Brokoli de demişsiniz benim en sevdiğim kurtarıcılarımdan..
1 kiloyu tek başına yesem yerim yani.. ben düdüklü de 1 dakika buharda haşlıyorum (diri oluyor) ve genelde limon+sarımsak+tuz ve azıcık zeytinyağı döküp yiyorum ya da sarımsaklı yoğurtla..eşim de ben de bayılıyoruz oğlum için de çorbasını yapıyorum blenderdan geçirince anlamıyor severek yiyor tavsiye ederim..
Ayşecim resimlerinize baktım kızın da sen de çok güzelsiniz maşallahve saçlarını da çok yakıştırmıştım o gözlere süper olmuş diye düşünmüştüm ama şimdi de yeni rengini merak ettim onu da eklesene gözümüz güzellik görsün..
ben de siyah ve kumral arasında çok gidip gelenlerdenim o yüzden saçlarım çok yıpranıyor siyah çok güzel bir renk ama boyadın mı zift gibi çıkmıyor saçtan malesef o yüzden son yıllarda kumral takılıyorum hatta düğün öncesi uçlarına krepe balyaj yaptırdım biraz fazla sararsam da memnunum şimdilik..
slm nbr bugün dr.a gittim antibiyotikleri aldım ama ölü gibiyim anlatamam yani yarın bide bu halde gezmeye gitcem börek falan yapmıştagideyim biraz daha şişmanlayım nesse bugün pek cozutmadım 7 gibi tavuklu mantar sote yedim ekmek yarım dilim kadar üstüne bide aşerdiğim domatesli şehriye çorbası içtim şimdi adaçayı içeceğim daha sonrada koca bir bardak salep içeceğim sütle aaa arada 2 tane 200 ml. çilekli süt içtim 62 kal. miş:89:
batuhan biz cozutanlar takımı olarak kendimizi toparlamaya çalışmaktayız
yiine sapıttım ben
sabah
4 dilim ekmek
sucuk
slm nbr bugün dr.a gittim antibiyotikleri aldım ama ölü gibiyim anlatamam yani yarın bide bu halde gezmeye gitcem börek falan yapmıştagideyim biraz daha şişmanlayım nesse bugün pek cozutmadım 7 gibi tavuklu mantar sote yedim ekmek yarım dilim kadar üstüne bide aşerdiğim domatesli şehriye çorbası içtim şimdi adaçayı içeceğim daha sonrada koca bir bardak salep içeceğim sütle aaa arada 2 tane 200 ml. çilekli süt içtim 62 kal. miş:89:
canım sende benim gibi dr a gitmişsin geçmiş olsun neyin var ben yarın başlicam antibiyotiklerebörek çöreğe insan nasıl dayansın yaaa
deyacım ve kızlar ekledim yeni şaç rengimi artık benim rengim bu değiştirmeyeceğim inş.
kuaför bile inanmıyo buna ama:78:
selm kızlar dün gece hiç uyumadm uyuyamadm direk derse gittm.. öyle yorucu bir gündüki.. allahtan eve geldm uyudm. artık iyiym
bu sabah aşkım beni okkalı bir kahvaltıya götürdü. pek kısıtlamadm, börek peynir salam falan yedim dilediğimce. allahtan nutella fln yoktu..
sonra akşama kadar dersteydim birşey yeme olanağım olmadı 4 te dürüm içinde urfa ayran yedim. ardından da dondurma. sonrada eve geldm. saat altı gibi koymuşum başımı uyumuşum.
biraz önce uyandm ben uyurken babam pasta getirmiş. ince bir dilimde pasta yedim.regl tüm etkisiyle kendini göstermekte
bu da güzel olmuş ama bnm favorim siyahhhh
teşekkür ederim kızlar ilk defa siyaha boyatmıştım saçımı ve hiç alışamadım hatta kendimi kötü hissettimaysecim buda güzel ama bencede siyah süprdi ama senin zevkin tabiki dedigim gibi buda güzel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?