azracım az kalmış inş. bulursun zevkin uygun bir kıyafet internetten de araştır bir cnmmerhaba kızlar hepinize günaydın ve iyi pazarlar dilerim
kardeşimn düğününe 20 gün kaldı ama maalesef bn halen kıyafet bulabilmiş değilim
sanki bn dağ oldum hiç birşey olmuyor
moralim felaket bozuk ve en son 25 şubatta regl oldum
şişliğim ağrıları var ama kendisi yok
nese sizleri çok özledim dertlerimle sıkmayım bir karar aldım onu uygulayacağım büyük ihtimal kardeşimn düğününde sonra
çok araştırdım malatyada bir dr varmış ismi cüneyt kayaalp mide bypassı yapıyormuş
ve karar verdim
YAP-TI-RA-CAM
olmuyor çünkü
elimden geleni yapıcam artık ,inşallah olur ...artık çevremdeki herkes zayıflamışsın sen demeye başladı.Selam canım, biraz geç bir selamlaşma oldu ama ancak gelebildim
28 nisana aşağı yukarı 4 hafta var diyelim, şimdiki kilonu da göz önüne alırsan ulaşılamayacak bir hedef değil, neden olmasın ki :)
Ama spor eksik etmeden diyet yaparsan daha etkili olur, kilo vermekle kalmaz sıkılaşırsın da
Kapalı havaları ben de sevmiyorum, hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden
Brokoliyi nasıl yaptın, haşlayıp üzerine yoğurt mu döküyorsun?
Ben her yaptığımda çöpe gidiyor da
canım inşallh istediğin gibi bir eve kavuşursun ...gerçektende insanın psikolojisinietkiler evin hali ...Ayşecim bugünkü listen güzel olmuş, dünkü cozutmadan eser kalmamış, üstüne spor da yapmışsın
Lipton'un binbir çeşit çayı var, bitki çaylarıyla aram iyi değil ama aroması-kokusu güzel olunca içebiliyor insan.
Diyet ve spor tamam da yeteri kadar su ve çay içmeyince yine ödem topluyor insanın vücudu.
Canım senin su ve bitki çaylarıyla genelde aran nasıl? Benim hiç iyi değil mesela :)
Kendinize yeni bir ev bulabilmeniz çok harika olmuş, özellikle de senin için canım ...
Anlattığın kadarıyla bayağı izbe-köhne bir yer, daha ferah bir eve geçince sen de rahatlarsın eminim
1 yıl için de ev taşınır mı deme sakın, bazen zaman çok ağır işliyor, 1 yıla kaç sene sığdırıyorsun :)
İnşallah sen ve sevimli çekirdek ailen için en güzeli olur canım
[/QUOT/]
canım bitki çaylarıyla benim de aram hiç değil ıhlamur ve normal çay dışında içemem pek.ilk defa uzun süre kızımı emzirken bitki çayı içtim rezene ve anason annem hayret ediyorduhastayken nane limon bile içiremezdi bana çünkü
şimdi yeşil çy içebiliyorum ılıtıp dikiyorum tepeme şekersiz ama bu liptonun çayı çok hoş kesinlikle acımsılık yok kokusu çok hoş form plus kiraz saplısı içinde çok güzel bitkiler biberiye falan bak bunu dene
cnm
bulunduğumuz yer doğu sonuçta ama daha kötü yerler de vardır haksızlık etmek istemem en azından korkmadan markete çıkabiliyoruz vs.ama bura erkeklerin hakim olduğu bir yer her taraf erkek işleri güçleri de yok havalar da ısındı hepsi dışarıda market önleri kahvehane hepsi otuyor ortalık yerde yol boyu böyle bu sebeple evden çıkamıyorsun markete gitsen yolun karşılıklı iki yönün de de böylr oturuyorlar yürümek imkansız bir bayan için.zorunlu olmadıkça çıkamıyorsun.eve çıkacağız inş. 1 sene bile için olsa tüm günüm bazen tüm haftam ev de geçiyo benim evim düzenli olsun kızım rahatca oynasın istiyorum inş.
