teşekkür ederim canımmasallah canim yaaa.. azmini takdir ederim tebrik ederimmezun olmana cok az kalmis.. ne güzel.. darisi bana ve tüm takim arkadaslarima
hayırdır,niye iptal ettiniz?günaydın hanımlar
bugün eşim evde merkeze gidecektik alışveriş yapıp gezecektik ama çıkamıyoruz malesef iptal oldu
inş. pztes gideriz
hoşbuldum canım.:87:günaydın kızlar ..günlerdir uğramıyodum buraya kusuruma bakmayın ne oluree tabi haliyle diyetide boşlamış durumdayım :18: yaza çok az kaldı ama ben hala yerimde sayıyorum
yeni takım kaptanımız hayırlı olsun , aramıza hoşgeldin neyneyse ...bende kendimi tanıtayım cnm..29 yaşındayım , evliyim ve 2 kız annesiyim..
bildirim gününe gelince bencede cuma olsun ..
umarım yeniden kavuşurum azmime....:26:
sakın kaybetme azmini:96:selam kizlAR buralar yine hadin kizlar toparlanalim artik(((
yoksa ben azmimi iyiden iyiye kaybetmek üzereyim(
regl olduğun için orda sanırım çikolatalı pasta. kalori miktarı olarak sorunlu değil ama yine de sırıtıyor.hayırlı akşamlar arkadaşlar
dün regl oldum ve dünkü menüm:
[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Beyaz Peynirli Sandviç 1 adet 242
[4] Çilek 200 gr 74
[5] havuç 1 adet 26
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Mayonez 0.50 YEMEK KAŞIĞI 51
[8] Çikolatalı Pasta 100 GRAM 300
Toplam : 806 kal.
bugün daha güzel bir menü olmuş:81:ve bugünkü menüm :90:
[1] Menemen 1 PORSİYON 179
[2] Salam 4 DİLİM 116
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] Patates (haşlanmış) 1 ADET 100
[5] Ekmek 6 DİLİM 390
[6] Kaşar Peyniri 3 DİLİM 375
[7] Puding (çikolatalı) 0.50 PORSİYON 81.5
Toplam : 1291.5 kal.
cozuttum derken bunun açılımı nedir???bir cozuttum ki sormayın kızlar
izinlerin iptal olmasına üzüldüm canım. inşallah telafi edersiniz.neyneyse cnm emir geldi izinler iptal oldu.ohh sen gezmişsin ne güzel bizde pzts.inş gezeriz
cozutmak demek 2 halley ve 1 adet magnum yedim demek
ama yarından itibaren yine topluyorum kendimi. beni bahar çarptı sanırım sporumda aksadı bu hafta hiç enerjim yok yorgunum hep.
çikolata regl ile ilgli muhtemelen. ondan hariç menü güzelmerhabalar.. bugn yedklerimi yazıym.. başım öyle ağrıyorki regl oldum bu arada o yzden olbldiğince tutmaya çalştm kendimi..
sabah sıkı kahvaltı yaptım peynir domates biber bi kaç zeytinle.
2 gibi ızgara köfte salata biraz pilav
akşamda etli kurufasulye cacık.
birzaz öncede bir çikolata yedim bir koca bardak süt içtim.
afiyet olsun, süpergünaydın kızlar evet neyneyse geçmiş geçmişte kaldı durmak yok yola devam
az önce 2 dilim k.ekmeğinden yapılmış tostumu yedim 2 bardak ayran içtim.
bugün eşimle dışarı çıkalım dedik offf bahar çarptı galiba inanılmaz yorgunluk var üzerimde zor yürüdüm valla sizlerde de var mı böyle bişey :26:bu arada diyet motivem tavan yaptı buna çok seviniyorum dünkünün aynısı sıkı bir kahvaltı yaptım akşam da bol meyveli meyve salatası yicem
etracım toparlanmamız lazım en kısa zamanda azracım kısa zaman sonra dönecek öyle dedi
papatyacım o yorgunluk bende de var hiç halim yok hep yatasım var.canım hiç bişey yapmak istemiyordiyette dahil
bende cozuttum bugün hafiften ama regl oldm çok ağrım vardı hemde sevgilimin doğumgünüydü hayır diyemedim maalesef:26: ama toparlıcaz inşallah. mayıs ayı bahar ayı.. yaza çok az kaldı.. bende yarından itibaren başlıyormya o kadar cozuttumki anlatamam ama sonunda dank ettim yine yarından itibaren tekrar başlıyorum
ben de uyuyamıyorm.. yorgun kalkıyorm.. hiç dinlenemiyorm... benm motivem de tavan yaptı bugün 64 ü görünce hepten hırs yaptım hadi bakalmbugün eşimle dışarı çıkalım dedik offf bahar çarptı galiba inanılmaz yorgunluk var üzerimde zor yürüdüm valla sizlerde de var mı böyle bişey :26:bu arada diyet motivem tavan yaptı buna çok seviniyorum dünkünün aynısı sıkı bir kahvaltı yaptım akşam da bol meyveli meyve salatası yicem
6. takimin kapatilacagini okudum,cok üzüldüm.. Önce diyetimize sonra takimimiza sahip cikmadikca bizimde sonumuz öyle olacak diye korktum.. Üstümüzde bir agirlik var hepimiz hayat telasinin icinde hayallerimizi ,hedeflerimizi unutuyoruz... Önce azrasilamin gidisi sonra uruzun takimda olmamasi hepten gücümüzü tüketti azmimizi azaltti sanki... Umutlansak diyorum.. icimize yeniden bir kez daha umudu doldursak ? Baharin tazeligini hissetsek.. yerlerimizden kalkip kendimizi disarlara atsak ? bir kac numara daha kücük bedende kiyafetlerimizin olacagini düsünsek... mümkün müdür ?
Kendi adima konusuyorum..yaklasik 2 ay boyunca cok yogun bir tempoda yasadim ,diyetimi savsakladim. Sonuc ne oldu artilara gectim geri aldigim bir kac kiloyla duruyorum kac haftadir..Tickrerimdeki 63.5 e geri dönüp kaldigim yerden devam etmek istiyorum.. Umarim en kisa zamanda biraktigim yere geri dönebilirim...
Su ana kadar yediklerimi yazayim :
Sabah kahvalti yapmadim canim hic birsey yemek istemedi
Öglen : 1 tabak firinda pismis yagsiz kabak yemegi ile 3-5 kasik yagsiz yogurt yedim
Ara : 1 kutu activa yogurt
Ara : 1 kutu activa yogurt
Ara : 1 bardak form cayi
bende cozuttum bugün hafiften ama regl oldm çok ağrım vardı hemde sevgilimin doğumgünüydü hayır diyemedim maalesef:26: ama toparlıcaz inşallah. mayıs ayı bahar ayı.. yaza çok az kaldı.. bende yarından itibaren başlıyorm
ben de uyuyamıyorm.. yorgun kalkıyorm.. hiç dinlenemiyorm... benm motivem de tavan yaptı bugün 64 ü görünce hepten hırs yaptım hadi bakalm
umarım hedefine ulaşırsın.. spor yapmadan olmuyor.. çok yiyerek olmuyor az yiyerek olmuyor.. of ya.. yüzmeye başlıcm önmzdeki haftalarda sen callentic diye bir spor vardı devm ediyormusn?
herkeze günaydınlar nasılsınız görüşmeyeli giremedim bende 1 haftadır öyle yoğundum ki oooof bide bahar kırıklığı ölüyorum valla inşallah sizler iyisinizdir öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?