- 20 Ekim 2009
- 4.434
- 4.964
- 723
Seninde garbera gibi toparlanma karari almana cok sevindim elifcigim.. Sen azimli kizsin yaparsin bu isi eminim
Callenetics e devam etsem bu halde olur muyum canim benimen azindan arti kiloya gecirmezdi beni.. yogun oldugum dönem yapmayi biraktim. Malesef simdi de callan. filan istemiyor canim Pilates yapacagim.. bugün 1 saat yaptim. Pilates topu ,bandi almistim bir ara biraz kullanayim dedim Demek sende 64 ü gördün tatlim öyle mi sen benim gördügüm sayiyi görsen ne dersin peki 70 Bugün bende bu sayiyi gördüm ama sanirim benim tarti kafayi yedi daha sabah 65li sayi gösterdi aksamina 70 li sayi sanirim 1 gün icinde 5 kilo alinmaz dimi en kisa zamanda yeni bir tarti alip gercek kilomu ögrenmeliyim
ohh allaha şükür minik sağlıklı çıkmış. allah bağışlasın. yeni telefonun da hayırlı olsn(elifcim ilaçsa boşver zararlı oluyor mutlaka dr danışman lazım Allah korusun ters etki yapabilr ilaç sonuçta
bugün sabah dr gitiik kızımı kontrole götürdüm tahlil yaptırdım daha önce yapılmamıştı.hepsi çok güzel çıktı şükürler olsun.boyu da uzamış yine 91 cm olmuş yaşına göre uzun dr uzun boylu bir kız olacak dedi gelişimi çok iyiymişsonra doğru merkeze gittik gezdik yemek yedik telefon aldı koçişim bana
kızıma da hikaye kitapları falan aldım yeni geldik sayılır çok güzeldi
slm
birkaç gündür sallantıda bir olayımız vardı ve şimdi ev bakmaya çıkıyoruz kızlar hakkımızda hayırlısını umarım allah yardım etsin şu karışık işlerimize canım sıkkın biraz bişeyler yedim bugün
6. takımın durumuna ben de çok üzüldüm. Bu zayıflama yarışmalarında en eskilerden biri sanıyorum. Açıkçası buradaki paylaşım da pek yeterli değil. Bakıyorum düzenli menü paylaşımı yapan kişi sayısı çok az. Düzenli gelenler az. Bence biraz hareketlendirmeliyiz burayı. Karşılıklı paylaşım ortamı oluşturmalıyız.6. takimin kapatilacagini okudum,cok üzüldüm.. Önce diyetimize sonra takimimiza sahip cikmadikca bizimde sonumuz öyle olacak diye korktum.. Üstümüzde bir agirlik var hepimiz hayat telasinin icinde hayallerimizi ,hedeflerimizi unutuyoruz... Önce azrasilamin gidisi sonra uruzun takimda olmamasi hepten gücümüzü tüketti azmimizi azaltti sanki... Umutlansak diyorum.. icimize yeniden bir kez daha umudu doldursak ? Baharin tazeligini hissetsek.. yerlerimizden kalkip kendimizi disarlara atsak ? bir kac numara daha kücük bedende kiyafetlerimizin olacagini düsünsek... mümkün müdür ?
Kendi adima konusuyorum..yaklasik 2 ay boyunca cok yogun bir tempoda yasadim ,diyetimi savsakladim. Sonuc ne oldu artilara gectim geri aldigim bir kac kiloyla duruyorum kac haftadir..Tickrerimdeki 63.5 e geri dönüp kaldigim yerden devam etmek istiyorum.. Umarim en kisa zamanda biraktigim yere geri dönebilirim...
Su ana kadar yediklerimi yazayim :
Sabah kahvalti yapmadim canim hic birsey yemek istemedi
Öglen : 1 tabak firinda pismis yagsiz kabak yemegi ile 3-5 kasik yagsiz yogurt yedim
Ara : 1 kutu activa yogurt
Ara : 1 kutu activa yogurt
Ara : 1 bardak form cayi
Çok güzel canım. Motivasyonun hiç düşmesin inşallah.bugün eşimle dışarı çıkalım dedik offf bahar çarptı galiba inanılmaz yorgunluk var üzerimde zor yürüdüm valla sizlerde de var mı böyle bişey :26:bu arada diyet motivem tavan yaptı buna çok seviniyorum dünkünün aynısı sıkı bir kahvaltı yaptım akşam da bol meyveli meyve salatası yicem
İnşallah hepimizin haftası güzel geçer canım.günaydın kızlarrr gününüz ve haftanız güzel geçsin hafta sonu çok yoğun bir tempom vardı uğrayamadım hiç
Sana da aynı dilekler gelsin canım.günaydin citir hatunlar güzel bir gün ve hafta gecirmeniz dilegiyle
zannediyorum geciken bahar hepimizi etkiliyor ama biz buna izin vermeyelim.kendi adima iyiyim canim o kiriklik bu ara herkeste var benimde hic bisey yapasim yok
hava su an okadar güzel ama benim disari cikasim bile yok
Tabloyu göremedim ama güzel paylaşım, teşekkürler.İdeal kilo nedir?
