• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kilom bu sabah itibariyle 63.5 .. regl zamanım kendimi böyle avutuyorum... gelecek hafta daha iyi sonçlar alcağımdan emnm...

ayrıca yeni kaptanımız hoşgeldin. herşey daha güzl olcak umarım bundan sonra. havalar ısınıyor kilo vermek kolaylaşacak güzelim yaz meyveleri çıkmaya başladı.

Son düzenleme:
8. TAKIM 204. HAFTA

handerya ( 70,0 / 70,0 / 0,0 / 0,00 % )
sevgilim_benim ( 58,8 ) geri dönmek üzere ayrıldı
xetrax ( 64,0/ 64,0 / 0,0 / 0,0 %)
papatya89 ( 62,0 / 60,6 / 1,4 / 2,26 % )
nuvanda ( 57,5 / 57,1 / 0,4 / 0,70 % )
gulsenbasak ( 71,1/ 71,1 / 0,0 / 0,0 % )
batuhanim ( 87,0 / 87,0 / 0,0 / 0,00 % )
AySeCeYLin ( 63,2 / 63,2 / 0,0 / 0,00 %)
elif190 ( 61,9/ 63,5 / -1,6 / -2,58 % )
lamamma ( 83,9 / 83,2 / 0,7 / 0,83 %)
haticekar (60,5 / 60,5 / 0,0 / 0,00 %)
gerbera1987 (85,5 / 85,2 / 0,3 / 0,35 %)

TOPLAM KİLO (766,6 / 765,4/ 1,2 / 0,16 % )

Son düzenleme:
selam kizlar birazdan yemek yiyecez ve insallah menümü yazacam
bende sabitim bu hafta persembe oldugunu hic unutmusum :)))
görüsmek üzere

Teşekkürler canım, sana da çok güzel geçecek bir gün dilerim :16:

Elifçim senin öyle çok büyük bir kilo problemin yok, tişörtünü rahat bırak, poponu saklamaya çalışma :1:

Sen beni yakalamışsın ama ben senin mesajını göremeden çıkmışım canım, kusura bakma lütfen :)

Hoşgeldin Batuhanım :)
Güzel bir tatilin ardından diyetine sımsıkı sarılırsın, tatil sonrası diyet yapmak gibisi yok :66:

hosbulduk canim benim

slm kızlar nasılsınız batuhanım sen tatile gittiğini yazınca yokluğunla ilgili bişey yazılmadı yoksa herkesin yeri ayrı takımda cnm :71:
uruzcum yoğunluğun bitti mi sen ne zaman resim yükleyeceksin bak çok merak ediyorum seni canım ya

biliyorum canim sadece saka yaptim ben burda olmaktan cok memnunum :70:

selam kizlar birazdan yemek yiyecez ve insallah menümü yazacam
bende sabitim bu hafta persembe oldugunu hic unutmusum :)))
görüsmek üzere

Teşekkürler canım, sana da çok güzel geçecek bir gün dilerim :16:

Elifçim senin öyle çok büyük bir kilo problemin yok, tişörtünü rahat bırak, poponu saklamaya çalışma :1:

Sen beni yakalamışsın ama ben senin mesajını göremeden çıkmışım canım, kusura bakma lütfen :)

Hoşgeldin Batuhanım :)
Güzel bir tatilin ardından diyetine sımsıkı sarılırsın, tatil sonrası diyet yapmak gibisi yok :66:

hosbulduk canim benim

slm kızlar nasılsınız batuhanım sen tatile gittiğini yazınca yokluğunla ilgili bişey yazılmadı yoksa herkesin yeri ayrı takımda cnm :71:
uruzcum yoğunluğun bitti mi sen ne zaman resim yükleyeceksin bak çok merak ediyorum seni canım ya

biliyorum canim sadece saka yaptim ben burda olmaktan cok memnunum :70:

bugün
sabah
kıymalı yumurta peynir 3 dili tam tahıllı ekmek
öğlen
5-6 tane altın çilek kurusu
akşam üstü
taze fasulye,
salata
3 dilim çok tahıllı ekmek
2 bardak ayran
toplam 1340 kl
ekmek fazla görünüyor ama dilimler ufak:27:
30 dk bisiklet 5 dk twist 5 dk kalça hareketi toplam 40 dk

selam kizlar tekrardan evet yemegimide yedim simdi mis gibi cayimi iciyorum :))))

sabah

domates salatalik marul maydanoz
1 bardak sekersiz cay
2 dilim kepek ekmegi
2 kk peynir yagsiz

aralarda yesil elma (vazgecilmezim :))))

