Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmalar herkese.. 63.4 kalktım bu sabah memnunum haftaya 62 li rakamları tekrar görücem inşallah kızlar. bugün 2 ye doğru kalktm. sevgilimle bi cafeye gittik orda yarım ayvalık tostuyla ayran yedim içtim. şimdilik başka bişy yemedm canım istemiyor. akşamda ıspanak yerim bu günlük atlattım sayılır(

bide kızlar maurers die bi ilaç duyan varmı aranızda..tamam ilaç kimse önermez ama bir arkadaşım var 15 kilo falan fazlası var eczacı önermiş. bana bunu 1 ay önce söylemişti sonucu görmeden yazmıym dedm kız 9 kilo verdi. haftada yaklaşık 2kilo 250 gram vermiş yani. hiç bişy yemek istemiyomşn zorla yiyomuşun falan.. alsamm mı karar veremedm.

oo kesn yanlıştır o tartı. eğer geçen haftalardan itibaren yaklaşık 7 kilo almş olsaydın hiç birşeyinin içine giremezdn bence. 7 kilo direk belli eder kendini zaten.. eminm yanlıştır takma kafanı en kısa zamnda yeni tartı ve gerçek sonuçları bekliyoruz

elifcim ilaçsa boşver zararlı oluyor mutlaka dr danışman lazım Allah korusun ters etki yapabilr ilaç sonuçta
bugün sabah dr gitiik kızımı kontrole götürdüm tahlil yaptırdım daha önce yapılmamıştı.hepsi çok güzel çıktı şükürler olsun.boyu da uzamış yine 91 cm olmuş yaşına göre uzun dr uzun boylu bir kız olacak dedi gelişimi çok iyiymişsonra doğru merkeze gittik gezdik yemek yedik telefon aldı koçişim bana
kızıma da hikaye kitapları falan aldım yeni geldik sayılır çok güzeldi

ohh allaha şükür minik sağlıklı çıkmış. allah bağışlasın. yeni telefonun da hayırlı olsn(

allah kolaylık versin.. bizde ev bakıyoruz.. ne stresli işmiş yahu..

6. takımın durumuna ben de çok üzüldüm. Bu zayıflama yarışmalarında en eskilerden biri sanıyorum. Açıkçası buradaki paylaşım da pek yeterli değil. Bakıyorum düzenli menü paylaşımı yapan kişi sayısı çok az. Düzenli gelenler az. Bence biraz hareketlendirmeliyiz burayı. Karşılıklı paylaşım ortamı oluşturmalıyız.
Kahvaltıyı atlamak hiç iyi bir düşünce değil bence. Azıcık peynirle dahi olsa kahvaltınızı yapın, lütfen. Ondan hariç, menün güzel. Protein ağırlıklı besleniyorsun sanırım.

Çok güzel canım. Motivasyonun hiç düşmesin inşallah.

günaydın kızlarrr gününüz ve haftanız güzel geçsin hafta sonu çok yoğun bir tempom vardı uğrayamadım hiç
İnşallah hepimizin haftası güzel geçer canım.

günaydin citir hatunlar güzel bir gün ve hafta gecirmeniz dilegiyle
Sana da aynı dilekler gelsin canım.

kendi adima iyiyim canim o kiriklik bu ara herkeste var benimde hic bisey yapasim yok
hava su an okadar güzel ama benim disari cikasim bile yok
zannediyorum geciken bahar hepimizi etkiliyor ama biz buna izin vermeyelim.

