• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

OYLAMA (Nickler alfabetik sıraya göre sıralanmıştır)

Not: Şenay'ın kısa vadede girmesi mümkün olmadığı için listeye yazmadım ama girdiği an oy hakkı vardır.

AySeCeYLin => EVET

AzraSılam

batuhanım => EVET

elif190

gerbera1987

gulsenbasak

handerya

haticekar

lamamma

papatya89

sevgilim_benim

xetrax

uruz

bugün
sabah
2 dilim ekmekten karışık 2 tost
öğlen
nohut yemeği 1 porsiyon yanında 2 bardak ayran
arada biraz leblebi ve fındık
akşam
haşlanmış brokoli yanında 150 gr yogurt,meyveli soda
ilerleyen saatler çilekli activia yiyeceğim
toplam 1510 kl
30 dk da bisiklete bineceğim en az 5 dk da twist yaparım 20 tane de mekik:8:

slm kızlar oyum evt bölünmesini istiyorum.
dün aşkam yumurtalı çiğ köfte geldi eşimin arkadaşı yapmış ayranla ondan yedim biraz marul ile ama günlük harcamam gereken koloriyi geçmedim eminim

Ayşecim maaşallah, nazar değmesin bu aralar çok formundasın, tam gaz devam ediyorsun :8::nazar::nazar:

BUGÜNKÜ LİSTEM
4 bardak şekersiz çay
2 ısırık su böreği
yarım gözleme
yarım tabak salatalık
50 gr kadar peynir

2 tane portakal

1 tabak ton balıklı salata

1 kase çorba
Bol bol salata
1 tane elma

Spor: 11.200 adım attım bugün :12:

Bugün evde her türlü zararlı şey vardı; börek, çörek, gözleme, tatlı vs hak getire.

Sabah her birinden azar azar yemeye çalıştım ama baktım ki bütün gün boyunca böyle gitmeyecek ton balıklı salata yaptım kendime, mutfakta yedim :1:

Akşam da sadece çorba ile salata yedim, diğerlerine dokunmadım bile :19:

Ben iradeliyim :72:

bugün 2 poaça 2 dilim kek yedim sabah ve yarım saat öncesine kadar canımı çıkaran işlerim vardı sızlıyor her tarafım :59: diyet hak getire bugün yani bişeyde yiyemedim şimdide 1 poaça1 bardak meyvesuyu yarım dilim ekmekle sucuk yedim spor yapacak halim yok maalesef yarın toparlanma günü:58::58:

Bütün gün sadece bu kadarcık mı yiyebildin :31:
Anladığım kadarıyla günün çok hareketli ve yorucu geçmiş ama buna rağmen çok az şey yemişsin, vakit daha geç olmadan sağlıklı seçeneklerle kalori miktarını arttırmalısın canım :39:

bugün 2 poaça 2 dilim kek yedim sabah ve yarım saat öncesine kadar canımı çıkaran işlerim vardı sızlıyor her tarafım :59: diyet hak getire bugün yani bişeyde yiyemedim şimdide 1 poaça1 bardak meyvesuyu yarım dilim ekmekle sucuk yedim spor yapacak halim yok maalesef yarın toparlanma günü:58::58:

- GÜNCELLEME -

OYLAMA KONUSU : Yarışmanın herhangi bir etabında izin alarak ayrılan ve daha sonra geri dönen bir yarışmacı,

- Kilo vererek geri dönerse verdiği kilo etap sayısına bölünüyordu.

ÖRN: 3 etaptır yokum, 9 kilo verdim, 9 değil de 3 kilo vermiş kabul ediliyorum.

- Kilo alarak dönerse hiçbir şekilde kilosu bölünmüyordu.

ÖRN: 3 etaptır yokum, 9 kilo aldım, listeye de 9 kilo olarak yansıyor.

Verilen kilonun bölünmesinin gerekçesi olarak, yarıştan hiç ayrılmamış ve o hafta birinciliği hak etmiş birinin geri dönen kişi nedeniyle birinciliği alamaması ve bunun yaratacağı mora kaybı gösteriliyor.

ÖRN: Ben yarışmadan ayrılmadım, bu hafta da 1 kilo vererek 1. oluyorum ama Elif geliyor, 3 etaptır yarışta yok, 3 kilo vermiş ve kilosu bölünmezse hopp 1. oluveriyor.

Alınan kilonun bölünmemesinin nedeni olarak da kilo alarak geri dönen kişinin kendini kötü hissetmesi, takımına karşı sorumlu hissetmesi hedeflenmiş.

ÖRN: Biz takımca bu hafta çabaladık, kilo verdik, belki de derece elde edeceğiz ama Elif 3 etaptır yok, kiloları almış ve onun aldığı 3-5 kilo bölünmediği için biz direkt sonuncu oluyoruz.

