kızlar günaydın cumadan beri giremiyordum nete zaten fena cozuttum hafta sonu listelerimi yazmak istiyorum ama yazsamda çok eksiğim kalır abur cubur ne bulduysam götürdüm. işin ilginci sabah yine aynı kilodaydım.
Oyumu kullanıyorum EVET
hatice bende perşembeye kadar 1 kg vermeyi hedefliyorum canım günde en az 1.5 lt de su
şuan 85.2 perşembe inşallah 84.2
slm yeni uyandım bugün iştahsızlıkla kalktım sofrada ne aldıysam yarım bıraktım
sabah
yarım dilim ekmek
haşlanmış yumurta sarısı
yarım domates
Listemizin son hali kızlar
Yarışmacı Hedef_1 Hedef_2
gulsenbasak hergün 1 saat egzersiz + 2 litre su
haticekar 1,5 kilo hergün 1 saat yürüyüş/2 litre su
papatya89 61,5 kiloya ulaşacak 2 litre su + 10 dk twister + 1 saat dans
uruz 75,9 kilodan 75 kiloya ulaşacak
gerbera1987
xetrax 73 kiloya ulaşacak
ayseceylin 500 gr 3 litre su
handerya
azrasilam
batuhanim 93,1 kilodan 90 kiloya ulaşacak 1 saat spor
lamamma
sevgilim_benim
elif190 62 kiloya ulaşacak
senaygunergul
isabet olmuş canımzaten o sok diyetler ve düşük kalorili diyetler sonrasında kg aldırıyor.belli sağlıklı bir kaloride diyetine devam edince yaptığın kaçamaklar kg olarak dönmüyo kesinlik vücut yakıyo ama az kaloriye alışmış vucut hemen kg ya çeviriyor.Ne yaptin sen bana böyle haticecigimhayatimda görmedigim sayiyi gösterdin sagol yani Aysecigim tesekkür ederim tatlim.. dedigin gibi hedef kilom 63. biraz önce uyandim ve tartildim.. 64.8 gibi bir sayi gördüm Gecen hafta gücten düsmeyeyim diye börek filan yemistim sagolsun 1 bucuk kilo aldirmislar.. Allah beterinden korusun 73 ü ömür boyu göstermesin persembeye kadar 63 ya da 63.5 olacagim.. sok diyet filan yapmaya niyetim yok . Bol bol su icip salata türü hafif seyler yiyecegim. Bakalim ne olacak ne olursa olsun gelip ,günlük menümü de yazacagim buraya
Ne yaptin sen bana böyle haticecigimhayatimda görmedigim sayiyi gösterdin sagol yani Aysecigim tesekkür ederim tatlim.. dedigin gibi hedef kilom 63. biraz önce uyandim ve tartildim.. 64.8 gibi bir sayi gördüm Gecen hafta gücten düsmeyeyim diye börek filan yemistim sagolsun 1 bucuk kilo aldirmislar.. Allah beterinden korusun 73 ü ömür boyu göstermesin persembeye kadar 63 ya da 63.5 olacagim.. sok diyet filan yapmaya niyetim yok . Bol bol su icip salata türü hafif seyler yiyecegim. Bakalim ne olacak ne olursa olsun gelip ,günlük menümü de yazacagim buraya
yapma zaten cnm inanın sok diyet yada düşük kalorili diyetler sonrasında kg olarak dönüyo.sağlıklı bir kalori alımından sonra kaçamak bile yapsan vücut onu yakabiliyor ama düşük kalorili diyetler,n ardından yapılan kaçamaklar kg olarak dönüyoNe yaptin sen bana böyle haticecigimhayatimda görmedigim sayiyi gösterdin sagol yani Aysecigim tesekkür ederim tatlim.. dedigin gibi hedef kilom 63. biraz önce uyandim ve tartildim.. 64.8 gibi bir sayi gördüm Gecen hafta gücten düsmeyeyim diye börek filan yemistim sagolsun 1 bucuk kilo aldirmislar.. Allah beterinden korusun 73 ü ömür boyu göstermesin persembeye kadar 63 ya da 63.5 olacagim.. sok diyet filan yapmaya niyetim yok . Bol bol su icip salata türü hafif seyler yiyecegim. Bakalim ne olacak ne olursa olsun gelip ,günlük menümü de yazacagim buraya
bitanem sana kızacağım kusura bakmabşım dönüyo ,yığılıp kalıcam demişsin ama şu listeye bakınca hiç bişey yememişsin
yapma zaten cnm inanın sok diyet yada düşük kalorili diyetler sonrasında kg olarak dönüyo.sağlıklı bir kalori alımından sonra kaçamak bile yapsan vücut onu yakabiliyor ama düşük kalorili diyetler,n ardından yapılan kaçamaklar kg olarak dönüyo
en iyisi böyle canım yavaş yavaş gitsin gram gram gitsin ama geri dönmesin kg larYok daha yapmam insallah canim yaa.. elma diyetinden sonra biyolojik dengem bozuldudaha hala kendime tam gelebilmis degilim.. protein diyeti ,süt detoxu ,elma diyeti diye bir dolu sey yaptim hepsinin sonu hüsran diyebilirim . en iyi kilo verdigim dönem yediklerime dikkat ederek az ama herseyden bir parca yedigim dönemdi... simdi kendim icin en mantikli seyi bu olarak görüyorum. Bir iki hafta diyetime özen gösteremedim ama neyseki asiri kilo almadim. Hic birsey icin moralimi bozmadan saglikli kilo vermeye devam etmek istiyorum..
harikasın canım hemde tatilde vermişsin bravo.:81:neler yedin bakalım nasıl verdinselamlar........ nasılsınız neler yaptınız bakıııım ben yokken ..........beni sorarsanız iyiyim güzel ama çoook yorucu bir tatil yaptım sayılır ama 58 oldum kilo almadan atlattım kızlar ben bu çizelgeyi değiştiremiyorum yaaaaaaa
selamlar........ nasılsınız neler yaptınız bakıııım ben yokken ..........beni sorarsanız iyiyim güzel ama çoook yorucu bir tatil yaptım sayılır ama 58 oldum kilo almadan atlattım kızlar ben bu çizelgeyi değiştiremiyorum yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?