• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba hayatsevgidir...Bu saatte online birini bulmak beni cok sevindirdi dogrusu:62: 8.takimin gecekusuyum ben :82: Canimcigim yine aksam yemegine davetteydim , et olarak cigeri sevdigim icin sagolsun ablam benim icin özel yapmisti . Yerken biraz kacinmadim yagsiz oldugu icin :93: Bir de saat olarak 4 de yedim ,yemekten sonra disarlarda gezdim durdum :1: cigerleri erittigimi hissediyorum :1::1:

Kilom hakkinda da ..Sen söylemeden birkac dk önce tickerimi yapmistim tesadüf oldu sorman. Bende zaten kaptanima bildirim yapacaktim hedef kilomu iyi oldu simdi yazayim :34: 64.8 kilodayim hedef kilom 56 insallah..:34:

Hee bu arada bana kisaca yasemin diyebilirsin canimcigim.. takimimiza hosgeldin... Kendini buralardan eksik etme hep böyle.. eminim sana coookk faydali olacaktir bu:34:

Pazartesi baslayan diyetlerin % 80 i basaramadan bitermis :63: tabi sen %20 olan kisma gectin buraya gelerek sanslisin.. Bardagin dolu kismini sende görüyormusun :66::66::66: Artik burda eriyeceksin canim benim eriyeceksiiinnn... hayatsevgi olacakkkk gercekten :62::62::62: tekrarr hosgeldin canim:82:
ay bu ne güzel karsılama böyleee :66: çok mutlu oldummm :62:
bugun denk geldik ben normalde aksamları geziyorum hep :1:
gezmelerde olmuyo gerçekten düzenli
ama gene de bence güzeldi menun kilona göre iyi spor yapmak lazım işte ben nefret ediyorum spordan onu bi aşsam sanırım olacak bu iş :7:
yok artık buralardayım bırakmam sizi :) siz de benden eksik etmeyin elinizi
pazartesi baslayan diyet sona eriyosa salı baslıyım ben :64:

Kizlar saatler oldu hala KK da geziniyorum gözümden uyku akiyor olmasina ragmen... Nev81 arkadasin dediklerini okuyunca ne yalan söyleyeyim ne olmus bu 14.takimda diye baktim okudukca okudum sayfalari...:77: Bazen girip baska takimlarin topic lerine bakarsak cidden yararlanabilecegimiz güzel seyler bulabiliriz.. Bir de elimizdekilerin kiymetini biliriz :61: (Kaptanim.. seni seviyorum :54:)

Dikkatimi ceken güzel seyleri söyleyeyim..mesela herkesin birbirine isimleriyle hitap etmesi cok hosuma gitti.. daha sicak samimi bir hava olmus. Motivasyonlari cok iyi diyetlerine karsi. kilo veren kizlarin bir cogu cidden iyi kilolar vermisler 10-15 kilo gibi.. (takim kardesligimiz daha fazla kuvvetlenmeli.. ben yasemin :61:)

Birbirlerine cuma yarismasi sonrasi bireyselde iyi olan arkadaslarin programlarina bakmamiz gerekiyor gibi seyler söylemeleri.. cok hosuma gitti ( biraz arastirmaci olalim ! :82:)

Ve bir de anladigim kadariyla kizlar haftalik devamlilik listesi düzenliyorlarmis.. Her hafta bir kisi yapiyor. Bu yöntem benim cok hosuma gitti dogrusu.. Takim kaptaninin sorumluluklarina yardim etmis olabilecegimiz gibi.. herbirimize de takima karsi sorumluluk kazandirir bu.. Isterseniz bu konunun detaylarini 14. takimdan ögrenip uygulayabiliriz ?

