Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar..
etracım aynı yaştaymışız sorma ben de onu düşünüyorum zaman ne çabuk geçiyo keşke yaşımız sabit kalsa
kg veren arkadaşları tebrik ederim kızlar

ben varım diyeceğim ama sanırım biraz geç olacak :)
ben bugün iyice zıvanadan çıktım 200 gr dondurma yedim ve çayın yanına kurupasta yedim :78: ama öğlen yemeği yemedim ....çünkü fazlaca kalori almış oldum
neyse yarın hiç kaçamak yapmamam lazım ...ee kızlar sizde durumlar nedir ??

arada olur böyle vakalar nasıl olsa sen yarın ayarlarsın boşver üzülme aklında duracağına karnında dursun

dün annamin günü vardı ondan kalma bir poğaçayı sabah güplettim 1 sat kadar öncede 1 ezogelin 1salata 1 yoğurt yedim bu saatten sonra acıkacağımı sanmıyorum ama acıkırsam 1 elma yada 1kase müsli yicem yarın maydanoz kürüne başlıcam bakalım işe yarıyacakmı

Ben zaten dün akşam geç bir saatte zıvanadan çıkmıştım, bugün de devam ettirdim :)

Şimdi yarışma sonuçlarına baktım, bu hafta sonuncu olmuşuz

offf bütün gün kimse yoktu bende akşam arkadaşımın kınasındaydım valla 2 saat koptum ve akşam sadece bir bardak kola içtim napim ya çok susamıştım :18:

[1] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[2] Ekmek 2 DİLİM 130
[3] yesil cay 1 adet 0
[4] Ceviz 20 GRAM 140
[5] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[6] Eti browni gold 0.40 ADET 168
[7] Lokma 55 GRAM 172.7
[8] Armut 1 ADET 70
[9] Coca Cola (küçük) 1 ADET 113

Toplam : 1136.7 kal.

ayşecim ekmeği 2 dilim yedim ne zaman ekmek yesem aklıma sen geliyorsun artık
bu arada neden canın sıkkın?
uruzcum canım benim neler yedin bakimmmmm

cnm bulunduğumuz yer malum küçük bir ilçedeyiz bide suan lojmandayız çok küçük ev bunaltıyo beni ne yaptığın iş görünüyo ne topladığın.inş. yaza doğru çıkacağız ama bana çok uzun geliyo geldiler bir ara da şimdi gittileryalnızlık zaten zor eşim gelemiyo komşu yok bide ev kötü olunca çekilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…