Tabloyu göremedim ama güzel paylaşım, teşekkürler.

maurers duymadım ama bu kadasr kısa sürede çok kilo verdiren ilaç veya yöntem hepsine karşıyım. Kısa sürede verilen kısa sürede alınır. Kilo vermeyi bence kafamızda bitirmeliyiz önce. Bir yaşam biçimi olarak düşünmeliyiz. Ben 2 ay abur cubur yemesem, kilo versem ve diyeti bıraktığım gün hurra abur cubura salsırsam yine kilo alırım. Her şeyi kararında yapalım derim özetle.

maşallah kızına canım
yeni telefonun da hayırlı olsun, güle güle kullan.

inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım.:97:

[1] Ekmek 6 DİLİM 390 390
[2] Domates 1 ADET 14 14
[3] Salatalık 1 ADET 11
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] yesil cay 1 adet 0
[6] Çilek 200 gr 74
[7] Muz 1 ADET 100
[8] Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163
[9] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168
[10] danone tam yağlı yoğurt 100 gram 74
[11] CEVİZ 3 adet 81
[12] Nutella 20 GRAM 108

Toplam : 1258 kal.

Aysecigim ne güzel tatli huzurlu bir ailen var yaa.... hersey gönlünce oluyor.. Sana baktikca Allah mutlulugunu bir ömür eksiltmesin deyip kendim icin de dua ediyorum Allah evladini sana bagislasin hayatim.... Benimde en büyük hayalim evlendigim zaman esimle kitap alisverislerine gitmek ve güzel bir kitap odasi olusturmak... Hangi kitaplari aldiniz canim merak ettim ve ayrica cep telefonun hayirli olsun numarani yaz da bir gün arayayim seni :78:

Elifcigim canimm benim..lütfen su sok diyetleri ve ilaclari bir köseye koysan da corba icsen salata yesen hayatim yaa.. en güzel kilo verdigin dönem böyle yaptigin dönem degil miydi ?? maple sirup ile yaptigin diyet seni ne cok yormustu.. saglikli beslenerek kilo vermeyi ögretelim kendimize diyorum ve bol bol yürüyüs ,sporla destekleyerek... He bu arada malesef bugün tartildim arkadasimin evindeki tartida.. arti 2 kilo fazla görünüyorum.. su an icin tarti görmek filan istemiyorum . 1 hafta gecsin sonra bu konuyu gündemime alacagim

Canim benim Allah tüm islerini kolaylastirsin.. yardim etsin.. Kalbini ferah tut tatlim hersey yoluna girer ..böyle düsün böyle olur insallah

Sevgili kaptanim..normalde kahvaltimi yapmaya calisiyorum ama dün nedense canim istemedi . Daha dogrusu yataktan cikamadim bir türlü halsizlikten. Cok sükür bugün kendimi iyi hissediyorum.. umarim hep böyle güclü kuvvetli olurum Protein agirlikli beslenmek icin cabalamiyorum canim ne isterse yiyorum ama az yemeye calisiyorum sadece ne kadar becerebiliyorsam artik :44: ( bu hafta basladim gecen haftalarda sagliksiz besleniyordum bu arada )

Bugünkü menüm :

Sabah :

1 yumurta sahanda
2 dilim beyaz ekmek
3 tane zeytin
1 kupa sekersiz limonlu cay

Ara : 2 minik kurabiye , 1 kupa sekersiz limonlu cay

Ara : 1 bardak limonlu form cayi

Ara : 5-6 tane cherry domates

Ara : 1 tane salatalik

Aksam :

1 dilim siyah ekmek

Bolca salata sanirim 2 tabak ediyor..büyük bir tabak dolusu oldu cünkü

Salata tam bir vitamin deposuydu ( marul , roka ,havuc ,mor lahana ,turp ,domates,salatalik,roka,maydanoz ,dere otu,yesil biber, aci kirmizi biber ve limon tabiki ve biraz da zeytinyagi kullandim )

Ara : 1 bardak sekersiz sade kahve

Ara : 1 bardak zayiflama cayi

Toplamda 3 litre su ictim gün boyu tabiki cay ve kahveleri saymiyorum.. ve 1 saat pilates 15 dk ip atlama

Son düzenleme:

cok güzel bir menü canim benim tebrik ederim.. afiyet olsun hepsi .. nutella yerine de meyve görmeyi isterim dogrusu yarin nutellasiz gel tamam mi :79:

