ay bu ne güzel karsılama böyleeeMerhaba hayatsevgidir...Bu saatte online birini bulmak beni cok sevindirdi dogrusu8.takimin gecekusuyum ben :82: Canimcigim yine aksam yemegine davetteydim , et olarak cigeri sevdigim icin sagolsun ablam benim icin özel yapmisti . Yerken biraz kacinmadim yagsiz oldugu icin :93: Bir de saat olarak 4 de yedim ,yemekten sonra disarlarda gezdim durdum
cigerleri erittigimi hissediyorum
Kilom hakkinda da ..Sen söylemeden birkac dk önce tickerimi yapmistim tesadüf oldu sorman. Bende zaten kaptanima bildirim yapacaktim hedef kilomu iyi oldu simdi yazayim64.8 kilodayim hedef kilom 56 insallah..
![]()
Hee bu arada bana kisaca yasemin diyebilirsin canimcigim.. takimimiza hosgeldin... Kendini buralardan eksik etme hep böyle.. eminim sana coookk faydali olacaktir bu![]()
Pazartesi baslayan diyetlerin % 80 i basaramadan bitermistabi sen %20 olan kisma gectin buraya gelerek sanslisin.. Bardagin dolu kismini sende görüyormusun
Artik burda eriyeceksin canim benim eriyeceksiiinnn... hayatsevgi olacakkkk gercekten
tekrarr hosgeldin canim:82:
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
bugun denk geldik ben normalde aksamları geziyorum hep
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
gezmelerde olmuyo gerçekten düzenli
ama gene de bence güzeldi menun kilona göre iyi spor yapmak lazım işte ben nefret ediyorum spordan onu bi aşsam sanırım olacak bu iş
![Nazar Boncuğu :7: :7:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
yok artık buralardayım bırakmam sizi :) siz de benden eksik etmeyin elinizi
pazartesi baslayan diyet sona eriyosa salı baslıyım ben
![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)