Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Son olarak öksürük için bir öneri de bulunacağım.. ay ne çok öneri ve tavsiye dolu msjlar oldu yaaa
Belki duymuşsunuzdur hani şu siyah turp ve bal olayı hemen kesiyor kızlar deneyin..turbu alın alt kısmını kesin ve içini oyun oyduğunuz kısma bal dökün beklesin alt kısmından akıtıyor o akan suyu için çok faydasını görürsünüz..

teşekkür ederim deyacım şimdi ekliyorum.ben ilk defa siyahı denemiştim çok pişman oldum kurtulmak çok zor.şimdi bakırımsı kumral gibi oldu ben çok beğendim bakalım sizde beğenecek misiniz

güzel günler herkeze pazartesi itibariyle58 le başladık haftaya bakalım bu hafta kesin kararlıyım boşlama cozutma kaçamak maçamak yokperşembe itibariyle sonucu hepberaber görücez bugün:güzel bir kahvaltı yaptım zaten ben kahvaltıda hiç kısmıyorum 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 kk peynir 1kk helva nutella domates yok yok tu yani bu saate kadar 1 piko yedim şimdi çorba salata yoğurt yiyiym diyorum akşam belli değil

bugün regl oldum Allah sonumu hayr etsin

[1] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[2] Pekmez 6 YEMEK KAŞIĞI 384
[3] Ekmek 5 DİLİM 325
[4] yesil cay 1 adet 0
[5] Şam Fıstığı 30 GRAM 191.4
[6] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] kıymalı yumurta 0.50 porsiyon 162
[9] Nutella 15 GRAM 81

Toplam : 1431.4 kal.

slm nbr bugün dr.a gittim antibiyotikleri aldım ama ölü gibiyim anlatamam yani yarın bide bu halde gezmeye gitcem börek falan yapmışta gideyim biraz daha şişmanlayımnesse bugün pek cozutmadım 7 gibi tavuklu mantar sote yedim ekmek yarım dilim kadar üstüne bide aşerdiğim domatesli şehriye çorbası içtim şimdi adaçayı içeceğim daha sonrada koca bir bardak salep içeceğim sütle aaa arada 2 tane 200 ml. çilekli süt içtim 62 kal. miş:89:

canım sende benim gibi dr a gitmişsin geçmiş olsun neyin var ben yarın başlicam antibiyotiklere börek çöreğe insan nasıl dayansın yaaa

Son düzenleme:
batuhan biz cozutanlar takımı olarak kendimizi toparlamaya çalışmaktayız

yiine sapıttım ben

sabah

4 dilim ekmek
sucuk

cok gecmis olsun canim acil sifalar ayrica bu hafta düzeltecez insallah tozutma cozutma yok :)))

menümüde yazayim hemencik

sabah

2 krep
2 bardak sekersiz cay
5 zeytin
kk peynir yagsiz

aralarda elma

öglen arkadastaydim

2 sarma
1 pogca
2 bardak sekersiz cay
3 kasik patates salatasi

aksam

2 tavuk kanadi
2 kasik pilav
yesil salata

2 litre su

1 saat yürüyüs

İyi akşamlar hanımlar :)

Gerbera canım çok geçmiş olsun

Fazla gelemiyorum takıma ama zamanım oldukça yazılanları okumaya çalışıyorum.
Umarım hepiniz için her şey yolundadır :)

selm kızlar dün gece hiç uyumadm uyuyamadm direk derse gittm.. öyle yorucu bir gündüki.. allahtan eve geldm uyudm. artık iyiym
bu sabah aşkım beni okkalı bir kahvaltıya götürdü. pek kısıtlamadm, börek peynir salam falan yedim dilediğimce. allahtan nutella fln yoktu..
sonra akşama kadar dersteydim birşey yeme olanağım olmadı 4 te dürüm içinde urfa ayran yedim. ardından da dondurma. sonrada eve geldm. saat altı gibi koymuşum başımı uyumuşum.

biraz önce uyandm ben uyurken babam pasta getirmiş. ince bir dilimde pasta yedim.regl tüm etkisiyle kendini göstermekte

günaydın kızlar gerbera geçmiş olsun cnm bende dün cozuttum malesef eşim evdeydi akşama kadar tuttum kendimi ama akşam:78:kaçırdım
sabah
4 tane siğara böregi ama yağsız fırında
1 dilim tam bugday ekmeği
1 kaşık reçel
öğlen
kaju meyveli soda
akşam üstü
yumurtalı çiğ köfte 15- 20 yemişimdir 2.5 bardakta ayran
sonra rulokat yedim 6 tane ve malesef cips yedim
uzun süre dikkat edince bir noktadan sonra arada böyle kopmalar oluyo ama hala kararlıyım bugün yine devam zaten sporumu hiç aksatmıyorum

canım sende benim gibi dr a gitmişsin geçmiş olsun neyin var ben yarın başlicam antibiyotiklere börek çöreğe insan nasıl dayansın yaaa

maalesef dayanamıcam halamın börek ve tatlılarına, babannemden iyi el almış ,oldukça lezzetli yapıyor hele tatlıları bende ona çekmişim pastacıyız ikimizde

ohhhhhh afiyet bal seker olsun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…