öyle küçük yerlrde oturmak zor insan her hareketine dikkat etmek durumunda kalıyo..büyük şehirler daha avantajlı bu konuda :) bende yazları annemlere gidince bu konuda sıkıntı yaşıyorum ..giydiklerime filan daha dikkat etmemi istiyo babacımm
canım yaa kıyafet bulamamak çok zor ..beğendiğini değil üzerine olanı almak zorunda kalmak çok sıkıcımerhaba kızlar hepinize günaydın ve iyi pazarlar dilerim
kardeşimn düğününe 20 gün kaldı ama maalesef bn halen kıyafet bulabilmiş değilim
nese sizleri çok özledim dertlerimle sıkmayım bir karar aldım onu uygulayacağım büyük ihtimal kardeşimn düğününde sonra
çok araştırdım malatyada bir dr varmış ismi cüneyt kayaalp mide bypassı yapıyormuş
ve karar verdim
YAP-TI-RA-CAM
olmuyor çünkübende geçen yaz erkek kardeşimin düğününde yaşadım bu sıkıntıyı..bütün güzel kıyafetler 42 bedene kadar 44 beden elbise bulucam diye göbeğim çatladı yanii
ameliyat konusuna gelince çok çok iyi düşünmen lazım..sonuçta çok riskli bir durum bence ..
Havanın sağı solu belli olmuyor ki !
Bir bakıyorsun yağmur yağıyor, sıkı sıkı güyünüyorsun yakıcı güneş beliriyor.
İnsan ister istemez hasta oluyor, bir de kendine dikkat etmediysen al başına belayı ...
Eğer 1 günde geçmezse hiç arayı uzatmadan, nasılsa üstesinden gelirim diyerek ihmal etme, bu mevsimde öyle bir grip var ki 1 ay süründürüyor, dikkat et canım
Neler yediğini yazmışsın ama fazlaca miktar ve kalori hesabı göremedim ben :)
Dökül bakalım ne kadar yedin
selam kızlar artık belli bir diyet uygulamaya çalışmicamkendimi kısıp ama hergün kalorimi takip ederek zayıflamayı düşünüyorum böylece etrafa da saldırmam daha düzenli yemiş olurum
bu arada yarın misafirlerim var akşam 7 de çaya gelecekler yanına;
*poğaça(sade)
*milföylü börek(peynirli)
*mozaik kek(kakaolu)
*yoğurtlu makarna
*ekler pasta
sizce nasıl yeterli olur mu?
bugünkü menüm:
[1] Açma 1 ADET 250
[2] Peynirli Poğaça 0.50 ADET 110
[3] yesil cay 1 adet 0
[4] Ayran (Büyük Bardak 295gr) 1 adet 118
[5] Et Şiş 2 ADET 225
[6] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[7] Lavaş 1 ADET 100
[8] DİMES YARIM YAĞLI SÜT 1 PORSİYON 87
[9] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
Toplam : 1251 kal.
selam kızlar artık belli bir diyet uygulamaya çalışmicamkendimi kısıp ama hergün kalorimi takip ederek zayıflamayı düşünüyorum böylece etrafa da saldırmam daha düzenli yemiş olurum
*poğaça(sade)
*mozaik kek(kakaolu)
*yoğurtlu makarna
*ekler pasta
bugünkü menüm:
[1] Açma 1 ADET 250
[3] yesil cay 1 adet 0
[5] Et Şiş 2 ADET 225
[7] Lavaş 1 ADET 100
bence fazla bile cnm akşam yemek yenip gelindiği için çok fazla yenmiyor daha çok tatlı şeyler yeniyo çayın yanın da.bence sade poğaçayı yapmasan da olur
gülşencim kendimi yoğurtlu makarnaya vermeyi düşünüyorum
canım şöyle bir durum var işten direk çıkıpta gelen olacak o yüzden hem yemek hem çay zor olur bnm için malum çocuk da bakıyorum evdeama yeter dimi?
azra kaç kiloydun.. tam araştırmadan girme bu işe.. allh korusun.. bypass lafı çok itici geliyor...merhaba kızlar hepinize günaydın ve iyi pazarlar dilerim
ve karar verdim
YAP-TI-RA-CAM
olmuyor çünkü
*poğaça(sade)
*mozaik kek(kakaolu)
*yoğurtlu makarna
*ekler pasta
bugünkü menüm:
[1] Açma 1 ADET 250
[3] yesil cay 1 adet 0
[5] Et Şiş 2 ADET 225
[7] Lavaş 1 ADET 100
azra kaç kiloydun.. tam araştırmadan girme bu işe.. allh korusun.. bypass lafı çok itici geliyor...
ziyafet var desene
gel canım birlikte dağıtalımyarın süper bir gün olacak en sewdiğim arkadaşlarım gelecek
ya aslında gerçekten dışarda bir yerde istanbuldaki arkadaşlarla buluşsak ne hoş olur dimi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?