Son düzenleme:
hepinizi çok seviyorum ama kaptanıma da hak veriyorum takımda paylaşım yok denecek kadar az bu şekilde grup bi yerlere gelemez.. DAHA ÇOK PAYLAŞIM PLEASE
yaz gelmeden mezun olalım artıkkkkk

Elimden geldigi kadar yapmaya calisiyorum canim.. hafta sonu sinavlarim olmasina ragmen gelmeye calisiyorum.. herkes tasin altina elini koysun takim icin please

evet kaptanm bende öyle karar aldm ona verceğim paraya giderm spora yazılırım daha hayırlı olur..

evet etra bende onda karar kıldım... bakalım ne zaman, artk yeter çok zayıfladm yahu dicem:44: o günü sabırsızlıkla bekliyorm...

günaydın kızlarrr gününüz güzel geçsin

dünkü menüm

[1] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78 78
[2] yumurta 1 adet 80 80
[3] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[4] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35 10.35
[5] Altınbaşak kepekli bisküvi 1 adet 18 18
[6] Fırın Makarna 0.5 PORSİYON 185 185
[7] Tavuk Sote 0.5 PORSİYON 115 115
[8] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102 102
[9] Kellogg's Special K-Bar Çikolatalı 1 adet 88 88
[10] Çilek 50 gr 18.5 18.5
[11] Patlıcan Musakka 0.5 PORSİYON 100.5 100.5
[12] Domates Soslu Makarna 0.5 porsiyon 166 166
[13] Kabak Yemeği 0.25 TABAK 60 60
Toplam : 1072.75 kal.

öğlen ve akşam 2 öğün makarna hata biliyorum ama domates soslu makarnaya dayanamadım

Kalori olarak az görünüyor.. dedigin gibi makarna olmasa olurdu ama ekmek yememissin hayatim vücudun karbonhidrata da ihtiyaci var degil mi Bence cok güzel bir menün varmis dün..hepsi afiyet bal seker olsun canim benim

Günaydin kizlar... Hem kahvaltimi yapayim hem de yediklerimi yazayim

Kahvalti öncesi 1 su bardagi sicak su ictim

Sabah :
1 haslanmis yumurta
8 cherry domates
1 yesil biber
6 minik siyah zeytin
1 kücük salatalik
1 kibrit kutusu büyüklügünde chili biberli peynir
2 dilim siyah ekmek

yaninda..elbette sekersiz 1 bardak rezene cayi

Güne güzel basladigimi düsünüyorum insallah böyle devam eder

Herkese harika gececek bir gün diliyorum

herkeze günaydın gününüz güzel geçsin güzel bayanlarbu gün biraz abarttım bu saatten sonra dha çok dikkat edcem akşam bir arkadaştaydık pasta börek salata ne bulduysam yedim valla sabah 2 çokopens 1 pizza dilimi 10 15 tane yaprak dolma 1küçücük pasta saat 1 de dişçide randevum var büyük ihtimalle o saatten sonra akşama ancak çorba içebilecem dengeler heralde55 3 kaldı 57.5 im ama ben kendimi 58 kabul ediyorum 55 az kaldıııııııııııııııı

Kalori olarak az görünüyor.. dedigin gibi makarna olmasa olurdu ama ekmek yememissin hayatim vücudun karbonhidrata da ihtiyaci var degil mi Bence cok güzel bir menün varmis dün..hepsi afiyet bal seker olsun canim benim

canım çok teşekkür ederim kaloriye gelince yemeden önce hesaplamıyorum az yemeğe dikkat ediyorum sadece, kalorileri akşam hesaplıyorum ne çıkarsa bahtıma ama az olduğu zaman o saatlerde birşey yemek istemiyorum

canımcım kahvaltı menün süperrr akşama kadar böyle güzel gider umarım

şekercim afiyet olsun ama bunlar biraz fazla değil mi

naptin sen cadii yaaa sabah sabah iyiki ögleden sonra corba iceceksin yanii . Insallah doktor disini cekerse tabi saka bir yana gecmis olsun canim.. yediklerinin cezasi olarak da doktora yürüyerek gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…