öglen

et sote 1 kepce
2 kasik bulgur pilavi
bol yesil salata

aksam

1 kase mercimek corbasi
1 kepek ekmegi
3 kasik et sote
bol yesil salata

spor malesef daha yok ama yarin artik baslamam gerek
suda 3 litre

kızlar bugünkü sağlıksız menüm

[1] Peynirli Poğaça 1 ADET 220
[2] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875
[3] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[4] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[5] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 3 ADET 210
[6] Altınbaşak kepekli bisküvi 3 adet 54
[7] SEK light yoğurt 2 100gr 96.2
[8] mavi yeşil sütlü Çikolata (şekersiz) .25 40gr 48.5
[9] Çilek 100 gr 37
Toplam : 1141.575 kal.

Kısa bir dinlenme döneminden sonra işlerim yine yoğunlaşıyor, bu nedenle takımla ilgilenebilecek yeni bir kaptana ihtiyaç vardı. Sağolsun, neyneyse bu konuda yardımlarını bizden esirgemeyecek ve bundan sonraki süreçte 8. takımın kaptanı olacak :16: Kendisine çok teşekkür ediyorum, eminim sayesinde takımımız tekrar şahlanacak :1: Kendisi deneyimli olduğu için liste hazırlama, hesaplama vs konularında sorun olmaz ama ona yardımcı olacak bir kaptan yardımcısı olursa çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Takımımızda kaptan yardımcısı olmaya, neyneyse ye yardımcı olmaya gönüllü kimse var mı acaba?
merhabalar kızlar:79:
vekil kaptanınız geldi:1:
ben 13. takım kaptanıyım. ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, çocukluyum:1:
sizleri de tanımak isterim.:81:
bu arada hakikaten bir yardımcım olsa çok güzel olur.:97:

Bu haftaki kilo bildirim listesini ben hazırlıyorum, sanırım son listem olacak :)
Henüz bildirimler tamamlanmamış, herkes kilo bildirimini tamamladığında listeyi hazırlarım.

Bundan sonraki haftalarda kilo bildirimi hangi günlerde olur bilemiyorum.

Ben, bana uygun olması için sizlerin de onayını alarak perşembe gününü bildirim günü olarak belirlemiştim ama yeni kaptanımız için hangi gün daha uygun olur bilemiyorum.

Takım genelinde, hem yeni kaptanımızın hem de sizlerin benimseyeceği bir günü kabul edersiniz, belki eskisi gibi perşembe günleri devam etmekte karar kılarsınız ya da cuma günleri daha münasip olabilir.
kilo bildirimleri açısından cuma da perşembe de bana uygun. cuma günü olursa, saat 10.30'dan önce bildirimlerinizi yapmanızı rica etmek durumundayım. gün konusunda size tabiiyim. ortak alacağımız bir karara uyarım.:87:

yeni kaptanımız hayırlı olsun.umarım yardımcı olacak bir gönüllü çıkar.
hayırlı olur inşallah canım.

ayrıca yeni kaptanımız hoşgeldin. herşey daha güzl olcak umarım bundan sonra. havalar ısınıyor kilo vermek kolaylaşacak güzelim yaz meyveleri çıkmaya başladı.
hoşbuldum canım.:16:

batuhanım menünü çok beğendim :81:

cok tesekkür ederim canim :48:

merhabalar kızlar:79:
vekil kaptanınız geldi:1:
ben 13. takım kaptanıyım. ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, çocukluyum:1:
sizleri de tanımak isterim.:81:
bu arada hakikaten bir yardımcım olsa çok güzel olur.:97:

kilo bildirimleri açısından cuma da perşembe de bana uygun. cuma günü olursa, saat 10.30'dan önce bildirimlerinizi yapmanızı rica etmek durumundayım. gün konusunda size tabiiyim. ortak alacağımız bir karara uyarım.:87:

hayırlı olur inşallah canım.

hoşbuldum canım.:16:

hosgeldin rabia bende 28 yasinda evli ve iki cocuk annesiyim bende cumayi öneriyorum bildirim günü olarak

Neyneyse,

Kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun tekrar :16:
Bu haftaki listeyi hazırlamıştım, daha önceki sayfalarda bulabilirsin, uygun gördüğün bir zamanda ortak paylaşım alanına bildirirsin :)

Herkese keyifli zamanlar diliyorum hanımlar :69:

Back