Özetle, benim karşı çıktığım nokta; bir üyenin takımına karşı sorumluluğunu yerine getirmemesinden dolayı tüm bir takımın cezalandırılmasının yanlış olduğudur. Ayrıca bir eşitlik olmalı, ya hem alınan hem de verilen kilo bölünmeyecek ya da her ikisi de bölünecek.

SİZDEN RİCA ETTİĞİM

Takımların genelinde takım kaptanından etkilenme, onun kararına uyma eğilimi görüyorum, üstelik bunu sorgulamadan yapıyor, kendi düşüncelerini/ iradelerini ortaya koyamıyorlar. O zaman bu oylamanın ne anlamı kaldı?

Ben bizim takımdaki her bir üyenin kimseden etkilenmeden sadece kendi düşüncesine göre oylama yapmasını istiyorum. Benim ya da bir başkasının görüşünden bağımsız olarak.

SORU ŞUDUR:

Kilo alıp da geri dönen üyenin aldığı kilolar etap sayısına bölünsün mü?

Bölünmesin diyorsanız : HAYIR

Bölünsün diyorsanız : EVET

Şu an halihazırda 13 aktif üyemiz var 7 HAYIR ya da EVET oyu takımımızın görüşünü/rengini belirler.

turkbayragi.gif
YAŞASIN DEMOKRASI
turkbayragi.gif

Not: Şenay'ın kısa vadede girmesi mümkün olmadığı için listeye yazmadım ama girdiği an oy hakkı vardır.

AySeCeYLin => EVET

AzraSılam

batuhanım => EVET

elif190

gerbera1987 => EVET

gulsenbasak

handerya

haticekar

lamamma

papatya89

sevgilim_benim

xetrax

uruz

Ayşecim maaşallah, nazar değmesin bu aralar çok formundasın, tam gaz devam ediyorsun :8::nazar::nazar:
evet canım yaza kadar istediğim kg da olmalıyım.bu kalori sayma işi çok hoşuma gitti bu sayede kalorisi yüksek ve vucuda zaralı bir çok şeyden uzak duruyorum.mesala cips yada çikolata yiyeceğime karnımı doyuracak yemek yerim mantığıyla bakıyorum. ve 3 haftadır doğru düzgün tatlı çikolata yemediğim için artık canımda pek istemiyo üstelik regliyim.tek dayanamayacağım şeyler hamur işleri onları da yapmamaya çalışıyorum ve iradeli davranıyorum.böyle çok mutluyum istediğim kg insem bile böyle beslenmeye devam edeceğim inş.çok sağlıklı hissediyorum

uruzcum sende onca hamur işinin içinde iyi dayanmışsın yememişsin

Son düzenleme:
BUGÜNKÜ LİSTEM
4 bardak şekersiz çay
2 ısırık su böreği
yarım gözleme
yarım tabak salatalık
50 gr kadar peynir

2 tane portakal

1 tabak ton balıklı salata

1 kase çorba
Bol bol salata
1 tane elma

Spor: 11.200 adım attım bugün :12:

Bugün evde her türlü zararlı şey vardı; börek, çörek, gözleme, tatlı vs hak getire.

Sabah her birinden azar azar yemeye çalıştım ama baktım ki bütün gün boyunca böyle gitmeyecek ton balıklı salata yaptım kendime, mutfakta yedim :1:

Akşam da sadece çorba ile salata yedim, diğerlerine dokunmadım bile :19:

Ben iradeliyim :72:

valla helal olsun sana

bende menümü yazayim hemencik

sabah: iki kasik menemen biber sucuk domates yumurtali
sekersiz 2 bardak cay
salatalik kk peynir
öglen: 3 tane izgara köfte
3 kasik pilav
bol salata
aksama: 1 kase mercimek corbasi
2 kasik et sote
1 kasik pilav
1 kase yogurt
aralardada elma yedim
3 litre su ictim 60 dakika yürüyüs yaptim
spor toplam 150 dakika yanlis hesaplamadiysam :)

Senin adına çok sevindim Elif :)
Bu demektir ki şok diyetten vazgeçtin :64:
evet cnm vazgeçtim bu yolda böyle devam:66:

AySeCeYLin

AzraSılam

batuhanım => EVET

elif190

gerbera1987

gulsenbasak

handerya

haticekar

lamamma

papatya89

sevgilim_benim

xetrax

uruz

oyum evettir arkadşım.

bugün yedklerimi yazıyım hemen.pilav üstü döner cola zero 10 tane fln patetes kızartması birer tatlı kaşığı kadar ketçap ve mayonez.

akşam da minik bir ekmek arasına biraz peynir bir domates bir zeytin 2 tane minik salatalık turşulardan yedim.

