• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

neyneyse cnm ben de 26 yaşındayım evliyim bir kızım var
çok güzel kg vermişin bu arada ne kadar sürede verdin
memnun oldum canım.
2010 eylül sonu başladım diyete, bu yıl da devam ediyorum:97: 60 olunca mezun olucam inşallah.

hoşgeldin rabia ben eda 29 yaşında evli şuan için çocuksuzum martın ilk haftasından beri topikteyim bildirim günü içinse cuma gününü öneriyorum
memnun oldum edacım.
cuma günü erken bildirim yapabilirseniz problem olmaz canım.

hosgeldin rabia bende 28 yasinda evli ve iki cocuk annesiyim bende cumayi öneriyorum bildirim günü olarak
hoşbuldum canım:79:
çocuklarını ve içinde bizim çocuklarımızı da rabbim bizlere bağışlasın.
cuma diyenler 2 oldu:81:

ben yokken neler olmuşşş böyle umarım uruzcum yine gelirsin..
yeni kaptanım içinde hayırlı olsun diyorum umarım bizlerden memnun kalırsın :16:
bu arada bende evliyim henüz bebişim yok ve 21.5 yaşındayım :103:
teşekkür ederim canım, inşallah hepimize hayırlı olur.
21,5 yaşını sevsinler:1:

Neyneyse,

Kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun tekrar :16:
Bu haftaki listeyi hazırlamıştım, daha önceki sayfalarda bulabilirsin, uygun gördüğün bir zamanda ortak paylaşım alanına bildirirsin :)

Herkese keyifli zamanlar diliyorum hanımlar :69:
teşekkür ederim uruz'cum.
bu hafta listeleri sen ekleyeceksin sanıyordum, Allahtan geç de olsa mesajını farkettim:1:

hadi bakalım hanımlar sadece 4 kişi misiniz? diğer arkadaşlar nerelerde?

takım olarak bol paylaşım bekliyorum. kendi takımımda da düzenli takip ederim. tabi herhangi bir misafir, hastalık vs durumlarında hber vermeniz dahilinde idare edebiliriz.

bir de bildirim hangi gün olucak o konuyu çözelim. 2 kişi cuma olsun demiş.

bende kendmden bahsedeyim kaptanım:D bende yarışmaya istanbuldan katılıyorum:P 21 bçk:1: yaşındaym bekarım öğrenciyim. burada boyum 1.70, 69.7 kiloyla başladım şimdi 63 rakamlarındayım. 59 olunca inşallah bende mezun etcem kendimi. 2 haftadır çok boşladm burayı:(... oyüzden artı kiloyla geri döndüm ama bundan sonra artı görmücem inşallah..

ayrıca fikrimi belirtmem gerekirse bencede cuma olsun bildirim.

Son düzenleme:
slm kızlar
bence de cuma olsun bildirim hava kaplı kendimi yorgun hissediyorum bahar ayı insanı çarpıyor:37:
tamam canım, senin de oyun cuma gününe gitti.

bende kendmden bahsedeyim kaptanım:D bende yarışmaya istanbuldan katılıyorum:P 21 bçk:1: yaşındaym bekarım öğrenciyim. burada boyum 1.70, 69.7 kiloyla başladım şimdi 63 rakamlarındayım. 59 olunca inşallah bende mezun etcem kendimi. 2 haftadır çok boşladm burayı:(... oyüzden artı kiloyla geri döndüm ama bundan sonra artı görmücem inşallah..

ayrıca fikrimi belirtmem gerekirse bencede cuma olsun bildirim.
memnun oldum canım, ayrıca bundan sonra burayı boşlamak yok, tamam mı?

neyseneyse merhabalar canim.. hosgeldin takimimiza...ne güzel takimimiza yeni kan, yeni can gelmis :16:
bu zamana kadar azra ve uruz kaptanlarimiz cok iyi idare ettiler bizi sagolsunlar... seninde iyi bir kaptan olacagindan hic süphem yok. Hele ki iki takimin kaptanligini kabullendigine göre süper motiveli olmalisin:8: bize de bulastir motiveni lütfen :66:

Kendimi tanitayim canim ismim yasemin, 26 yasinda bekarim , ögrenciyim.

Takimda oldugun süre boyunca ne kadar kilo verdin canim merak ettim..

Bildirim konusunda cuma ya da persembe farketmez benim icin...

Son düzenleme:
neyseneyse merhabalar canim.. hosgeldin takimimiza...ne güzel takimimiza yeni kan, yeni can gelmis :16:
bu zamana kadar azra ve uruz kaptanlarimiz cok iyi idare ettiler bizi sagolsunlar... seninde iyi bir kaptan olacagindan hic süphem yok. Hele ki iki takimin kaptanligini kabullendigine göre süper motiveli olmalisin:8: bize de bulastir motiveni lütfen :66:

Kendimi tanitayim canim ismim yasemin, 26 yasinda bekarim , ögrenciyim.

Takimda oldugun süre boyunca ne kadar kilo verdin canim merak ettim..

Bildirim konusunda cuma ya da persembe farketmez benim icin...
hoşbuldum canım.
motivasyonum mu yüksek nedir bilmiyorum ama takımıma cevap yazabilmek için bu saate kaldığıma göre var bende bir şeyler:1:
çizelgemdeki kiloyu takımda olduğum süre boyunca verdim yani yaklaşık 20 kg.

hoşbuldum canım.
motivasyonum mu yüksek nedir bilmiyorum ama takımıma cevap yazabilmek için bu saate kaldığıma göre var bende bir şeyler:1:
çizelgemdeki kiloyu takımda olduğum süre boyunca verdim yani yaklaşık 20 kg.

masallah canim yaaa.. azmini takdir ederim tebrik ederim :71::71::71: mezun olmana cok az kalmis.. ne güzel.. darisi bana ve tüm takim arkadaslarima :8::8:

günaydın kızlar ..günlerdir uğramıyodum buraya kusuruma bakmayın ne olur :( ee tabi haliyle diyetide boşlamış durumdayım :18: yaza çok az kaldı ama ben hala yerimde sayıyorum :25:

yeni takım kaptanımız hayırlı olsun , aramıza hoşgeldin neyneyse ...bende kendimi tanıtayım cnm..29 yaşındayım , evliyim ve 2 kız annesiyim..
bildirim gününe gelince bencede cuma olsun ..

umarım yeniden kavuşurum azmime....:26:

hayırlı akşamlar arkadaşlar :70:
dün regl oldum ve dünkü menüm:

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Beyaz Peynirli Sandviç 1 adet 242
[4] Çilek 200 gr 74
[5] havuç 1 adet 26
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Mayonez 0.50 YEMEK KAŞIĞI 51
[8] Çikolatalı Pasta 100 GRAM 300

Toplam : 806 kal.

hemde sen ayşecim cıkss inanmam :9:
ne olursa olsun ohhh hatta afiyet şeker olsun ama azmine kaybetme canım.. kendi moralini istersen bir tek sen bozabilirsin ve yine bir tek sen Düzeltebilirsin.. seçim sana ait :48:

öyle cnm toparlayacağım inş.bir kere bozdun mu gerisi geliyor.bir ara çikolatanın tadını unutmuştum canım istemiyordu.kaçamak yapmaya başlayınca devamı geliyor malesef toparlamak zor oluyo

Back