İdeal kilo sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeniz için boyunuz ile orantılı olan kilo değeridir. Yapılan bilimsel çalışmalar da sadece 1 kg kilo kaybının bile, insan ömrünü 3 ya da 4 ay kadar uzattığını göstermiştir. Aşağıda görülen Vücut Kitle İndeksi (VKİ) tablosunda kilogram cinsinden kilonuz ve metre cinsinden boyunuzun kesiştiği noktanın içinde bulunduğu alan kilonuzun ideal olup olmadını öğrenebilirsiniz. Eğer mevcut kilonuz ideal kilonuzun altında ya da üstünde ise bu kiloya ulaşabilmek için izlenecek yol, kısa sürede fazla miktarda kilo kaybetmek ya da almak değil, sağlıklı kilo kaybını/kazancını sağlamak ve bu kiloyu uzun dönemde korumaktır.
maurers duymadım ama bu kadasr kısa sürede çok kilo verdiren ilaç veya yöntem hepsine karşıyım. Kısa sürede verilen kısa sürede alınır. Kilo vermeyi bence kafamızda bitirmeliyiz önce. Bir yaşam biçimi olarak düşünmeliyiz. Ben 2 ay abur cubur yemesem, kilo versem ve diyeti bıraktığım gün hurra abur cubura salsırsam yine kilo alırım. Her şeyi kararında yapalım derim özetle.selmalar herkese.. 63.4 kalktım bu sabah memnunum haftaya 62 li rakamları tekrar görücem inşallah kızlar. bugün 2 ye doğru kalktm. sevgilimle bi cafeye gittik orda yarım ayvalık tostuyla ayran yedim içtim. şimdilik başka bişy yemedm canım istemiyor. akşamda ıspanak yerim bu günlük atlattım sayılır(
bide kızlar maurers die bi ilaç duyan varmı aranızda..tamam ilaç kimse önermez ama bir arkadaşım var 15 kilo falan fazlası var eczacı önermiş. bana bunu 1 ay önce söylemişti sonucu görmeden yazmıym dedm kız 9 kilo verdi. haftada yaklaşık 2kilo 250 gram vermiş yani. hiç bişy yemek istemiyomşn zorla yiyomuşun falan.. alsamm mı karar veremedm.
maşallah kızına canımbugün sabah dr gitiik kızımı kontrole götürdüm tahlil yaptırdım daha önce yapılmamıştı.hepsi çok güzel çıktı şükürler olsun.boyu da uzamış yine 91 cm olmuş yaşına göre uzun dr uzun boylu bir kız olacak dedi gelişimi çok iyiymişsonra doğru merkeze gittik gezdik yemek yedik telefon aldı koçişim bana
inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım.:97:slm
birkaç gündür sallantıda bir olayımız vardı ve şimdi ev bakmaya çıkıyoruz kızlar hakkımızda hayırlısını umarım allah yardım etsin şu karışık işlerimize canım sıkkın biraz bişeyler yedim bugün
elifcim ilaçsa boşver zararlı oluyor mutlaka dr danışman lazım Allah korusun ters etki yapabilr ilaç sonuçta
bugün sabah dr gitiik kızımı kontrole götürdüm tahlil yaptırdım daha önce yapılmamıştı.hepsi çok güzel çıktı şükürler olsun.boyu da uzamış yine 91 cm olmuş yaşına göre uzun dr uzun boylu bir kız olacak dedi gelişimi çok iyiymişsonra doğru merkeze gittik gezdik yemek yedik telefon aldı koçişim bana
selmalar herkese.. 63.4 kalktım bu sabah memnunum haftaya 62 li rakamları tekrar görücem inşallah kızlar. bugün 2 ye doğru kalktm. sevgilimle bi cafeye gittik orda yarım ayvalık tostuyla ayran yedim içtim. şimdilik başka bişy yemedm canım istemiyor. akşamda ıspanak yerim bu günlük atlattım sayılır(
bide kızlar maurers die bi ilaç duyan varmı aranızda..tamam ilaç kimse önermez ama bir arkadaşım var 15 kilo falan fazlası var eczacı önermiş. bana bunu 1 ay önce söylemişti sonucu görmeden yazmıym dedm kız 9 kilo verdi. haftada yaklaşık 2kilo 250 gram vermiş yani. hiç bişy yemek istemiyomşn zorla yiyomuşun falan.. alsamm mı karar veremedm.
