• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cook yorgunum kizlar cook... sabah 5 den beri kosturuyorum... namazlarimi bile tam kilamiyorum bu tempoda :59: sabah evden cok erken cikacagim icin 2 dk girip bildirimimi yapayim dedim. Regl günüm geldigi icin vücudum cok sismis halde.. bu hafta kilomun sabit gecilmesini rica ediyorum kaptanim..

Aslinda kaptanim sanirim ben geri dönmek üzere takimdan ayrilsam iyi olacak.. cünkü önümüzdeki 1 ay boyunca asiri yogun olacagim..sonrasinda yine gecen haftaki gibi internete gelmek icin yeterli zamanim olacak insallah. Hem is, hem okul asiri yoruluyorum hergün.. aksam buraya gelip herseye yetismeye calistigimda gec uyuyorum sabaha zor uyaniyorum ,uykusuz olunca da gün icinde gücüm tükeniyor. Bu yüzden listeden ciksam iyi olacak galiba... yine firsat buldukca gelmeye calisirim yoksa böyle oldukca üzülüyorum ,mahcup oluyorum ..stres yapiyorum burayi ihmal ettigim icin :59:

cook yorgunum kizlar cook... sabah 5 den beri kosturuyorum... namazlarimi bile tam kilamiyorum bu tempoda :59: sabah evden cok erken cikacagim icin 2 dk girip bildirimimi yapayim dedim. Regl günüm geldigi icin vücudum cok sismis halde.. bu hafta kilomun sabit gecilmesini rica ediyorum kaptanim..

Aslinda kaptanim sanirim ben geri dönmek üzere takimdan ayrilsam iyi olacak.. cünkü önümüzdeki 1 ay boyunca asiri yogun olacagim..sonrasinda yine gecen haftaki gibi internete gelmek icin yeterli zamanim olacak insallah. Hem is, hem okul asiri yoruluyorum hergün.. aksam buraya gelip herseye yetismeye calistigimda gec uyuyorum sabaha zor uyaniyorum ,uykusuz olunca da gün icinde gücüm tükeniyor. Bu yüzden listeden ciksam iyi olacak galiba... yine firsat buldukca gelmeye calisirim yoksa böyle oldukca üzülüyorum ,mahcup oluyorum ..stres yapiyorum burayi ihmal ettigim icin :59:
seninle aynı yine reglmiz yasemincim:1:bende şişmiş durumdayım dün + 1 deydim bugün şükür +500 gr düşmüş durumdayım.senisiz de buranın tadı olmazki ama kaptanımız ve sen bilirsin yine ama 1 ay sonra muhteşem olarak dön aramıza:54:

ayşeceylin 87:nazar::65:
lamamma 65:46:
papatya 64:46:
nuvanda 45:71:
neyneyse 42:71:

batuhanım 36:71:
xetrax 36:71:
elif190 35:71:
gerbera 33:71:

gülşenbaşak 27:71:
amma çenem düşükmüş ha 1. olmuşum:1:

günaydın kızlar inş. herkes güzel kg vermiştir ahh aahh şu bildirim keşke reglimin sonuna denk gelseydi dün ilk günüydü +1 kgdaydım bugün 500 gr sönmüşüm:1: ama yine de +dayım moralim bozuk aslında doğumdan önce regli öncesi şişlik falan olmazdı bende hiç ama şimdi 1 hafta kala hatta bazen 10 gün kala özellikle karnım taş gibi olup şişiyo:14:ama hafta inş. 1.5 2 kg vermiş olarak geleceğimi umuyorum bildirime

kızlarrrr herkese günaydın

yasemincim allah kolaylık versin canım bekliyoruz çabuk dön aramıza fırsat buldukça ceeee demeyi unutmazsın değil mi

ayşeceylin 87:nazar::65:
lamamma 65:46:
papatya 64:46:
nuvanda 45:71:
neyneyse 42:71:

batuhanım 36:71:
xetrax 36:71:
elif190 35:71:
gerbera 33:71:
gülşenbaşak 27:71:

deryacım ellerine sağlık süperrr olmuş

merhaba... çok hastaym... yeni kalktm yine yatıcam... yarın sabah erkenden giremem o yzden kilo mu bildireyim şimdiden: kilom 62.2 kaptanm.. herkese iyi geceler..

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

seninle aynı yine reglmiz yasemincim:1:bende şişmiş durumdayım dün + 1 deydim bugün şükür +500 gr düşmüş durumdayım.senisiz de buranın tadı olmazki ama kaptanımız ve sen bilirsin yine ama 1 ay sonra muhteşem olarak dön aramıza:54:

günaydın kızlar inş. herkes güzel kg vermiştir ahh aahh şu bildirim keşke reglimin sonuna denk gelseydi dün ilk günüydü +1 kgdaydım bugün 500 gr sönmüşüm:1: ama yine de +dayım moralim bozuk aslında doğumdan önce regli öncesi şişlik falan olmazdı bende hiç ama şimdi 1 hafta kala hatta bazen 10 gün kala özellikle karnım taş gibi olup şişiyo:14:ama hafta inş. 1.5 2 kg vermiş olarak geleceğimi umuyorum bildirime

günaydın ayşe moralini bozma reglden dolayı veremedin haftaya kiloda da liste başı olacaksın umarım

canım 64 mü tartıda gördüğün rakam. lütfen + - ile belirtmeyelim. hataları önlemek için tam rakamı yazalım.:71:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

AySeCeYLin : 13
gerbera1987 : 11
batuhanim : 9
nuvanda : 8
gulsenbasak : 8
lamamma : 8
papatya89 : 6
neyneyse : 6

xetrax : 1
elif190 : 1

yasemin ve elif durumlarını belirtmişler zaten. ondan hariç 6 mesaj grubu olarak ben ve papatyam dikkat etmeliyiz.

bu arada gerberacım, sen de haftalıkları çıkarmışsın. eline sağlık:71:

Back