• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar topiğe canlılık gelmesi lazm artık söyyyle bir salınıp kendimize gelmenin vakti. şimdii benm bir planım var! burada başladığımız zamanlara ait tombiş fotolarımız varya hani görmek istemediğimiz heh işte onlar çok işimize yarıcak.

bu perşembe değil önümüzdeki perşembe herkes eski haliyle şimdiki halinin fotoları topiğe eklesn. hem önmzdeki iki hafta boyunca motivasyon olur. ne dersniz hanımlar?

kızlar topiğe canlılık gelmesi lazm artık söyyyle bir salınıp kendimize gelmenin vakti. şimdii benm bir planım var! burada başladığımız zamanlara ait tombiş fotolarımız varya hani görmek istemediğimiz heh işte onlar çok işimize yarıcak.

bu perşembe değil önümüzdeki perşembe herkes eski haliyle şimdiki halinin fotoları topiğe eklesn. hem önmzdeki iki hafta boyunca motivasyon olur. ne dersniz hanımlar?
güzel olur aslında yalnız benim eski şişko halim yok eski zayıf halim bide hamişlik halim var eskiden hiç şiko olmamıştım:( hamiş halimi eklerim olur zira doğumdan sonra uzun bir süredir aynı kg da sürünüyorum.

Son düzenleme:
Selamlar hanımlar :)

Ayşecim gelir gelmez senin mesajını gördüm, kalp kalbe karşıdır demişler :16:
Zamanım oldukça yazılanları takip ediyorum ama yazmaya çok vaktim olmuyor genelde :31:
Diyetim iyi gidiyor, bu hafta tartıda iyi bir sonuç görürüm inşallah :)
Hepinize sevgiler :16:

uruz ve etra nerdesiniz :82:

:61: papatyam..canimm nasilsin ?? kacak xetra geldi sonunda.. :35: iki gündür sebze ve meyveye dair hic birsey yiyemeyince foruma yazmak istemedim yediklerimi :78: cok yemiyorum ama malesef hala pasta kahve seklinde 2 ögünle gecistiriyorum günümü... firsatim olmuyor :59:

Nasilsin papatyacigim.. masallah sen iyi toparlandin darisi bana olsun..

uruzum hiç karşılaşamıyoruz artık seninle :5:nerdesin:58:
etracım sen de bir ara okudun bişey yazmadan çıktın aşk olsun sana da:63:

Aysecigim cin gibisin gözünden hic birsey kacmiyor vallahi :52: telefonla konusurken actim forumda yazilanlari okudum..bir de senin güzel resimlerine baktim icim acildi. Yeni sac rengine bayildim hayatimm. Daha dogal daha hos görünüyor.. Allah nazarlardan saklasin cok güzelsin.. :54

Elifim cok güzel düsünmüssün tatlim ama benim hic öyle aradaki farki gösterecek fotografim yok ki malesef :59:

merhaba kızlar bugünki menüm şöleydi:

Domates 0.5 ADET 7
[2] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[5] SÜT ÜRÜNLERİ 0.5 adet 38.5
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Omlet 30 GRAM 57.3
[9] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[10] Çay 1 ADET 5
[11] Lifalif Müsli 20 GRAM 72.2
[12] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[13] Etli Biber Dolma 1 ADET 160
[14] Izgara Tavuk Baget 3 ADET 99
[15] Domates 0.5 ADET 7
[16] SÜT ÜRÜNLERİ 1 adet 77

Toplam :1123.6 kal.

Spor: 40dk yürüyüş ve 3/21 callanectics:17::16:

Aysecigim cin gibisin gözünden hic birsey kacmiyor vallahi :52: telefonla konusurken actim forumda yazilanlari okudum..bir de senin güzel resimlerine baktim icim acildi. Yeni sac rengine bayildim hayatimm. Daha dogal daha hos görünüyor.. Allah nazarlardan saklasin cok güzelsin.. :54

teşekkür ederim canım.ben de çok beğendim doğal durdu gerçekten.
ben de seni merak ediorum ama:54:

canım benim bende seni özledim :) gelip bakıyorum ,okuyorum ama canım hiç bişey yazmak istemiyo..gerçi canım hiçbişey yapmak istemiyo ,sıkılıyorum ya ufff..diyetim kötü gitmiyo ama iyide gitmiyo :( dün sabah tartıda 71.600 görmüşken bu sabah 72.100 gördüm :( moraim alt üst oldu yine...
senide göremiyorum ,bu hafta sıkı takip edcem dedim ama sen gelmedin sanırım seninde istedğin gibi gitmiyor.. (Allah'ım yardım et bize ....)
bugün yine aç kalmayı planlıyorum ...sen neler yaptın bugün ? gelince anlat bekliyorum..:71:
Gülsencigim nerdesinnnn ??? Diyetin güzel gitmiyorsa da.. hatta su an yazdiklarimi okurken baklava yiyor olsan bile yaz birseyler lütfen :52::52: seni özledim..

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım.ben de çok beğendim doğal durdu gerçekten.
ben de seni merak ediorum ama:54:
ayşecim bende beğendim saç rengini :34: benim saç rengimde senin şimdiki saçının bir ton açığı :)
hıı laf aramızda bende xetrax ımı çok merak ediyorum :) eminim oda sizler gibi çok güzeldir :16:

ayşecim bende beğendim saç rengini :34: benim saç rengimde senin şimdiki saçının bir ton açığı :)
hıı laf aramızda bende xetrax ımı çok merak ediyorum :) eminim oda sizler gibi çok güzeldir :16:
aslında ben hepinizi merak ediyorum 8.takımdakiler tam fıstık cnm:34:
cnm hemen bir form çayı alıp iç ödem falan kalmıyor hiç

bugün arkadaş gelecek yoğurtlu makarna salatası,milföy,kek yaptım

aslında ben hepinizi merak ediyorum 8.takımdakiler tam fıstık cnm:34:
cnm hemen bir form çayı alıp iç ödem falan kalmıyor hiç

bugün arkadaş gelecek yoğurtlu makarna salatası,milföy,kek yaptım

evet evet hepsi fıstık maşallah ...bende zayıflayınca koyarım resim...böyleyken objektiften uzak duruyorum :78:
form çayı içicem bugün mutlaka...inşallah yarın tartıdan mutlu inerim :17:
makarna salatasına bayılırım ..:16: uzun zamandır yememiştim canım çekti :52:

evet evet hepsi fıstık maşallah ...bende zayıflayınca koyarım resim...böyleyken objektiften uzak duruyorum :78:
form çayı içicem bugün mutlaka...inşallah yarın tartıdan mutlu inerim :17:
makarna salatasına bayılırım ..:16: uzun zamandır yememiştim canım çekti :52:
buyur gel cnm yiyelim
ayyy yeni gitti arkadaş ama bir oğlu var ki tam sopalık:52:ben sabırlıyımdır heleki başkasının çoçuğuna hiç kızamam ama beni bile deli etti:19:.7 yaşında küçük de değil ama evi talan etti dağıttığı hiç önemli değil ama ceylinin park yatağına girip durdu seni tartar mı o yatak kaç kere annesi de ben de uyardım dinlemedi mama sandalyesine çıktı oturdu en fazla 3-4 yaş için o.koltukların arkasını karıştırmış ceylinin daha kullanmadığı oyuncakları bulup çıkarmış niye karıştıyorsun tövbe tövbe gittikten sonra da bulamadım aradım her yeri sonra bide ceyiz sandığına bakayım dedim onun içine doldurmuş oyuncakları:53:hala sinirliyim:57:

Back