oo kesn yanlıştır o tartı. eğer geçen haftalardan itibaren yaklaşık 7 kilo almş olsaydın hiç birşeyinin içine giremezdn bence. 7 kilo direk belli eder kendini zaten.. eminm yanlıştır takma kafanı en kısa zamnda yeni tartı ve gerçek sonuçları bekliyoruz
slm
6. takımın durumuna ben de çok üzüldüm. Bu zayıflama yarışmalarında en eskilerden biri sanıyorum. Açıkçası buradaki paylaşım da pek yeterli değil. Bakıyorum düzenli menü paylaşımı yapan kişi sayısı çok az. Düzenli gelenler az. Bence biraz hareketlendirmeliyiz burayı. Karşılıklı paylaşım ortamı oluşturmalıyız.
Kahvaltıyı atlamak hiç iyi bir düşünce değil bence. Azıcık peynirle dahi olsa kahvaltınızı yapın, lütfen. Ondan hariç, menün güzel. Protein ağırlıklı besleniyorsun sanırım.
Çok güzel canım. Motivasyonun hiç düşmesin inşallah.
İnşallah hepimizin haftası güzel geçer canım.
Sana da aynı dilekler gelsin canım.
zannediyorum geciken bahar hepimizi etkiliyor ama biz buna izin vermeyelim.
Tabloyu göremedim ama güzel paylaşım, teşekkürler.
maurers duymadım ama bu kadasr kısa sürede çok kilo verdiren ilaç veya yöntem hepsine karşıyım. Kısa sürede verilen kısa sürede alınır. Kilo vermeyi bence kafamızda bitirmeliyiz önce. Bir yaşam biçimi olarak düşünmeliyiz. Ben 2 ay abur cubur yemesem, kilo versem ve diyeti bıraktığım gün hurra abur cubura salsırsam yine kilo alırım. Her şeyi kararında yapalım derim özetle.
maşallah kızına canım
yeni telefonun da hayırlı olsun, güle güle kullan.
inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım.:97:
[1] Ekmek 6 DİLİM 390 390
[2] Domates 1 ADET 14 14
[3] Salatalık 1 ADET 11
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] yesil cay 1 adet 0
[6] Çilek 200 gr 74
[7] Muz 1 ADET 100
[8] Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163
[9] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168
[10] danone tam yağlı yoğurt 100 gram 74
[11] CEVİZ 3 adet 81
[12] Nutella 20 GRAM 108
Toplam : 1258 kal.
hepinizi çok seviyorum ama kaptanıma da hak veriyorumtakımda paylaşım yok denecek kadar az bu şekilde grup bi yerlere gelemez.. DAHA ÇOK PAYLAŞIM PLEASE
yaz gelmeden mezun olalım artıkkkkk
evet kaptanm bende öyle karar aldm ona verceğim paraya giderm spora yazılırım daha hayırlı olur..maurers duymadım ama bu kadasr kısa sürede çok kilo verdiren ilaç veya yöntem hepsine karşıyım. Kısa sürede verilen kısa sürede alınır. Kilo vermeyi bence kafamızda bitirmeliyiz önce. Bir yaşam biçimi olarak düşünmeliyiz. Ben 2 ay abur cubur yemesem, kilo versem ve diyeti bıraktığım gün hurra abur cubura salsırsam yine kilo alırım. Her şeyi kararında yapalım derim özetle.
