Hepinizin günü aydın olsun arkadaşlar.
Bu hafta hiç gelemedim. Geçmişide okuyamadım henüz. Şu Ankara'ya gitme olayı dağıttı beni. Birde ay sonu bizim işlerimiz tam gaz olur. Hepsi bir araya geldi. Haftaya tamamen buradayım :)
Kilomu paylaşayım hemen 60,7Bu tempoda kilo almayı başarmışım. Ama hiç dikkat edemedim. çokk özür dilerim Haftaya telafi edeceğim söz
geldikkk hesap vaktineeee.... kilo bildirimi mi yapacagim simdi......
sey...kem...kümmmmmtamam tamam söylüyorum cok kiloyum bukez
64
Takima faydamdan cok zararim oluyor... cok özür dilerim kizlar
geldikkk hesap vaktineeee.... kilo bildirimi mi yapacagim simdi......
sey...kem...kümmmmmtamam tamam söylüyorum cok kiloyum bukez
64
Takima faydamdan cok zararim oluyor... cok özür dilerim kizlar
bende hesabımı vereyim bariii... :)
bu sabah itibarı ile kilom 72.0
yarım kilo vermişim ama beklemiyodumsürpriz oldu bana çok sevindim ,tartıdan inip göbek attım resmen
darısı hepinizin başına canlarım benim.. (böylece burada diyete başladıkta sonra tam 5 kilo vermiş bulunuyorum )
83,7 çıktım ben sinirden ağlıcam regl olcam ondan mı acaba gecikti çünkü :84::84::84::84::84:ya çok güzel sonuçlar bekliyordum
bu hafta hiç gelemedim tam tepemizde ev yeniden inşa ediliyor resmen ev sahibi her yeri yıktı başka şekilde yapıyor ve acayip gürültü oluyor bardaklar falan kırıldı o derece yani sinirden giremiyorum buraya yada yazamıyorum :84::84::84:
offf iki çekiç sesi bile mahvediyor adamı hemde bütün gün çekilmez valla
moralini sakın bozma yılmadan yıkılmadan devam et biz yanındayız her zaman
süpersin canım
canım sen çokta yemiyorsun nasıl kilo alıyorsun anlamıyorum
canım benim hiç ama hiç üzme kendini ..zaman zaman hepimiz + olarak girdik listeleresen hiç sıkma canın yaz geliyo artık daha rahat vericez kiloları ( ama hergün dondurma yemicez )
bu arada sen 26 oluyomuşsun bende bu temmuz 29seneye 30 diyeceğim nasıl zor geliyo anlatamam ( bu arada bende yengeç burcuyum )
bende hesabımı vereyim bariii... :)
bu sabah itibarı ile kilom 72.0
yarım kilo vermişim ama beklemiyodumsürpriz oldu bana çok sevindim ,tartıdan inip göbek attım resmen
darısı hepinizin başına canlarım benim.. (böylece burada diyete başladıkta sonra tam 5 kilo vermiş bulunuyorum )
selam kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
bende hesabimi verim bari :)))
gecen hafta 92.5
bu hafta 91.6 :)))
süper mutlu oldum valla :))
Günaydin aysecigim.. bos ver 1 günlük off yap kendine miss gibi ye dogum günü pastanibol sporla halledersin sen o pastayi
Yasasin koclar diye basliyormusum simdi konusmaya :87: ne kadar cok seviyoruz biz kendimizi dimi..hele bir de benimki gibi yükseleninde koc olursa sorma egomun halini
7 Nisan dogumluyum ben canim... malesef 26 yasima girecegimotuza az basamak kaldi yaaa ne yapacagim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?