selam kizlar öpüyorum hepinizi
bencede cok güzel bir uygulama paylastigin icin tesekkürler canim bunu en iyi sen yaparsin :)))
öncelikle tebrik ederim simdiden insallah hersey iyi olur onlarin ve senin adina
ayrica sabit kalman bile cok güzel canim tebrik ederim
kızlarrr 7. takımda yapılan bir uygulama var. bakın böyle tablo tutuyolar:
kaptan şunları demiş:
eveeeeet dünkü mesajlarimiz arkadaslar
azeri:...20
cemre:...3
ceyce:...17
doga:...24
frangi:...15
ganfed:...18
julia:...15
kirmizi:...35
meyve:...39....
minaver:...2
minnos:...32
nev:.......7
saferan:...11
cemre ve minaver Cemrecim anliyorum seni cocugun var...ama gunde 5 msj yazdirmayacak kadar ilgimi istiyor senden???dedigin gibi oglen cocugun uyurken girsen 5msji doldurursun bile...senden enaz 5 msj yazmani bekliyoum ve bu son uyarim artik, ozur dilerim..minavercim buda senin ikinci uyarin...cumaya kadar degisiklik olmazsa artik bir karar vermek zorunda kalicam
topiği hareketlendirmek açısından güzl bir yöntem olabilir? hem bişyler yazıcm derken laf lafı açar![]()
bencede cok güzel bir uygulama paylastigin icin tesekkürler canim bunu en iyi sen yaparsin :)))
kızlar yarın akşam kaynıma kız istemeye gidecez kardeşimin arkadaşı iyi bir kız inşallah iyi olur aralarını ben yaptım kötü olmasını hiç istemem deeeeeee yaaaaa ben ne diycemmm :84::84::84::84:bana fikir verin:18::18::18:elticeğzimle fotolarımızı koyııım da sizde görüverin![]()
he bu arada unutmadan söyliyim yarın erken bildiremiyeceğim için şimdiden söyliiim bu hafta sabitim bu sabah kahvaltıdan sonra aklıma geldi 56.7 çktım yapmamış olsaydım tabi daha az olacaktım o yüzden sabit sayıyorum kendimi yani 56.5 vermediğime üzüldüm tabi ama almadığıma daha çok sevindim![]()
öncelikle tebrik ederim simdiden insallah hersey iyi olur onlarin ve senin adina
ayrica sabit kalman bile cok güzel canim tebrik ederim