Son düzenleme:
ay bu ne güzel karsılama böyleee :66: çok mutlu oldummm :62:
bugun denk geldik ben normalde aksamları geziyorum hep :1:
gezmelerde olmuyo gerçekten düzenli
ama gene de bence güzeldi menun kilona göre iyi spor yapmak lazım işte ben nefret ediyorum spordan onu bi aşsam sanırım olacak bu iş :7:
yok artık buralardayım bırakmam sizi :) siz de benden eksik etmeyin elinizi
pazartesi baslayan diyet sona eriyosa salı baslıyım ben :64:

sen iste hergün karsilayayim ben seni böyle hayatim :66::66::66::66::64:

spor konusunda evet haklisin canim cok gerekli birsey de.. biraz keyif biraz da zaman isi..:61: simdi yarin yine yogun tempolu hayatim basliyor tatil dönemim bitti.. spor yapmama zaman kalmiyor yogunluktan ,kosturmacadan :61: innsallah gücümün yettigi kadar buraya gelip sorumluluklarimi ve diyetimi aksatmayacagimm:34:

Sali günü filan deyip kacma cadii yarin sen bana sali sallanir dersin sonra :1::1: yarin güzelcee basla diyetine.. miss gibi salata ,sebze yiyip gelmeye calis buraya :1: aksam menünü yaz güzelce. Biz senin elinden tutariz taaa kiii hedef kilona ulasana kadar...:66::66:

Sen kendini tanitirmisin canim.. kac kilosun ve hedef kilon ??

günaydın güzel takımımın şeker kızları gününüz ve haftamız güzel geçsin cumaya hepimiz güzel sonuçlar alalım

Anneler günün kutlu olsun seninde canimm benimm :54: Böyle düsünme hayatim yaa.. Kilo veremiyorum diye sinirlenip yedikce yine kendi kendimize ediyoruz kötülügü... Bu kilolardan kurtulma zamanimiz uzadikca uzuyor sonra..:59: Diyetisyeninle görüsmeye git tabi tekrar ama bence son 2 haftadir yediklerinin listesini ( hergün buraya yaziyorsun zaten) gösterirsen eger nerde hata yaptigini diyetisyen sana söyleyecektir.. Kilo vermeye tekrar baslarsin o zaman eminim :34:

canım diyetisyene geçen sene gitmiştim o zamanda 87 ile başladım diyete 81 e düştüm ve bıraktım :17::17: aynı listeyi uygulamayı düşünüyorum yine

kızlar bugünden itibaren uygulayacağım listem

sabah (07.00 - 09.00):
3 ekmek değişimi
1 et değişimi ( yumurta ve peynir bu gruba dahil)
1 yağ değişimi
1 süt grubu
yağsız salata serbest

ara (10.00 - 11.00):
2 meyve

öğle (12.30 - 13.30):
4 ekmek değişim
2 et değişimi
1/2 süt değişimi
2 yağ değişimi
1 meyve
salata yağsız serbest

ara (15.00 - 17.00) :
2 meyve

akşam (18.00 - 20.00) :
öğlen ile aynı

yatmadan önce
1 süt değişimi

toplamda 1800 kalori

geçen sene 1 ayda 5 kilo vermiştim tabii öğünlerde hepsini yiyemiyordum tekrar denicem umarım yine işe yarar

mrb hashaslı nedir bilemedim :38: eğer çok kalorili birşey değilse kilona göre çok yememişsin :9:

mrbbbb hoşbulduk güzel güzel kilolar gitsinn :)
ne dr u bu arada :29:

mrb senın de anneler gunun kutlu olsun canım bnmmmm :9:
kilona göre menün çok iyi yalnız bunları bi anda yemiyorsun değil mi? :90:

:86:

geleceğin anne adayı olaraktan üstüme alındım :86: senın de anneler gunun kutlu olsun canım bnmm :9: en güzeli diyetisyen listesi ben de diyetisyen gibi oldum 3 4 aydır gidiyorum bikaç diyetisyene gittim ama bozuyorum yiyorum olmuyo bi türlü basaramadım.. buraya üyeydim ama burayı görmemişim yeni gördüm beraber zayıflama fikri güzel olmus:38: el ele güzel günlere diyelimmm :) :90:
saol canımmmm :71: tabi ki bir anda yemiyorum :1:
Gerberacigim ben yaptim ise yariyor cidden.. Ama hareketler oldukca iddiali dogrusu :52: Elifcigim yapmisti ilk günde belini incitmisti malesef.. Balerin gibi bacagini yukari kaldiriyorsun filan.. Bence yapabildigin kadar ,gücünün yettigi sayi kadar yapmaya calis.. kesinlikle incelme sagliyor . Ben 1 haftada bile bariz fark hissettim kendimde özellikle bel bölgemde..