Aysecigim ne güzel tatli huzurlu bir ailen var yaa.... hersey gönlünce oluyor.. Sana baktikca Allah mutlulugunu bir ömür eksiltmesin deyip kendim icin de dua ediyorumAllah evladini sana bagislasin hayatim.... Benimde en büyük hayalim evlendigim zaman esimle kitap alisverislerine gitmek ve güzel bir kitap odasi olusturmak... Hangi kitaplari aldiniz canim merak ettim ve ayrica cep telefonun hayirli olsun numarani yaz da bir gün arayayim seni :78:
Elifcigim canimm benim..lütfen su sok diyetleri ve ilaclari bir köseye koysan da corba icsen salata yesen hayatim yaa.. en güzel kilo verdigin dönem böyle yaptigin dönem degil miydi ?? maple sirup ile yaptigin diyet seni ne cok yormustu.. saglikli beslenerek kilo vermeyi ögretelim kendimize diyorumve bol bol yürüyüs ,sporla destekleyerek... He bu arada malesef bugün tartildim arkadasimin evindeki tartida.. arti 2 kilo fazla görünüyorum.. su an icin tarti görmek filan istemiyorum . 1 hafta gecsin sonra bu konuyu gündemime alacagim
Canim benim Allah tüm islerini kolaylastirsin.. yardim etsin.. Kalbini ferah tut tatlim hersey yoluna girer ..böyle düsün böyle olur insallah
Sevgili kaptanim..normalde kahvaltimi yapmaya calisiyorum ama dün nedense canim istemedi . Daha dogrusu yataktan cikamadim bir türlü halsizlikten. Cok sükür bugün kendimi iyi hissediyorum.. umarim hep böyle güclü kuvvetli olurumProtein agirlikli beslenmek icin cabalamiyorum canim ne isterse yiyorum ama az yemeye calisiyorum sadece ne kadar becerebiliyorsam artik :44: ( bu hafta basladim gecen haftalarda sagliksiz besleniyordum bu arada )
günaydın kızlarrr gününüz güzel geçsin
dünkü menüm
[1] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78 78
[2] yumurta 1 adet 80 80
[3] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[4] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35 10.35
[5] Altınbaşak kepekli bisküvi 1 adet 18 18
[6] Fırın Makarna 0.5 PORSİYON 185 185
[7] Tavuk Sote 0.5 PORSİYON 115 115
[8] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102 102
[9] Kellogg's Special K-Bar Çikolatalı 1 adet 88 88
[10] Çilek 50 gr 18.5 18.5
[11] Patlıcan Musakka 0.5 PORSİYON 100.5 100.5
[12] Domates Soslu Makarna 0.5 porsiyon 166 166
[13] Kabak Yemeği 0.25 TABAK 60 60
Toplam : 1072.75 kal.
öğlen ve akşam 2 öğün makarna hata biliyorum ama domates soslu makarnaya dayanamadım
Kalori olarak az görünüyor.. dedigin gibi makarna olmasa olurdu ama ekmek yememissin hayatim vücudun karbonhidrata da ihtiyaci var degil miBence cok güzel bir menün varmis dün..hepsi afiyet bal seker olsun canim benim
Günaydin kizlar...Hem kahvaltimi yapayim hem de yediklerimi yazayim
Kahvalti öncesi 1 su bardagi sicak su ictim
Sabah :
1 haslanmis yumurta
8 cherry domates
1 yesil biber
6 minik siyah zeytin
1 kücük salatalik
1 kibrit kutusu büyüklügünde chili biberli peynir
2 dilim siyah ekmek
yaninda..elbette sekersiz 1 bardak rezene cayi
Güne güzel basladigimi düsünüyorum insallah böyle devam eder
Herkese harika gececek bir gün diliyorum
herkeze günaydın gününüz güzel geçsin güzel bayanlarbu gün biraz abarttım bu saatten sonra dha çok dikkat edcem akşam bir arkadaştaydık pasta börek salata ne bulduysam yedim valla sabah 2 çokopens 1 pizza dilimi 10 15 tane yaprak dolma 1küçücük pasta saat 1 de dişçide randevum var büyük ihtimalle o saatten sonra akşama ancak çorba içebilecem dengeler heralde 55 3 kaldı 57.5 im ama ben kendimi 58 kabul ediyorum 55 az kaldıııııııııııııııı
herkeze günaydın gününüz güzel geçsin güzel bayanlarbu gün biraz abarttım bu saatten sonra dha çok dikkat edcem akşam bir arkadaştaydık pasta börek salata ne bulduysam yedim valla sabah 2 çokopens 1 pizza dilimi 10 15 tane yaprak dolma 1küçücük pasta saat 1 de dişçide randevum var büyük ihtimalle o saatten sonra akşama ancak çorba içebilecem dengeler heralde 55 3 kaldı 57.5 im ama ben kendimi 58 kabul ediyorum 55 az kaldıııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?