canımcım kahvaltı menün süperrr akşama kadar böyle güzel gider umarım
Amin canim.. insallah güzel gecer.. kalkip söyle miss gibi yesil cay icesim geldi simdii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım kahvaltı menün süperrr akşama kadar böyle güzel gider umarım
cok güzel bir menü canim benim tebrik ederim.. afiyet olsun hepsi .. nutella yerine de meyve görmeyi isterim dogrusu yarin nutellasiz gel tamam mi :79:
SELAM HATUNLAR ohh topik canlanmaya baslamis umarim dahada artar bu durum
bana gelecek olursak ben yine rahatsiz mutsuz cocuklari hasta vs. daha anlatip sykmak istemem caninizi evde is yapasim yok spor yapasim hic yok beslenmeme dikkat ediyorum ama spor olmayinca onunda etkisi olmuyor iste
gecmisi pek okuyamadim ama sanirim herkesler iyi cok sükür artik bende syk syk burda olacam ve menülerimi paylasacam :)))
kimse yok diye canim istemiyordu acikcasi yazmak
çok teşekkür ederim kızlar hepinize
etracım inş. sende çooook çoooook mutlu olur cnm
bende motive olmaya başladım özellikle bugün
SELAM HATUNLAR ohh topik canlanmaya baslamis umarim dahada artar bu durum
bana gelecek olursak ben yine rahatsiz mutsuz cocuklari hasta vs. daha anlatip sykmak istemem caninizi evde is yapasim yok spor yapasim hic yok beslenmeme dikkat ediyorum ama spor olmayinca onunda etkisi olmuyor iste
gecmisi pek okuyamadim ama sanirim herkesler iyi cok sükür artik bende syk syk burda olacam ve menülerimi paylasacam :)))
kimse yok diye canim istemiyordu acikcasi yazmak
tahmin etmiştim zaten herkes öyle düşünüyor geliyor bakıyor sayfaya kimse bişey paylaşmamış amann diyorsun kapatıyorsun bende bu sıkıcı durumu düzeltmek için burdayım
canım geçmiş olsun ailecek hastasınız galiba bahar nezlesi falan mı? dikkat edin bol bol taze meyve sebze tüketin inşallah bir an önce iyileşirsiniz
sporsuz diyet, can sıkmaktan başka bişeye yaramıyormuş bunu farkettim o yüzden kısa sürede sonuç almak için diyet+spor şart.. yoksa bütün motivasyon bi günde yerle bir oluyor
canımcım geçmiş olsun havalarda çok dengesiz bu aralar
biraz mı?şekercim afiyet olsun ama bunlar biraz fazla değil mi
yürüyerek gittim tabi canım az önce yarım kase çorba içtim akşama sadece form çayı içicem inşallah bidaha olmaznaptin sen cadii yaaa sabah sabah iyiki ögleden sonra corba iceceksin yanii . Insallah doktor disini cekerse tabi saka bir yana gecmis olsun canim.. yediklerinin cezasi olarak da doktora yürüyerek gideceksin
aynen öyle oldu bi kere napalım oooh takımda toparlandı ya daha da böyle kaçamak olmaznuvanda bebişim naptın senn o yediklerin sana 2 gün gider neyse şimdi üzülmenin bir anlamı yok nasıl telafi edersin ona bakalım
papatyacım tebrik ederim ben olsam dayamazdım browniye
bende senin gibiyim cnm abur cubursuz yapamıyorum ama alışıyorum yavaş yavaşsorma canım ya benim gibi abur cubur düşkünü bile yemediyse siz daha rahat kilo verirsiniz ben yemek yemesem de olur ama abur cubursuz olmaz-dı :90: irademi güçlendirmeye çalışıyorum sanırım önce bunu başarmalıyız kilo vermek için
ohh allaha şükür minik sağlıklı çıkmış. allah bağışlasın. yeni telefonun da hayırlı olsn(
allah kolaylık versin.. bizde ev bakıyoruz.. ne stresli işmiş yahu..
hepinizi çok seviyorum ama kaptanıma da hak veriyorum takımda paylaşım yok denecek kadar az bu şekilde grup bi yerlere gelemez.. DAHA ÇOK PAYLAŞIM PLEASE
yaz gelmeden mezun olalım artıkkkkk