUPLARINI YAPMA İŞİNİ SİZE BIRAKIYORUM KIZLAR.

Son düzenleme:
takımın spor hocası ilan ediyorum seni :65:
hocam olayın püfü nerde biz nerde yanlış yapıyoruz esne diyo yok olmuyor :1:
teşekkürler dilekcim.cnm esneme birden olmaz cnm vucudunun açılması lazım ben ara ara plates yaptığım 2 aydır düzenli bisiklete bindiğim halde ilk gün çok zorlandım ama bugün daha da acıldı vucudum daha çok esnedim.yaptıkça vucudun açılacak cnm.

reyhancım niye tahamül edemeyeyim cnm 47 yaşında fıstık gibi bir fiziğe sahip yaparken benimde öyle bir fiziğim öyle fit ve incecik olacak diyorum gaza geliyorum.

hoşgeldin cnm Allah analı babalı büyüt bebeğini.bende erken diyeceğim emzirirken verirsin diyeceğim ama anladığım kadarıyla sen abartıyorsun tatlı vs çok yiyorsun emzirirken.benimde iştahım açıktı tatlı vs.yiyordum ama emzirirken ben baya kg verdim 3.ayımda 15-16 kg vermiştim.sütümde yağlıydı belki de ondan.emzirdiğin için senin ihtiyaçların farklı ve kalori miktarının biraz fazla olması lazım.tatlı ihtiyacını sütlü tatlı ve meyve suyula karşıla aman çok dikkat et cnm sütüne çok kıymetli çünkü şimdi önceliğin anne sütünü korumak ve arttırmak olsun

takımın yüz karası benim:14:dikkat ettiğin halde bir regl yüzünde böyle sonuç almak çok üzücü
dilekcim altın çileği sormuşsun bitti ve faydasını göremedim bunun yarısı da benim suçum çünkü motivasyonumun son derece düşük olduğu bir dönemde başladım çok fazla uyamadım karnım tok olduğu halde atıştırdım vs o dönemde yani işe yaramadı ama şimdi olsaydı çok işe yarardı.eşim ikna olsa arkadaşınkinden alcamda haberler çıktı ya zararlı diye yok diyor:50:.ama ben zararlı olduğuna inanmıyorum çünkü hiç bir kötü etkisini görmedim ufacık bile dokunma vs. olmadı

ayşe yaa şu azmini iradeni azıcık banada bulaştır :17:
gülşencim sporsuz olmuyo cnm ben sadece kg vermek değil sıkılaşmak ve fit görünmek istiyorum istediğim kg düşsemde spora devam.inan zayıfladığında spor yapmazsan vucudun sarkabilir. etlerin sallanır yürüken hareket ederken yada oturduğunda bacakların yayılır ve çok kalın görünür zayıflasan bile bunları düşün ve başla bence.

Back