bir soda içtim bide. bu günlük yedklerimde bunalrdı arkadaşlar. az ye istediğini ye! hergün tek öğünümde istediğim şeyi yiyip akşamları meyveyle yada salatayla yada çorbayla geçiştiriyorm şimdiye kadarda işe yaradı.. görücez tekrar yarıcakmı yaramıcakmı..

he bu arada 3 saat boya yaptm.. acayip kalori harcadığıma emnm her yerm ağrıyor :))

Son düzenleme:
kim liste yapıyordu beni de ekleyin :69:
bu haftaki hedefim günde 2 litre su + 10 dk twister +1 saat hareketli müzik eşliğinde dans
veeeeeeee 1 kg vermek istiyorum yani 61.5 olucam (inşallah) :103:
bu gidişle olmaman imkansız canm
elifcim benim kavistasyon işe yaradı sanki yani kız bana daha seanslarım bitmeden göbek falan kalmamış dedi :1:
uruz canım benden de EVET :))

kalçada da işe yararmı acaba... dışardan bişyler yapıolar dimi.. öle soyunup yatıyomusn:1: saçma sorular dimi idare et:61:

Son düzenleme:
bu gidişle olmaman imkansız canm

kalçada da işe yararmı acaba... dışardan bişyler yapıolar dimi.. öle soyunup yatıyomusn:1: saçma sorular dimi idare et:61:

hehehe inşallah canım bir an önce verelim de rahat rahat istediğimizden yiyelim tabi abartmadan :90:
şu an basene de gidiyorum onu pek anlamadım zaten kızda en zoru basenden gider dedi.tabi üstünde sadece iç çamaşırı olacak :69:

hehehe inşallah canım bir an önce verelim de rahat rahat istediğimizden yiyelim tabi abartmadan :90:
şu an basene de gidiyorum onu pek anlamadım zaten kızda en zoru basenden gider dedi.tabi üstünde sadece iç çamaşırı olacak :69:

:D biraz daha araştırıym bakalm.. spora gidemezsem kavitasyona gidicem:9:

Xetrax bugün yorgunluktan tükendi bitti iyice... eve yeni geldim ayakta duracak halim kalmadi. Uruzcugum canim kaptanim cok iyi bir kaptan oldugundan süphem yoktu artik hic süphem yok :54: bize harcadigin emek icin tesekkür ederim... oyumu kullanmama gelince.. ben simdi güzelce bir dus alip uyuyayim sabah kalkip yazdiklarini saglikli kafayla okuyup cevaplayacagim :1: tüm yazilanlari okudum ama bu yorgunlukla tam dikkatimi veremedim galiba kafam karisti.

Ayrica burdan Gülsencigime selam eder el sallarim :79: bende seni özledim canim arkadasim.. inan su yogun dönemimi nasil atlatacagim bilemiyorum.. Bugün kac kez basim döndü gidip geldim.. bir yere yigilip kalacagim diye korkuyorum. insallah hersey daha iyi olur..

bugünkü yediklerimi yazayim,hazir yazmaya baslamisken.

Sabah : 1 tabak limonlu salata

Ara : 1 bardak tarcinli,karanfilli cay

Ara : 1 bardak beyaz cay

Ara : 1 bardak sütlü nescafe

Ara : 1 bardak sütlü nescafe ve 1 tane krapfen

malesef fazla su icemedim bugün.. toplamda yarim litre su ictim.

Xetrax bugün yorgunluktan tükendi bitti iyice... eve yeni geldim ayakta duracak halim kalmadi. Uruzcugum canim kaptanim cok iyi bir kaptan oldugundan süphem yoktu artik hic süphem yok :54: bize harcadigin emek icin tesekkür ederim... oyumu kullanmama gelince.. ben simdi güzelce bir dus alip uyuyayim sabah kalkip yazdiklarini saglikli kafayla okuyup cevaplayacagim :1: tüm yazilanlari okudum ama bu yorgunlukla tam dikkatimi veremedim galiba kafam karisti.

Ayrica burdan Gülsencigime selam eder el sallarim :79: bende seni özledim canim arkadasim.. inan su yogun dönemimi nasil atlatacagim bilemiyorum.. Bugün kac kez basim döndü gidip geldim.. bir yere yigilip kalacagim diye korkuyorum. insallah hersey daha iyi olur..

bugünkü yediklerimi yazayim,hazir yazmaya baslamisken.

Sabah : 1 tabak limonlu salata

Ara : 1 bardak tarcinli,karanfilli cay

Ara : 1 bardak beyaz cay

Ara : 1 bardak sütlü nescafe

Ara : 1 bardak sütlü nescafe ve 1 tane krapfen

malesef fazla su icemedim bugün.. toplamda yarim litre su ictim.

bitanem sana kızacağım kusura bakma :20: bşım dönüyo ,yığılıp kalıcam demişsin ama şu listeye bakınca hiç bişey yememişsin :(

Back