teşekkür ederim canım inşallah sizler de hedeflerinize ulaşırsınız:81:masallah canim yaaa.. azmini takdir ederim tebrik ederim mezun olmana cok az kalmis.. ne güzel.. darisi bana ve tüm takim arkadaslarima
hayırdır,niye iptal ettiniz?günaydın hanımlar
bugün eşim evde merkeze gidecektik alışveriş yapıp gezecektik ama çıkamıyoruz malesef iptal oldu
inş. pztes gideriz
biz de bugün safranboluya gittik.. hava çok güzeldi.
hoşbuldum canım.:87:günaydın kızlar ..günlerdir uğramıyodum buraya kusuruma bakmayın ne olur ee tabi haliyle diyetide boşlamış durumdayım :18: yaza çok az kaldı ama ben hala yerimde sayıyorum
yeni takım kaptanımız hayırlı olsun , aramıza hoşgeldin neyneyse ...bende kendimi tanıtayım cnm..29 yaşındayım , evliyim ve 2 kız annesiyim..
bildirim gününe gelince bencede cuma olsun ..
umarım yeniden kavuşurum azmime....:26:
tanıştığıma sevindim. takımdan kopmayın, azminizi de kaybetmezsiniz. takımda çok az menü paylaşımı görüyorum. kaçamak da yapsanız menülerinizi yazmalısınız. kaçamak açısından menü yazmanın yaptırımı güçlüdür.
sakın kaybetme azmini:96:selam kizlAR buralar yine hadin kizlar toparlanalim artik (((
yoksa ben azmimi iyiden iyiye kaybetmek üzereyim (
hadi bakalım hep beraber toparlıyoruz
regl olduğun için orda sanırım çikolatalı pasta. kalori miktarı olarak sorunlu değil ama yine de sırıtıyor.hayırlı akşamlar arkadaşlar
dün regl oldum ve dünkü menüm:
[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Beyaz Peynirli Sandviç 1 adet 242
[4] Çilek 200 gr 74
[5] havuç 1 adet 26
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Mayonez 0.50 YEMEK KAŞIĞI 51
[8] Çikolatalı Pasta 100 GRAM 300
Toplam : 806 kal.
bugün daha güzel bir menü olmuş:81:ve bugünkü menüm :90:
[1] Menemen 1 PORSİYON 179