Merhaba nev81 öncelikle takimindan ayrilma karari vermis olman kolay olmamistir eminim.. Yasadiklarinin seni cok üzmüs oldugu belli.. umarim tekrar yasamaz ve iyi takimda yer alirsin canimm..

Okuduklarimdan sonra sahsi fikrimi söylemek istiyorum.. Takimda yasadigin sıkıntıya ragmen kk dan ayrilmak yerine kendine baska cözüm aramaya calisman, diyetine olan azmin cok hosuma gitti canim.. 3 ayda vermis oldugun 12 kilo da bunun cok güzel bir örnegi zaten.. 8. takim da anlattigin 14. takim gibi sicakkanli ,seker gibi insanlarin oldugu bir yerdir.. Bakma hafta sonu oldugu icin bir sessizlik var tabi ama normalde böyle degiliz biz :16:

Sorumlulugunu iyi yapan disiplinli bir kaptanimiz var :16: resmen kendisi geldi ve takima yeniden bir güc verdi :66::66: Zaten takim kaptani güzel kilo vermis deneyimli birisinden olusuyorsa oldukca faydali oluyor takima..

Takim kaptanimiz neyneyse en güzel karari,cevabi zaten verecektir sana ama... senin aramizda olman beni memnun eder..aramiza hosgeldin demeyi cok isterim canim :34:

Tüm annelerin anneler gününü gec olsa da kutluyorumm bende :71::71: papatyam gülüm bugünkü menünü cok begenmedim :61: 2 patates, 4 dilim ekmek ,et dürüm filan derken karbonhidrat miktari olarak fazla görünüyor.. Malesef bu menüyle yürüyüse ragmen kilo verebilecegini sanmiyorum :59: ama kilo almazsinda kesin :61: Bunlari söylemis olmam azmini kesmek icin degil kamcilamak icin canimm.. tabi yavas yavas kilo verecegim acelem yok benim diyorsan da hic birsey dememisim farzet :69:

Anneler günün kutlu olsun seninde canimm benimm :54: Böyle düsünme hayatim yaa.. Kilo veremiyorum diye sinirlenip yedikce yine kendi kendimize ediyoruz kötülügü... Bu kilolardan kurtulma zamanimiz uzadikca uzuyor sonra..:59: Diyetisyeninle görüsmeye git tabi tekrar ama bence son 2 haftadir yediklerinin listesini ( hergün buraya yaziyorsun zaten) gösterirsen eger nerde hata yaptigini diyetisyen sana söyleyecektir.. Kilo vermeye tekrar baslarsin o zaman eminim :34:

yok canım ya tabiki eleştirin diye yazıyorum menümü gitsinde şu kilocuklarımız nasıl giderse gitsin valla :66:
annemlerle dışarda küçük bir kutlama yaptım o yüzden dürüm yedim ama daha dikkat edicem çünkü 59 u inan bana çok görmek istiyorummmm :52:

Gelelim xetrax'in hesap menüsünee:69:

Sabah :
70g. Müsli
200ml süt

Ara : 250g. yogurt

Ara : 1 tane Wasa (fullcorn)

Ara : 1 bardak karisik bitki cayi

Ara : Cevizli kek (Ceyrek dilim kadar diyeyim 1 lokmaydi :1:)

B]Ara :[/B] 2 bardak limonlu siyah cay

Ögle/Aksam ( 16:00):
150 gr. izgara kuzu cigeri
2 yemek kasigi sulu köfte
1 dilim siyah ekmek
Yarim tabak salata

Ara :
Dondurma (2 yuvarlak)

2 lt. su , spor malesef yine yok.. ama söyle diyebilirim tüm gün disarda kosturdum durdum evde oturmadigim icin menüm fena degil gibi geldi bana.. Dondurmayi kizlar keske yemeseydim ama:59:
arkadasin birinin bana dondurma sözü vardi onu bugün ödeyecegim diye tutturdu..olmaz diyet miyet dediysem de türkiyeye gidiyorum sözümü tutamam diye zorla nerdeyse yedirtti :59: vallahi yedim ama dondurma da beni yedi en kücük porsiyonu istememe ragmen :59::59:

sabah çok iyi ama akşam dondurma olmamış :53: ama bebeğim sende yeniden kendine geldin ve artık menülerini yazıyorsun bu bile çok önemli bir gelişme senin için umarım bu yoğun haftalarında da sağlıklı beslenirsin :16: çünkü bu hafta senden güzel bir sonuç bekliyorum :70:

günaydin kizlar dün giremedim misafirim vardi gril felan yaptik baya kalabalikti
aksamda artik pestilim cikmis sizip kalmisim :))
yeni gelenlerede hosgeldiniz diyorum insallah aradiginiz azmi bizim takimda bulacaksiniz

ohhh afiyet olsun şekerim :1:

slm:3::3::3:....................

