- 20 Ekim 2009
- 4.434
- 4.963
- 723
selmalar herkese.. 63.4 kalktım bu sabah memnunum haftaya 62 li rakamları tekrar görücem inşallah kızlar. bugün 2 ye doğru kalktm. sevgilimle bi cafeye gittik orda yarım ayvalık tostuyla ayran yedim içtim. şimdilik başka bişy yemedm canım istemiyor. akşamda ıspanak yerim bu günlük atlattım sayılır(![Smile (: (:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
bide kızlar maurers die bi ilaç duyan varmı aranızda..tamam ilaç kimse önermez ama bir arkadaşım var 15 kilo falan fazlası var eczacı önermiş. bana bunu 1 ay önce söylemişti sonucu görmeden yazmıym dedm kız 9 kilo verdi. haftada yaklaşık 2kilo 250 gram vermiş yani. hiç bişy yemek istemiyomşn zorla yiyomuşun falan.. alsamm mı karar veremedm.
oo kesn yanlıştır o tartı. eğer geçen haftalardan itibaren yaklaşık 7 kilo almş olsaydın hiç birşeyinin içine giremezdn bence. 7 kilo direk belli eder kendini zaten.. eminm yanlıştır takma kafanı en kısa zamnda yeni tartı ve gerçek sonuçları bekliyoruz![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![Smile (: (:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
bide kızlar maurers die bi ilaç duyan varmı aranızda..tamam ilaç kimse önermez ama bir arkadaşım var 15 kilo falan fazlası var eczacı önermiş. bana bunu 1 ay önce söylemişti sonucu görmeden yazmıym dedm kız 9 kilo verdi. haftada yaklaşık 2kilo 250 gram vermiş yani. hiç bişy yemek istemiyomşn zorla yiyomuşun falan.. alsamm mı karar veremedm.
Seninde garbera gibi toparlanma karari almana cok sevindim elifcigim.. Sen azimli kizsin yaparsin bu isi eminim![]()
Callenetics e devam etsem bu halde olur muyum canim benimen azindan arti kiloya gecirmezdi beni.. yogun oldugum dönem yapmayi biraktim. Malesef simdi de callan. filan istemiyor canim
Pilates yapacagim.. bugün 1 saat yaptim. Pilates topu ,bandi almistim bir ara biraz kullanayim dedim
Demek sende 64 ü gördün tatlim öyle mi
sen benim gördügüm sayiyi görsen ne dersin peki 70
Bugün bende bu sayiyi gördüm ama sanirim benim tarti kafayi yedi
daha sabah 65li sayi gösterdi aksamina 70 li sayi
sanirim 1 gün icinde 5 kilo alinmaz dimi
en kisa zamanda yeni bir tarti alip gercek kilomu ögrenmeliyim
![]()
oo kesn yanlıştır o tartı. eğer geçen haftalardan itibaren yaklaşık 7 kilo almş olsaydın hiç birşeyinin içine giremezdn bence. 7 kilo direk belli eder kendini zaten.. eminm yanlıştır takma kafanı en kısa zamnda yeni tartı ve gerçek sonuçları bekliyoruz
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)