selammm canım nasıl gidiyor dünkü menünü görelim bakalım :9:

slm kızlar kadın doğuma gittim sabah.doğumdan bu yana gidememiştim kontrole çok şükür hiç bişey ultrasonda çıkmadı:nazar::nazar: öğleden sonra da kan sonuçlarım çıkacak

maşallah canım ya ne güzel sonuçların temiz çıkmış :16: kansızlık falan var mı sende?

sen iste hergün karsilayayim ben seni böyle hayatim :66::66::66::66::64:

spor konusunda evet haklisin canim cok gerekli birsey de.. biraz keyif biraz da zaman isi..:61: simdi yarin yine yogun tempolu hayatim basliyor tatil dönemim bitti.. spor yapmama zaman kalmiyor yogunluktan ,kosturmacadan :61: innsallah gücümün yettigi kadar buraya gelip sorumluluklarimi ve diyetimi aksatmayacagimm:34:

Sali günü filan deyip kacma cadii yarin sen bana sali sallanir dersin sonra :1::1: yarin güzelcee basla diyetine.. miss gibi salata ,sebze yiyip gelmeye calis buraya :1: aksam menünü yaz güzelce. Biz senin elinden tutariz taaa kiii hedef kilona ulasana kadar...:66::66:

Sen kendini tanitirmisin canim.. kac kilosun ve hedef kilon ??
:86: tmm pazartesi basladım bakalım ama bugun tartılmayı unutmusum en son 107 idim :53:
ilk hedef kilom şuanda 100 kendimi korkutmiyim diye :)
60 a düşsem yeter :77:
canım bnm ya ne kadar motive ediyosun çok tsk ederm tmm simdi güzelce yedim yemegimi pazı gibi bişey var onu da yiycem zorla (pek sevmiyorum sebze)
kızlar bugünden itibaren uygulayacağım listem

sabah (07.00 - 09.00):
3 ekmek değişimi
1 et değişimi ( yumurta ve peynir bu gruba dahil)
1 yağ değişimi
1 süt grubu
yağsız salata serbest

ara (10.00 - 11.00):
2 meyve

öğle (12.30 - 13.30):
4 ekmek değişim
2 et değişimi
1/2 süt değişimi
2 yağ değişimi
1 meyve
salata yağsız serbest

ara (15.00 - 17.00) :
2 meyve

akşam (18.00 - 20.00) :
öğlen ile aynı

yatmadan önce
1 süt değişimi

toplamda 1800 kalori

geçen sene 1 ayda 5 kilo vermiştim tabii öğünlerde hepsini yiyemiyordum tekrar denicem umarım yine işe yarar
canım bnm diyetisyen mi verdi bu listeyi
kilona göre çok gibi geldi ama ama tabi doktor daha iyi bilir
diyetisyen bana bile 1600-1800 cal vermişti o yuzden (ben 107 kiloyum)
günaydin kizlar dün giremedim misafirim vardi gril felan yaptik baya kalabalikti
aksamda artik pestilim cikmis sizip kalmisim :))
yeni gelenlerede hosgeldiniz diyorum insallah aradiginiz azmi bizim takimda bulacaksiniz
hoşbuldukkkk :16:
slm:3::3::3:....................
selammmm :) :16:
slm kızlar kadın doğuma gittim sabah.doğumdan bu yana gidememiştim kontrole çok şükür hiç bişey ultrasonda çıkmadı:nazar::nazar: öğleden sonra da kan sonuçlarım çıkacak
maşaAllah inşaAllah kan tahlilleri de güzel çıkar :16:

Son düzenleme:

yok canım ya tabiki eleştirin diye yazıyorum menümü gitsinde şu kilocuklarımız nasıl giderse gitsin valla :66:
annemlerle dışarda küçük bir kutlama yaptım o yüzden dürüm yedim ama daha dikkat edicem çünkü 59 u inan bana çok görmek istiyorummmm :52:

sabah çok iyi ama akşam dondurma olmamış :53: ama bebeğim sende yeniden kendine geldin ve artık menülerini yazıyorsun bu bile çok önemli bir gelişme senin için umarım bu yoğun haftalarında da sağlıklı beslenirsin :16: çünkü bu hafta senden güzel bir sonuç bekliyorum :70:
iyi o zaman eşim bana sabah yemiyim öglen pilavı çok yiyim der de acaba öyle mi dedim :1:

canım bnm diyetisyen mi verdi bu listeyi
kilona göre çok gibi geldi ama ama tabi doktor daha iyi bilir
diyetisyen bana bile 1600-1800 cal vermişti o yuzden (ben 107 kiloyum)

evet canım diyetisyen verdi boyum 170 o zaman kilom 87 idi masabaşı çalışıyorum
aslında 1800 banada çok geliyor mantık olarak ama nasıl verdim bilemiyorum hoş öğündeki herşeyi birden çoğu zaman yiyemiyorum ama kalori sayımı ile denedim nedense çok yavaş gitti mart başından beri 4 kg verebildim o yüzden tekrar bunu denemeye karar verdim

evet canım diyetisyen verdi boyum 170 o zaman kilom 87 idi masabaşı çalışıyorum
aslında 1800 banada çok geliyor mantık olarak ama nasıl verdim bilemiyorum hoş öğündeki herşeyi birden çoğu zaman yiyemiyorum ama kalori sayımı ile denedim nedense çok yavaş gitti mart başından beri 4 kg verebildim o yüzden tekrar bunu denemeye karar verdim
bnm boyum 1 62 bi de :) dene bakalım bi bazen vücut az yiyince kıtlık var zannediyo sanki vermicez :1:
o zaman yagları tutuyormus öyle bişey olmus olabilir senınkı en iyisi diyetsiyen listelerine uymak :16:
eğer gene az kilo verirsen baska diyetisyene daha gidersin ya da 1500 cal falan düşürürsün
spor yapmak da şart :16:
eğer akşamda çok yemiyorsa bence öğlen yemesi daha iyi :1: az ve sık yemeye çalışıyorum umarım başarılı olurum :90:
ona kalsa her an yiycek :1: ama dur dedık 2 yıl oldu evlenelı 20 kiloya yakın aldı :4:
en güzeli az ve sık yemek lazım :16:
zati bisürü dergi falan da okuyoreum bu konuyla ilgili bilgi var icraat yok :1:

Haklisin canim dondurma iyi olmadi ama yapcak birsey yok olan oldu malesef:1: neyseki cumaya kadar 4 günüm var :62: simdi hemen corbami ,salatami yapip yola koyulmam gerekiyor malesef.. artik böyleee dikkatli ve düzenli beslenecegim yogunluguma ragmen :16:.. hepinizi öpüyorum . aksam menümü yazmak icin gelecegim kizlar:34:

sağolun kızlar.papatyacım kansızlık olabilirim cnm uzun süredir tahlilde yapmırmamıştım

inşallah yoktur annemde bana hep pekmez ye der ama inan hiiiç sevmiyorum :66:

bnm boyum 1 62 bi de :) dene bakalım bi bazen vücut az yiyince kıtlık var zannediyo sanki vermicez :1:
o zaman yagları tutuyormus öyle bişey olmus olabilir senınkı en iyisi diyetsiyen listelerine uymak :16:
eğer gene az kilo verirsen baska diyetisyene daha gidersin ya da 1500 cal falan düşürürsün
spor yapmak da şart :16:

ona kalsa her an yiycek :1: ama dur dedık 2 yıl oldu evlenelı 20 kiloya yakın aldı :4:
en güzeli az ve sık yemek lazım :16:
zati bisürü dergi falan da okuyoreum bu konuyla ilgili bilgi var icraat yok :1:

benimde 5 ay sonra 2 sene olcak ve bnde 10 kilo almıştım şimdilik bi 5 kilom kaldı onuda Allah'ın izniyle vericem :64: eşimde aldı başını gitti ama halinden memnunmuş yapcak bişey yok :1:

Back